- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Η προσκληση μου για διαλογο περα απο τους δαιμονες της ιστοριας και τα τεχνητα εμφυτευματα και στους μεν και στους δε (μιλαω για τις αντιμαχομενες παραταξεις) που προσπαθουν να τον αποτρεψουν ηταν παντα ανοικτος. Αντι αυτου εισεπραξα ειρωνεια, ψυχικες επιθεσεις, φτυσιμο και διαφορα αλλα
Για τους παραπανω λογους ουτε τους δαιμονες της ιστοριας θα πρεπει να παραλειψουμε αλλα ουτε και τα τεχνητα εμφυτευματα ,με σκοπο να γινομαστε το δυνατον περισσοτερο ανοικτοι , αλλα και ενημερωμενοι
Ας καθησουμε να αναλογιστουμε εστω και για μια στιγμη ,....αν δεν ειμαστε ικανοι να δουμε και μια αλλη πλευρα των πραγματων ,εστω και μεσα απο τον υπολογιστη , πως θα ηταν δυνατο να κανουμε κατι παρομοιο , μεσα στην ζωη, που ειναι φορτισμενη συγκινισιακα και αρα ειναι απειρως δυσκολοτερο ,να γινει κατρι παρομοιο
Εισαστε σιγουροι οτι αυτος εδω δεν ειναι ο Πυθαγορας;
http://esophoria.org/channeling-from-pythagoras-the-christed-master/
Εισαστε σιγουροι οτι εχω ουσιαστικα προβλημα με τους Ελληνες μυστες και διδασκαλους και οχι με τις σκιες που επιναν το αιμα και των αρχαιων αλλα και το δικο μας;
Εισασε σιγουροι οτι ειναι παραισθησεις αυτα που βιωνω και σε σχεση μαλιστα με αρχαιους Ελληνες που με επισκεπτονται οπως για παραδειγμα ο Περικλης και ο Δημοσθενης που ηρθε να μου φερει το δωρο της ρητορικης αλλα και να μου εξηγησει την θεση του γιατι εναντιωθηκε στον Μεγα Αλεξανδρο;
Καθώς λέει ο Πλούταρχος, ο δήμος των Αθηναίων, (η Αθηναϊκή Δημοκρατία), θυμήθηκε να τον τιμήσει όπως του άξιζε, στήνοντας χάλκινο ανδριάντα και ψηφίζοντας να τρέφεται στο πρυτανείο κάθε φορά ο μεγαλύτερος εν ζωή των απογόνων του. Στη βάση του ανδριάντα του χαράχτηκε το περίφημο επίγραμμα: «Αν, Δημοσθένη, είχες δύναμη τόση, όσο νου, τότε δε θα σκύβανε ποτέ σε Μακεδόνων σπαθί οι Έλληνες».
Εισαστε σιγουροι οτι ειμαι απλα ενας ψυχοπαθης που δεν αξιζει ουτε να ζει και που δεν εχει βαθεια γνωση για τα αρχαια μυστηρια;
Εισαστε σιγουροι οτι ειναι απλα παραισθηση αυτα που μου ειπε ο Περικλης οτι πρεπει να βοηθησω τους Ελληνες;
Εισαστε σιγουροι οτι το οραμα που ειδα με τον Δια να τα κανει ολα μπαχαλο απο τα νευρα του και τους στρατηγους των Ελληνων να στηνουν ενα κλειο προστασιας γυρω απο τον ναο της Αθηνας στην Ακροπολη και να ετοιμαζονται για την αντεπιθεση ειναι απλα μια παραισθηση;
Εισαστε σιγουροι οτι αυτος εδω δεν ειναι ο Απολλωνας και οτι ο Μιχαηλ δεν ειναι ο Μαρντουκ που ειναι ο Διας-Απολλωνας-Διονυσος > Αμμων Ρα-Ωρος-Οσιρις;
http://esophoria.org/apollo-channeling/
Εισαστε σιγουροι οτι η μεταφραση του Τετραγραμματου σε ΙΑΩ (που ηταν κωδικη ονομασια του Απολλωνα) απο τους Εβδομηκοντα ηταν τυχαια;
’ΙΟ ’ΙΟ ’ΙΟ ’ΙΑΩ ΣΑΒΑΩ.
ΚΥΡΙΕ ’ΑΒΡΑΣΑΞ ΚΥΡΙΕ ΜΕΙΘΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΦΑΛΛΕ.
