- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Επειδή θέλω πολύ να τσεκάρω αυτά που προτείνετε, κυρίως τα μεσαιωνικά που έπεσαν πρόσφατα, αλλά ούτε το τραγούδι που πρότεινε ο ινκουβος βρήκα στο youtube [θα το κατεβάσω πάντως], ούτε τις Anonymous 4, θα παρακαλέσω να βάζουμε το κλασσικό δείγμα, ακόμα κι αν αυτό δεναφορά το τραγούδι που θέλουμε, όταν παρουσιάζουμε καλλιτέχνες και όχι σιντιά!
Άντε, και επειδή είστε καλά παιδιά: http://www.youtube.com/watch?v=44yAEAvhQfs
quote:
Οι Korpiklaani είναι απλά εκπληκτικοί!!! Όσα λάιβ έχω δει από φεστιβάλ που έχουν παίξει είναι μοναδικοί.
Πίστεψέ με, το καινούριο θα σου κάνει εντύπωση!
Α, ναι, έχω και νέα. Μίλησα με ένα γνωστό στη loud sound productions, κι είπε ότιθα ξαναφέρουν τους ensiferum περί το '09, που, απ'ότι μου είπε ο Μάρκους θα έχουνε καινούριο υλικό.
Εν τω μεταξύ, μιλάω κάθε μέρα με τους eluveitie και τη μάνατζέρ τους (γαμώ τα άτομα όλοι τους!) και έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δε μπορούν να έρθουν αν δεν τους γίνει πρόσκληση. Αλλά λόγω αριθμού ατόμων, πάει πολύ ακριβά για μας. Σκατά. Μια ζωή πίσω η Ελλαδάρα. Και θέλουμε και paganfest. Δεν απολαμβάνουμε τα @@ μας λέω 'γω.
Ακολουθεί σύντομα παρουσίαση Hildr Valkyrie, όσο εχω χρόνο. Εσύ kircher που ψάχνεσαι με underground Ελληνική σκηνή, ψάξ'την. (ναι, ναι, της υποσχέθηκα ότι θα τη διαφημίσω εξυπνάκηδες)
Πωπω, ξαφνικά οι καλλιτέχνες που γουστάρω μου βγαίνουν τελείως αντιστάρ και ξενερώνω. Προχθές τσακονόμασταν με τον Sime των Elu, γιατί δε γουστάρει το myspace ο βλάχος... Θέλω μια δόση Maiden για να ισιώσω.
Διαζόματα rule, διαχωρίζουν τους true οπαδούς από εμάς τους άφραγκους ποζεράδες!
over and out...
Σωστός. Ψάχνω τώρα να βρω κάτι από αυτά που πρότεινα στο youtube....αλλά δεν υπάρχει τίποτα![]()
To άμαζον έχει samples από τα cd των Anonymous 4 οπότε μπορείτε να πάρετε κάποια ιδέα για παράδειγμα
http://www.amazon.com/
English-Ladymass-Medieval-Chant-Polyphony/
dp/B0000007DL/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=music&qid=1203976288&sr=1-5
(κάντε το copy γιατί ήταν μακρύ και το έκοψα)
Κάντε κλίκ στην σελίδα εκεί που λέει preview all
quote:
Ακολουθεί σύντομα παρουσίαση Hildr Valkyrie, όσο εχω χρόνο. Εσύ kircher που ψάχνεσαι με underground Ελληνική σκηνή, ψάξ'την. (ναι, ναι, της υποσχέθηκα ότι θα τη διαφημίσω εξυπνάκηδες)
Μπήκα στο site της αλλά το cd της είναι sold out. Είδα όμως ότι μπορείς να το ακούσεις online και το ακούω τώρα. Ενδιαφέρον ακούγεται!

quote:
A. Kircher
Επειδή έχω πήξει αυτό το εξάμηνο,
Η αλήθεια είναι ότι μας λείπεις φίλε μου. Και γενικότερα από το φόρουμ![]()

