ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- SIGNS ή αλλιώς....δεν ξέρω!!! (Σχετικά με τα αγρογλυφικά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- SIGNS ή αλλιώς....δεν ξέρω!!! (Σχετικά με τα αγρογλυφικά) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

elena2231 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
elena22Νέο Μέλος
07/08/2003, 21:41:43
Δεν ξέρω αν έχετε δει το SIGNS με τον Mel Gipson. Τα σημάδια που μας δείχνουν που έχουν σχηματιστεί στα χωράφια έχουν βρεθεί στα αλήθεια. (από οτι έβλεπα σε ένα ντοκυματέρ). Τι λέτε να σημαίνουν? Λέτε να είναι πράγματι από εξωγηινους που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα είδος χάρτη?

wiccaΜέλος
07/08/2003, 21:48:10
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1181

Πέθανε μια άλλη μέρα
FlawlessΜέλος
07/08/2003, 22:31:37
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ?
ΕΕεε ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!
ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΕ ΗΜΜΜΜΜΜ
ΙMAGINE
ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ
ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΡΕΣΕΙ Η
ΣΕΛΙΔΑ(ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΟΛΑ [ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΩ])

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!

quote:

ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ?

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

FlawlessΜέλος
07/08/2003, 22:35:48
ΩωΩωχΧΧχχχχ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ(ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ)
ΜΙΣΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ

ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΛΕΝΑ!
ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ
ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ?
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ .
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΑΝΤΑ(ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ

quote:

ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ?

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

CthulhuΝέο Μέλος
08/08/2003, 02:11:23
Γεια σε ολους. Σηνεχιστε την καλη δουλεια στο Forum.

Τα 'SIGNS' ονομαζονται αγρογλυφικα. Αρχισαν να εμφανιζονται απο τις αρχες της δεκαετιας του '80, κανεις δε ξερει γιατι τα δημιουργουν και ποιοι τα κανουν. Το μυστιριο ειναι οτι δημιουργουντε μεσα σε μια βραδια και χωρις καποιος να καταλαβει κατι. Σε καποιες περιπτωσεις εμφανιστικαν σε πολυσηχναστες περιοχες προσθετοντας στο μυστιριο.
Εχουν μεγαλες διαστασεις και συχνα αποτελουντε απο περειπλοκους σχηματισμους.
Φυσικα δεν ειναι δουλεια εξωγηινων, αλλα καποιο καλοστημενο σχεδιο καποιων να μπερδεψουν(?) τον κοσμο(?), ισως ,κανεις δε ξερει.

Βεβαια μεγαλυτερο μυστιριο αποτελουν καποιοι αρχαιοι σχηματισμοι οι οποιοι παρουσιαζουν ανθρωπους, ζωα κ.α. με διαμετρους δεκαδων χιλιομετρων και τα οποια διακρινοντε απο τον αερα, ή και το διαστημα.

Αυτα. Φιλικα....

Edited by - Cthulhu on 08/08/2003 02:14:03

elena22Νέο Μέλος
08/08/2003, 13:49:18
http://www.esoterica.gr/news/august_03/crpcrcle_windmill/crpcrcle_windmill.htm

kai ayto pws egine mesa se mia nyxta

KaFriLaΜέλος
10/08/2003, 16:30:07
Θελω να προσθεσω και γω κατι . Μην αποκλειετε εντελως το γεγονος να μην προερχονται τα αγρογλυφικα απο ανθρωπους . Στις περιοχες που εμφανιζονται παντως παρατηρηται αυξημενη ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια ισως αυτη δημιουργει τα παραξενα σχηματα σε μια νυχτα . Βεβαια εγω πιστευω πως ισως ειναι κατι σαν οδηγιες (χαρτες) για τα ιπταμενα αντικειμενα . Οσο για την ταινια οι παραγωγοι του Ηοllywood χρυσωνουν το χαπι εννοωντας οτι ξερουν οτι τα θεματα με ufo πουλανε . Μην ξεχνατε την τεραστια επιτυχια που γνωρισε η ταινια Ε.Τ. ...

'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'

beyondΜέλος
11/08/2003, 07:41:44
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ..