’ΙΟ ΠΑΝ, ’ΙΟ ΠΑΝ ΠΑΝ ’ΙΟ ’ΙΣΧΥΡΟΣ, ’ΙΟ ’ΑΘΑΝΑΤΟΣ, ’ΙΟ ’ΑΒΡΟΤΟΣ ’ΙΟ ’ΙΑΩ.
ΧΑΙΡΕ ΦΑΛΛΕ ΧΑΙΡΕ ΠΑΜΦΑΓΕ ΧΑΙΡΕ ΠΑΓΓΕΝΕΤΩΡ.
‘ΑΓΙΟΣ, ‘ΑΓΙΟΣ, ‘ΑΓΙΟΣ ’ΙΑΩ.
https://sites.google.com/site/archaiaelladaealetheia/home/to-e-to-en-delphois-kai-o-iechobas
http://againstnewworldorder.blogspot.com/2012/04/blog-post_7391.html
Εισαστε σιγουροι οτι οι πρωτοι εθνικοι που εγιναν χριστιανοι ηταν απλα ηλιθιοι και για αυτο απεικoνιζαν τον Χριστο ως τον Απολλωνα;
Εισαστε σιγουροι οτι η επικρατουσα μυστηριακη παραδοση της εποχης του Χριστου που ηταν η παραδοση του Μιθρα δεν ηταν ενας προπομπος για την ενσαρκωση του Απολλωνα ως ο Αβαταρας των Ιχθειων;
http://en.wikipedia.org/wiki/Ichthys
Διαφωνειτε οτι οι μυημενοι της τοτε εποχης θεωρησαν τον Μιθρα ως τον Απολλωνα και τον Ωρομασδη ως τον Δια;
Διαφωνειτε οτι ο Ωρομασδης/Αχουρα Μαζντα ηταν μια μεταγενεστερη εκδοση του Μαρντουκ και οτι ο Μιθρας δεν υπηρξε ποτε;
Εισαστε σιγουροι οτι ο Χριστος δεν ειναι ο πραγματικος Μιθρας και ο πραγματικος Απολλωνας;
Σκεφτειτε το πριν αρχισετε να βριζεται αλλα οφειλω να σας πω οτι συμφωνα με την δικη μου αντιληψη ο χρονος που εχετε για να καταλαβετε τι παιζει ειναι πολυ περιορισμενος, καθως ο κυκλος του ΙΑΩ που εχει ξεκινησει στα Σουμεριακα μυστηρια εχει κλεισει και μπαινουμε στον νεο Αιωνα του Υδροχοου και συντομα ο Απολλωνας Μεγας Αλεξανδρος θα επιστρεψει για να ενσαρκωσει τον Αβαταρα-Χριστο του Υδροχοου και θα κατσει για παντα.
Edited by - Dragon Path on 28/02/2014 13:23:39
Εγω το βλεπω καπως ετσι μπορει να ειμαι απλα ενας ανοητος που πιστευει οτι μπορει να ενεργοποιησει το ΙΧΩΡ.
Οριστε και ποσο πολυ σιχαινομαι τους Ελληνες:
http://esophoria.org/lyran-message-to-earth/
Εγω τωρα ο τρελος που δεν αξιζει ουτε για φτυσιμο νομιζω οτι μπορω να σας παρω ολους στην πλατη μου και να σας κανω θεους.
Καθως ειμαι τοσο τρελος που νομιζω οτι εχω ελευθερη προσβαση στα Ακασικα Αρχεια που ειναι γνωστα ως η Βιβλιοθηκη του Θωθ και οτι μπορω να καψω τα εμφυτευματα της μαυρης αδελφοτητας και να ενεργοποιησω το DNA των θεων με τους κωδικες που μου παρεχει το γενετικο σας προγραμμα.
Ισως να αξιζω να πεθανω για αυτο αλλωστε τι θεση εχουν οι τρελοι στον κοσμο μας;
Φτυστε με αμα εισαστε τοσο σιγουροι οτι αυτο ειναι που πρεπει να κανετε με εναν κακομοιρο τρελο που εχει αυτου του ειδους τις παραισθησεις.
Edited by - Dragon Path on 28/02/2014 14:08:27
quote:Θα αυτομαστιγωθείς τώρα;
Ισως να αξιζω να πεθανω για αυτο αλλωστε τι θεση εχουν οι τρελοι στον κοσμο μας;Φτυστε με αμα εισαστε τοσο σιγουροι οτι αυτο ειναι που πρεπει να κανετε με εναν κακομοιρο τρελο που εχει αυτου του ειδους τις παραισθησεις.

