- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:quote:
ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ !Μετά απο περίπου 10 χρόνια εμπειρίας με τη μόρα θα ήθελα να σου απαντήσω πως και εγώ το πιστεύω πως κατα κάποιο τρόπο τρέφεται με τον φόβο και όχι μόνο. Τρέφεται με ότι αρνητικό συναίσθημα βγάζεις προς αυτό είτε λέγετε φόβος, είτε μίσος, είτε θυμός. Το καλύτερο για εμένα είναι να νοιώθεις το απολύτος τίποτα για την παρουσία του, αν μπορείς να το καταφέρεις αυτό, γιατί υπάρχουν και άλλες συναισθηματικές παγίδες όπως να νοιώσεις οίκτο (όσο περίεργο και να ακούγεται) ή να νοιώσεις περηφάνεια που ασχολήθηκε μαζί σου. Σε πολλά μυνήματα διάβασα πως κάποιοι έχουν ένα συγκεκριμένο όνομα για το συγκεκριμένο πλάσμα. Κατα την γνώμη μου όμως δεν είναι ένα και γι αυτό το λόγο δεν μπορεί να ονομαστεί με ένα όνομα. Πιστεύω πως όλα ανοίκουν στο όνομα του κακού αλλά το κάθε ένα έχει διαφορετική βαθμίδα. Οι σκιές π.χ. πιστεύω ότι είναι απο τις κατώτερες μορφές. Όσο όμως περισσότερο το φοβάσαι τόσο πιο δυνατό το κάνεις απεναντί σου. Απ την στιγμή όμως που πιστεύεις σ΄αυτό πρέπει να πιστέψεις και στο αντίθετο, ότι υπάρχει δηλαδή και το καλό που σε προστατεύει. Απο μόνο του δεν έχει την δύναμη να σου κάνει κακό αν εσύ δεν το επιτρέψεις. Έχω ακούσει ότι κάποιοι πέθαναν απο αυτό, όχι όμως επειδή αυτό είχε την δύναμη να τους σκοτώσει αλλα επειδή ήταν τόσος ο φόβος τους που πέθαναν απο καρδιακή προσβολή. Τώρα πως το ανακάλυπταν αυτό μεταθανάτιο μη με ρωτήσεις σου λέω απλά τι έχω ακούσει. Αν κατάλαβα καλά το παιδί το έχασες όσο ήσουν έγκυος. Έχεις σκεφτεί όμως ότι πιθανόν να μην είχε αυτό την δύναμη να το προκαλέσει (πρέπει να ξέρεις ότι γυναίκες σε εγκυμοσύνη είναι πολύ πιο ευαίσθητες στα θέματα αυτά και πολλές φορές έχουν τέτοιες εμπειρίες παρόλο που πριν την εγκυμοσύνη δεν είχαν καμοία)αλλά να ήταν ο φόβος σου αυτό που επιρέασε την εγκυμοσύνη σου. Εδώ μια τρομάρα παίρνεις και κινδυνεύεις όχι επι δύο μήνες συνεχόμενο φόβο.
Την επόμενη φορά που θα σε επισκεφτεί να σκεφτείς ότι είσαι πιο δυνατή απο αυτό και να το πιστέψεις, να ξέρεις επίσης πως εσύ του δείνεις δύναμη και οποιαδήποτε στιγμή μπορείς και να του την πάρεις και ότι δεν είμαστε μόνοι υπάρχουν και οι δυνάμεις που σε προστατεύουν. Δοκίμασε όταν έρθει να πεις το Πάτερ Υμών τουλάχιστον στην περιπτωσή μου μόλις το έλεγα αποχωρούσε. Και αν μη τι άλλο μετά απο 10 χρόνια συχνόν επισκέψεων εκτός του ότι μου διακόπτει τον ύπνο άλλο κακό δεν μου έχει κάνει οπότε προσπάθησε να ελέγξεις τον φόβο σου. Αν μη τι άλλο σκέψου όλους αυτούς που γράφουν γι αυτό το θέμα, είναι όλοι ζωντανοί και εκτός του ταραγμένου ύπνου και του φόβου δεν έχουν αναφέρει άλλη συνέπια. Οπότε και εσύ με την σειρά σου δεν έχεις κάτι παραπάνω να φοβάσαι.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ? ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΟΥ(ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΩ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ? ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ! ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ! b] ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΟΝ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ.
