ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

xristosxatz30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Lock_SmithΜέλος
02/03/2014, 02:10:49
quote:
Γιατί ποιος σου είπε ότι εμείς δεν ονειρευόμαστε μία τέτοια ανθρωπότητα;

Καλά κρασιά, κάτσε και μίλα εσύ στο ταλιμπανίδιο.
Αυτό το πράμα ξέρεις τι κάνει πίσω απο την οθόνη?
Σε κοροϊδεύει και σε βρίζει.

Ασχολήσου εσύ κι άλλο.....

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

02/03/2014, 05:39:06
Οι νεοπαγανιστές όταν αντιμετωπίζουν κατηγορίες, τις στρέφουν ενάντια στον Χριστιανισμό. Ωραίο κόλπο.

Μετά αρχίζουν να παρουσιάζουν τον Χριστιανισμό ως εχθρό της τεχνολογίας. Κλασικά πράγματα.

Μα ναι, στην αρχαία Αθήνα ήταν όλα αυτόματα. Να μην πω ότι ο Παρθενώνας κατέβηκε έτοιμος από τον Όλυμπο. Τί τους χρειάζονταν τους δούλους; Τα μηχανήματα κάνανε όλες τις δουλιές, οι φιλόσοφοι ήταν στην ξαπλώστρα και κάνανε ηλιοθεραπεία φιλοσοφώντας. Για την ακρίβεια οι Έλληνες κάνανε τα πάντα με το νου, δεν χρειάζονταν καν χειρωνακτικές εργασίες. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

02/03/2014, 07:14:35
Συνεχιστε να καιγεστε απο το εγω σας παιδια μου μεσα στον ασυστολο νοητικο αυνανισμο. Απαξιω να σας απαντησω. Ο θεος να σας ελεησει.

02/03/2014, 07:28:17
Συνιχεζετε να προσκυνατε τους δαιμονες που σας εχουν ξεκωλιασει και σας φταιω εγω που σας εξηγω τι γινεται με τα Lilitu που ειναι γνωστα απο τα Βαβυλωνιακα μυστηρια και εχετε την ψευδαισθηση οτι τα σκατα που παραγει το μυαλο σας εχουν καποια αλλη αξια και χρησιμοτητα περα απο το να σας καψουν. Υπαρχει μονο ο μαυρος και ο ασπρος ταντρισμος και αυτο που κανετε ειναι μαυρος ταντρισμος. Ο ασπρος ταντρισμος ανεβαζει την kundalini και o μαυρος την ριχνει στην σκια Shade = 222 = Hades = Hell = I am dead (εντολη θανατου) και ανεβαζει την βλακεια σας η οποια εχει χτυπησει zenith πανεθνικα. Ολα τα υπολοιπα ειναι μαλακιες για αμετανοητους που εχουν ηδη τελειωσει απο αυτο το συμπαν και εχω χασει αρκετο χρονο με το καμμενο εγω σας και την αλαζονεια σας. Απλα να πω οτι ο Χριστος εστω και με αυτο τον τροπο δημιουργησε μια ασπιδα προστασιας για τους αδυναμους απο τις αμετανοητες παγανιστικες πορνες και τα υπολοιπα καημενα που παριστανουν τους μυημενους και συνεχιζουν να ταιζουν το κατωτερο εγω τους με ανοησιες. Πραγματικα δεν υπαρχει πιο κατω απο την κατασταση σας και δεν ξερω τι αλλο μπορει να γινει για να σταματησετε να ταιζετε την βλακεια σας και να καιτε το μεσα σας για το εξω σας αλλα και το εθνος σας κλπ.

Εμεις ειμαστε οι Ορφικοπυθαγορειοι που προσπαθησαμε να καθαρισουμε το Ελληνικο ματριξ απο τα ερπετικα σκατα της Ατλαντιδας και το πληρωσαμε με την ζωη μας οταν οι πραγματικοι προγονοι σας μας σφαγιασαν μαζικα.

Για τους σημεριους ειμαστε σαν χριστιανοι γιατι μεχρι εκει μπορουν να τους παρουν οι Εωσφορικοι Εγρηγοροι οι οποιοι προσκυνουν και οταν προσπαθουμε να εξηγησουμε ποσο επικινδυνες ειναι αυτες οι συγχρονες ανοησιες περι ελευθερου και μανιωδη σεξ με αρνητικες ενεργειες στην καλυτερη περιπτωση θα δεχθουμε ειρωνια απο τις σαυρες που γουσταρουν να ταιζουν την σκια τους και τα οντα της κολασης.

Εφοσον ψαχνετε και για τα ερπετοειδη σκεφτειτε και αυτο:

Τaking it in its deepest sense, the shadow is the invisible saurian tail that man still drags behind him. Carefully amputated, it becomes the healing serpent of the mysteries. Only monkeys parade with it.
- Carl Gustav Jung.

http://www.anunnakicouncil.com/healing-serpent-918/

Ο Γιουνγκ ηταν επισης μυημενος και ειναι ενας απο τους προσωπικους μου οδηγους. Μπορειτε να προσπαθησετε να αποδειξετε σε αυτον ποσο σπουδαιοι ειναι οι Ελιναις και ποσο ασχετοι ειναι οι Γνωστικοι. Εγω δεν μπορω να σας δωσω αλλο αιμα γιατι το αιμα μου ειναι χειροτερο απο δηλητηριο.