quote:
Dragon Path
Διαφωνειτε οτι οι μυημενοι της τοτε εποχης θεωρησαν τον Μιθρα ως τον Απολλωνα και τον Ωρομασδη ως τον Δια;Διαφωνειτε οτι ο Ωρομασδης/Αχουρα Μαζντα ηταν μια μεταγενεστερη εκδοση του Μαρντουκ και οτι ο Μιθρας δεν υπηρξε ποτε;
Εισαστε σιγουροι οτι ο Χριστος δεν ειναι ο πραγματικος Μιθρας και ο πραγματικος Απολλωνας;
Φίλε Dragon Path μπλέκεις τελείως ανόμοια πράγματα.
quote:
Dragon Path
Σκεφτειτε το πριν αρχισετε να βριζεται αλλα οφειλω να σας πω οτι συμφωνα με την δικη μου αντιληψη ο χρονος που εχετε για να καταλαβετε τι παιζει ειναι πολυ περιορισμενος, καθως ο κυκλος του ΙΑΩ που εχει ξεκινησει στα Σουμεριακα μυστηρια εχει κλεισει και μπαινουμε στον νεο Αιωνα του Υδροχοου και συντομα ο Απολλωνας Μεγας Αλεξανδρος θα επιστρεψει για να ενσαρκωσει τον Αβαταρα-Χριστο του Υδροχοου και θα κατσει για παντα.
Ο Γιαχβέ με τον Απόλλωνα, και ο Απόλλωνας με τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Αβαταρα-Χριστο (άλλο τούτο πάλι) έχουν την ίδια σχέση που έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Ο ελληνισμός από την μία, και ο ιουδαϊσμός με τις αιρέσεις του, χριστιανισμό ισλάμ από την άλλη, είναι δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες. Για να καταλάβης την διαφορά σε παραπέμπω στις επιστολές Παύλου.
.... ἐπειδὴ καὶ Ἰουδαῖοι σημεῖον αἰτοῦσι καὶ Ἕλληνες σοφίαν ζητοῦσιν, ἡμεῖς δὲ κηρύσσομεν Χριστὸν ἐσταυρωμένον, Ἰουδαίοις μὲν σκάνδαλον, Ἕλλησι δὲ μωρίαν... Παυλ. Α' Κορινθ. 1, 22-23
*
quote:quote:
Dragon Path
Διαφωνειτε οτι οι μυημενοι της τοτε εποχης θεωρησαν τον Μιθρα ως τον Απολλωνα και τον Ωρομασδη ως τον Δια;Διαφωνειτε οτι ο Ωρομασδης/Αχουρα Μαζντα ηταν μια μεταγενεστερη εκδοση του Μαρντουκ και οτι ο Μιθρας δεν υπηρξε ποτε;
Φίλε Dragon Path μπλέκεις τελείως ανόμοια πράγματα.quote:
Dragon Path
Ο Γιαχβέ με τον Απόλλωνα, και ο Απόλλωνας με τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Αβαταρα-Χριστο (άλλο τούτο πάλι) έχουν την ίδια σχέση που έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Ο ελληνισμός από την μία, και ο ιουδαϊσμός με τις αιρέσεις του, χριστιανισμό ισλάμ από την άλλη, είναι δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες. Για να καταλάβης την διαφορά σε παραπέμπω στις επιστολές Παύλου..... ἐπειδὴ καὶ Ἰουδαῖοι σημεῖον αἰτοῦσι καὶ Ἕλληνες σοφίαν ζητοῦσιν, ἡμεῖς δὲ κηρύσσομεν Χριστὸν ἐσταυρωμένον, Ἰουδαίοις μὲν σκάνδαλον, Ἕλλησι δὲ μωρίαν...
