ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- photoshop - η ένατη τέχνη - ΕΙΚΟΝΕΣ

- photoshop - η ένατη τέχνη - ΕΙΚΟΝΕΣ

ellovos60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
stratis79Μέλος
21/10/2005, 14:31:06
φίλε John την προφητική επιστολή την έχουμε ήδη ποστάρει πριν 2-3 σελίδες.

xalkeios καλή ιδέα αλλά όποτε κανείς πρότεινε κάτι δεν έλαβε απάντηση.

22Μέλος
21/10/2005, 14:34:35
Aυτό λέω και εγώ Αετέ,ότι το 2075 συμπίπτουν πάλι δύο πασχαλιές και ότι η προφητεία του αγίου Κοσμά αφορούσε το 1991 που είχαμε όντως δύο πασχαλιές και δύο καλοκαίρια μαζί.Ήταν η εποχή που όπως μας έλεγε ο άγιος,ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω,από το Ιράκ.Να σας θυμίσω λίγο ότι 29 Νοεμβρίου πέφτει Τρίτη; Και ότι είναι ακριβώς έξι μήνες πριν την 29 Μαίου,είναι η 333 μέρα του χρόνου,και είναι η ημερομηνία που θα πήγαινε ο Πάπας στην Τουρκία και του το αρνήθηκαν.
tonisΜέλος
21/10/2005, 14:39:17
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΜΗΛΙΣΕ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
AetosΜέλος
21/10/2005, 15:02:43
quote:

ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΜΗΛΙΣΕ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

2,5 χρόνια μετά τον Σεπτέμβριο του 2005, είναι Άνοιξη του 2008.

(άρα προλαβαίνω να παντρευτώ! )

Είδωμεν!

PeronosporosΜέλος
21/10/2005, 15:29:31
Θα παρακαλούσα να μην κινδυνολογείτε!!!!
Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Είστε στο ίδιο επίπεδο με τον Ευαγγελάτο και τον κάθε καραγκιόζη που βγαίνει στην τηλεόραση και κινδυνολογεί για τρόφιμα, ιούς κτλ. Μην προλέγετε πολέμους τις επόμενες μέρες , χωρίς να είστε βέβαιοι, κάνετε πολύ μεγάλο κακό (χώρια που θα εκτεθείτε σε μερικές μέρες γιατί πόλεμος δεν θα γίνει φέτος).

Τί νομίζετε δηλαδή ότι είστε προφήτες ή σωτήρες.... Ας κάνουν ότι θέλουν οι Τούρκοι. Αν πιστεύατε πραγματικά και όχι μόνο κατ' επίφασην, τότε θα κατανοούσατε ότι δεν κινδυνεύουμε αυτήν την στιγμή. Άλλωστε όταν θα έρθει η στιγμή θα πράξουμε αυτό που μπορούμε και νομίζουμε σωστότερο. Μέχρι τότε τί θα κάνουμε, θα περιμένουμε τους βαρβάρους όπως λέει και στο ποιήμα ο Καβάφης (δεν λέει αυτό αλλά το νόημα του ποίηματος αυτό είναι), και αν δεν έρθουν οι βάρβαροι τί γίνεται????

Άντε συνέλθετε... Κάνετε σαν τους χριστιανούς που δεν έκαναν τίποτε και περιμέναν την συντέλεια, και τους έγινε παρατήρηση από τον Απόστολο Παύλο.
Για αυτόν τον λόγο δεν ξέρουμε ημερομηνίες (και δεν θα τις μάθουμε), γιατί δεν είμαστε άξιοι.... (όλα θα παρελύαν τις τελευταίες μέρες πριν τον πόλεμο αν το ξέραμε, θα ήταν καλό αυτό δηλαδή?)
Αυτά για να αναρωτηθείτε όχι για να προσβληθείτε.

Knowledge is power, arm yourself

Edited by - Peronosporos on 21/10/2005 15:31:49

21/10/2005, 16:05:15
quote:

Δηλαδή για το 2007-8 μιλάμε...

----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

21/10/2005, 16:41:47
Βασικά, του είπε ότι το 2008 θα γίνει χαλασμός, ή ότι μέχρι το 2008 θα γίνει μεγάλος χαλασμός;
Θέλω να πω, ο πόλεμος εννοούσαν θα γίνει το 2008 ή το 2008 θα αποκορυφωθεί (ίσως η 3ήμερη μάχη και ανάδειξη του Ιωάννη);
Λέω γιατί λίγο πολύ αυτό καταστρέφει μερικώς τα συμπεράσματά μας.

----------------------

gogorasΝέο Μέλος
21/10/2005, 17:08:04
Επισης,το οτι θα βαλουν φορους στις κοτες και στα παραθυρα,ειναι πιθανον οτι δεν αναφερεται κυριολεκτικα.Πιθανον να σημαινει οτι θα υπαρξει περιοδος μεγαλης επιβολης φορων.Θα μπορουσε καλλιστα να λεει οτι θα βαλουν φορους στα ποτηρια και στα καροτα.Οχι;

Φιλικα,

Δημητρης.