Edited by - Dragon Path on 02/03/2014 08:31:48

maria3Μέλος
02/03/2014, 08:28:37
quote:

quote:
Γιατί ποιος σου είπε ότι εμείς δεν ονειρευόμαστε μία τέτοια ανθρωπότητα;

Καλά κρασιά, κάτσε και μίλα εσύ στο ταλιμπανίδιο.
Αυτό το πράμα ξέρεις τι κάνει πίσω απο την οθόνη?
Σε κοροϊδεύει και σε βρίζει.

Ασχολήσου εσύ κι άλλο.....

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

Φίλε μου έχει μία σελίδα με οκτώ χιλιάδες και κάτι like στο facebook, απλά θέλω να καταλάβω τι αντιπροσωπεύει;

Dragon Path Εγώ θα σου έλεγα πάρτο αλλιώς και δες το από αυτήν την οπτική, 777=Θεός.

Και αν προσθέσεις το 888+777=1665, άρα αν αναλύσεις το 1665 1+5 =6, άρα και 666 ανάμικτο δεν σου φαίνεται;

Edited by - maria3 on 02/03/2014 08:29:16

02/03/2014, 08:36:55
Την αληθεια του Μεγα Αρχιτεκτονα του Συμπαντος. Το 666 ειναι μια παγιδα για τους ηλιθιους αυτο ειναι πολυ ευκολο να το καταλαβει καποιος, καθως το 6 ειναι ο αριθμος της υλης και το 666 = Humanity ο αριθμος της ανθρωποτητας που βρισκεται υπο καταληψη αρνητικων ενεργειων που τους παγιδευουν σε χαμηλες συχνοτητες και στο ματριξ της μαυρης αδελφοτητας που και αυτοι θελουν να λεγονται Illuminati καθως επεσαν στην παγιδα μας.

Οπως ειπε και ο Ελιφας Λεβι που ειναι επισης προσωπικος μου οδηγος:

“The maniacal circles of pretended illuminati go back to the bacchantes who murdered Orpheus.”

Edited by - Dragon Path on 02/03/2014 08:41:10

maria3Μέλος
02/03/2014, 08:47:16
Το έξη μπορεί να συμβολίζει και την έκτη αίσθηση, αν την ξεπεράσεις αυτή μπορεί να φτάσεις στην έβδομη και ποιο κοντά στον Θεό, τώρα για την όγδοη που αντιπροσωπεύεις εσύ, που φτάνει;

Κατ επέκταση ναι το έξη μπορεί να αντιπροσωπεύει την ύλη, αλλά το επτά την απελευθερώνει και αυτό είναι το επίπεδο.

Το οκτώ είναι ότι είσαι Θεός δηλαδή;

Συν ότι δεν μου απάντησες σε αυτό που σου έθεσα ως προς το ανάμικτο;

Εγώ έχω οδηγό τον χάρο μπορείς να μας πεις κάτι για αυτό;

02/03/2014, 08:51:58
Συμφωνω αλλα να προσθεσω ακομα οτι η Μαλακια μπορει ειναι και η θεα των ηρωων.

02/03/2014, 08:57:45
Αυτο ειναι ενα παλαιο μου blog το οποιο εχω εγκαταλειψει οπως εγκατελειψα τους Ελιναις πριν απο χρονια και βρηκα την υγεια μου στο οποιο εξηγω την σημασια του αριθμου 6.

http://triesperos.blogspot.com/2011/04/36.html

Μπορειτε να μελετησετε και αυτα:

http://esophoria.org/the-first-key/

http://esophoria.org/the-golden-mean-9/

Υ.Γ Οπως εξηγησε και ο Manly Palmer Hall ο αριθμος 6 ειναι ο καθρεφτης του αριθμου 9 και ορισμενοι απλα παγιδευονται στον αντικατοπτρισμο των θεων-διδασκαλων-ανελιγμενων και βυθιζονται μεσα στην σκια τους και ειναι αδυνατον για αυτους να μετα-νοησουν και να καταλαβουν οτι επι της ουσιας λατρευουν το κτιστο και τα ειδωλα και οχι τους δημιουργους-δημιουργο που βρισκεται μεσα τους οπως για παραδειγμα οι Πυθαγορειοι οι οποιοι σταυρωθηκαν απο τα ανθρωποειδη οπως και ολοι οι μεγαλοι διδασκαλοι ανα την ιστορια.

Edited by - Dragon Path on 02/03/2014 10:16:48

maria3Μέλος
02/03/2014, 09:03:26
quote:

Συμφωνω αλλα να προσθεσω ακομα οτι η Μαλακια μπορει ειναι και η θεα των ηρωων.

Ναι μπορεί ποιος ξέρει;

Αν το καλό σκεφτείς όμως μόνον αυτόν δεν βάζεις και αυτή είναι η απόλυτη αρμονία με την φύση και ως προς την ύλη.

Συν ότι είναι ο μόνος ενδιάμεσος παίκτης, παίρνει και τους μεν και τους δε, αυτό είναι το καθήκον του,, οπότε και μόνο αυτός ξέρει που να τους κατατάξει.

Άρα όταν έχεις επικοινωνία με ποιον νομίζεις ότι συνομιλείς ή έρχεσαι ποιο κοντά;

Edited by - maria3 on 02/03/2014 09:04:46