- photoshop - η ένατη τέχνη - ΕΙΚΟΝΕΣ
xalkeios καλή ιδέα αλλά όποτε κανείς πρότεινε κάτι δεν έλαβε απάντηση.
ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
quote:
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΜΗΛΙΣΕ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
2,5 χρόνια μετά τον Σεπτέμβριο του 2005, είναι Άνοιξη του 2008.
(άρα προλαβαίνω να παντρευτώ! ![]()
)
Είδωμεν!
Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Είστε στο ίδιο επίπεδο με τον Ευαγγελάτο και τον κάθε καραγκιόζη που βγαίνει στην τηλεόραση και κινδυνολογεί για τρόφιμα, ιούς κτλ. Μην προλέγετε πολέμους τις επόμενες μέρες , χωρίς να είστε βέβαιοι, κάνετε πολύ μεγάλο κακό (χώρια που θα εκτεθείτε σε μερικές μέρες γιατί πόλεμος δεν θα γίνει φέτος).
Τί νομίζετε δηλαδή ότι είστε προφήτες ή σωτήρες.... Ας κάνουν ότι θέλουν οι Τούρκοι. Αν πιστεύατε πραγματικά και όχι μόνο κατ' επίφασην, τότε θα κατανοούσατε ότι δεν κινδυνεύουμε αυτήν την στιγμή. Άλλωστε όταν θα έρθει η στιγμή θα πράξουμε αυτό που μπορούμε και νομίζουμε σωστότερο. Μέχρι τότε τί θα κάνουμε, θα περιμένουμε τους βαρβάρους όπως λέει και στο ποιήμα ο Καβάφης (δεν λέει αυτό αλλά το νόημα του ποίηματος αυτό είναι), και αν δεν έρθουν οι βάρβαροι τί γίνεται????
Άντε συνέλθετε... Κάνετε σαν τους χριστιανούς που δεν έκαναν τίποτε και περιμέναν την συντέλεια, και τους έγινε παρατήρηση από τον Απόστολο Παύλο.
Για αυτόν τον λόγο δεν ξέρουμε ημερομηνίες (και δεν θα τις μάθουμε), γιατί δεν είμαστε άξιοι.... (όλα θα παρελύαν τις τελευταίες μέρες πριν τον πόλεμο αν το ξέραμε, θα ήταν καλό αυτό δηλαδή?)
Αυτά για να αναρωτηθείτε όχι για να προσβληθείτε.
Knowledge is power, arm yourself
Edited by - Peronosporos on 21/10/2005 15:31:49
quote:
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΜΗΛΙΣΕ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Δηλαδή για το 2007-8 μιλάμε...
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Θέλω να πω, ο πόλεμος εννοούσαν θα γίνει το 2008 ή το 2008 θα αποκορυφωθεί (ίσως η 3ήμερη μάχη και ανάδειξη του Ιωάννη);
Λέω γιατί λίγο πολύ αυτό καταστρέφει μερικώς τα συμπεράσματά μας.
----------------------
Φιλικα,
Δημητρης.
Το θεμα ειναι αν το 2008 θα ξεκινησει η νωριτερα.
Αλλα να ξεκινησει το 2008 δεν νομιζω.Μαλλον μεχρι το 2008 θα εχει γινει ολο το γλεντι.(Βατοπεδινος)
Στην Λουκέρνη που έκαναν συνομιλίες για το Κυπριακό ξέρετε τι είπε ένα Βρετανός διπλωμάτης στους Ελληνοκύπριους? Ότι πρέπει να συμφωνήσουμε για 2 ανεξάρτητα κράτη σύμφωνα με το σχέδιο Ανάν ειδάλλως θα πέσει 1 τόνος κεραμίδια στα κεφάλια μας, των Ελληνοκυπρίων. Άραγε το ξέρατε αυτό? Και τι γνώμη έχετε?
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=658256&lngDtrID=244
ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΗ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ?
Το παραξενο ειναι οτι την ειδηση για τα οπλα που που κατασχεθηκαν στην Βουλγαρια, την ειδα στο bbc.co.uk αλλα ηταν "νεκρο" το link και μετα απο λιγο εξαφανιστηκε πραγματικα και απο το αρχειο. Την εχει κανεις να μας πει που ειναι;
quote:
ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.http://homepages.pathfinder.gr/stits3/methodios
Τη βροντερή φωνή του Αγγέλου εγώ θα την ακούω στα Ελληνικά, ο Ρώσος στα Ρώσικα, ο Αμερικανός στα Αγγλικά κλπ.
Λέω να τη γράψω στο κινητό για ring tone. Σε ποια γλώσσα θα μου βγει άραγε;
Ή μήπως πρόκειται για μαζική παραίσθηση, και θα γίνουμε όλοι σχιζοφρενείς.
----------------------
----------------------