ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Κάλεσμα Πνευμάτων - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

wicca61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
a24Νέο Μέλος
07/10/2007, 00:31:53
Συμβουλή...
Μείνε μακριά απο ότι δεν γνωρίζεις και αναφέρετε σε τελετουργίες, επικλήσεις, κλπ... να ξέρεις δεν είναι όντα τα οποία θα καλέσεις και άμα δεν σου κάνουν τα διώχνεις, είναι όντα που όταν έρθουν καταστρέφουν και μετα συστήνονται.

Με πείρα ετών είσαι απλά απροστάτευτος, με πείρα δεκαετιών έχεις ευκερία να μάθεις πώς να τα ελέγχεις.

οταν το παρελθόν συναντα το μέλλον ερχετε το τέλος....

07/10/2007, 03:31:10
quote:

quote:

βασικά καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με την Αγία Γραφή και ειδικότερα με την Καινή διαθήκη.

Δηλαδή; Τι εννοείς;

R + C
A - Lux e Tenebris - Ω

AMPA forum

Βασικὸ κατὰ τὴν ταπεινή μου γνώμη εἶναι νὰ μελετάει κάποιος τὴν Ἁγία Γραφὴ πρὶν ἀσχοληθεῖ μὲ τὶς ἐπικλήσεις δαιμόνων…
Διότι μελετώντας τὴν Γραφὴ ὑπάρχει περίπτωση νὰ ἀποφασίσει νὰ ἀσχοληθεῖ μὲ τὴν νοερὰ προσευχὴ ἡ ὁποία θὰ τὸν φέρει σὲ ἐπαφὴ μὲ ἀγαθὰ πνεύματα πρωτίστος ἀλλὰ ἀκόμα καὶ μὲ τὸν ἴδιο τὸν Κύριο.
Φυσικὰ αὐτὸς εἶναι ὁ δύσκολος δρόμος , ὁ ὁποῖος πρέπει νὰ συνδιάζετε μὲ πραγματικὰ ἀνθρώπινη ζωὴ γεμάτη Ἀγάπη , Εἰρήνη , Δικαιοσύνη.
Ἐλάχιστοι τὰ ἔχουν καταφέρει τώρα χιλιάδες χρόνια .
Ὅλοι οἱ ἄλλοι δρόμοι σὲ ὁδηγοῦν μὲ μαθηματικὴ ἀκρίβεια στὸ Λάθος….

ΥΓ.συγγνώμη για το πολυτονικό αλλά είναι άλλη φάση όπως και να το κάνουμε...

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 07/10/2007 03:34:09

TrithemiusΜέλος
08/10/2007, 21:47:10
Φίλε ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ το πολυτονικό είναι όντως πληρέστερο αλλά στην οθόνη του υπολογιστή μου, τα κουτάκια νικάνε τα σημεία στίξης... Οπότε ας μείνουμε στο μονοτονικό καλύτερα

Τώρα σχετικά με αυτό που αναφέρεις, σίγουρα η προσευχή, σε όλα τα θρησκευτικά ή συναφή συστήματα έχει άριστα αποτελέσματα. Με αυτά όμως που αναφέρεις πως τα αποτελέσματα της προσευχής μπορεί να είναι η επικοινωνία με αγαθά πνεύματα αλλά και με τον ίδιο τον Ιησού (αν κατάλαβα καλά), με βάζει σε σκέψεις και σε ρωτώ:

1. Το ότι είναι τελικά ελάχιστοι αυτοί που το πέτυχαν, σημαίνει ότι είτε ο εσωτερικός χριστιανισμός είναι για λίγους και συνάμα τους πολύ ικανούς (άραγε γιατί αυτοί να χρειάζονται "υποβοήθηση" μιας και ψυχοπνευματικά "λάμπουν";), είτε ότι οι περισσότεροι χριστιανοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μίας τέτοιας διαδικασίας (άρα είναι άδικος κόπος ο εκκλησιασμός με τη στενή έννοια του όρου), είτε ότι τελικά το σύστημα που προτείνεις απλώς δεν λειτουργεί.

2. Το να ισχυρίζεσαι πως η μόνη οδός για μια επιτυχή επίκληση είναι η ανάγνωση της βίβλου, το θεωρώ υπερβολικό. Σίγουρα, υπάρχουν αρκετά "ειδικά" εδάφια (ειδικά στην παλαιά διαθήκη) που σε βοηθάνε προς αυτή την κατεύθυνση, πλήν όμως η πορεία του εσωτερισμού και δη των επικλήσεων, ελάχιστα έχει καθοριστεί από τα αναγνώσματα της βίβλου. Αυτό μας λέει η ιστορία.

3. Λες πως η προσευχή μπορεί να σε φέρει σε επικοινωνία με τον Ιησού. Χμμ...

R + C
A - Lux e Tenebris - Ω

Edited by - Trithemius on 08/10/2007 21:51:04

RMDΜέλος
09/10/2007, 01:18:10
quote:

Ταπεινή μου άποψη - ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. Εκτός του ότι θα σε κοροϊδέψουν κατά 99,99%οι διάφοροι αετονύχηδες υπάρχει η πιθανότητα 1 στο 1000000 να φέρεις πράγματι κάτι - και δεν θα είσαι προαιτημασμένος για αυτό...

Τι να μη δοκιμασει βρε ;;; Τις αηδιες περι πνευματων ;; Ελεος βρεεεεε !!!

2007 και ακομα υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν σε τετοιες αηδιες ;;;;

09/10/2007, 08:25:52
quote:
Φίλε ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ το πολυτονικό είναι όντως πληρέστερο αλλά στην οθόνη του υπολογιστή μου, τα κουτάκια νικάνε τα σημεία στίξης... Οπότε ας μείνουμε στο μονοτονικό καλύτερα

Φίλε Trithemius, κι εγώ αν διαβάσω το μήνυμα αυτό με τον Internet Explorer βλέπω αρκετά κουτάκια στο μήνυμα του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ.
Εάν το διαβάσω με Mozilla όμως το διαβάζω κανονικά.

In anticipation of my resurrection...

09/10/2007, 09:25:44
Φιλαράκια εγώ με τον Internet Explorer 7 δεν βλέπω κανένα κουτάκι στο μήνυμα του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ .

Τα πάντα είναι σωστά .

09/10/2007, 09:36:21
quote:
Φιλαράκια εγώ με τον Internet Explorer 7 δεν βλέπω κανένα κουτάκι στο μήνυμα του ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ .

Τα πάντα είναι σωστά .

Ίσως έχεις δίκιο γιατί στον υπολογιστή που κάθομαι τα πρωινά έχουν παλιότερη έκδοση του Internet Explorer.

In anticipation of my resurrection...

09/10/2007, 19:57:15
ασχετο... το πολυτονικο ειναι γραμματοσειρα, ή υπαρχει αλλο προγραμματακι?

Με ενδιαφερει, για καποια επισημα εγγραφα που θελω να γραφω!

FRODOΜέλος
09/10/2007, 22:45:45
Καλησπέρα.
Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...
Ο καθένας με την τρέλα του...
Ο ένας θέλει να κάνει προφορική επίκληση δαίμονα(με την βιβλική έννοια).
Ο άλλος λέει πως γίνεται μια τέτοια επίκληση, αλλά μην το κάνει...
Δηλαδή πρώτα του βάζει την σκέψη και μετά του λέει να μην το κάνει...
Ο άλλος την είδε κάπως και γράφει με πολυτονικό σύστημα (βέβαια ο καθένας ότι θέλει κάνει)...
Επίσης, τον έπιασε το χριστιανικό του και προσπαθεί να μας πείσει ότι με την μελέτη της Αγίας Γραφής ,έρχεσαι κοντά με τον Θεό...
΄
Τελικά το internet, κάνει κακό...
Ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν, καταρχήν είστε σίγουροι ότι υπάρχουν δαίμονες???
Και στην τελική, αν υπάρχουν τι σας νοιάζει εσάς???
Και γιατί να τους καλέσετε, αυτοί σας κάλεσαν ποτέ???