Neo24483Νέο Μέλος
11/08/2003, 13:58:28
quote:

Στις περιοχες που εμφανιζονται παντως παρατηρηται αυξημενη ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια ισως αυτη δημιουργει τα παραξενα σχηματα σε μια νυχτα .

Μία παρέμβαση-παρατήρηση. Τι σημαίνει "ηλεκτρομαγνητική ενέργεια"; Πως μπορεί η ενέργεια να δημιουργεί σχήματα;
Δεν περιμένω απάντηση. Επειδή όμως πολύς κόσμος και κυριώς παιδιά διαβάζουν τα θέματα, είναι κρίμα ο καθένας μας να πετάει την "κοτσανοθεωρία" του θέλοντας να δείξει ότι κάτι ξέρει. Μπορεί το "quote" σου να είναι το "Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα", όμως δεν το τηρείς...

Στο θέμα μας τώρα. Βεβαίως και τα περισσότερα είναι απάτη. Από έρευνα που είχα κάνει στο Internet σχετικά με το θέμα, είχα βρει πως τα περισσότερα από αυτά τα σχήματα, ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε μια περιοχή της Αγγλίας, κοντά στο Stonehedge. Όντως sto Στονεηεδγε έχουν παρατηρηθεί ανωμαλίες όσον αφορά το Μαγνητικο Πεδίο της Γης. Ίσως αυτό να εννοούσε η ή ο kaFrila.
Αυτό που με προβληματίζει ήταν όμως η παρατήρηση ενός μαθηματικού ερευνητή, ο οποίος σχολίαζε τη γεωμετρία των σχημάτων που εμφανίζονταν. "Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι απατεώνες να μας μπερδεύουν", είχε πει, "τότε θα καταλαβαίναμε τι θέλουν να μας πουν".
Το σίγουρο είναι πως αυτοί που το έκαναν (όποιοι και ό,τι κι αν είναι) έχουν απίστευτη φαντασία. Τα γεωμετρικά σχήματα που κάνουν, μας δίνουν τη βάση για τη διατύπωση γεωμετρικών θεωρημάτων.

"Και ουδέν ό,τι ουκ απώλετο..."

KaFriLaΜέλος
11/08/2003, 15:51:31
Αγαπητη\ε Neo24483 αυτο που ανεφερα για την ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια σε αυτες τις περιοχες δεν ειναι κοτσανοθεωρια . Το εχει αναφερει σε ντοκιμαντερ στην νετ σχετικα με τα αγρογλυφικα και μαλιστα ο ερευνητης που ηταν κρατουσε ενα ξυλο στο χερι του και το ξυλο διεγραφε μια κυκλικη τροχια . Δεν εχω ασχοληθει αρκετα με τα ηλεκτρομαγνητικα πεδια της Γης και τις ανωμαλιες που παρουσιαζουν και δεν εχω αναγκη να πω κατι απλα και μονο για να το παιξω εξυπνος μαλλον εσυ θες κατι τετοιο εγω αυτο που ειδα στο ντοκιμαντερ το εγραψα δεν ειναι η αποψη μου , απλα ειναι ενα στοιχειο και αποψη πολλων ερευνητων που ασχολουντε με το θεμα

'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'

beyondΜέλος
12/08/2003, 08:42:24
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΚΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΨΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΦΑΡΣΕΡ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΡΣΕΡ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΧΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ.

oneiric1Μέλος
12/08/2003, 14:12:57
Καλησπέρα φίλοι μου.

Παραθέτω το παρακάτω άρθρο που βρήκα δημοσιευμένο σήμερα κάπου στο διαδίκτυο (δεν θυμάμαι που). Με ενδιαφέρει και μένα το θέμα αν και δεν έχω καμία πληροφόρηση για το τι συμβαίνει.