Παυλ. Α' Κορινθ. 1, 22-23*
Αν ναι, τότε ποια είναι η γνώμη τους για τον ρατσισμό κατά των σκλάβων που χτίζανε τους πολιτισμούς, τα περιορισμένα δικαιώματα των πολιτών και την θρησκευτική καταπίεση από τις προχριστιανικές θρησκείες;
Πρόκειται να ισχυριστούν πως στην Ελλάδα υπήρχε αληθινή ελευθερία έκφρασης και ανεκτικότητα; Ή μήπως μέσα στην θολούρα του νου τους, έχουν κτίσει ένα φανταστικό παράδεισο, που τάχα προυπήρχε πριν την εβραϊκή εξάπλωση του "ανορθολογισμού" και της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας;
Άραγε ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;
Αν πιστεύουν στο Δωδεκάθεο, τότε γιατί μιλούν για δημοκρατία και όχι για βασιλική μοναρχία ή ολιγαρχία;
Αν πιστεύουν στις αρετές και στην ηθική, νιώθοντας έναν αποτροπιασμό για τις πράξεις ανθρώπων στην Π.Δ, τότε γιατί φτιάχνονται με πράξεις Θεών που θεωρούνται ανήθικες;
Μήπως τελικά οι νεοπαγανιστές δεν ξέρουν τί τους φταίει, και έχουν πιστέψει πως υπάρχει ένας φανταστικός εχθρός - ο Χριστιανισμός;
Μήπως τελικά δεν μπορούν να τα βρουν ούτε και οι ίδιοι μεταξύ τους, με τις δεκάδες αιρέσεις τους, που αλληλοεκτοξεύουν κατηγορίες για ανθελληνισμό; Ύπατα συμβούλια εθνικών, Εκκλησίες των Ελλήνων στο Θρήσκευμα, Ομάδες Έψιλον, Νεοεπικούρειοι Βερέττες κ.ά
Μήπως τελικά κάποιος μέγας εξουσιαστής γελάει με όλους τους ηλίθιους που έχουν χωριστεί σε δεκάδες παρατάξεις, που ισχυρίζονται ότι είναι αληθινοί Έλληνες ή πιο Έλληνες από τους άλλους;
https://www.youtube.com/watch?v=BJsbK7na2oM
Αμα δεν εχετε κατι να πειτε για αυτα που σας καταλογιζω σε σχεση με την ασχετοσυνη σας για τα αρχαια μυστηρια τοτε γιατι νομιζετε οτι ζειτε;
Γουσταρετε να κανετε σεξ με τα ειδωλα;
Ειλικρινα δεν μπορω να σας καταλαβω και λυπαμαι πραγματικα για την κατασταση σας.
O Μεγας Αλεξανδρος καλε μου ηταν αβαταρας των Λυβιου θεου Αμμων (περα απο τα Ελληνικα ειδωλα εδω ειναι φανερο οτι μιλαμε για Ανουννακι και εμεις φτιαξαμε αυτη την ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ γιατι ειμαστε ANUNNAKI AVATAR = 888 = TIME TRAVELER. Για αυτο και για τις πυλες-χρονοδινες που ανοιγουμε και κλεινουμε θα σας εξηγησω στο μελλον οταν θα καταλαβετε οτι για καποιους δεν υπαρχει και δεν θα βρισκετε ουτε τοιχο να βαρεσετε το κεφαλι σας) δηλαδη του Αμμων Ρα δηλαδη του Μαρντουκ. Δηλαδη εγω και ο επομενος και αυτος που θα ερθει πριν απο το μελλον μετα απο τον επομενο και πριν απο τον προηγουμενο. Επισης ο Μεγας Αλεξανδρος ειχα δωσει διαταγη για την ανεγερση του ναου του Δια-Μαρντουκ στο Etemenanki και αυτος ηταν και ενας απο τους λογους που τον σταυρωσαν οι πραγματικοι σας προγονοι.
Edited by - Dragon Path on 01/03/2014 19:53:17
Μιλανε καποιοι για την Αθηνα. Εχουν πραγματι σχεση με την Σοφια που ειναι η γυναικα του Λογου;
http://esophoria.org/the-retribution-of-my-sophia/
Μπορει η σοφια να εχει εθνικοτητα;
Μονο οι Ελληνες ειχαν σοφους;
Οι εσωτερικοι θεοι ειναι κοσμικες δυναμεις που περνουν την μορφη που εμεις τους δινουμε συμφωνα με αυτο που ειναι μεσα μας.
