- ΑΓΙΑ ΣΙΝΔΟΝΗ (ΧΕ,ΧΕ,ΧΕ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Απ' τις απαντήσεις σου κατάλαβα ότι είσαι άθεος
Και εγώ από τις απαντήσεις σου κατάλαβα ότι είσαι χριστιανοταλιμπάν
Για τους γκα-γκα:
Όποιος δεν πιστεύει στα παραμυθάκια των βοσκών της ερήμου δεν είναι άθεος. Δεν είναι χριστιανός. Σου είναι τόσο δύσκολο να το χωνέψεις ότι υπάρχουν άλλοι δεν πιστεύουν στον Χριθτούλη σου κακομοίρη; Σε καταλαβαίνω. Τόσες δεκαετίες ψεκασμού από το παπαδαριό, σου άφησαν κουσούρι.
quote:
Ψεκασμένος και εθνικοφασισταριό είναι αυτός που πιστέυει και ασπάζεται τον Χριστιανισμό;
Όχι χαζούλη. Ψεκασμένος και εθνικοφασισταριό είναι ο Νικολάκης του YT που μας τον κάνεις quote. Γνωρίζεστε απο κοντά;
https://www.youtube.com/user/TheBdsmer
quote:
του οποίου η ιστορικότης δηλαδή η ύπαρξις δεν αμφισβητείται πλέον απο κανέναν
quote:
έχουν βρεθεί και ιστορικά στοιχεία και αρχαιολογικά στοιχεία και γενικώς είναι διαπιστωμένη η υπαρξίς του.
Ο ιστορικός Χριθτούλης σου είναι πλέον γνωστό παραμύθι τοις πάσι, μόνο εσύ που μεγάλωσες πια και πρέπει να το κόψεις σιγά-σιγά, μαζί με τη χειράντηληση. Όπως λέει και η εκκλησία, θα σε βρουν πολλές συμφορές.
Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Ουίλιαμ Σαίξπηρ)
quote:
Όποιος δεν πιστεύει στα παραμυθάκια των βοσκών της ερήμου δεν είναι άθεος. Δεν είναι χριστιανός.
Εγώ συμφωνώ με τον dr.robotnik πάντως. Άθρησκοι,αγνωστικιστές,βουδιστές,σατανιστές,κομμουνιστές και ότι άλλο θες, είμαστε άθεοι. Από τη στιγμή που δεν πιστεύουμε στον ένα και μοναδικό Θεό, θα καταλήξουμε στην αιώνια τιμωρία της κόλασης, όπου '' Εκεί θέλει είσθαι ο κλαυθμός και ο τριγμός των οδόντων''
Όλα τ'άλλα είναι μάταια και για λαϊκή κατανάλωση...
Και φυσικά έτρεξες γρήγορα να κατεβάσεις το βίντεο σου στο YT. Σ' έπιασε πανικός ε; Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Νόμιζες ότι θα βρεις πρόσφορο έδαφος για ψεκασμούς εδώ; Δεν περίμενες από που σου ήρθε. Κάτσε έχει και συνέχεια η υπόθεση. Νικολάκη...
Τα τυχαία κοσμικά λάθη υποστήριζαν ότι οι μαθητές του Χριστού φαντασιώθηκαν την Ανάσταση του Θεανθρώπου, αυτό όμως αντιβαίνει στα στοιχεία που έχουμε σήμερα για το πώς δημιουργήθηκε η εικόνα στην Ιερά Συνδόνη, Επιστήμονες βρήκαν πώς δημιουργήθηκε η εικόνα όμως δεν ταιριάζει σε αυτά που έλεγαν οι άθεοι ότι ήταν μεσαιωνικό κατασκεύασμα καθώς η εικόνα θα μπορούσε να γίνει μόνο αν κάποιος έλεγχε τους νόμους της φυσικής, εδώ η λεπτομερής ανάλυση απο την ομάδα Επιστημόνων που την εξέταζε 25 χρόνια..
Η εικόνα μπορεί να σχηματιστεί μόνο όταν ένα υψηλής ενέργειας σωματίδιο χτυπήσει την ίνα και κυκλοφορήσει ακτινοβολία μέσα στην ίνα με ταχύτητα μεγαλύτερη από την τοπική ταχύτητα του φωτός. Δεδομένου ότι οι ίνες δρούν σαν σωλήνες φωτός, αυτή η ενέργεια κινείται έξω διαμέσου της ίνας μέχρι να αντιμετωπίσει μια οπτική ασυνέχεια, τότε επιβραδύνεται στην τοπική ταχύτητα του φωτός και διασπείρεται. Αυτό υποδηλώνει μια κβαντική περίπτωση όπου ένα πεπερασμένο ποσό ενέργειας μεταφέρεται απότομα. Το γεγονός ότι υπάρχουν εικόνες εμπρός και πίσω υποδηλώνει ότι τα ακτινοβολούντα σωματίδια απελευθερώνονταν κατά μήκος του διανύσματος της βαρύτητας.
*Δεν είμαι ο Νικολάκης άλλα τα σχολιά του είναι όντως φοβερά!!
quote:
Η εικόνα μπορεί να σχηματιστεί ... κατά μήκος του διανύσματος της βαρύτητας.
Liber Bullshιt
quote:
Dr.Robotnik
Τα τυχαία κοσμικά λάθη υποστήριζαν ότι οι μαθητές του Χριστού φαντασιώθηκαν την Ανάσταση του Θεανθρώπου, αυτό όμως αντιβαίνει στα στοιχεία που έχουμε σήμερα για το πώς δημιουργήθηκε η εικόνα στην Ιερά Συνδόνη, Επιστήμονες βρήκαν πώς δημιουργήθηκε η εικόνα όμως δεν ταιριάζει σε αυτά που έλεγαν οι άθεοι ότι ήταν μεσαιωνικό κατασκεύασμα καθώς η εικόνα θα μπορούσε να γίνει μόνο αν κάποιος έλεγχε τους νόμους της φυσικής, εδώ η λεπτομερής ανάλυση απο την ομάδα Επιστημόνων που την εξέταζε 25 χρόνια..
Από φαντασιώσεις καλά πάμε... Πως είναι δυνατόν ρε Dr, να υπάρχει εικόνα ενός ανύπαρκτου προσώπου όπως είναι ο ιστορικά άφαντος Ιησούς της Καινής Διαθήκης???
*
quote:
Πως είναι δυνατόν ρε Dr, να υπάρχει εικόνα ενός ανύπαρκτου προσώπου όπως είναι ο ιστορικά άφαντος Ιησούς της Καινής Διαθήκης???
Αν διαβάσεις προηγουμενά μου post, θα καταλάβεις ότι δεν έχω παρωπίδες σαν τον Heretic είμαι ανοιχτός σε κάθε άποψη και δέχομαι ότι η Παλαιά διαθήκη μπορεί όντως να είναι μία κακή αντιγραφή της Ελληνικής μυθολογίας..
Όσο όμως για την Καινή Διαθήκη και τη μη ύπαρξη του Ναζωραίου αφησέ με να έχω κάποιες επιφυλάξεις...
quote:
Sesostris
quote:
Πως είναι δυνατόν ρε Dr, να υπάρχει εικόνα ενός ανύπαρκτου προσώπου όπως είναι ο ιστορικά άφαντος Ιησούς της Καινής Διαθήκης???
Αν διαβάσεις προηγουμενά μου post, θα καταλάβεις ότι δεν έχω παρωπίδες σαν τον Heretic είμαι ανοιχτός σε κάθε άποψη και δέχομαι ότι η Παλαιά διαθήκη μπορεί όντως να είναι μία κακή αντιγραφή της Ελληνικής μυθολογίας..
Ουαχαχαχαχαχα ![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Dr. Robotnik
Όσο όμως για την Καινή Διαθήκη και τη μη ύπαρξη του Ναζωραίου αφησέ με να έχω κάποιες επιφυλάξεις...
Περιμένω να καταθέσεις τα ιστορικά στοιχεία βάσει των οποίων έχεις τις επιφυλάξεις σου, για να τις συζητήσουμε. Γιατί έτσι αόριστα κι εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι ο Χάρυ Πότερ είναι ιστορικό πρόσωπο.
*
quote:
για το αν θα βγει silent hill 2 δεν εχω ακουσει κατι.....
Ευχαριστώ για την απάντηση!