Και για τον φίλο που προτείνει την αγία γραφή:
Διάβασε κανένα κόμιξ και άσε την Αγία Γραφή για τα γεράματα...

Υ.Γ: Πάντως καλύτερα να συζητάτε για το πολυτονικό σύστημα, παρά για δαίμονες και για γκρέμισμα του σπηλαίου της Πεντέλης…

http://meoknews.tripod.com

RMDΜέλος
10/10/2007, 00:08:11
Ἀγάπη , Εἰρήνη , Δικαιοσύνη ....αλλα να συνδυαζεται πρωτιστως με Ορθογραφια

Edited by - RMD on 10/10/2007 00:36:25

TrithemiusΜέλος
10/10/2007, 00:09:11
Κύριε FRODO πέραν του να χλευάσεις τα άλλα μέλη δεν βλέπω να εκφράζεις άποψη. Χμμ...

R + C
A - Lux e Tenebris - Ω
10/10/2007, 06:30:59
FRODO:
"Τελικά το internet, κάνει κακό..."

"Κύριε FRODO"(κατά την εμπνευσμένη προσφώνηση του Trithemius), όχι... κάνεις λάθος!

Δεν είναι "τελικά" το Internet ή οτιδήποτε άλλο που κάνει πραγματικά κακό.
Είναι ο άνθρωπος που τελικά επιλέγει να κάνει το οποιοδήποτε κακό.
Και -παραδόξως ή μη- το μόνο Ον το οποίο γνωρίζουμε και για το οποίο θα μπορούσαμε να πούμε μετά βεβαιότητας κάτι τέτοιο... ανήκει στο δικό μας "γένος"... είμαστε οι ίδιοι.

Παρεπιμπτόντως: δεν είδα κάποιον συμμετέχοντα εδώ να μιλά για οποιοδήποτε σπήλαιο... μήπως παρερμηνεύσες κάποια πράγματα;

Και... αλήθεια, γιατί ήρθες να "συμμετάσχεις" στην παρούσα συζήτηση;

Φαντάζομαι, για να προτείνεις την ανάγνωση κόμικς(κρίνοντας από την αντίστοιχη φράση του μηνύματός σου)...

Απαντήσεις σε αυτά δεν υπάρχει ανάγκη να δώσεις αγαπητέ FRODO.
Αν θελήσεις όμως κάποια στιγμή(καθώς θα μεγαλώνεις και ελπίζοντας όχι κοντά στα "γεράματα"...), και αν θελήσεις να δώσεις κάποια βάση σε αυτά που σου απευθύνω, εφόσον σε ενδιαφέρει καθώς φαίνεται και η γλώσσα, επιχείρησε να μελετήσεις σε βάθος τις λέξεις: αμετροέπεια, σύνεση και αλληλο-σεβασμός.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------
Ζούμε, μέσα στην πλέον αποτρόπαια εποχή,
ίσως τη μεγαλύτερη ευκαιρία για Ελευθερία
που έχει ποτέ εμφανιστεί!

YHVHΜέλος
10/10/2007, 16:37:51
quote:

quote:

Ταπεινή μου άποψη - ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. Εκτός του ότι θα σε κοροϊδέψουν κατά 99,99%οι διάφοροι αετονύχηδες υπάρχει η πιθανότητα 1 στο 1000000 να φέρεις πράγματι κάτι - και δεν θα είσαι προαιτημασμένος για αυτό...

Ναί.

-YHVH
Love is the law, love under will.

Solve et Coagula
«Ἄσαρκος γὰρ ὤν, ἐσαρκώθη ἑκὼν καὶ γέγονεν ὁ ὤν, ὃ οὐκ ἦν, δι’ ἡμᾶς. Καὶ μὴ ἐκστὰς τῆς φύσεως, μετέσχε τοῦ ἡμετέρου φυράματος. Ἐξῆλθε Λόγος εἰς ἀνάπλασιν λαῶν.»

bob_catΜέλος
10/10/2007, 19:05:39
quote:

Eίσαι τόσο πολύ βέβαιος οτι το νούμερο που γράφει το κοντέρ αυξάνεται αναλογικά με την πρόοδο του μυαλού μας?
Κάθε άλλο, το αντίθετο μάλιστα όταν μπήκε το 2 μπροστά οι Έλληνες ειδικά μήν σου πώ οτι έχουν την τάση για επιστροφή στον μεσαίωνα.

Αεί ο Θεός γεωμετρεί

lousipanΜέλος
11/10/2007, 02:23:38
Και στο 2007 να ζουμε δεν νομιζω αν κατι υπαρχει οσο και αν το αρνουμαστε πως υπαρχει να παψει να υπαρχει.Φιλε Ελαχιστε δεν νομιζω πως και αυτος που ακολουθει το μονοπατι των επικκλησεων και της υψηλης μαγειας εχει λιγες δυσκολιες.Φυσικα ομως και σεβομαι αυτον που μελετα την Αγια Γραφη και ακολουθει τον δρομο που αναφερεις και δεν τον θεωρω καθολου ευκολο.Φιλε YHVH αν θα ηθελες μιας και παρακολουθουσα το φορουμ απο παλια χωρις να συμμετεχω και ειδα την συμετοχη σου στο θεμα της Σολωμονικης θα σε παρακαλουσα αν μπορουσες να περασεις απο το θεμα που εχουμε σχετικα με το Επταμερον.Δεν ξερω αν ασχοληθηκες με το Γριμμοριο αυτο καθολου αλλα η πρακτικη σου εμπειρια και συμβουλη νομιζω θα ηταν πολυτιμες.
RMDΜέλος
11/10/2007, 09:35:22

Η μαγεια ,η μαντεια , η θρησκεια και δαιμονολατρια ειναι το αποτελεσμα της προσπαθειας καποιων απο την εποχη των σπηλαιων να προσεταιριστουν τους κατεχοντες την εξουσια και οικονομικη δυναμη , ΑΥΤΟΧΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ικανοι να προβλεψουν για λογαριασμο τους το μελλον .
Ειναι απο αρχαιοτατων χρονων οι ΓΛΥΦΤΕΣ της εξουσιας .
Προκειμενου καποιοι να ξεφυγουν απο την μιζερια τους αυτοχριζονται μαντεις , μαγοι , αντιπροσωποι του θεου κλπ .
Οι δε κατεχοντες το χρημα η την εξουσια αγωνιουν για το μελλον τους και απευθυνονται στους παραπανω για την προβλεψη των μελλουμενων . Ετσι η εξουσια και η θρησκεια-μαγεια ειναι ενα ΔΙΠΟΛΟ που οδηγει παντα σε τερατωδη και εγκληματικα λαθη τους ανθρωπους .

Αν βρε μπουνταλαδες υπηρχαν πνευματα , διαολοι και τριβολοι ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ;;; Θα ηταν ηδη εδω και θα εκαναν παρτυ με τους απιστευτους βλακες που κυκλοφορουν γυρω μας .

Αν πρεπει να γινει μια επικληση αυτη ειναι να επικρατησει η ΛΟΓΙΚΗ .

RMDΜέλος
11/10/2007, 09:44:10
quote:

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ...ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΛΠ...ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΔΑΙΜΟΝΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ(ΠΙΘΑΝΩΝ ΜΑΓΟ)ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ...
ΥΠΑΡΧΕΙ???
ΓΙΝΕΤΑΙ?