Αφού σταματάει το μυαλό σου εκείνη την στιγμή θα σου προτείνω κάτι άλλο. Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά αυτοί που το έχουν κάνει λένε ότι ποιάνει. Φτοιάξε γύρω απο το κρεβάτι σου έναν νοητικά προστατευτικό κύκλο. Αν σε βοηθάει περισσότερο μπορείς να κυκλώσεις το κρεβάτι σου με αγιασμό. Είτε το κάνεις με αγιασμό είτε απλά νοητικά φαντάσου ότι δημιουργείς μια αόρατη προστατευτική διάφανη μπάλα γύρω απο το κρεβάτι σου. Καλύτερα να το κάνεις αφού ξαπλώσεις κλείνωντας και τον εαυτό σου μέσα σ' αυτή. Φαντάσου στην συνέχεια ότι τίποτα κακό δεν μπορεί να την προσπεράσει, ότι μέσα εκεί είσαι απόλυτα προστατευμένη απο οτιδίποτε, μπορείς μέσα εκεί να διοχετεύσεις θετική ενέργεια βάση του τι πιστεύεις. Δεν γνωρίζω προσωπικά την αποτελεσματικοτητά του σίγουρα όμως δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Εύχομαι να πετύχει.
I have some things to settle before I go legit.
Η προτροπή του να επικαλεστεί κάποιος οτιδήποτε χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς είναι, με βρίσκει αντίθετη. Το να κάνουμε κάτι για να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχουμε, γενικά μιλώντας, δεν είναι ασφαλές.
serenite να εξηγήσω λίγο για τον προστατευτικό κύκλο που αναφέρεις.
Για να μπορέσει κάποιος να σχηματίσει οτιδήποτε νοητικά χρειάζονται γνώσεις και εκπαίδευση του νου. Πολλές φορές νομίζουμε ότι το κάνουμε αλλά δεν έχει σχηματιστεί τίποτα.
Άλλο είναι ο προστατευτικός κύκλος άλλο η διάφανη μπάλα.
Το άτομο που σου είπε για τον προστατευτικό κύκλο δεν σου ανέφερε ότι εκτός του οραματισμού χρησιμοποίησε και επικλήσεις. Χωρίς να ακολουθήσεις μιά συγκεκριμένη διαδικασία δεν γίνεται να μην μπορεί να μπει κάτι στον κύκλο αυτό. Και πάντα συζητάμε για την περίπτωση που όσα σου είπε είναι αληθή.
kassandra lion πρώτα απ΄όλα μην φοβάσαι, βγάλε από το μυαλό σου ότι κάτι θα σου κάνει κακό. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε πειράξει εάν δεν του το επιτρέψεις. Η συμβουλή που σου έδωσε η serenite για το Πάτερ Ημών είναι πολύ καλή. Εάν δεν μπορείς να αρθρώσεις την προσευχή, μην προσπαθήσεις περισσότερο, πες ότι σου έρθει και ανέφερε το όνομα που πιστεύεις ότι μπορεί να σε προστατεύσει Θεός, Χριστός, Ιησούς, Παναγία, Αρχάγγελος, δεν έχει καμία σημασία τι θα πεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ηρεμήσεις αμέσως.
Εάν θέλεις κάνε μιά προσευχή μόλις πέσεις για ύπνο και σταμάτα μετά να το σκέφτεσαι.
Επίσης και ο αγιασμός είναι πολύ καλός, δεν χρειάζεται να κάνεις κύκλο με αυτόν απλώς ράντισε τον χώρο σου ή εάν θέλεις χρησιμοποίησε λιβάνι.
Μας ανέφερες οτι είχες μια πολύ άσχημη εμπειρία με την εγκυμοσύνη σου και το απέδωσες στη Μόρα και τις νυχτερινές βίαιες επισκέψεις που σου έκανε.
Θα ήθελα να σου πώ να προσπαθήσεις να παραμείνεις ψύχραιμη και να συνειδητοποιήσεις οτι η Μόρα (αν υπάρχει ή οποιοδήποτε τέτοιο πλάσμα) δε μπορεί να σε βλάψει παρά μόνο αν εσύ το επιτρέψεις.