Τώρα όσον αφορά τις προτάσεις που κάνουμε, είναι καλή ιδέα να παραθέτουμε μαζί κι ένα δείγμα όποτε μπορούμε να το βρούμε.
Υπάρχουν συγκροτήματα παρόλα αυτά που δε μπορώ να βρω κάποιο δείγμα τους.
Αν κι απ' όσο έχω ακούσει από Korpiklaani έχω καταλάβει ότι δεν είναι του στυλ μου, οφείλω να ομολογήσω ότι το εξώφυλλο του νέου τους album είναι πολύ καλό. ![]()
Μιας και λέτε για συναυλίες, μέσα στο Μάρτη έρχεται στην Αθήνα ένα από τα πιο παλιά και γνωστά συγκροτήματα από τον χώρο της gothic σκηνής.
Οι Fields Of The Nephilim.
Σκοπεύει να πάει κανένας;

In anticipation of my resurrection...
quote:
Μιας και λέτε για συναυλίες, μέσα στο Μάρτη έρχεται στην Αθήνα ένα από τα πιο παλιά και γνωστά συγκροτήματα από τον χώρο της gothic σκηνής.
Οι Fields Of The Nephilim.
Σκοπεύει να πάει κανένας;
Η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην όταν είδα την αφίσα χθες. Αλλά δεν τους ξέρω αρκετά καλά ώστε να πάω.
March Metal Day ή Firewind/Kamelot κανείς;
άκου ρε 60 ευρώ το mmd...
ακούει κανείς?
http://www.youtube.com/watch?v=LQlF-JVKRK4
αν σας θυμίζει κάτι το τραγούδι , το έχουν κάνει διασκευή οι Metallica.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
Είχαμε κάνει όντως τρομερές συζητήσεις στο παρελθόν μαζί σου και με τα άλλα παιδιά. Ελπίζω να βρω χρόνο σύντομα και να επιστρέψω στα ωραία μας.
quote:
the misfits
ακούει κανείς?
¶κουγα παλιά, έχω αρκετά χρόνια να τους βάλω. Μου αρέσουν και κάποια του Danzig αν και δεν τον πάω πολύ σαν προσωπικότητα. Εδώ πάντως οι Misfits έχουν γίνει θρύλοι. Και κάνανε ενδιαφέροντα πράγματα στο παρελθόν, punk με horror θεματολογία.....ψάχνω τα σιντιά μου τώρα να τους ξανακούσω.

quote:
A. KircherΕίχαμε κάνει όντως τρομερές συζητήσεις στο παρελθόν μαζί σου και με τα άλλα παιδιά. Ελπίζω να βρω χρόνο σύντομα και να επιστρέψω στα ωραία μας.
Aχ...αυτοί οι γοητευτικοί μύθοι των αρχαίων λαών![]()
![]()
![]()
quote:
seirios12athe misfits
ακούει κανείς?
Κάτι ψιλα...σκόρπια τραγουδάκια δηλαδή, που μου ακούγονται συμπαθητικά.
quote:
crucifireMarch Metal Day ή Firewind/Kamelot κανείς;
άκου ρε 60 ευρώ το mmd...
Εχω κλείσει εδώ και καιρό για March Metal Day με εισητήριο 50 ευρώ(τότε ήταν φτηνότερο).
Θα με βρείτε μέσα στο pit στους Sodom(αααρργγκκκχχχ) και σε μια καλή μπροστινή σχετικά θέση στους Nevermore και Annihilator. Την ώρα της Ανετ και των Φιλανδών, θα αράξω ήρεμα πίσω για να απολαύσω τις αιθέριες μελωδίες τους/της. Οχι ότι μ'έχει πείσει για τις live ικανότητές της. Μου την σπάει επίσης που καμπουριάζει και μένει στατική. Σήκωσε το κορμί σου μωρή και κουνήσου περισσότερο!! Στην ανάγκη πάρε λίγη κόκα για ενίσχυση![]()

quote:
March Metal Day ή Firewind/Kamelot κανείς;
Εγώ δεν ξέρω, ούτως ή άλλως από Kamelot ακούω πολύ λίγα τραγούδια και δεν ασχολούμαι πάρα πολύ με το συγκρότημα αυτό.
Οι The Misfits κάτι μου θυμίζουν αλλά αυτή την στιγμή δε μου λένε κάτι.
Δεν βοηθάει κανένας;

In anticipation of my resurrection...