Μια νέα θεωρία - ερμηνεία για τον σχηματισμό των crop circles έρχεται στο προσκήνιο, μετά από ένα περιστατικό στις 4 Ιουλίου κοντά στην πόλη Mayville στην πολιτεία του Wisconsin των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η θεωρία αυτή διαμορφώθηκε ύστερα από την δημοσιοποίηση ενός περιστατικού που έζησε κατά την διάρκεια μια πρωινής σφοδρής θύελλας που έπληξε την περιοχή και τα κτήματά του ο αγροκτήμονας Athrour Rantala. Ο Rantala υποστήριξε ότι είδε έκπληκτος να σχηματίζονται μπροστά στα μάτια του οι εντυπωσιακοί κύκλοι και τα απίστευτης γεωμετρίας σχήματα, τα γνωστά crop circles. Όπως περιέγραψε είδε την διαμόρφωση αυτών των σχημάτων μέσα στην θύελλα με την ταυτόχρονη παρουσία ενός μικρού ανεμοστρόβιλου πάνω από τα κτήματα με τα σιτηρά. Όπως είπε ο ανεμοστρόβιλος αλλά και κάποιες άλλες δυνάμεις, πιθανότατα φυσικές δυνάμεις που δεν ήταν αντιληπτές, " ζωγράφισαν " στα κτήματά του.
Με την δημοσιοποίηση του περιστατικού και με την πιστοποίηση της ύπαρξης των σχημάτων, πολλοί επιστήμονες και ερευνητές αυτών των φαινομένων άρχισαν να ασχολούνται με αυτό, και να εξετάζουν την διαμόρφωσης των crop circles μέσα από τα νέα δεδομένα που έδινε η παρουσία του ανεμοστρόβιλου την στιγμή του σχηματισμού τους. ( Την ίδια στιγμή και εκατοντάδες πολίτες από όλη την χώρα αναζητούσαν τηλεφωνικά τον Rantala προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με το περιστατικό ).
Ιδιαίτερα με το περιστατικό ασχολήθηκαν αναλυτές των καιρικών φαινομένων και βιολόγοι του πανεπιστημίου του Wisconsin. ενώ εμπειρογνώμονες και ερευνητές που μετέβησαν στα κτήματα αυτά προέβησαν σε λεπτομερή έλεγχο και συγκέντρωση στοιχείων, μελέτησαν τις κλίσεις και το με μεγάλη ακρίβεια μυστηριώδες πάτημα των σιτηρών, ενώ ταυτόχρονα προχώρησαν στην συλλογή φυτών σιταριού τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό των σχηματισμένων κύκλων. Ένα κλιμάκιο επιστημόνων με επικεφαλής τους καθηγητές Clair και Madison έστειλαν τα δείγματα που συνέλεξαν στο Πανεπιστήμιο της Μινεσσότα για εκτενέστερη ανάλυση.
Ο Rantala θεωρείται ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που είχαν την τύχη να βρεθούν την στιγμή που σε κάποιο σημείο σχηματίζoνταν crop circles, και η αναφορά του που θεωρείται απόλυτα αξιόπιστη, ενδέχεται να ανοίξει νέα πεδία έρευνας στην προσπάθεια της ερμηνείας του μυστηριώδους αυτού φαινομένου.

* Irene *
~ Love is the only truth ~

CthulhuΝέο Μέλος
13/08/2003, 04:27:26
Μηπως αφησαν οι 'Ε' το μηνυμα τους?

http://www.cropcircleconnector.com/gallery/gallery8.html

Εδω ομως οι εξωγηινοι τι θελουν να πουν?

http://www.cropcircleconnector.com/gallery/gallery15.html

Να'στε καλα.

CthulhuΝέο Μέλος
13/08/2003, 04:34:09
.......και να μη το ξεχασω.

...........βημα-βημα οδηγος για να κανετε και εσεις το δικο σας αγρογλυφικο.

http://www.amtsgym-sdbg.dk/as/crop/ufofake.HTM

19/08/2003, 00:37:53
Μήπως δεν είναι έργο ούτε ανθρώπων ούτε και εξωγήϊνων?

Μήπως η Φύση (Γαία) προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας?
Είναι ευρύτατα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια η θεωρία που θέλει τη Γη μας ζωντανό οργανισμό...