Οπότε θα έπρεπε να έχτιζες τις άμυνες σου κι αυτό θέλει μια προσωπική εσωτερική διεργασία, όπως είπε εν ολίγοις κι η φίλτατη pyramid.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου γιατί αν εσύ είσαι δυνατή αυτό το πλάσμα είναι εντελώς ανίσχυρο απέναντι σου.
Λένε πως η Μόρα τρέφεται από τον φόβο μας.
Δεν ξέρω αν υπάρχει η Μόρα ή όχι πάντως πιστεύω πως αν όντως υφίσταται είναι πολύ πιθανό να τρέφεται από τον φόβο μας.
Για να ηρεμήσεις λοιπόν, καλό θα ήταν να φροντίσεις για τις άμυνες σου όπως εσύ νομίζεις καλύτερα.
Αν ο κύκλος από αγιασμό γύρω από το κρεβάτι σου, το λιβάνι κι η προσευχή (πράγματα δηλαδή που ειπώθηκαν) νομίσεις οτι θα σε προστατέψουν τότε πραγματοποίησε τα και πίστεψε οτι όντως θα σε προστατεύσουν.

In anticipation of my resurrection...
Ballance_TNT
σχετικά με την εμπειρία σου θα ήθελα να σου πω πως συνήθως απο την στιγμή που θα σε επισκευτεί μια φορά θα υπάρξει και επόμενη. Η μορφή που είδες ήταν η πραγματική μορφή του και όχι κάποια που πήρε για να σε τρομάξει. Όταν αλλάζουν μορφές παίρνουν μορφές αγαπημένων σου προσώπων ή πλασμάτων που έχεις αδυναμία. Εμένα π.χ. συνήθιζε να παίρνει μορφή γάτας καθότι τους έχω αδυναμία. Κι αυτό γιατί όποτε το έβλεπα έλεγα το Πάτερ Υμών και εξαφανιζόταν, με τις άλλες μορφές όμως με ξεγέλαγε και με έκανε να το πλησιάζω. Στην πραγματική του μορφή ήταν όπως το παρομοίασες, κοντό, άσχημο και σαν καλικάτζαρος. Εκείνο που θα σε συμβούλευα θα ήταν να μην προκαλέσεις ξανά να σου συμβεί εθελημένα. Αυτό το κοντό πλάσμα δεν έχει και τόση δύναμη, υπάρχουν άλλα όμως πολύ πιο υσχιρά, πολύ πιο άσχημα και πολύ πιο μεγάλα. Όταν πάψουν τα μικρά να έχουν δύναμη απενάντί σου ή να το πω διαφορετικά να σε τρομάζουν, ακολουθούν ισχυρότερα. Και πιστεψέ με δεν θες να τα γνωρίσεις και δεν υπάρχει λόγος να μπλεχτείς σε ιστορία τρόμου. Γι αυτό καλύτερα μην στέλνεις προσκλητήριο γιατί ποτέ δεν θα είσαι σίγουρος αν θα πρόκειτε για τον ίδιο επισκέπτη.
γράφεις πως η πίστη σου είναι βαθιά και γι αυτό το λόγο δεν νομίζεις ότι θα προκαλέσεις αρνητική ενέργεια. Θα σου δώσω άλλη μια πληροφορία οι άνθρωποι με βαθειά πίστη τα εκνευρίζουν περισσότερο. Ίσως να το έχεις ακούσει, ίσως πάλι και όχι, αλλά μια και αναφέρεις το Άγιο Όρος θα στο πω. Άνθρωποι που έφτασαν σε μεγάλη πνευματική εξύψωση πολλές φορές ξυλοκοπήθηκαν απο αυτού του είδους τα πλάσματα. Ο λόγος ήταν ότι δεν μπορούσαν να τους τρομάξουν ούτε να τους παραπλανήσουν να ξεστρατίσουν, οπότε το μόνο που απόμενε είναι ο ξυλοδαρμός. Μπορεί να σου ακούγεται τραβηγμένο, αν ποτέ όμως επισκεφτείς το Άγιο Όρος ή κάποιον πατέρα ρώτα και θα δεις πως δεν θα σου αρνηθεί ότι αυτό συμβαίνει. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι σε όποιον επιτίθονται είναι απαράιτητα καλός και άγιος. Και πρόσεξε αν σου συμβεί ξανά να μην νοιώσεις περηφάνεια που ασχολείτε μαζί σου. Πολλές φορές πέφτουν κάποιοι σ' αυτή την παγίδα. Σκέφτονται ότι για να ασχολείτε μαζί μου σημαίνει ότι είμαι πολύ καλός, πιστός κ.λ.π. και εκεί χάνουν το παιχνίδι. Αυτό έχει κερδίσει και συ έχεις πέσει σε πνευματική παγίδα και φυσικά δεν το παίρνεις και χαμπάρι.
