- Νέα Εποχή - Εωσφόρος - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Πλακα εχεις!
quote:
Θα κλασεις μια μαντρα. Αυτη ειναι η εξουσια και εσυ ενας παπαρας.
Όχι ρε μεγάλε ... μην με τρελαίνεις τώρα ... Σου λέω έχω κάνει συμφωνία, deal, σοβαρό, όχι μαλακίες, μπέσα σου λέω ρε μάγκα ... μπέσα ...
quote:
geostatΓεια σου ρε ζιπ με τις φωτισμενες απαντη σορρυ δημοσιευσεις...
Πλακα εχεις!
Κάτσε ρε, άσε, δεν μιλάμε εδώ (σ' αυτό το θέμα) μαζί. Με άλλον μιλάω εδώ. >>> Ντεμονάϊζεργρ είναι αυτός ... Μα ... άφησέ με, του λέω πως θα την γλυτώσω και δεν με πιστεύει ...
Edited by - zip on 07/11/2010 20:46:31
Μονο που ειμασταν λιγο μικροι για να το θυμομαστε,εκτος και αν εχεις κανει και εσυ τη θεραπεια.
Ρε ζιπ,περιμενεις να σου πει καποιος αν ειναι σωστο αυτο που αντιλαμβανεσαι;
Μεχρι να ερθει ο επομενος δηλαδη...
Edited by - geostat on 07/11/2010 20:46:01
Ο ντιμον μπηκε σιγα σιγα αλλα πηρε φορα,μαζι του...
quote:
Ρε ζιπ,περιμενεις να σου πει καποιος αν ειναι σωστο αυτο που αντιλαμβανεσαι;
Όχι. Λέω απλώς αυτό που αντιλαμβάνομαι. Χωρίς να περιμένω τίποτε. Αν είναι σωστό (αν δηλ. αποδειχθεί σωστό με κάποιον τρόπο, δεν ξέρω με ποιον, συνήθως η ζωή είναι αυτή που σου λέει αν είσαι σωστός ή όχι), έχει καλώς, αν είναι λάθος, πάλι έχει καλώς γιατί τα λάθη διορθώνονται ...
θυμασαι πραγματικα το ντιλ ή οχι;
Edited by - geostat on 07/11/2010 20:55:04
quote:
Να σκεφτεις μονο οτι δε θα μπορεις να επικαλεστεις αγνοια...
Αααα, ώπα! Δικαίωμα! Γιατί να μην μπορώ να επικαλεστώ άγνοια ; Δεν τα ξέρω όλα. Υπάρχουν και πράγματα που όντως έχω άγνοια, μαύρα μεσάνυχτα δηλ. Δεν είναι δίκαιο αυτό. Φυσικά και πρέπει να έχω το δικαίωμα να επικαλεστώ άγνοια. Αν όντως υπάρξει άγνοια από μέρους μου δηλ. σε κάτι, γιατί να μην μπορώ να την επικαλεστώ ;
quote:
θυμασε πραγματικα το ντιλ ή οχι;
Αν το θυμάμαι λέει ... Σαν να συμβαίνει τώρα ...