ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Dying_Incubus91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
undeafetedΜέλος
13/05/2005, 18:18:46
σκεψου μονο οτι ο μπετοβεν εγραφε μουσικη ενω ηταν κουφος......

dark banishing

15/05/2005, 16:33:28
ακριβως. μαθηματικα!! βεβαια δεν ηταν παντα κουφος.
ετσι γραφονται και τα περρισοτερα σαουντ-τρακς. με χαρτι!

learn as if you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly

30/08/2010, 08:47:29
Πολύ πιο βαρετή και λιγότερο ενθουσιώδης.
Απλά δεν μπορώ να την φανταστώ χωρίς τη μουσική...
Ποιος μπορεί...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

42NAΜέλος
30/08/2010, 12:42:06

A world without music is like
a head without brain.....
a hand without fingers.....
a heart without feelings......

31/08/2010, 00:54:43
Γεια σου 42NA

Επέλεξα αυτό το θέμα για να σου θέσω μια ερώτηση, αν και θα μπορούσα να σε ρωτήσω για το ίδιο πράγμα και σε οποιοδήποτε άλλο θέμα έχεις γράψει/συμμετάσχει.

Μέχρι στιγμής, όλα τα μηνύματα που έχεις γράψει δεν αποτελούν απόψεις σε μια συζήτηση, αλλά είναι παραθέσεις links για video και εικόνες που είναι σχετικές με το εκάστοτε θέμα. Θα αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι, ότι σε ένα forums που φιλοξενεί συζητήσεις, η απλή παράθεση από links και εικόνες δεν αποτελεί ουσιαστική συμμετοχή στη συζήτηση, για την ακρίβεια, μια τέτοια συμμετοχή δεν είναι καν αποδεκτή.

Θα θέλαμε λοιπόν να σε ρωτήσουμε, γιατί ακολουθείς αυτήν την τακτική στις συζητήσεις; Μήπως υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που συμμετέχεις με τον τρόπο αυτό;

31/08/2010, 12:11:44
εκτος αν προτιμαει να μην πει κατι δικο του, παραθετοντας ετσι "γενικοτερες αποψεις", χωρις βεβαια να σημαινει οτι συμφωνει ή διαφωνει με αυτες!

NOVUS ORDO SECLORUM
31/08/2010, 12:12:48
quote:

σκεψου μονο οτι ο μπετοβεν εγραφε μουσικη ενω ηταν κουφος......

dark banishing

στα τελευταια χρονια της ζωης τους κουφαθηκε! δεν το ειχε απο την αρχη το προβλημα! Απλα, η μεγαλουργεια του, η 9η Συμφωνια ηταν την περιοδο που ηταν κουφος

NOVUS ORDO SECLORUM
07/02/2011, 20:24:29
Χαιρετίζω την εδώ συζήτηση δίνοντας πνοή με κάτι όχι ευχάριστο, αλλά με αφορμή τον τίτλο του θέματος "πως θα ηταν η ζωη χωρις μουσικη" να τον επεκτείνω λέγοντας "και χωρίς μουσικούς" αφού ένας μεγάλος κιθαρίστας, ο Gary Moore , απεβίωσε χθες στον ύπνο του σε διακοπές στην Ισπανία.

Διαβάστε το λινκ κλικάροντας στη φωτογραφία

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND

07/02/2011, 20:27:21
simori ξερεις οτι ποιο πολλοι απο αυτους παιρνουν διαφορες ουσιες,καταλαβαινεις.

chessΜέλος
07/02/2011, 22:17:20
Εγω παντως ειμαι μεσα στην μουσικη απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου... Θυμαμαι την αδερφη μου να παιζει το ost του ροζ πανθηρα στο πιανο και εγω να προσπαθω να την μιμηθω.... Θυμαμαι οταν πρωτοξεκινησα να μαθαινω πιανο,και τα κλαματα που εριχνα οταν με απειλουσαν οτι θα μου το κοψουν αν δεν διαβαζω..

Καθε στιγμη της ζωης μου ειναι συνδεδεμενη με την μουσικη, αρα η μουσικη ειναι η ζωη μου...

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ

08/02/2011, 01:52:14
Αγαπητέ Stiv, τι εννοείς λέγοντας "πολλοί από αυτούς"?

Αγαπητέ chess, χαίρομαι γι αυτό, κατά κάποιο τρόπο νιώθω επίσης συνδεδεμένη με τη μουσική...

R.I.P. Gary Moore

Gary Moore Guitar video

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND