ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Jiannis2430 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
stavros77Μέλος
05/02/2008, 21:29:11
Αφού λες ότι είμαι μικρός στα 31, ok :)

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

05/02/2008, 22:14:36
Τι έγινε ρε παιδιά, μπήκε κανείς στη Ελλάδα και δεν το κατάλαβα;Μα τόσο ειρηνικοί που είστε, δεν θα το καταλαβαίνατε...Εγώ μιλάω για ένα κόσμο καλύτερο, αλλά όπως φαίνεται κι οι τρείς σας δεν θα αισθανόσαστε καλά εκεί.Μάλλον σας βολεύει η σημερινή κατάσταση...Αλήθεια από ατά που έγραψα αυτά καταλάβατε; Γι αυτό λέμε όλοι την έχουμε την μέντα μας (λέγε με απλά εγωιστή)Από ότι κατάλαβα πάντως η δημοκρατικότητα σας σταματάει εκεί που αρχίζει να μιλάει( ή πιο σωστά) να γράφει και κάποιος άλλος. Ειρήνη ημίν αδελφοί, μπήκατε με τα κουπούρια κι είμαι άοπλος...Αστειεύομαι είμαι πάνοπλος μπάμ, μπάμ, μπάμ!...
Αλήθεια καλός ο μονόλογος αλλά χρειάζεται και ο διάλογος καμιά φορά γιατί αλλοιώς "καλή μάρκα η φίλιπς δεν κολάει η βελόνα δεν κολάει η βελόνα, δεν κολάει η βελόνα..." που λέγαμε στα νιάτα μου...
Α! Σταύρο 77 έχω γιό 20 χρονών και γι αυτό στο είπα.31 Τι μου θυμίζεις!!! νειάτα.Όλα δικά μας...
Agnostic, καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο, το θυμάσαι;
PREDATOR όχι κι εσύ Βρούτε ειδικά εσύ με τα σεντόνια από βιβλία δεν θα πρεπε να νοιώθεις στο στοιχείο σου; Αλλά όπως είπαμε δημοκρατία ξέρεις, η δική μας...
Σας βρίσκω διασκεδαστικούς, θα παίξουμε;....
05/02/2008, 22:47:11
Τελικά φαίνεται πως σας αρέσει να παίζετε μόνοι σας. Παραληρηματικές διάνοιες, να υποθέσω. Τώρα «βέβαια εμείς οι παλιοί» αλλά ρε παιδιά ο νέος είναι ωραίος, καλό έ! Σκουπίστε το αίμα από το στόμα σας ψάρια, αλιεύς ανθρώπων είμαι κι εγώ και σας έπιασα!...
Αλλά, ας αλλάξουμε συζήτηση , ας πούμε για το 2008.Κι εγώ πιστεύω ότι είναι η χρονιά του 1ου πολέμου γιατί έχουμε να κάνουμε με τρεις πολέμους που θα ρθούνε…σας απογοήτευσα καθόλου; Ελληνοτουρκικορωσικός 3ήμερος ,σε 5 – 6 μήνες πόλεμος Ρωσίας – ΝΑΤΟ και σε 3 χρόνια ο 3ος Παγκόσμιος, είστε καλοί στον μαραθώνιο, πάρτε ανάσα κι έρχεται…
Τελικά δεν το θέλουμε αλλά και μας αρέσει…Βιτσιόζοι μου βγήκατε…
Τώρα ας πούμε κάτι και για τον αντίχριστο, γιατί δεν σας πολυνοιάζει που είναι ανάμεσα μας εκτός αν έχει πλάκα ο τύπος και σας αρέσει. Στο τέλος ο λογαριασμός, να ξέρετε. Αλήθεια τι φοβάστε επιτέλους, μην πραγματοποιηθούν οι φόβοι σας; Αν πιστεύετε στη λογική των ζώων, η φύση προχωράει.Αν πιστεύετε στον Χριστό,θα ρθεί η ώρα της Κρίσεως (ένα μυστικό: έχει έρθει κιόλας, πληροφοριακά εντελώς…)
Αν απλά θέλετε να ξεχαρμανιάσετε τα νεύρα σας, make my day (agnostic)
Το άλλο ζήτημα που θα πρεπε να σας απασχολεί αλλά δεν κουνιέται φύλλο, είναι ζείτε ένα τέλος εποχής ή όχι, σας μυρίζει θάνατος, γιατί εγώ έχω μπουκώσει. Τέλος εποχής ή όχι; Ότι πεθαίνει το θάβουμε… Ετοιμαστείτε για την νεκρώσιμο τελετή…
Αλλά, ρε παιδιά,όσα ανέφερα με στοιχεία τα κατάπιατε αμάσητα, με μένα έχετε πρόβλημα; Γιατί;;;;;;;;;;;;
Εκ της Θεσσαλίας άρξασθαι κι ο νοών νοήτω...Είναι κανείς εδώ;....

05/02/2008, 23:25:05
quote:
trexagireve

Αν απλά θέλετε να ξεχαρμανιάσετε τα νεύρα σας, make my day (agnostic)

Μπα. Γενικά θεωρώ το συγκεκριμένο τόπικ εξαιρετικά βαρετό στο οποίο οι περισσότεροι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους, ενώ τα επίπεδα δεισιδαιμονίας και προφητειολαγνείας ενισχύουν τον γενικότερο αχταρμα παραλογισμού.

Ασε που ποτέ δεν είδα με καλό μάτι τα περισσότερα απ'αυτα τα part 2, part 3 κτλ στα forums. Τα θεωρώ λιγάκι αποτυχημένα, κάτι σαν αποτυχημένο sequel κινηματογραφικής ταινίας που προσπαθεί να πατήσει στην αίγλη της πρώτης ταινίας για να "ρολάρει". Οπότε δεν πρόκειται να συμμετέχω συχνά και να σας τη σπάω. Κάντε λοιπόν το κομμάτι σας ελεύθερα

Lost in Necropolis

La ville de la mort

MIXAHL32Μέλος
06/02/2008, 00:22:40
Agnostic εισαι αγενεστατη.Αν σου προκαλει βαρεμαρα το συγκεκριμενο τοπικ,μη ξαναγραψεις.Αποτυχημενες ειναι ο σφηνες που πετας,κανεις αλλος.Αν και νεος στο φορουμ,αποτι καταλαβα την σπας σε καποιους γιατι μεσα στην αλαζονια και ειρωνια εισαι.
06/02/2008, 08:02:00
Agnostic,
Κάτι μου λέει ότι όλοι όσοι ασχολούνται με τις προφητείες δεν μπορεί να κάνουν λάθος με το φύλλο σου... κάτι θα ξέρουν περισσότερο...
Εδώ ξέρουν απ΄έξω τι θα γίνει στο μέλλον, στο φύλλο σου θα κάνουν λάθος;;;
06/02/2008, 08:53:57
Τελικά, βρέθηκαν κι οι ήρεμες φωνές που αναζητούσα μέσα από αυτόν τον ηλεκτρονικό διάλογο,όπου όλοι μας, καλή τη πίστη και τη καρδία, κάτι μαθαίνουμε, καθώς όπως είπε ο Κύριος "όπου δυο και τρείς, εκεί κι εγώ", φυσικά εννοούσε άτομα με θετική προσέγγιση κι όχι υστερικούς...
Πάντως ειλικρινά, μερικούς τους κρατάτε πολύ πεινασμένους στο site, λουράκι έχουνε ή είναι πραγματικά επικίνδυνοι;
Χαίρομαι που υπάρχουνε πραγματικοί αναζητητές της αλήθειας καιτο "χρώμα" του καθενός φαίνεται, για όσους μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ.Ας δούμε μια φορά κι ας μην κλείνουμε τα μάτιασ' αυτό που έρχεται. Αν διαβάσετε αρχαία κείμενα, πρώτα ο προφήτης λέγονταν ο "βλέπων" γι 'αυτό ας δούμε που βρισκόμαστε και που πάμε: "Που πάμε αλήθεια; πάντα σπίτι" που έλεγε κι ο αγαπημένος μου Έρμαν Έσσε. Φυσικά κάποιοι επιλέγουν να χαθούν ή χάνονται, το σύνολο όμως, θα γυρισει πίσω, εκεί , στην αυλή που ο Κύριος έχει και τα άλλα πρόβατα, από άλλη ποίμνη και θα γίνουμε μια ποίμνη και εις ποιμήν, γένοιτο αμήν...
06/02/2008, 09:03:53
Χαλαρά...

In anticipation of my resurrection...

06/02/2008, 10:17:31
Το θέμα του συγκεκριμένου φόρουμ αφορά στις προφητείες και φυσικά η Αποκάλυψη είναι η ανώτερη προφητεία για το μέλλον του ανθρώπου, καθώς αναφέρεται με ολοκληρωμένο τρόπο στο τι θα συμβεί, ώστε όπως έχει γραφτεί κανείς να μην πεί ότι αυτός δεν κατάλαβε.
Αυτό το λέω γιατί πολλοί στην Αποκάλυψη βλέπουν ένα κείμενο σεντόνι και εδώ έχω να …αποκαλύψω ότι δεν είναι ένα συνεχές κείμενο, αλλά όλες οι προφητείες του μέλλοντος και παρόντος, ας μην ξεχνάμε, με 7 οπτικές γωνίες διαφορετικές σε 7 κείμενα που περιλαμβάνουν 7 σημεία προς αναγνώριση. Δηλαδή, είναι 7 αποδόσεις των μελλόντων να συμβούν , καθώς 7 είναι και τα πνεύματα που βρίσκονται μπρος στο θρόνο του Θεού και εμείς οι άνθρωποι έχουμε 7 είδη που μας εκφράζουν και εκφραζόμαστε μέσα από αυτά. Έτσι, επειδή κανείς δεν θα έχει την δικαιολογία ότι δεν κατάλαβε. Γι’αυτό έχουμε και 4 ευαγγέλια, καθώς και τα 4 ζώα της Αποκαλύψεως, ο μόσχος (γήινοι τύποι ανθρώπου) το λιοντάρι (άνθρωποι που βλέπουν μέσα από δυνάμεις τον κόσμο) ό αετός(πνεύματα που έχουν νοητικές ανησυχίες και ζητούμενα) και ο άνθρωπος (κατά Ιωάννη στην Αποκάλυψη) ή άγγελος (κατά Δανιήλ προφήτου που επίσης τα αναφέρει) Άνθρωπος, δε και άγγελος εξισούται, όπως λέει η Αποκάλυψη «μέτρον αγγέλου ήγουν ανθρώπου». Και μη βιαστεί κανείς να με κατηγορήσει για βλασφημία, γιατί όσοι έχουν μελετήσει γνωρίζουν ότι άνθρωπος και άγγελος είναι ίδιοι απέναντι στο Θεό, αλλά ενώ ο άνθρωπος δικαιούται να πέσει και να σηκωθεί, να μετανοήσει δηλαδή, λόγω της άγνοιας του, ο άγγελος που έπεσε, δεν σηκώνεται , δηλαδή δεν επανακάμπτει στην σωστή θέση,λόγω του ότι ξέρει το σωστό κι ηθελημένα το επιλέγει.
Στο τελευταίο βιβλίο, λοιπόν, της Αγίας Γραφής, που αφορά τους σημερινούς ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν λόγο αμάθειας για να συγχωρούνται όπως οι παλιότεροι, πρέπει να καταλάβουν ότι τώρα διαλέγουν το καλό ή το κακό, τοποθετούμενοι σε όσα διαδραματίζονται στην παγκόσμια σκηνή. Και είτε προβληματίζονται και ανησυχούν, είτε εφησυχάζονται (συμβιβάζονται) και κοιμούνται ηθελημένα….
Οι παραβολές του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, με τους προσκεκλημένους στον γάμο του Μέγα Βασιλέως και του ιδιοκτήτου της γης που νοίκιασε την γη του και οι ενοικιαστές ήταν αγνώμονες, είναι ενδεικτικές. Όλοι οι προσκεκλημένοι του Μέγα Βασιλέως, με διάφορες προφάσεις, δεν πήγαν γι’ αυτό κι αυτός κάλεσε όσους βρίσκονταν στο δρόμο, δηλαδή τους πάντες ώστε όλοι να έχουν δικαίωμα να σωθούν, άσχετα από το ότι πήγε και κάποιος « χωρίς ένδυμα γάμου», όπως λέει και εκβλήθηκε έξω στο σκοτάδι. Αυτή είναι άλλη συζήτηση.
Αλήθεια στα προηγούμενα μηνύματα μου λέω κάποια πράγματα που δεν έχουν γραφτεί και πολύ κι όμως, κανείς δεν τοποθετήθηκε. Αν κάποιος ζητά την αλήθεια, ας τα δεί και θα καταλάβει κάποια πράγματα που κάποιοι στις τοποθετήσεις τους τα έχουν ως απορίες ή «αδικίες» γι αυτό και λέω στο πρώτο μήνυμα «η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας», ή κατά τον Κύριο στην Αποκάλυψη «ήθελον είστε κρύοι ή ζεστοί, ότι τους χλιαρούς θέλω εμμέσει εκ του στόματος μου» αν κι όλοι μας εδώ που τα λέμε, είμαστε χλιαροί, καθώς η πίστη μετακινεί βουνά και όπως φαίνεται δεν υπάρχει και πολύ…