ενειας βεβαια). λοιπον:
1)καθε σκεψη αισθημα η συναισθημα στο αστρικο πεδιο(λιγο αδοκιμος ορος αλλα τον χρησιμοποιω για λογους κατανοησης) δημιουργει μορφες οι οποιες βρισκονται σε μια κατασταση κβαντικη θα ελεγα.ουτε αντικειμενικες ουτε υποκειμενικες η και τα δυο ταυτοχρονα.(αρχη της απροσδιοριστιας και θεωρημα εβερετ και γουιλερ)
2) οι μορφες αυτες (παλι αδοκιμος ορος το.. ''μορφες'' αλλα τι να κανω προσπαθω να περιγραψω φαινομενα ενος αλλου πεδιου υπαρξης με μονο μεσο τον γραπτο λογο!)εχουν ενα μαγνητικο δεσμο με τον δημιουργο τους και προσελκυουν ποσοτητα ιδιας αστρικης υλης(με παρομοιους κραδασμους) οπως περιπου δημιουργουνται κοινα συνολα στο φυσικο πεδιο.(παρεες ανθρωπων,αγελες,κοπαδια σμηνη εντομων κτλ..)
3)αυτα τα ενεργειακα πεδια (μορφογεννετικα) εχουν καποια αποτελεσματα πανω στους δημιουργους τους τα οποια γινονται αντιληπτα αναλογα με την αιτια που τα δημιουργησε ως στοιχειακα, μωρα,φαντασματα,αγγελοι,''ο διαβολος'' ,ξωτικα καλικαντζαροι,μπαμπουλας φανταστικος φιλος κτλ κτλ....
Ειναι τοσες πολλες οι κατηγοριες τους που δεν εχει νοημα να τις αναφερω.
σε μια μου αστρικη ''εξοδο'' μου ηρθε στο μυαλο ο pinhead απο το hellraiser!! το οποιο ειχα δει το ιδιο βραδυ.μεσα απο το σκοταδι αρχιζε να εμφανιζεται η μορφη του .τοτε με μια απλη νοητικη εντολη τον εξαφανισα και συνεχισα αυτο που επρεπε να κανω.
Καταλαβαινετε οτι σε τετοια πεδια υπαρξης η εννοια ''πραγματικο''και ''μη πραγματικο''δεν εχουν νοημα.υπαρχει ενα ποσοστο αντικειμενικοτητας στην υπαρξη τους και ενα ποσοστο υποκειμενικοτητας.την αναλογια την οριζει ΣΥΝΗΘΩΣ ο παρατηρητης.δηλαδη, ΕΜΕΙΣ!!
διάβασα την απαντησή σου με προσοχή αλλά δυσκολευτικά αρκετά να καταλάβω τι θέλεις να πεις. Πιθανόν γιατί δεν έχω το ίδιο βίωμα με σένα για να μπορέσω να το καταλάβω επακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, εκείνο που έποιασα σαν γενικό νόημα πάνω κάτω, είναι ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση κάτω απο την οποία μπορούμε να δημιουργούμαι σκεπτομορφές βάση του τι σκεφτόμαστε, τι φοβόμαστε κ.λ.π.