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........

Νεα μορφη τεμπελιας !!!!! Αν δεν εχεις τα χρηματα να κανεις μια επιχειρηση και να εκμεταλλευεσαι την εργασια των συνανθρωπων σου τοτε μπορεις να κανεις μια επικληση (....με την βιβλικη εννοια να εχουμε και την εγκριση της εκκλησιας καλου κακου ) δαιμονα ωστε να δουλευει αυτος και η οικογενεια του και εμεις να πινουμε φραπεδιες αραχτοι και να εισπραττουμε !!!!!
Φιλαρα εισαι απιστευτος !!!

Edited by - RMD on 11/10/2007 09:45:59

YHVHΜέλος
11/10/2007, 15:04:25
quote:

Η μαγεια ,η μαντεια , η θρησκεια και δαιμονολατρια ειναι το αποτελεσμα της προσπαθειας καποιων απο την εποχη των σπηλαιων να προσεταιριστουν τους κατεχοντες την εξουσια και οικονομικη δυναμη , ΑΥΤΟΧΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ικανοι να προβλεψουν για λογαριασμο τους το μελλον .
Ειναι απο αρχαιοτατων χρονων οι ΓΛΥΦΤΕΣ της εξουσιας .
Προκειμενου καποιοι να ξεφυγουν απο την μιζερια τους αυτοχριζονται μαντεις , μαγοι , αντιπροσωποι του θεου κλπ .
Οι δε κατεχοντες το χρημα η την εξουσια αγωνιουν για το μελλον τους και απευθυνονται στους παραπανω για την προβλεψη των μελλουμενων . Ετσι η εξουσια και η θρησκεια-μαγεια ειναι ενα ΔΙΠΟΛΟ που οδηγει παντα σε τερατωδη και εγκληματικα λαθη τους ανθρωπους .

Αν βρε μπουνταλαδες υπηρχαν πνευματα , διαολοι και τριβολοι ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ;;; Θα ηταν ηδη εδω και θα εκαναν παρτυ με τους απιστευτους βλακες που κυκλοφορουν γυρω μας .

Αν πρεπει να γινει μια επικληση αυτη ειναι να επικρατησει η ΛΟΓΙΚΗ .

Ῥὲ ΡΜΔ, σεβαστὴ ἡ ἄποψή σου, ἁπλῶς μιὰ ἀπορία: Ποιὰ ἀκριβῶς πιστεύεις ὅτι εἶναι ἡ συνεισφορά σου στὴ συζήτηση, στὸ πὸστ "ΕΠΙΚΛΗΣΗ" στὴν ἑνότητα "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" τοῦ φόρουμ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ"???
Μὴν ρίχνεις στὰ κεφάλια μας τὸν ὑπερβολικὸ ἐλεύθερο χρόνο ποὺ διαθέτεις.

Ὅλοι σχεδὸν διαθέτουμε συμπλέγματα ποὺ μᾶς "ὁδηγοῦν" στὸ νὰ διαβάζουμε τὴν πραγματικότητα μὲ ἕναν συγκεκριμένο τρόπο, νὰ καταλαγιάσει τὸ ὑπαρξιακὸ ἄγχος. Κατανοητό. Ἀνθρώπινο. Προσωρινό. Ὅταν ὅμως κἀποιος βγαίνει "μὲ τὸ σταυρὸ [τῆς (ψευδώνυμης) λογικῆς] στὸ χέρι" καὶ ἐπιβάλλει τὴν "ἀνάγνωσή" του, χοντραίνει τὸ παιχνίδι.
Καὶ δὴ ὑπὸ αὐτὲς τὶς συνθῆκες! (θέμα-"ενότητα-φόρουμ)