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
Silent Hill: Revelation 3D is the sequel to the 2006 film Silent Hill, based on the video game series by Konami. Details were released about the film by Fangoria in 2010, reporting from the American Film Market conference. Michael J. Bassett is to write and direct the film in 3-D.
After the release of the 2006 film Silent Hill, the film's director Christophe Gans reported that a sequel "is officially ordered and is already well underway".[2] Silent Hill's writer Roger Avary had planned to return to the sequel, before his arrest in 2008 for vehicular manslaughter.[3] Michael J. Bassett later replaced Gans and Avary as writer and director. He is open to fans' suggestions of whom to cast as the protagonist Heather Mason, provided that the actress can realistically portray an eighteen-year-old and has appeared in other films.[4] Filming is expected to begin in Toronto on March 7, 2011 and end on May 6, 2011.
by wikipedia.org

quote:
PREDATOR: Silent Hill: Revelation 3DSilent Hill: Revelation 3D is the sequel to the 2006 film Silent Hill, based on the video game series by Konami. Details were released about the film by Fangoria in 2010, reporting from the American Film Market conference. Michael J. Bassett is to write and direct the film in 3-D.
Σε ευχαριστώ φίλε PREDATOR και είχα αρχίσει να πιστεύω πως είχα κάνει λάθος...
Αλλάζουν η παραγωγή και οι συντελεστές.
Χμ....
Το Solomon Kane που σκηνοθέτησε ο Michael J. Bassett βασισμένο στον χαρακτήρα του Robert Howard δεν ήταν άσχημο...βλεπότανε ευχάριστα.. αλλά μέχρι εκεί..
Για να δούμε.. όταν δούμε!!

