ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πως επετράπη αυτό ;;; ( Σχετικά με το ποδόσφαιρο) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Πως επετράπη αυτό ;;; ( Σχετικά με το ποδόσφαιρο) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

steelspring43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
08/01/2009, 23:48:07
Κεραυνέ να τα χιλιάσεις…

quote:
PREDATOR-το Σαββατο, επιστρεφω Χιο

Επιστροφή στα θρανία…

09/01/2009, 00:18:30
quote:
loukritia:Έχω μια νύστα σήμερα και μία βαρεμάρα.....

loukritia μου πρώτον: Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα Χρόνια Πολλά, δεύτερον: Μη χασμουριέσαι έτσι γιατί θα ξεκολλήσεις κανένα σαγόνι , και τρίτον...
Με κόλλησες

Φίλε elo ευχαριστώ πολύ και σένα επίσης για τα Χρόνια Πολλά

quote:
elo:Επιστροφή στα θρανία…

Σήμερα επέστρεψα εγώ, αύριο απεργώ

Wolf
09/01/2009, 11:05:26
Καλημερα σε όλους και όλες
09/01/2009, 11:24:18
Καλημερα σε ολους...

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
09/01/2009, 16:48:28
quote:

Επιστροφή στα θρανία…

καποια στιγμη, θα γινοταν κι αυτο!

loukritiaΜέλος
09/01/2009, 19:56:36
Καλησπέρα σας

Αγαπημένε μου Predator, καλή επιστροφή στη Χίο και να μην μας ξεχνάς

quote:
loukritia μου ..... δεύτερον: Μη χασμουριέσαι έτσι γιατί θα ξεκολλήσεις κανένα σαγόνι , και τρίτον...
Με κόλλησες
Άστα να πανε, εχθές ξεράθηκα κανά τρίωρο το απόγευμα και το βράδυ την έπεσα από τις 11 και κάτι! Και το πρωί με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα! Ρε παιδιά, μπας και έχω τίποτα; Αλλά όχι, είναι αυτό που λεει ενας φιλος μου σε ότι και αν σου συμβαίνει:
φταίει ο καιρός! Για αυτόν, για όλα και πάντα φταίει ο καιρός...

Σήμερα κι εμείς είχαμε στάση εργασίας... ωραίο πράγμα το δημόσιο!!!

Αλήθεια, πού είστε όλοι;;;

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
09/01/2009, 20:22:56
quote:
Άστα να πανε, εχθές ξεράθηκα κανά τρίωρο το απόγευμα και το βράδυ την έπεσα από τις 11 και κάτι! Και το πρωί με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα! Ρε παιδιά, μπας και έχω τίποτα; Αλλά όχι, είναι αυτό που λεει ενας φιλος μου σε ότι και αν σου συμβαίνει:
φταίει ο καιρός! Για αυτόν, για όλα και πάντα φταίει ο καιρός...

Είναι εργασιακή ασθένεια την παθαίνουν οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι
Λέγεται οξιά τεμπελιτιδα.

10/01/2009, 09:38:41
Καλημέρα φιλαράκια .

quote:
loukritia -Σήμερα κι εμείς είχαμε στάση εργασίας... ωραίο πράγμα το δημόσιο!!!

Σίγουρα…

Αν από τις 25 μέρες δουλεύεται τις 20 λόγω απεργιών, βαλε και καμιά αδειούλα, πάμε στις 18, βαλε και την πρωινή καθυστέρηση (τουλάχιστον 1 ώρα) μέχρι να πιείτε και να φάτε την τυροπιτούλα σας …

Χα, χα, πράγματι ωραίο πράγμα το δημόσιο ..

10/01/2009, 12:30:52
Χαιρετώ την παρέα
loukritiaΜέλος
10/01/2009, 20:29:24
quote:
Αν από τις 25 μέρες δουλεύεται τις 20 λόγω απεργιών, βαλε και καμιά αδειούλα, πάμε στις 18, βαλε και την πρωινή καθυστέρηση (τουλάχιστον 1 ώρα) μέχρι να πιείτε και να φάτε την τυροπιτούλα σας
quote:
Είναι εργασιακή ασθένεια την παθαίνουν οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι
Λέγεται οξιά τεμπελιτιδα
Ρε παιδιά, τώρα τι να πω, δίκιο έχετε, κάπως έτσι έχει η κατάσταση, αλλά παρ'όλ'αυτά, εκεί που είμαι, είναι από τις λίγες υπηρεσίες που πραγματικά δουλεύουν...