06/02/2008, 10:37:18
quote:

Τι έγινε ρε παιδιά, μπήκε κανείς στη Ελλάδα και δεν το κατάλαβα;Μα τόσο ειρηνικοί που είστε, δεν θα το καταλαβαίνατε...Εγώ μιλάω για ένα κόσμο καλύτερο, αλλά όπως φαίνεται κι οι τρείς σας δεν θα αισθανόσαστε καλά εκεί.Μάλλον σας βολεύει η σημερινή κατάσταση...Αλήθεια από ατά που έγραψα αυτά καταλάβατε; Γι αυτό λέμε όλοι την έχουμε την μέντα μας (λέγε με απλά εγωιστή)Από ότι κατάλαβα πάντως η δημοκρατικότητα σας σταματάει εκεί που αρχίζει να μιλάει( ή πιο σωστά) να γράφει και κάποιος άλλος. Ειρήνη ημίν αδελφοί, μπήκατε με τα κουπούρια κι είμαι άοπλος...Αστειεύομαι είμαι πάνοπλος μπάμ, μπάμ, μπάμ!...
Αλήθεια καλός ο μονόλογος αλλά χρειάζεται και ο διάλογος καμιά φορά γιατί αλλοιώς "καλή μάρκα η φίλιπς δεν κολάει η βελόνα δεν κολάει η βελόνα, δεν κολάει η βελόνα..." που λέγαμε στα νιάτα μου...
Α! Σταύρο 77 έχω γιό 20 χρονών και γι αυτό στο είπα.31 Τι μου θυμίζεις!!! νειάτα.Όλα δικά μας...
Agnostic, καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο, το θυμάσαι;
PREDATOR όχι κι εσύ Βρούτε ειδικά εσύ με τα σεντόνια από βιβλία δεν θα πρεπε να νοιώθεις στο στοιχείο σου; Αλλά όπως είπαμε δημοκρατία ξέρεις, η δική μας...
Σας βρίσκω διασκεδαστικούς, θα παίξουμε;....

TO ZIZANION EΠΕΣΤΡΕΨΕ ετσι? καλα ειχαμε ησυχασει τοσο καιρο

Για να ξερεις, το Status Quo υπαρχει και εξυπηρετει ολους μας! Ασχετως ομως αν στην Ελλαδα δεν υπαρχει η ΣΩΣΤΗ εξωτερικη πολιτικη! Δεν υπαρχει η σωστη Κοινοβουλευτικη πολιτικοι! Με ολα τα λαμογια που εχουμε στις "καταλληλες" θεσεις, πιστευεις εσυ οτι "θα ΛΑΜΨΕΙ" η Ελλαδα? ή εισαι απο αυτους, που αναπωλουν το "μαυρο παρελθον" της Ελλαδας, που ηταν πολυ χειροτερο απο το σημερινο, και μαλιστα....τοτε ΥΠΗΡΧΕ λογος επεμβασης της Τουρκιας (ωστε να πληρωθουν οι προφητειες) και μαλιστα 4 ΦΟΡΕΣ??? η τελευται ηταν το 1996...

Οπως λες οτι εχεις γιο στα 20 (θα μπορουσα να ειμουν και εγω αφου ειμαι στα 24) αλλα αυτο δεν σου δεινει το δικαιωμα να μας μιλας ετσι, σωστα?

Και κατι αλλο...αν το 2008 ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... εσυ τι θα πεις? Αλλοι που καναν το λαθος, τουλαχιστο το παραδεχτηκαν (ασχετως αν ουρλιαζαν για να το "αποδειξουν")

Για αυτο, θα σου ελεγε καλυτερα να περιμενεις να συμβουν (αν τα προλαβουμε εμεις) παρα να εκτοξευεις πυρινους λογους!