ΕλαΝτεΝέο Μέλος
21/10/2005, 17:08:26
Πάντωσ εμένα παιδιά η πιο βάσιμη ημερομηνία είναι αυτή που λέει ότι είχε δει ο Μωάμεθ ο Β 3 φορέσ ένα χέρι να του δείχνει το 5 καιέίναι τα 555 χρόνια που θα κρατήσουν οι Αγαρηνοί την πόλη, οπότε 1453+555=2008, εγώ πιο πολύ σεε αυτό βασίζομαι
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
21/10/2005, 17:08:41
O χαλασμος μεγαλος=τριημερη μαχη πριν την αναδειξη του βασιλεα.
Το θεμα ειναι αν το 2008 θα ξεκινησει η νωριτερα.
Αλλα να ξεκινησει το 2008 δεν νομιζω.Μαλλον μεχρι το 2008 θα εχει γινει ολο το γλεντι.(Βατοπεδινος)
ΕλαΝτεΝέο Μέλος
21/10/2005, 17:11:26
Αδέρφια πάντως εγώ περιμένω να πάρουμε το πάνω χέρι με την Χάρη του ΘΕΟΥ γιατί βλέπετε τι αντιμετώπιση έχουμε από τους <<συμμάχους>> μας στο ΝΑΤΟ, τι να πρωτοθυμηθούμε, από τον ψυχολογικό πόλεμο επί Τσιλέρ, από τον Ανάν, από τον Νίμιτς?Από τους Αμερικανούς? Ακόμα και οι μικρές χώρες με την υποστήριξη των μεγάλων. Να τους δω μετά που θα μας παρακαλάνε.
Στην Λουκέρνη που έκαναν συνομιλίες για το Κυπριακό ξέρετε τι είπε ένα Βρετανός διπλωμάτης στους Ελληνοκύπριους? Ότι πρέπει να συμφωνήσουμε για 2 ανεξάρτητα κράτη σύμφωνα με το σχέδιο Ανάν ειδάλλως θα πέσει 1 τόνος κεραμίδια στα κεφάλια μας, των Ελληνοκυπρίων. Άραγε το ξέρατε αυτό? Και τι γνώμη έχετε?
bellsakΜέλος
21/10/2005, 18:10:01
ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ IN.GR KAI ΣTO PATHFINDER TΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΠΩΣ.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=658256&lngDtrID=244
ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΗ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ?
kyriakopoulosΜέλος
21/10/2005, 18:16:21
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ PERONOSPORO.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΜΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ.΄΄ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΙΑ΄΄.ΜΗ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΩ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ΄΄ΘΑ ΕΛΘΩ ΩΣ ΚΛΕΠΤΗΣ ΕΝ ΝΥΚΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ΄΄.ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.
bellsakΜέλος
21/10/2005, 18:19:39
ΦΙΛΕ grypa.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ?
grypasΝέο Μέλος
21/10/2005, 18:59:37
φιλε Belsak, αν πας και κανεις κλικ στην ενοτητα "Ελλαδα" θα την δεις κανονικα λιγο πιο κατω, απλα στα portals οταν περναει η ωρα οι νεες ειδησεις μπαινουν πρωτες και οι πιο παλιες "κατεβαινουν".
Το παραξενο ειναι οτι την ειδηση για τα οπλα που που κατασχεθηκαν στην Βουλγαρια, την ειδα στο bbc.co.uk αλλα ηταν "νεκρο" το link και μετα απο λιγο εξαφανιστηκε πραγματικα και απο το αρχειο. Την εχει κανεις να μας πει που ειναι;
STITSΜέλος
21/10/2005, 19:16:40
ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.

http://homepages.pathfinder.gr/stits3/methodios

LiakoFanΜέλος
21/10/2005, 20:17:18
quote:

ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.

http://homepages.pathfinder.gr/stits3/methodios

Τη βροντερή φωνή του Αγγέλου εγώ θα την ακούω στα Ελληνικά, ο Ρώσος στα Ρώσικα, ο Αμερικανός στα Αγγλικά κλπ.

Λέω να τη γράψω στο κινητό για ring tone. Σε ποια γλώσσα θα μου βγει άραγε;

Ή μήπως πρόκειται για μαζική παραίσθηση, και θα γίνουμε όλοι σχιζοφρενείς.

21/10/2005, 20:32:57
Μήπως σε γλώσσα νοηματικών μονάδων;

----------------------

21/10/2005, 20:55:59
ΣΤΙΤΣ, για το χάραγμα σχολιάζει τίποτα το βιβλίο που έχεις; Πότε το τοποθετεί; (αν)

----------------------