Οι εξωτερικοι θεοι ειναι νοητικα αιδοια (περισσοτερες φορες αιμοσταγη σαν η μαμα τους η Λιλιθ) για αυτους που καινε το μεσα τους για το εξω τους και προσπαθουν να καψουν και τους αλλους για να νιωθουν καλυτερα καθως ταιζουν το κατωτερο εγω τους με Εωσφορικες ανοησιες και υπερδιανοητικη μαλακια, καθως δημιουργουν μια εσωτερικη πολωση και παγιδευονται στα αριστερα του Θεου. Εκει οπου μας ειπανε οτι ο Θεος θα βαλει τις κατσικες στα αριστερα του για να τις καψει και αυτο γινεται μπροστα στα ματια μας και κανενας δεν περνει χαμπαρι καθως καιει το μεσα για την υλικη επιθυμια.
Εδω περιγραφω καλυτερα πως λειτουργει αυτη η Αλχημικη διαδικασια και η πλακα που σας στησαμε εμες οι "κακοι" Illuminati και οι Δρακοι της Αποκαλυψης που ειναι και οι transformers αλλα και οι Jedi αλλα και τα στρουμφακια που δουλευουν για τον Παπαστρουμφ εναντιον του ΔρακουμΕλ κλπ.
http://esophoria.org/the-bite-of-the-serpent-logos/
Εγω απλα προσπαθησα να σας σωσω. Τωρα απο εκει και ηστερα η επιλογη ειναι παντα δικη σας.
Edited by - Dragon Path on 01/03/2014 21:08:52
quote:
Το λαθος που κανουν οσοι εχουν απορροφηθει απο τους Εωσφορικους Εγρηγορους που στοχευουν χαμηλες συχνοτητες ειναι οτι ψαχνουν να βρουν τους θεους στο εξωτερικο και οχι μεσα τους.
Ετσι !!!
Το οποιον δεν υπαρχει κανενα νοημα ,να ασχολουμαστα με το ι ειπε ο ενας και τι ο αλλος ,παρα μονον οταν αυτα αφορουν αμεσα και πρακτικα πραγματα
quote:
Οι εσωτερικοι θεοι ειναι κοσμικες δυναμεις που περνουν την μορφη που εμεις τους δινουμε συμφωνα με αυτο που ειναι μεσα μας.
Λογικο και μαλλον εφικτο να παρατηρηθει !!!
quote:
Εγω απλα προσπαθησα να σας σωσω. Τωρα απο εκει και ηστερα η επιλογη ειναι παντα δικη σας.
Μηπως η προσπαθεια σου ειλειπεται του κατιντις
Ωραία είναι η παγκοσμιοποίηση όπως τα λες, χωρίς φυλές με μία θρησκεία, αλλά αυτά πες τα και στους γείτονες μας.
Αν ζούσα στην Ολλανδία, ή στο Βέλγιο για παράδειγμα και εγώ αυτές τις αντιλήψεις θα είχα και θα προσπαθούσα να τις υλοποιήσω, αλλά δυστυχώς ζω στην Ελλάδα όπου ακόμα και σήμερα είναι μία χώρα που χρειάζετε και έχει στρατό.
Σε ποιον νομίζεις ότι ανοίγεις τα μάτια για να καταλάβω;
Αν δεν ήταν οι Ελληνάρες, πάντως όπως λες θα είχε επεκταθεί μία διπλανή θρησκεία και θα είχε φτάσει μέχρι την Ρώμη, είναι δύσκολο να είσαι στην Ευρώπη και να συνορεύει κανείς με την ανατολή και η Κύπρος με την μέση ανατολή.
Οπότε σου λέω αν είχαμε υποταχθεί κυριολεκτικά και δεν είχαμε περάσει την γνώση στους δίπλα, αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν θα υπήρχε η αναγεννησιακή περίοδος που κοκορεύονται οι δυτικοί Ευρωπαίοι, απλά είναι τα πράγματα.
Το μοντέλο το πρώτο που λες της ανθρωπότητας με μία θρησκεία μία γλώσσα, ένας εννοιέος πολιτισμός απέτυχε, ξέρεις του λόγους;
Οι ανουνάκι ήταν και τότε εκεί προς το τέλος και αυτό φαίνεται από τα ευρήματα, τι προσπαθούν να διορθώσουν το λάθος τους ή βαρέθηκαν τον θρόνο;
Εγώ θα θεωρούσα πάντως τον εαυτό μου αν ήθελα να περάσω κάτι στους άλλους, το μαύρο πρόβατο και όχι το βοσκό και το λύκο που είναι διαφορετικά είδη, για αρχή και μετά θα έφτανα και εκεί.