Ἀγαπητὲ lousipan, μὲ τὰ μέτρα τῶν ἀνθρώπων ποὺ ΠΡΑΤΤΟΥΝ καὶ δὲν κάθονται ἡ πρακτική μου ἐμπειρία εἶναι πραγματικὰ ἀμελητέα. (Μὴν κοιτᾶς ποὺ ἐδὼ ὅλο μιλᾶμε καὶ δὲν κάνουμε τίποτα, ὁπότε καὶ τὰ ψίχουλα θυμίζουνε grand master. Παλαιότερα κάποια "χρυσὰ" μέλη καὶ διαχειριστὲς ἦταν ἐνεργά, τώρα ἄλλαξαν τὰ πράματα.) Παρ' ὅλα ταῦτα, ψήνομαι ἀγρίως γιὰ τὸ thread ποὺ λές, φαίνεται ὅτι ἐκεῖ ὑπάρχει ἐμπειρία (theosophicus, πὲς "ἀλεύρι"). Ὅμως εἶναι 19 σελίδες τὸ ἄτιμο, ὁπότε μόλις μοῦ ἐπιτρέψει ὁ Χρόνος.

-YHVH
Love is the law, love under will.

Solve et Coagula
«Ἄσαρκος γὰρ ὤν, ἐσαρκώθη ἑκὼν καὶ γέγονεν ὁ ὤν, ὃ οὐκ ἦν, δι’ ἡμᾶς. Καὶ μὴ ἐκστὰς τῆς φύσεως, μετέσχε τοῦ ἡμετέρου φυράματος. Ἐξῆλθε Λόγος εἰς ἀνάπλασιν λαῶν.»

lousipanΜέλος
11/10/2007, 19:21:50
Φιλε YHVH το μηνυμα σου βγηκε με τετραγωνακια αλλα μπορεσα να διαβασω το περισσοτερο.Σε περιμενουμε λοιπον οταν μπορεις να μας καταθεσεις την δικη σου εμπειρια και γνωση.
FRODOΜέλος
11/10/2007, 20:48:18
quote:

Κύριε FRODO πέραν του να χλευάσεις τα άλλα μέλη δεν βλέπω να εκφράζεις άποψη. Χμμ...

Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος. Συζητάτε για το αν μπορείτε να καλέσετε κάποιο δαίμονα, ενώ δεν ξέρουμε εάν, όντως υπάρχουν δαίμονες...
Λοιπόν, ας μου αποδείξει ο YHVH ή κάποιος άλλος, ότι υπάρχουν δαίμονες και εγώ θα του δώσω κρουασανάκι...

quote:
"Κύριε FRODO"(κατά την εμπνευσμένη προσφώνηση του Trithemius), όχι... κάνεις λάθος!

Α, δηλαδή πιστεύεις ότι δεν κάνει κακό, ε???
Δηλαδή το θεωρείς φυσικό να ξημεροβραδιάζονται στο internet και να γράφουν ,για το "κάσπερ το φαντασματάκι" και για διάφορα άλλα παραμύθια, αντί να βγουν έξω και να κάνουν χίλια δύο πιο ενδιαφέροντα πράγματα?

Συγνώμη, αλλά δεν θα πάρω...

quote:
Και... αλήθεια, γιατί ήρθες να "συμμετάσχεις" στην παρούσα συζήτηση;

1ον Για να μάθω, να καλώ δαίμονες να με βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού..
2ον Για να προτείνω την ανάγνωση κόμικς (μιας και είναι πιο ενδιαφέρον από τις περισσότερες συζητήσεις του forum)...

quote:
εφόσον σε ενδιαφέρει καθώς φαίνεται και η γλώσσα, επιχείρησε να μελετήσεις σε βάθος τις λέξεις: αμετροέπεια, σύνεση και αλληλο-σεβασμός.

Και λίγα έγραψα "αγαπητέ"...

Τέλος, θα σέβομαι μόνο, όποιον σέβεται την νοημοσύνη μου...

Φιλικά, FRODO

www.allforums.gr