Σ αυτο δυστυχώς δεν μπορώ να συμφωνήσω (αν πάντα το έχω καταλάβει σωστά και δεν εννοείς κάτι άλλο) κι ο λόγος είναι γιατί αυτά που έχω δει εγώ, ποτέ δεν τα πίστευα και δεν παραδεχόμουν την υπαρξή τους, ποτέ δεν ασχολήθηκα με αρνητικές δυναμεις ή με κάτι που να προδιάθετε αρνητικότητα. Αντιθέτως αυτά που πίστευα δεν τα είδα ποτέ κάτω απο την συγκεκριμένη κατάσταση. Μάλιστα όταν μου μίλησαν πρώτη φορά για το θέμα αυτό, νόμιζα πως το συγκεκριμένο άτομο ήταν φαντασιόπληκτο. Το περίεργο είναι πως το έπαθα πρώτη φορά όταν κοιμήθηκα με ένα άτομο που το βίωνε συχνά. Απο εκείνη την νύχτα εγώ το βίωνα συχνά και εκείνον δεν τον ξαναενόχλησε ποτέ πια. Και δεν ήμουν επιρεασμένη γιατί δεν γνώριζα γι αυτά που βίωνε παρά το έμαθα πολύ αργότερα όταν του περιέγραψα τα δικά μου. Είναι δυνατόν σκεπτομορφές άλλων να ενοχλούν εσένα; Δεν ξέρω, αλλά είναι πολύ αληθινά για να είναι σκεπτομορφές, κι αν ακόμα είναι πως ταιριάζουν οι περιγραφες των πλασμάτων αυτών και τις περιγράφουνε πάνω κάτω ίδιες είτε πρόκειτε για ξωτικά, είτε για αρνητικά πλάσματα είτε για οτιδίποτε; Λογικά ο καθένας θα έπρεπε να το φανταζόταν διαφορετικά. Εσύ έχεις δει κάτι παρόμοιο στα αστρικά σου ταξίδια;, έχεις νοιώσει ότι δημιουργείς τέτοιου ήδους μορφές με την θελησή σου; κι αν ναι τις είδες αφού τις φαντάστηκες ή όταν τις είδες σκέφτηκες ότι πρέπει να τις φαντάστηκες;
Αν δεν έχω καταλάβει σωστά αυτό που ήθελες να πεις συγνώμη προκαταβολικά για την άγνοια μου περι του θέματος.
γεια σε ολουσ. η δικη μου ιστορια ειναι αρκετα περιεργη και δεν ξερο ποσ να την εξιγισω αφου ποτε δεν ειχα αλλεσ τετοιεσ εμπειριεσ ***. ξαφνικα ακουσα *** το ονομα μορα. δεν εδοσα σημασια αλλα μετα ειδα πολλα παιδια που φοβοντουσαν και ειπα να μαθω τι γινεται και τι ειναι αυτη ι μορα. αφου μου εξιγισε ενα παιδι(να ναι καλα)αρχισα να ψιλοφοβαμαι και δεν το κρυβω. τα βραδια δεν κοιμομουν απο τον φοβο μου.αλλα τιποτα δεν με επισκευτοταν μεχρι που στισ 11 νοεμβριου(προσφατα),εγινε κατι.. παντα οταν ξυπναω στισ 3 ι ωρα φοβαμαι(αν εχει δει κανεισ τον εξορκισμο τισ εμιλι ροουζ θα με καταλαβαινει)ετσι λοιπον ξυπνισα τρομαγμενοσ αλλα ολα οκ και ξανακοιμιθικα. μετα ξαφνικα ενιοσα οτι δεν μπορο να κουνιθο και ακουγα εναν πολι περιεργο ηχο. δεν μποροθσα να μιλισο και φοβομουν να δω αν υπαρχει κατι στο δοματιο(νομιζα ποσ ειχε ερθει ι σαμαρα απο το the ring..ολοσ τυχεωσ εγινε μια εκρηξη απο κατο απο τιν πολυκατοικια και σικοθικε ι γιτοναι στο ποδι εκτοσ απο μενα. το προι σικοθικα κανονικα και ι μανα μου αρχισε να με λεει ανεσθιτο επειδι δεν ακουσα τιν εκρηξη και επιδι δεν ξιπνισα. δεν ξερο αν ιταν ι μορα ι απλα ι ιδεα μου αλλα τρομαξα παρα πολι. ευχαριστο που με ακουσατε bye.
:)
Όπως πιθανότατα θα είδες έγινε μια επέμβαση στο μήνυμα σου και κάποια μέρη από αυτό αντικαταστάθηκαν με αστερίσκους.
Θα σου σταλεί ενημερωτικό e-mail σχετικά με τους λόγους της επέμβασης αυτής στον ηλεκτρονικό λογαριασμό που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου.
Καλή σου συνέχεια!

In anticipation of my resurrection...
Παρακολόυθω το topic εδω και μερικες ημερες.Θα ηθελα να πω και εγω κατι που μου συνεβει τον Ιουλιο του 2004 και τον Φεβρουαριο του 2005.
Το 2004 μολις ειχα χωρισει απο μια σχεση και ειχα παει διακοπες στην Ικαρια για μερικες μερες.Την πρωτη νυχτα που κοιμηθηκα στο ξενοδοχειο
ειδα ενα περιεργο ονειρο που εξελιχθηκε σε μια δραματικη πραγματικοτητα.Κοιμομουν στο κρεβατι και εβλεπα στον υπνο μου το πρωην αγορι μου, να κοιματε διπλα μου, οταν ξαφνικα μεταμορφωθηκε σε καποιον ασχημο αντρα ο οποιος μου επιασε το ποδι μου λεγοντας μου τωρα θα δεις ποιος ειμαι πραγματικα..εγω απο την ασχημια του ονειρου τρομαξα και ανοιξα τα ματια μου και εκεινη τη στιγμη ειδα να αιωρειτε πανω απο το κρεβατι μου μια πεθαμενη γυναικα,με μια πρασινη εντονη αυρα γυρω της (ηταν μωβ με μαυροκιτρινο το χρωμα σε ολο της το σωμα) η σταση της ηταν ακριβως οπως ενως κρεμασμενου ανθρωπου - τεντωμενα ποδια προς τα κατω - κεφαλι γυρτο προς τα κατω κ τα μαλλια της αχτενιστα βρωμικα κ μες το προσωπο της. Ενω ειχα ανοιχτα τα ματια μου δεν μπορουσα να κουνιθω καθολου.Φοβηθηκα πολυ αλλα δεν μπορουσα να κανω τιποτα, δεν σκεφτηκα να πω ουτε προσευχη ουτε τιποτα, απλα την κοιτουσα και εκεινη απλά στεκονταν απο πανω μου για 2 λεπτα αν δεν κανω λαθος, και μετα με μια αποτομη κινηση σηκωσε το κεφαλι της και ειδα το προσωπο της - το οποιο δεν ειχε ματια (ειχε 2 βαθουλωματα μαυρα) και ηταν γδαρμενη στο προσωπο και επισεις το φορεμα της αν και ασπρο ηταν σχησμενο και βρωμικο.Μου ειπε: "Ειμαι η Μορα" τιποτα αλλο.Δεν ξερω πως αλλα σαν να μου τραβιξε ολη την ενεργεια - λυποθυμησα προφανως - και με πηρε ο υπνος μεχρι το πρωι. Οταν ξυπνησα το ειπα στην αδελφη μου, ειπα και πως μου ειπε οτι την λενε Μορα (πιο πριν δεν ειχα ιδεα για αυτα τα πραγματα ουτε που την ειχα ακουστα ποτε) και μου εξηγησε η αδελφη μου ποια ειναι και τι θελει απο τους ανθρωπους που εμφανιζετε μπροστα τους. Την αλλη μερα τα ειχα ξεχασει ολα μεχρι που μετα απο μερικους μηνες Φεβ. 2005 εμφανιστηκε για 2ρη φορα μπροστα μου και εδω αρχιζουν τα παρατραγουδα.. πριν εμφανιστει μοιριζε το δωματιο μου σαν βοθρος, και εβλεπα σκιες να περνανε (νομιζα οτι τα ματια μου κανουν πουλακια απο την κουραση) δεν εδωσα σημασια.Το ιδιο βραδι εμφανιστηκε παλι και μου μιλησε κανονικα αυτη την φορα.Μου ειπε πως δεν επρεπε να μιλαω για εκεινη σε κανεναν και πως αν το εκανα ξανα αυτο - τοτε η 3τη φορα που θα εμφανιζονταν δεν θα ηταν για καλο. Αυτο μονο. Και εννοειτε πω δεν μπορουσα να κουνισω ουτε το τελευταιο μου δακτυλακι οταν την ειδα. Απλα εκλισα τα ματια μου και ενιωθα σαν κατι να προσπαθουσε να τραβιξει την ψυχη μου απο το σωμα μου και σαν κατι να προσπαθη να μπει μεσα μου αλλα απο τα ποδια προς τα πανω.Εκανε και θορυβο ενα βρυχιτο ε κ εκει τα παιξα..αρχισα να λεεω Το Πατερ Ημων και δεν το θυμομουν κι ολας καλα :/ Τι να πω τα τελευταια 2 χρονια δεν εχω δει ασπρη μερα.. δεν την κατηγορω απλα βλεπω στο σπιτι μου σκιες ακουω κατι σαν ενα μπαλακι να χτυπαει στο δαπεδο ακου το ονομα μου, και το χειροτερο ειναι πως εχουν ερθει 2 αντικειμενα πανω μου 2 φορες. Ενα μόλυβι και ενας σταυρος χρυσος που εγραφε "ΑΝΝΑ 50" απο το πουθενα σαν απο αλλη διασταση. Ισως υπαρχει συνδεση μεταξυ του σταυρου και της πεθαμενης γυναικας που εχω δει 2 φορες. Δεν ξερω πως να το ψαξω και δεν μπορω να βγαλο ακρη απο ενα ονομα και εναν αδιευκρινηστο αριθμο απο εναν σταυρο που μου ηρθε απο το πουθενα στο κεφαλι μεσα στο ιδιο μου το σπιτι. Δεν θελω να τρομαξω κανεναν ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ.. Ευχαριστω.
Psycho killer!
Διαβάζω το topic εδώ και ώρα,και είπα να παραθέσω και την δικιά μου εμπειρία.
Σε ηλικία περίπου 13-14 χρονών έτυχε.Ένα βράδυ,καθώς κοιμόμουν,ξύπνησα από μια αίσθηση δύσπνοιας.Προσπάθησα να ανασηκωθώ ώστε να ανασάνω καλύτερα,αλλά ήταν μάταιο.Δεν μπορούσα να κουνήσω κανένα μέλος του κορμιού μου και η δύσπνοια γινόταν χειρότερη,σε επίπεδα ασφυκτικά πλέον.Ένιωθα σαν να έχει κάτσει κάτι πάνω στο στήθος μου και με εμπόδιζε να αναπνεύσω.Άνοιξα τα μάτια μου και τι να δω;ένα μαύρο πράγμα,μια μαύρη σκιά,δεν μπόρεσα να διακρίνω φιγούρα,ίσως κάτι σαν μεγάλο πουλί,ήταν από πάνω μου.Εξακολουθούσα να προσπαθώ να κουνηθώ για να το διώξω αλλά τίποτα.Δεν ξέρω πως έγινε και έφυγε,αλλά μπορώ να πω ότι έφυγε λίγο πριν σκάσω στην κυριολεξία.Εννοείται ότι κοψοχολιάστηκα κι έκανα καιρό να ξανακοιμηθώ άφοβα.Γενικά είμαι "αλαφροίσκιωτη" και βλέπω διάφορα κατά καιρούς.Αλλά τέτοιο πράγμα,και σε τόσο προσωπική επαφή,δεν μου έχει ξανατύχει.Ίσως και να ήταν sleep paralysis,ίσως και όχι.Άτομα που το είπα,υποστηρίζουν ότι ίσως να είναι και άγχος,ποιος ξέρει...
ευχαριστω
εχω να παραθεσω το παρακατω γεγονος και οποιος μπορει ας βοηθησει!!
Η κοπελα μου ηταν μονη στο σπιτι και ειχε ξαπλωσει στο κρεβατι.
Η ωρα ηταν καπου 3 με 4 τα ξημερωματα οταν ενιωσε οτι κατι/καποιος ηταν διπλα της αλλα εκεινη δεν μπορουσε να κουνηθει ουτε να μηλισει και ενιωθε σαν να πεφτει απο εναν γκρεμο.Αυτο της εχει ξανασυμβει στο παρελθον αλλα δεν την ειχε προβληματισει!
Αυτο που εγινε εκεινο το βραδυ ομως ηταν λιγο πιο παραξενο γιατι καποια στιγμη ακουσε μια αγνωστη σε εκεινη φωνη να της λεει "Γ*** την Παναγια σου.........Μαρια!" (Μαρια λενε την κοπελα μου).Εκεινη την στιγμη ειπε απο μεσα της "Αντε Γ******",αυτο της βγηκε ενστικτοδος,χωρις να το σκεφτει και χωρις να θελει να βρισει!!
Ηταν μορα η καμια σχεση?
πρεπει να κανει κατι για καλο και για κακο?
Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσαμε!!
Ευχαριστω που με ακουσατε!!
Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά. ;)