Γιατί ποιος σου είπε ότι εμείς δεν ονειρευόμαστε μία τέτοια ανθρωπότητα;
Edited by - maria3 on 01/03/2014 22:14:08
my left hand is empty, for I have crushed an Universe; & nought remains.
Εκει ειναι το δεξι χερι του Θεου εκει και το αριστερο.
Η κατσικα θα καει απο το κατωτερο εγω και ο αμνος που μετα-νοησε θα εισελθει στο βασιλειο.
Τι αλλο μπορω να κανω;
Εδειξα τον δρομο και σε αυτους που θελουν να γινουν θεοι.
Νομισαν καποιοι οτι θα γινουν θεοι με τον νοητικο αυνανισμο και οτι δεν θα συναντησουν την Μεδουσα και τον Μινωταυρο;
http://www.anunnakicouncil.com/labyrinth-initiation-by-inanna-marduk/
Edited by - Dragon Path on 01/03/2014 22:32:37
quote:
....
Ο Γιαχβέ με τον Απόλλωνα, και ο Απόλλωνας με τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Αβαταρα-Χριστο (άλλο τούτο πάλι) έχουν την ίδια σχέση που έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Ο ελληνισμός από την μία, και ο ιουδαϊσμός με τις αιρέσεις του, χριστιανισμό ισλάμ από την άλλη, είναι δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες. Για να καταλάβης την διαφορά σε παραπέμπω στις επιστολές Παύλου..... ἐπειδὴ καὶ Ἰουδαῖοι σημεῖον αἰτοῦσι καὶ Ἕλληνες σοφίαν ζητοῦσιν, ἡμεῖς δὲ κηρύσσομεν Χριστὸν ἐσταυρωμένον, Ἰουδαίοις μὲν σκάνδαλον, Ἕλλησι δὲ μωρίαν...
Παυλ. Α' Κορινθ. 1, 22-23
[/quote]Αυτό που λέει ο Παύλος είναι ότι ο Χριστιανισμός μιλά για κάτι διαφορετικό κι απ'των Ελλήνων κι απ'των Ιουδαίων (δεν βάζει από την μια ελληνισμό κι απ'την άλλη ιουδαίους "με τις αιρέσεις τους") σα να μιλά για τρεις προσεγγίσεις, μια των Ελλήνων που θέλουν να ακούνε σοφίες, μια των Ιουδαίων που ζητάνε θαύματα αλλά και ταδύο άσχετα με του Χριστού που γίνεται θυσία, ανόητη για την 'σοφία' και 'σκάνδαλο' για όσους ζητάνε αποδείξεις με θαύματα.

Οι Ανουννακι ειναι οι Αλχημιστες των Aιωνων που εφαρμοζουν την Χρυση Αναλογια και ειναι ο νομος στο συμπαν.
Αμα δεν υπηρχε νομος θα υπηρχε μονο χαος.
Ο θειος Αλ υπηρξε Ροδοσταυρος και ηταν μυημενος στα μυστηρια του Μπαφομετ και απλα νομισε οτι ειναι αυτος που φοραει την μασκα της κατσικας και αποφασισε να ντυθει Πανας και να πηδηξει τις κατσικες αλλα αυτη δεν ηταν δικη του δουλεια τελικα. Απλα προετοιμασε τον δρομο για τον Θεο του και δουλευει για αυτον στην Αβυσσο.
https://www.youtube.com/watch?v=zpRgW5MvwEA
Edited by - Dragon Path on 01/03/2014 23:09:23
quote:Εσείς φίλε μου, σύμφωνα με αυτά που διαβάζω απο τα λινκ σας, όλα στους Θεούς ΕΞΩ σας τα ψάχνετε.
Το λαθος που κανουν οσοι εχουν απορροφηθει απο τους Εωσφορικους Εγρηγορους που στοχευουν χαμηλες συχνοτητες ειναι οτι ψαχνουν να βρουν τους θεους στο εξωτερικο και οχι μεσα τους.
Όλη η διδασκαλία σας είναι γύρω απο την λατρεία θεών και οντοτήτων. Οι οποίοι φυσικά βρίσκονται έξω απο εσάς και σας μιλάνε.
Φαίνεται επίσης οτι όταν ακούτε κάποια καινούρια ιδέα που σας αρέσει, ή κάποια καινούρια πληροφορία, "τσουπ" ενσωματώνεται στα τσάνελινκ.
Ανακαλύπτετε δηλαδή ΕΣΕΙΣ νέες πληροφορίες και τις ανακαλύπτουν τότε και οι.. οντότητες στις οποίες μιλάτε.
