ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

old tiger31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
drumx13Μέλος
16/03/2003, 09:07:01
σε καθε χωρο πρεπει να υπαρχει...και συνηθως υπαρχει μερος για καπνιστιριο...και για χαλαρωση..στις αγγλικες λεσχες ειναι το μερος οπου πανε τα μελη για να κλασουν και να καπνισουν.....
.....χρειαζεται και το εσωτερικα κατι τετοιο....ενα μερος οπου η "δουλεια" σταματαει και ο καθενας βγαζει τα εσωψυχα του και ενδεχομενως βριζει.... βριζεται....εκτωνονεται ..η κοινωνια μας εχει τα γηπεδα γι αυτη την δουλεια....
ετσι το εσωτερικα θα κρατησει ενα επιπεδο..... στα υπολοιπα τοπικ...

προτεινω το τοπικ να μετονομαστει σε ¨"ΕΚΤΟΝΩΤΗΡΙΟ" και να φυγει απο το "παραξενα" να κοτσαρουμε και ενα κοκκινο Χ ....να γραψουμε επανω στο τιτλο ΤΣσσσ...καιει..και γενικως να παρουμε ολα τα απαραιτητα μετρα ωστε οποιος μπει να ξερει τι τον περιμενει...
και σε καθε περιπτωση .....αν δεν χαλαει την βιτρινα του εσωτερικα...να μην κλειδωσει....

επισεις προτεινω να μην ειναι εμφανες εαν ειναι δυνατον στους νεους για να μην γινει εδω κεντρο διερχομενων με κοσμο που θα μπαινει μονο γι αυτο το τοπικ αλλα η εισοδος να γινεται εφικτη μονο στους ¨μυημενους" και "ψημενους" Εσωτερικους...

υπαρχουν και δυο ερωτηματα που δεν σχολιαστικαν και περιμενουν απαντηςεις...
1. Ειναι προνομοιο της "αρχουσας" πνευματικα ταξης να ειναι Παναθηναικος....ειναι ταξικος ο διαχωρισμος και που οφειλεται αυτο....μηπως ειναι θεμα DNA...

2 το συστημα του ολυμπιακου.............????????!!!!! ειναι απο μονο του τοπικ που μπορει να γραψει 15 σελιδες και παλι να μην βγαλουμε ακρη

3.....και ενα καινουργιο ερωτημα για γαυρους εκ της ψαροκασελας....

ο εφηβος του σηματος σας δεν μου φαινεται πολυ αρενωπος... πολλα φρου φρου και αρωματα ρε παιδι μου στεφανακια ..δαντελιτσες κοκινακια...κοκκινο στα ματια ..κοκκινα στα φρυδια και γιατι κοιταει κατω ρε παιδι μου συνεχεια μηπως κοιταζει ..το ολισαντεμπε το ..."πρασινο μιλι" και εχει κοκκινισει απο ...ντροπη

τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...

16/03/2003, 13:15:54
Ελα Esoterica?Εγω μιλαω?Χρηστος,ΓΑΥΡΟΣ!Για την ομαδα μου τι να πω,μετα απο ΕΞΙ συνεχομενα οι παιχτες αρχισαν να πιστευουν οτι θα μπαινουν στο γηπεδο και απλα θα νικανε!Γι'αυτο και φετος ειμαστε εκει που ειμαστε!Οσο για τους βαζελους ας το παρουν μωρε φετος γιατι εχω και ενα ξαδερφακι 13 χρονων που ειναι παναθηναικος και ακομα δεν εχει την ομαδα του να σηκωνει Πρωταθλημα!Α!Προσκαλω και τους βαζελους οτν τελειωσουν με σλοβαν λιμπερετς και Λητεξ ας ερθουν Ριζουπολη.Θα περασουμε πολυ ωραια!Θα εχουμε ετοιμασει και μια γιορτουλα για το 7 να δουν πως πανηγυριζουν οι πρωταθλητες!

Υ.Γ.επειδη αναφερθηκε και το Wembley δεν θα πω τιποτα,εχει μιλησει για μενα ο Πατακος αλλα και τα πλοια με οικοδομικα υλικα που εφυγαν την επομενη του αγωνα για Γιουγκοσλαβια τα λενε ολα!

Violator

SecondbornΜέλος
16/03/2003, 19:04:29
Ε αυτό δεν το περίμενα..................!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέμα με τον Παναθηναϊκό στο esoterica;;;;;!!!!
Θα συμφωνήσω με τη φίλτατη γατούλα μας, αλλά μιας και α)είμαι φουλ βάζελος, β)πριν τρεις ημέρες έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γ) μόλις θα σβήσω τον υπολογιστή για να παω να δω την τύχη μας με το Αιγάλεω, θα πάρω το θάρρος να ευχηθώ στην ομάδα μου να φύγει με το τρόπαιο στις 21 Μαϊου. Όχι τίποτα άλλο, για τη γιορτή μου ρε γαμώτο!!(Κώστας)

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

17/03/2003, 02:01:08
Ομολογώ αγαπητέ old tiger, ότι την παρακάτω φράση σου δεν την κατάλαβα πλήρως

quote:
ΦΙΛΕ ΤΗΟΤΗ, ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ADMIN, ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ;

Δέχομαι πως το άνοιγμα του Θέματος έγινε με καλή προαίρεση παρόλα αυτά!

Όπως και νά'χει πάντως το Θέμα μεταφέρεται στο Forum: Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.! Νομίζω πως στο "κ.ά." βρίσκεται η θέση του

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα σχετικά με την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση που πρέπει να χαρακτηρίζει τα Μέλη των Ομάδων Συζήτησης στο άνοιγμα Θεμάτων άσχετων με την ευρύτερο πεδίο ενδιαφέροντος του Τόπου, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι υπερβολές...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

old tigerΜέλος
17/03/2003, 10:08:39
Aγαπητέ Admin πολύ ευχαρίστως να σου εξηγήσω τι εννοούσα.
Είχα αναφέρει
quote:

Φίλε Take it or leave it, ο σκοπός μου με την εισαγωγή αυτού του topic ήταν απλά να σταματήσει η ένταση που είχε δημιουργηθεί σε κάποιο άλλο topic.

Εάν το επιθυμεί και ο Admin δεν έχω κανένα πρόβλημα να κλείσει

Στις αρκετές ώρες που ακολούθησαν δεν είδα καμμία αντίδραση από εσένα ή από κάποιο συντονιστή

Αντ'αυτού κατόπιν παραίνεσης του Δημοσθένη...Συνήλθες όπως ανέφερες

quote:
Συν)ήλθα μετά από.... Δημο-τική αίτηση (του Δημοσθένη).

Νομίζω old tiger ότι κάπου δεν κολλάει το θέμα.

και συνεχίζεις
quote:
Θα σε παρακαλούσα να δεις αν θα είναι καλύτερα να συνεχίσετε το θέμα, εσείς που ενδιαφέρεστε, μέσω email και όχι σε αυτό το forum.

ενώ εγώ είχα ήδη πάρει θέση...

Τέος πάντων....επειδή είμαι μία καλοπροαίρετη τίγρη. οφείλω να πω ότι....ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΒΑΖΩ ΕΜΕΝΑ...
Νομίζω ότι γενικά όπως ξεκίνησε το θέμα από την αρχή...ήταν μία παρεξήγηση...

Ευχαριστώ

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

17/03/2003, 16:26:35
ελατε καλε τωρα κυριε Admin,

στο κατω κατω,...
ολοι σκοτωνομασταν να μαθουμε τι ζωδιο και τι ομαδα ειναι το καθε μελος...
και απο την αλλη... τουλαχιστον καθαρισανε αλλα θεματα απο παρομοιες παρεμβολες, αρα το κινητρο ηταν σιγουρα θετικο.

νομιζω οτι θα επρεπε να αιτηθουμε στο να περιλαμβανονται οι σχετικες ερωτησεις στο προφιλ του καθε μελους!

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

17/03/2003, 16:52:19
Βλέπω μία... σειρά παρεξηγήσεων σχετικά με τις παρεμβάσεις σε αυτήν τη συζήτηση από τον thoth και εμένα!

Για να ξεκαθαρίσουμε κάπως τα πράγματα (εάν είναι δυνατόν...):

1) Αγαπητέ old tiger, οι φράσεις που παραθέτεις στο τελευταίο σου μήνυμα δεν είναι δικές μου αλλά του thoth Αν και με τιμά να με ταυτίζεις με τον... Τρισμέγιστο, εντούτοις νομίζω πως κάπου υπάρχει μία σύγχυση!

2) Όπως είδες δεν κλείδωσα τη συζήτηση, ούτε απέτρεψα από τη συμμετοχή σε αυτήν, απλά την μετέφερα στον χώρο που πιστεύω ότι είναι ο πιο κατάλληλος να την φιλοξενήσει... Παράλληλα υπενθύμισα το ζήτημα της αυτοσυγκράτησης όσον αφορά το άνοιγμα Θεμάτων άσχετων με το πεδίο ενδιαφερόντων του ESOTERICa.gr.

Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από αυτά... Φτάνει να διαβάσεις προσεκτικά το μήνυμά μου.

Το ότι το Θέμα παραμένει ανοικτό για συμμετοχή σε όποιον ενδιαφέρεται, αν μη τι άλλο, υποδεικνύει την κατανόησή μου όσον αφορά τις ανάγκες που το δημιούργησαν. Παράλληλα αναφέρομαι και στην "καλή προαίρεση".

Θα ήταν καλό γενικά να μειωθεί η υπερβολική ευθιξία και η υποψία ίσως, και να υπάρξει μία μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από την καλή διάθεση γι'αυτό. Εξάλλου οι δύο Διαχειριστές των Ομάδων Συζήτησης, ο φίλος thoth και εγώ προσωπικά, δεν νομίζω να έχουμε ποτέ επιδείξει κάποια τάση να κατακρίνουμε ή να προσβάλλουμε κάποιον, πόσο μάλλον Μέλη που αποδεδειγμένα προσφέρουν στις Συζητήσεις όπως είναι η δική σου περίπτωση. Αυτά βέβαια είναι καταγεγραμμένα στα ίδια τα μηνύματα και στο ιστορικό των Forums.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

drumx13Μέλος
17/03/2003, 19:50:11
καμια απαντηση ουτε απο ραμογλου ουτε απο αλλους γαυρους...
βλεπεις ραμογλου αποτελεις ισχνη μειοψηφια..και δεν απαντας σε κανενα απο τα ερωτηματα μου...
ααααααααααααα......και καποιος χρηστος τσιρακιδης βλεπω ..μαζευεις τους κολητους σου....
4 - 2 το σκορ βαζελοι -γαυροι στο εσωτερικα...
υποθετω οτι αν το βαζαμε το γκαλοπ στο φορουμ www.cafeteria.gr
θα νικουσατε διοτι θα μπαιναμε στο γηπεδο σας..
.....το "πρασινο μιλι" ξαναχτυπησε ...κρατιεται "ζεστο" για την ριζουπολη...
....ελα αλεκο.....που παιζετε την πεμτη...που αχαχααχαχααχαχαχαχαχαχ....

αλλα τι λεω δεν θα φτασουμε στην ριζουπολη γιατι ο αγωνας θα θα ειναι νυχτα και ως γνωστον οσο νυχτωνει το "μιλι" μεγαλωνει....
+3 ..ξερετε τι σημενει αυτο...
τα λεμε...

love for what is comming and forgivness for the past...

old tigerΜέλος
17/03/2003, 20:33:22
Aγαπητέ Admin

1) Εχεις απόλυτο δίκιο...μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ...
2)Είχα αναφέρει

quote:
Τέλος πάντων....επειδή είμαι μία καλοπροαίρετη τίγρη. οφείλω να πω ότι....ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΒΑΖΩ ΕΜΕΝΑ...
Νομίζω ότι γενικά όπως ξεκίνησε το θέμα από την αρχή...ήταν μία παρεξήγηση...

Θα ήμουν ο τελευταίος που θα σας κατηγορούσε για λογοκρισία, προσβολή κλπ.
Οπως είπα και παραπάνω...ήταν μια παρεξήγηση

Ευχαριστώ

Οταν γεννηθήκαμε δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί...

drumx13Μέλος
17/03/2003, 21:06:41
και οσο για το γουεμπλει που ειπε καποιος τι να πω...πρασινιζετε απο την ζηλια σας που ΚΑΙ φετος ο βαζελος παιζει ακομη ευρωπη Μαρτη μηνα που εσεις περνατε την 28 οκτωβριου μια φορα στις 10

ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ....
και οπως θα ελεγε και ο μεγαλος Σερτζιο Μαρκαριαν....
.....Mαμιετε...το λιμανι και ο ολυμπιακος....
δεν προχωρω σε μεταφραση απο τα παραγουανα.... γιατι θα επεμβει ο ADMIN

love for what is comming and forgivness for the past...

18/03/2003, 02:13:15
Φίλε drumx εδώ είμαι και περιμένω να δω την κατάληξη του θέματος αν θα μείνει σαν τόπος ξεκούρασης και εκτόνωσης ή αν θα κλείσει για να μη θιγεί ο τόπος που τόσο αγαπάμε όλοι μας .
Όσο για το πόσοι είναι πόσοι δεν είναι αν βάλουμε στο τόπικ τίτλο «Βαζέλες εναντίων Γαύρων» ίσως να μετρήσουμε δυνάμεις .
Και το ΜΑΗ θα είναι ωραία με την ΚΟΥ με την ΚΟΥΠΑ στον ΠΕΡΑΙΑ !
Μα καλά πάλι ;;;;;
Δηλαδή ο πρόεδρος των τίτλων δε θα πάρει άλλη κούπα ;;;
Με αυτή του καφέ θα μείνει ;;;;
Α πα πα πα πα !!!!

Αργώ να γράψω γιατί έχω οξεία ΥΠΕΡΚΟΥΠΟΣΗ !

Ο 31 φορές ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, 20 φορές ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ, 10 φορές ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ

Apostolos