ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γκάλοπ: "Τέλος του κόσμου...Τι θα κάνατε αυτές τις τελευταίες στιγμές?" - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Γκάλοπ: "Τέλος του κόσμου...Τι θα κάνατε αυτές τις τελευταίες στιγμές?" - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Black_Swan31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/05/2011, 05:38:56
Νικομαχε αν ειναι και η Καποδιστρια μεσα εγω δεν ερχομαι

24/05/2011, 12:29:42
δεν πιστευω οτι θα εκανα κατι διαφορετικο απο αυτο που εχω για ρουτινα.... θα κυνηγουσα και παλι για τη δουλεια μου....

LevanaΜέλος
24/05/2011, 13:04:28
Black Swan, μισή ώρα θες μόνο για να συνέλθεις απ' το σοκ (ε, όσο άνετος και να' σαι άμα σου πουν ότι έρχεται ο Αρμαγεδδών θα τα παίξεις, δε μπορεί!) Και άντε μετά να σκέφτεσαι όλα αυτά τα δακρύβρεχτα τύπου "αχ, πρέπει να αποχαιρετίσω τους δικούς μου... να συμφιλιωθώ με τους φίλους που τσακώθηκα κλπ". Απαπαπα! Το μόνο που θα προλάβαινα να κάνω είναι καμμιά προσευχή σε όποιο θεό ή διάολο ακούει εκείνη την ώρα!
Προσωπικά, το ιδανικό θα ήταν να γίνει και να μην το κατάλάβω... πχ, την ώρα που κάνω μπάντζι τζάμπινγκ ή αγναντεύω από καμμιά κορυφή. Ή, ακόμα καλύτερα, να βρίσκομαι οριζοντίως!

24/05/2011, 14:34:19
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Ποιούς θα πίρναμε μαζί μας Αιθεροβάμων εκτός απο τον Σταυρο
και την Καποδίστρια?

χαχαχα
φαντάζεσαι να είσαι σε ενα διαστημόπλοιο με την Καποδίστρια
να στα "χώνει" κανονικότατα ολη την ωρα, και να σου πετάει στα μούτρα (live) το θεϊκό :
"με εντελώς φιλική διάθεση" ????

ΥΓ
Διακρίνω μια σοφία στη σκέψη του Σταύρου ...

Γεια σου βρε Καποδίστρια !! και στα στερνά μας με την πάρτι σου θα ασχολούμαστε

Hellas at War
24/05/2011, 15:14:47
Δείτε και ένα παλιότερο παραπλήσιο θέμα:
ΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΑΥΡΙΟ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

Βέβαια στο παρόν θέμα διαφοροποιείται η διάρκεια μέχρι το επικείμενο τέλος, όντας πολύ μικρότερη σε απελπιστικό βαθμό ώστε να μην προλαβαίνεις να κάνεις και πολλά. Μάλλον θα ξαφνιαζόμασταν τόσο που μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να το χωνέψουμε θα χάναμε ήδη αρκετό χρόνο για να πράξουμε κάτι. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, πιστεύω ότι μάλλον θα χάζευα το περιβάλλον (θάλασσα, ουρανός κλπ) σε αυτό το απειροελάχιστο χρονικό διάστημα, βυθισμένος σε αυθόρμητα αναδυόμενες σκέψεις.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Black_SwanΜέλος
24/05/2011, 17:21:49
quote:

Βέβαια στο παρόν θέμα διαφοροποιείται η διάρκεια μέχρι το επικείμενο τέλος, όντας πολύ μικρότερη σε απελπιστικό βαθμό ώστε να μην προλαβαίνεις να κάνεις και πολλά.

ίσως είναι καλύτερα έτσι, πριν προλάβεις να συνειδητοποιήσεις και πολλά πολλά έχεις χαθεί... δε θα ήθελα να είχα μπροστά μου μια ολόκληρη μέρα ξέρωντας ότι σε 24 ώρες θα τελειώσουν τα πάντα... τι νόημα θα είχαν αυτές οι μερικές ώρες παραπάνω? απλά θα σε έβαζαν σε περισσότερες σκέψεις και περισσότερες φιλοσοφικές αναζητήσεις. 24 ώρες πλήρους κατάθλιψης και συλλογισμού.

chessΜέλος
24/05/2011, 21:24:17
Εγω και οτι αγαπω μαζεμενο οπουδηποτε...Με 10 κουτες prince και αλλες 10 absolut.....

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ

24/05/2011, 21:41:45
quote:

Θα πήγαινα σε μια παραλία και θα απολάμβανα τις τελευταίες στιγμές ρεμβάζοντας τα κύματα...συντροφιά με ένα κρυστάλλινο φραπεδάκι και οπωσδήποτε ένα τσιγάρο....
Ας κάνουμε το χρόνο μας ομορφότερο...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Εαρινέ,παρέα θα ήθελες για αυτό το μισάωρο;
Και πρόσεξε,δεν θα με νευρίαζε πλέον ΤΙΠΟΤΑ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 24/05/2011 21:55:39

24/05/2011, 21:53:41

AitheroVamon:

quote:

Γεια σου βρε Καποδίστρια !! και στα στερνά μας με την πάρτι σου θα ασχολούμαστε

Hellas at War

Αιθήρ,δεν ξέρω αν ασχολείστε μαζί μου,ΣΥΝΕΧΕΙΑ
(ακόμη και στα στερνά σας...),αλλά σίγουρα
το να ασχολείστε αποδεικνύει ότι
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ !!!
(κάτι είναι και αυτό )

AitheroVamon:

quote:
ΥΓ
Διακρίνω μια σοφία στη σκέψη του Σταύρου ...

Όσο για την σοφία του stiv,έ ούτε λόγος
να γίνεται το έχει αποδείξει ο άνθρωπος,και
με το ...παραπάνω !!!

24/05/2011, 21:59:19
quote:

Δείτε και ένα παλιότερο παραπλήσιο θέμα:
ΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΑΥΡΙΟ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

Βέβαια στο παρόν θέμα διαφοροποιείται η διάρκεια μέχρι το επικείμενο τέλος, όντας πολύ μικρότερη σε απελπιστικό βαθμό ώστε να μην προλαβαίνεις να κάνεις και πολλά. Μάλλον θα ξαφνιαζόμασταν τόσο που μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε και να το χωνέψουμε θα χάναμε ήδη αρκετό χρόνο για να πράξουμε κάτι. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, πιστεύω ότι μάλλον θα χάζευα το περιβάλλον (θάλασσα, ουρανός κλπ) σε αυτό το απειροελάχιστο χρονικό διάστημα, βυθισμένος σε αυθόρμητα αναδυόμενες σκέψεις.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Και για όσους δεν το πρόσεξαν,το θέμα αγαπητέ Agnostic,
είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ !!!
Και δεν είχε προκείψει καν θέμα Χάρολντ Κάμπινγκ !!!