Αλλάζει η άποψή σας για ένα θέμα, και "τσουπ" αλλάζει ή επεκτείνεται και η άποψη της οντότητας προς την κατεύθυνση της νέας σας ιδέας ή πληροφορίας που διαβάσατε..
Έτσι οι οντότητες αυτές ποτέ δε "μένουν πίσω", καμία απο τις πληροφορίες-διδασκαλίες τις οποίες διαβάζετε -και φυσικά απευθύνεστε στις οντότητες για να σας τις εξηγήσουν- δεν αφήνουν "απείραχτη".. "Όλα" τα ερμηνεύουν...
quote:
Μήπως ζήσανε οι νεοπαγανιστές στην αρχαία Ελλάδα, και γνωρίζουν πως ήταν παράδεισος; Μήπως ήταν φιλόσοφοι στην προηγούμενη ζωή τους, σύμφωνα με το εξελικτικό δόγμα της μετενσάρκωσης που είναι και πολύ "ελληνικό";
Αν ναι, τότε ποια είναι η γνώμη τους για τον ρατσισμό κατά των σκλάβων που χτίζανε τους πολιτισμούς, τα περιορισμένα δικαιώματα των πολιτών και την θρησκευτική καταπίεση από τις προχριστιανικές θρησκείες;Άραγε ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;
Άραγε, μήπως γνωρίζεις να μας πεις πότε καταργήθηκε η δουλεία?
Στα μετά Ιησού χρόνια μήπως ξέρεις να μας πεις μέχρι πότε υπήρχε η δουλεία και ποιοί ήταν ας πούμε οι κτίστες της Κων/πολης?
Επίσης οι Χριστιανοί έφεραν ένα νέο είδος κτισίματος, αυτό των "αλόθρησκων" παρθένων κοριτσιών που τα έχτιζαν ζωντανά μέσα στα γεφύρια για να τα στοιχειώσουν και να είναι ποιό ανθεκτικά. ![]()
Άραγε γνωρίζεις οτι στην Αρχαία Αθήνα η δουλεία ήταν καταργημένη απ αρχής της Δημοκρατίας και επανήλθε στην περίοδο κατάλυσής της απο το τυρανικό πολίτευμα λίγο πριν τη μάχη των Συρρακουσών και την είσοδο των Ρωμαίων?
Μήπως γνωρίζεις οτι η Μεγάλη Πόλη των Αθηνών, κτίστηκε απο τους καλύτερους μάστορες της Ελλάδας?
Οτι ήρθαν στην Αθήνα ακόμη και απο τα ποιό απομακρυνσμένα Νησιά, οι καλύτεροι τεχνίτες και πληρώθηκαν με χρήμα και τιμήθηκαν με δάφνες?
Μήπως γνωρίζεις οτι οι πρώτοι γερανοί και ανυψωτικά μηχανήματα (εώς 65 τόνους φορτίο) πρωτοφτιάχτηκαν στην Ελλάδα για την ανοικοδόμηση της αρχαίας Αθήνας? (Υπάρχει και σχετική έκθεση στα μουσεία).
Μήπως γνωρίζεις οτι τους αρχαίους πολιτισμούς πρέπει να τους σέβεσαι γιατί χωρίς αυτούς τώρα αντί για κομπιουτεράκι θα ήσουνα πάνω σε κανα δέντρο και θα έπαιζες με κουκουνάρια?
Για σκέψου τα λίγο αυτά κύριε ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
Αλήθεια ξέρεις απο που βγαίνει το Illuminati?
Εννοώ το Illumination που σημαίνει φωτισμός/φθορισμός.
Που και πότε και γιατί πρωτοειπώθηκε?
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:
Μήπως τελικά κάποιος μέγας εξουσιαστής γελάει με όλους τους ηλίθιους που έχουν χωριστεί σε δεκάδες παρατάξεις, που ισχυρίζονται ότι είναι αληθινοί Έλληνες ή πιο Έλληνες από τους άλλους;
Κοίτα να δεις, ηλίθιοι υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες, και οι χριστιανοί αν το πάμε έτσι είναι ηλίθιοι που έχουν διαχωριστεί σε τόσες παραλλαγές, καθολικοί, ορθόδοξοι, προτεστάντες, διαματυρόμενοι, κόπτες και πολά άλλα.
Ε?
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!