quote:
simoriΤη ταινία του Lucio Fulci
"E tu vivrai nel terrore - L'aldilà"
aka "Seven Doors of Death" - USA (censored version)
aka "The Beyond" - International (English title)
aka "I 7i pyli tis Kolaseos" - Greece (transliterated ISO-LATIN-1 title)
aka "I evdomi pyli tis Kolaseos" - Greece (DVD title)
aka "The Beyond" - (English title)
την έχει δει κανείς???
Την έχω δει εγώ φίλη simori αν και έχουν περάσει 4-5 χρονάκια και οι μνήμες μου έχουν ξεθωριάσει. Θυμάμαι πάντως ότι είχε μερικές πολύ τρομακτικές σκηνές που σου καρφώνονται στο μυαλό. Εχει παρανοϊκή και νοσηρή ατμόσφαιρα πέρα από αιματοβαμμένες σκηνές και κυνήγι με νεκροζώντανους.
Είναι από τις καλύτερες του Lucio Fulci, ενώ κάποιοι την θεωρούνε την καλύτερη.
Ψάξ'την αλλά να είσαι έτοιμη για βουτιά στην αυγή των 80's. Το λέω αυτό γιατί οι περισσότεροι είμαστε συνηθισμένοι στις σύγχρονες με εξελιγμένα εφέ ταινίες και μπορεί κάποια μη άρτια πλάνα των παλιών ταινιών να μας κακοφαίνονται...![]()

Πρόσφατη ταινιάρα απο την Νορβηγία.Μην τη χάσετε...ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ !!!!
quote:
Agnostic :
Την έχω δει εγώ φίλη simori αν και έχουν περάσει 4-5 χρονάκια και οι μνήμες μου έχουν ξεθωριάσει. Θυμάμαι πάντως ότι είχε μερικές πολύ τρομακτικές σκηνές που σου καρφώνονται στο μυαλό. Εχει παρανοϊκή και νοσηρή ατμόσφαιρα πέρα από αιματοβαμμένες σκηνές και κυνήγι με νεκροζώντανους.
Είναι από τις καλύτερες του Lucio Fulci, ενώ κάποιοι την θεωρούνε την καλύτερη.Ψάξ'την αλλά να είσαι έτοιμη για βουτιά στην αυγή των 80's. Το λέω αυτό γιατί οι περισσότεροι είμαστε συνηθισμένοι στις σύγχρονες με εξελιγμένα εφέ ταινίες και μπορεί κάποια μη άρτια πλάνα των παλιών ταινιών να μας κακοφαίνονται...
Χαιρετώ και ευχαριστώ για την απάντηση...
Βασικά την είχα δει πριν από αρκετά χρόνια, και μου είχε κάνει εντύπωση η ατμόσφαιρα, και μπορώ να πω πως ΝΑΙ όντως έχει κάποιες τρομαχτικές σκηνές που όντως καρφώνονται στο μυαλό, βασικά ίσως και λίγο λόγο ηλικίας, έφηβη τότε, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση, ακόμα θυμάμαι κάποιες σκηνές μέχρι και το soundrack της ταινίας, αλλά δεν έγινε ιδιαίτερα γνωστή, ή μάλλον δεν αφήσε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις σε όλους, το αντίθετο μάλλον, κάτι σαν b-movie έχει θεωρηθεί από κάποιους, ενώ από άλλους θεωρήθηκε αριστούργημα, γι αυτό και θέλησα να ρωτήσω και εδώ με αφορμή τη θεματολογία!!!
Ειδικά η εισαγωγή και το φινάλε της ταινίας είναι εντυπωσιακά, ειδικά το φινάλε είναι εντελώς απόκοσμο, ίσως από τις καλύτερες σκηνές που έχω δει!!!
Εσένα προσωπικά σου άρεσε??

Τη ταινία "THE TROLL HUNTER" την έχεις δει? σκέφτομαι αύριο να πάω κινηματογράφο μετά από καιρό και ακόμα δεν έχω αποφασίσει τί θα ήθελα να δω, ομολογώ όμως πως το συγκεκριμένο μου κέντρισε την προσοχή!!
Έχει κυκλοφορήσει?

και μάλλον από όσο το ψιλο έψαξα, δεν είναι θρίλερ αλλά μαύρη κωμωδία.. αν κάνω λάθος διορθώστε με...
Ενδιαφέρον φαίνεται το τρέιλερ, δεν θα ήταν άσχημα να το έβλεπα αύριο, αλλά....

Ειναι θα ελεγα ενα Ευρωπαϊκο Blair Witch Project.Αν σου αρεσε....θα σου αρεσει κι αυτο.Σιγουρα ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΤΟΠΟ.Απο εκει και περα....γουστα ειναι αυτα.Παντως καλυτερα να το δεις στην μεγαλη οθονη.Στην τηλεοραση χανει....
Edited by - 42NA on 15/02/2011 00:35:14