- Πως επετράπη αυτό ;;; ( Σχετικά με το ποδόσφαιρο) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
PREDATOR-το Σαββατο, επιστρεφω Χιο
Επιστροφή στα θρανία…![]()
![]()

quote:
loukritia:Έχω μια νύστα σήμερα και μία βαρεμάρα.....
loukritia μου πρώτον: Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα Χρόνια Πολλά, δεύτερον: Μη χασμουριέσαι έτσι γιατί θα ξεκολλήσεις κανένα σαγόνι
, και τρίτον...
Με κόλλησες 

Φίλε elo ευχαριστώ πολύ και σένα επίσης για τα Χρόνια Πολλά ![]()
quote:
elo:Επιστροφή στα θρανία…
Σήμερα επέστρεψα εγώ, αύριο απεργώ ![]()

quote:
Επιστροφή στα θρανία…
καποια στιγμη, θα γινοταν κι αυτο! ![]()

Αγαπημένε μου Predator, καλή επιστροφή στη Χίο και να μην μας ξεχνάς
quote:Άστα να πανε, εχθές ξεράθηκα κανά τρίωρο το απόγευμα και το βράδυ την έπεσα από τις 11 και κάτι! Και το πρωί με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα! Ρε παιδιά, μπας και έχω τίποτα; Αλλά όχι, είναι αυτό που λεει ενας φιλος μου σε ότι και αν σου συμβαίνει:
loukritia μου ..... δεύτερον: Μη χασμουριέσαι έτσι γιατί θα ξεκολλήσεις κανένα σαγόνι , και τρίτον...
Με κόλλησες
φταίει ο καιρός! Για αυτόν, για όλα και πάντα φταίει ο καιρός...
Σήμερα κι εμείς είχαμε στάση εργασίας... ωραίο πράγμα το δημόσιο!!!
Αλήθεια, πού είστε όλοι;;;

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Άστα να πανε, εχθές ξεράθηκα κανά τρίωρο το απόγευμα και το βράδυ την έπεσα από τις 11 και κάτι! Και το πρωί με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα! Ρε παιδιά, μπας και έχω τίποτα; Αλλά όχι, είναι αυτό που λεει ενας φιλος μου σε ότι και αν σου συμβαίνει:
φταίει ο καιρός! Για αυτόν, για όλα και πάντα φταίει ο καιρός...
Είναι εργασιακή ασθένεια την παθαίνουν οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι
Λέγεται οξιά τεμπελιτιδα.
![]()
quote:
loukritia -Σήμερα κι εμείς είχαμε στάση εργασίας... ωραίο πράγμα το δημόσιο!!!
Σίγουρα…![]()
Αν από τις 25 μέρες δουλεύεται τις 20 λόγω απεργιών, βαλε και καμιά αδειούλα, πάμε στις 18, βαλε και την πρωινή καθυστέρηση (τουλάχιστον 1 ώρα) μέχρι να πιείτε και να φάτε την τυροπιτούλα σας …![]()
Χα, χα, πράγματι ωραίο πράγμα το δημόσιο ..

quote:
Αν από τις 25 μέρες δουλεύεται τις 20 λόγω απεργιών, βαλε και καμιά αδειούλα, πάμε στις 18, βαλε και την πρωινή καθυστέρηση (τουλάχιστον 1 ώρα) μέχρι να πιείτε και να φάτε την τυροπιτούλα σας
quote:Ρε παιδιά, τώρα τι να πω, δίκιο έχετε, κάπως έτσι έχει η κατάσταση, αλλά παρ'όλ'αυτά, εκεί που είμαι, είναι από τις λίγες υπηρεσίες που πραγματικά δουλεύουν...
Είναι εργασιακή ασθένεια την παθαίνουν οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι
Λέγεται οξιά τεμπελιτιδα
Το πρόγραμμά σας τί λεει για απόψε βράδυ;

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!

Ειπα να μην φανω "αγενης" και σας ξεχασω...
φιλη Λουκριτια, δεν προκειται... μπορει να καθυστερω καποιες μερες να εμφανιζομαι... ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ και θα σας παρακολουθω...

quote:
απο ποια "πλευρα"?

Τρέχουμε τώρα....

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
http://krios.livepage.gr/
Δυνατός αέρας σήμερα στην Αθήνα αλλά ευτυχώς δεν κάνει ούτε κρύο κι έχει λίγο ήλιο - ο οποίος μάλλον παίζει κρυφτό. ![]()
Αυτές τις μέρες όντως τρέχω λίγο, φίλε Krios, αλλά σύντομα τελειώνει το τρέξιμο και θα μπορώ να ησυχάσω λιγάκι! ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Dying_Incubus -…αλλά σύντομα τελειώνει το τρέξιμο και θα μπορώ να ησυχάσω λιγάκι!
Υπομονή, τελειώνουν τα …(βάσανα)…![]()
![]()

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......
Το βαραθροσπήλαιο των Νυμφών απετέλεσε τόπο λατρείας του Θεού Πανός και των Νυμφών (Ναϊάδες) επί πολλούς αιώνες, ευρέθηκαν δε μέσα στο σπήλαιο Βωμός και αγαλματίδιο του Πανός και πήλινες πλάκες με απεικόνιση Νυμφών.
(Πηγή: http://www.hellenismos.gr/html/ionio/ionio.html)
![]()
(Πηγή:students.ceid.upatras.gr/~gef/ kefalonia/thumbnails.html)
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME