- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.
ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ: "ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ" ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
quote:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΕΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ??
ΚΑΤΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΙΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΜΙΛΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ "ΨΥΛΑ".
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
quote:
ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟUΙJA ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Αρχαία?
Το 1892 εφευρέθηκε
quote:
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ?ΜΗΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
Και οι αρχαίοι ήξεραν πολλάαααααα παραπάνω

Κι ο πιο μεγάλος φόβος μου,
φοβάται.. μην και δεν τον φοβηθώ
ΛΟΙΠΟΝ...
ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΝΕΣΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ?
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΝΑΚΑ OUIJA ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ OUIJA ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΙΡΙ?
ΒΥΕ! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΣΑΣ...

Κι ο πιο μεγάλος φόβος μου,
φοβάται.. μην και δεν τον φοβηθώ
Ίσως να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματά σας.
Wicca μπορείς να καλέσεις πνεύμα με πολλούς τρόπους. Συνήθως δε θέλει κάποιο τελετουργικό. Αυτό ακριβώς είναι το ύποπτο του σημείο...
Γιατί να μην είναι δύσκολο;;;
Γιατί να είναι προσβάσιμο σε όλους;;;
Διάβασε σε παρακαλώ το θέμα που παρέθεσα παραπάνω...

θα ήθελα να κάνω καπoιες ερωτήσεις αλλα πρώτα θα παντήσω στον Αναθεμα,
ειπα οτι οι πινακες ouija ειναι απο την αρχαιοτητα και ειναι νομιζω γιατι.....κοιτα το παρακατω κειμενο και θα δεις γιατι:
Πρόδρομοι του πίνακα αυτού υπήρχαν στους αρχαίους χρόνους. Πριν από τη γέννηση του Κομφουκίου, γύρω στο 551 Π.Χ., παρόμοιες συσκευές χρησιμοποιήθηκαν για επικοινωνία με τους νεκρούς. Στην Ελλάδα, κατά την εποχή του Πυθαγόρα, το 540 Π.Χ., ένας πίνακας με ρόδες χρησιμοποιούταν για να δείχνει σημάδια, που ερμηνεύονταν ως αποκαλύψεις από έναν απαρατήρητο κόσμο. Ο "κινούμενος" πίνακας χρησιμοποιήθηκε και κατά τον δέκατο ένατο αιώνα. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι χρησιμοποιούσαν παρόμοιες συσκευές από τον τρίτο αιώνα μ.Χ.. Μερικοί εγγενείς Αμερικανοί χρησιμοποίησαν έναν πίνακα "squdilate" με σκοπό τον εντοπισμό ελλειπόντων αντικειμένων και ανθρώπων, και ακόμα για να λαμβάνουν πνευματικές πληροφορίες.
see?
Ωραια και τωρα θα ήθελα να ρωτήσω,τα πνευματα μιλουν ολες τις γλώσσες δηλαδη τι θελω να πω,εαν εμεις καλέσουμε ενα πνευμα θα βαλουμε το ελληνικο αλφαβητο ενω στην αμερικη το αγγλικο.[???]
Μπορουν να παρουν μορφη?
Και τέλος αμα καλέσουμε πνευμα ΄κοντά σε εκκλησια θα ειμαστε πιο πολυ προστατευμενοι?
Μπορει να τις βρειτε ανοητες αλλα αυτες εχω
Ευχαριστώ....Vvvvvvv
(Υ.Γ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΥΓΕΣ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ)

then the devil is 6
if the devil is 6
then god is 7
quote:
Wicca μπορείς να καλέσεις πνεύμα με πολλούς τρόπους. Συνήθως δε θέλει κάποιο τελετουργικό. Αυτό ακριβώς είναι το ύποπτο του σημείο...
Γιατί να μην είναι δύσκολο;;;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ?
ΦΙΛΕ VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ SQUDILATE? ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ OUIJA?
ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟ "OUIJA" ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ.
ΤΟ OUI=ΝΑΙ (ΓΑΛΛΙΚΑ)
KAI TO JA=ΝΑΙ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...
ΥΠΑΡΧΕΙ???
ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........
Λοιπόν γίνεται...
Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορεί να τι κάνει ο κάθε ένας, χρειάζεται να έχει γνώσεις. Φυσικά ΔΕΝ μπορεί να έχει γνώσεις του αρχάριου μαθητή, χρειάζεται τρομερή πείρα και αφάνταστη γνώση, Βλέπεις το κακό με τους δαίμονες (ή ότι άλλο είναι αυτοί), είναι η "περίεργη" συμπεριφορά τους. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα έρθει και έαν σε υπηρετήσει ή ότι θα υπακούει στα "μαγικά" ή ότι θα μπορείς να το ξαναστήλεις πίσω ή ότι δεν θα έρθουν και άλλοι μαζί του (όλη η παρέα δηλαδή)...
Όλα τα υπόλοιπα είναι γελοιότητες για το πλήθος...
Ταπεινή μου άποψη - ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. Εκτός του ότι θα σε κοροϊδέψουν κατά 99,99%οι διάφοροι αετονύχηδες υπάρχει η πιθανότητα 1 στο 1000000 να φέρεις πράγματι κάτι - και δεν θα είσαι προαιτημασμένος για αυτό...
Edited by - OANNHSEA on 12/09/2007 11:34:48
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........
Ο πειρασμός είναι πολύ μεγάλος και ο κίνδυνος τεράστιος...
quote:
ΟΧΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΡΗΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ...ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ Η ΚΑΠΟΙΟ SITE?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........
βασικά καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με την Αγία Γραφή και ειδικότερα με την Καινή διαθήκη.

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
quote:
βασικά καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με την Αγία Γραφή και ειδικότερα με την Καινή διαθήκη.
Δηλαδή; Τι εννοείς;
A - Lux e Tenebris - Ω
AMPA forum
Ταπεινὴ ἀλλὰ καὶ δηκτικὴ γνώμη: Πρὸ πάσης προσπάθειας ἐπίκλησης καλύτερα νὰ μαθευτεῖ ἡ ὀρθογραφία.
-ΥΗVH
Light in extension