"Τάδε έφη Avallon"
ologhotosΝέο Μέλος
28/11/2003, 14:51:53
ego ayto poy 8elo na se rotiso einai an jeris kamia selida poy na milai gia tin dimioyrgia toy kosmoy. kaipos topo8etoynte i xristiani kai tin gnomi poy exoyn i epistimoes.a kai ean mporis na me dieykolinis ma8enontas me na xrisimopio ayti tin selida sosta eyxaristo

-

28/11/2003, 23:16:20
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ

Φιλη Ελενα για την ταινια θα σου πω οτι για εμενα ηταν η χειροτερη ταινια που εχω δει και στεναχωρηθηκα που επαιζε και ο Μελ Γκιπσον μεσα,τεσπα,τωρα για τα signs,απο ενα προσφατο ντοκυμαντερ που ειδα υπαρχουν τα φαλσα που τα κανουν καποιοι ηλιθιοι,για εμενα,και καποια που ειναι πολυ δυσκολο να τα κανει ο ανθρωπος και οχι ειναι δυσκολο το σχημα τους,απλα τα χορτα ετσι οπως ειναι πεσμενα σαν πατημενα θα ελεγε καποιος,κοντα στην ριζα τους δημιουργουν γωνια 90 μοιρων χωρις να σπανε,και αυτο λενε οτι ειναι δυνατο να συμβει μονο εαν δεχοντουσαν μεγαλη θερμοκρασια αλλα χωρις να καψει τα χορτα!Τωρα εαν υπαρχουν τυπαδες που το εχουν κανει παιχνιδι και εχουν βρει τον τροπο να κοροιδευουν τον λαο ειναι αξιοι της μοιρας τους!

CyLightΜέλος
29/11/2003, 00:46:46
απ'οτι διαβασα αυτα τα σχηματα τα εκαναν καποιοι "μαθηματικοι φαρσερ", τωρα αν αυτο ειναι η αληθεια ή απλως μια προσπαθεια να "καλυψουν" ακομα μια φορα κατι που δεν θελουν να εξηγησουν ειναι αλλη ιστορια...

Δεν πειράζει άγνωστε φίλε, τι και αν έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο και σε παρεξήγησαν όπως λες?
Το e-mail μου το άλλαξα, έβαλα και υπογραφή να το βλέπουν. Το όνομα μου δυστυχώς(!!!) δεν γίνετε να το αλλάξω.

NeosΜέλος
29/11/2003, 12:27:51
λοιπον, οσοι εχουν νοβα και ντισκοβερυ ειδαν και καταλαβαν...
στο ντοκυμαντερ αφου σου προξενησε με μεταφυσικους ορους την περιεργεια στο τελος σου πετα ενα τουβλο στο κεφαλι και καταλαβαινεις.

Ομαδες λοιπον ατομων με μετρα και σανιδες δεμενες στα παπουτσια τους διημηουργουν τα σχηματα αυτά.

εδειξε επάκριβως τον τροπο που γινονται μπροστα στην καμερα και το αποτελεσμα ηταν οντως φανατστικό.

πρωτα σχεδιαζουν σε χαρτι το σχημα και μετα με κλιμακα πολαπλασιαζουν το μεγεθος σε βηματα...

αλλοι επισης χρησιμοποιουσαν και φλογιστρα (map gas αυτα που χρησιμοποιουν οι υδραυλικοι) για να αφησουν και το εφφε του καμμενου εδαφους...
εμενα παντως το ντοκυμαντερ με διαφωτισε.

29/11/2003, 12:49:08
Έχω δει το συγκεκριμένο ντοκυμαντέρ και ήταν όντως διαφωτιστικό...Σου φυλάει το καλύτερο για το τέλος...

Όμως, δεν θυμάμαι καλά...Οι τύποι αυτοί παραδέχονται την "ενοχή" τους για όλα τα crop circles; Φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι που επιδίδονται στο ίδιο "άθλημα" έτσι; Όμως αν θυμάμαι καλά το ντοκυματέρ αφήνει κι ένα "παραθυράκι" ότι "κάτι περιέργο" μπορεί να συμβαίνει τελικά...