Το πρόγραμμά σας τί λεει για απόψε βράδυ;

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
10/01/2009, 20:45:25
Loukritia μη μας δίνεις σημασία ζηλεύουμε κατά βάθος όλοι θα θέλαμε μια θέση στο δημόσιο τώρα για το βραδινό πρόγραμμα δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο .

11/01/2009, 12:24:04
Καλημέρα και καλά ξυπνητούρια σε όλους .

11/01/2009, 13:31:48
Την καλημερα μου απο την Χιο!

Ειπα να μην φανω "αγενης" και σας ξεχασω...

φιλη Λουκριτια, δεν προκειται... μπορει να καθυστερω καποιες μερες να εμφανιζομαι... ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ και θα σας παρακολουθω...

11/01/2009, 13:32:58
quote:

απο ποια "πλευρα"?

12/01/2009, 06:55:36
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα

Τρέχουμε τώρα....

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

http://krios.livepage.gr/
12/01/2009, 08:27:26
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Δυνατός αέρας σήμερα στην Αθήνα αλλά ευτυχώς δεν κάνει ούτε κρύο κι έχει λίγο ήλιο - ο οποίος μάλλον παίζει κρυφτό.

Αυτές τις μέρες όντως τρέχω λίγο, φίλε Krios, αλλά σύντομα τελειώνει το τρέξιμο και θα μπορώ να ησυχάσω λιγάκι!

In anticipation of my resurrection...

12/01/2009, 11:37:56
Καλημέρα και καλή εβδομάδα .
12/01/2009, 21:15:29
Καλησπέρα στην παρέα .

quote:
Dying_Incubus -…αλλά σύντομα τελειώνει το τρέξιμο και θα μπορώ να ησυχάσω λιγάκι!

Υπομονή, τελειώνουν τα …(βάσανα)…

BLIND GUARDIANΜέλος
29/09/2003, 13:31:39
Καλημέρα αγαπητοι συνφορουμίστες. Ευχομαι και εγώ για το τοπικ του Νταβέλη κάλη αναπαυση και θα ζησουμε να το θυμόμαστε σαν ενα τοπ τοπικ του φόρουμ. Λοιπόν στο θέμα μας. Πριν πολλα χρόνια είχα πάει την Κεφαλονία για διακοπές. Ενα απο τα αξιοθεατα που με κέντρισαν ήταν η λίμνη της Μελισάνθης( αν δεν κάνω λάθος γιατι πάνε και καποια χρονια). Προκειται για μια λίμνη μεσα σε σπηλία αλλα οχι κλειστη (την βλεπει ο ήλιος). Συμφωνα με τους ντοπιούς είναι αρχαίος τοπος λατρείας και εισοδος για τις λεγομενες καταβόθρες του νησιού. Συμφωνα με την ιστορια αλλα και τους ντοπιους ξενοι ερευνητες-καταδύτες χάθηκαν στις υποβρυχιες εισοδους της λίμνης και κάνεις δεν τους βρήκε. Η φημη λεει οτι η λίμνη συνδεεται με την θάλασσα μέσω αυτών τον υποβρύχιων στοοων. Δεν γνωρίζω κάτι παραπανω ή αν έχουν συμβει παραξενα φενομενα στην περιοχη, πιστευω οτι ομως κρύβεται κατι μεσα σ'αυτες της υποβρύχιες εισοδους που έχει σχέση με την θεωρία της κούφιας γης. Οποιαδηπωτε πληροφοριά ευπροσδεκτη.

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

OannesΜέλος
29/09/2003, 13:43:36
Το σπήλαιο βρίσκεται στην περιοχή του Καραβόμυλου έξω από τη Σάμη. Ο μύθος αναφέρει ότι στο σπήλαιο αυτό αυτοκτόνησε η Νύμφη Μελισσάνθη ή Μελισσάνη, διότι δεν ανταποκρίθηκε στο έρωτά της ο Θεός Πάν, καθώς επίσης και ότι υπήρχαν εκεί μελίσσια (όπως αναφέρει και ο Όμηρος στην Οδύσσεια) που συμβολίζουν την αέναο ροή του κύκλου της ζωής (γέννηση-ζωή-θάνατος) .
Το βαραθροσπήλαιο των Νυμφών απετέλεσε τόπο λατρείας του Θεού Πανός και των Νυμφών (Ναϊάδες) επί πολλούς αιώνες, ευρέθηκαν δε μέσα στο σπήλαιο Βωμός και αγαλματίδιο του Πανός και πήλινες πλάκες με απεικόνιση Νυμφών.
(Πηγή: http://www.hellenismos.gr/html/ionio/ionio.html)

(Πηγή:students.ceid.upatras.gr/~gef/ kefalonia/thumbnails.html)

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME