- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 4". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Αν θέλεις στείλτο πάλι στο tkonstap@law.auth.gr ή στο admin@greekeducation.org

macedon
quote:
Καποιος συντονιστης να παρεμβει.Η φωτο του μακεδον με προσβαλλει.
Εμένα όμως όχι - γιατί να υπερισχύσει η άποψη σου περισσότερο από την δικιά μου;
quote:
Ippotis2012Καποιος συντονιστης να παρεμβει.Η φωτο του μακεδον με προσβαλλει.
Γιατί σε προσβάλλει;
quote:
OYKASωραια φωτογραφια.
Φανταζομαι αυτη δεν προσβαλει κανεναν εδω μεσα!
Δηλαδη μας λες με τη φωτο οτι ο χριστιανισμος ειναι το αγκαθι της Ελλαδος. Μπραβο φιλε μου. Ξερεις να σεβεσαι τα πιστευω των αλλων.
Αραγε αυτα δεν τα βλεπει η φιλη μας η συντονιστρια? Τι περιεργο!
Η "φίλη σας η συντονίστρια" βλέπει την Ελλάδα εσταυρωμένη.
Αγκάθι, δε βλέπω. Που είναι;
Αλλά ακόμα και αν λέει ο macedon αυτό που εσύ προτείνεις, γιατί σε προσβάλλει; Θα σε προσέβαλλε εάν έλεγε ότι η πολιτικοί ή ότι οι Ολυμπιακοί αγώνες (μιας και είναι επίκαιρο) είναι το "αγκάθι" της Ελλάδας; Θα έπρεπε να προσβληθούν οι πολιτικοί ή ένας Ολυμπιονίκης που θα το έβλεπαν;
Στην περίπτωση του σταυρού, δεν μιλάμε καν για ένα σύμβολο που εκφράζει κατά αποκλειστικότητα μονάχα ένα πράγμα. Εκτός από τη μεταφυσική και θρησκευτική του σημασία, είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο που έχει χρησιμοποιηθεί από πάμπολλους πολιτισμούς, για ποικίλλους λόγους. Συμβολίζει επίσης και τον σταυρό των βασανιστηρίων, μια σημασία που πιστεύω πως ταιριάζει περισσότερο ως ερμηνεία για την εικόνα που χρησιμοποιεί ο macedon ως ψηφιακή υπογραφή: Η βασανισμένη Ελλάδα.
Ας μας γράψει όμως και ο ίδιος αν θέλει, ποια είναι η ερμηνεία της εικόνας αυτής κατά τη δική του οπτική ![]()
Εμείς πάντως, δεν τη βρίσκουμε προσβλητική.

τα μελλούμενα γεγονότα. Εσείς που έχετε βαρεθεί αυτή
την ψευτοεποχή που δηλώνει ότι κατι θα πετύχει, αλλά
μόνο τον εξανδραποδισμό μας σκοπεύει, μην ανησυχείτε..
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του... Ο καθένας δείχνει,σήμερα,
με πολύ παρρησία τι είναι,τι ζητεί... Αγωνιστείτε
και τώρα μπαίνουν στεφάνια...
Καλώς αθληθείτε, ίνα λάβετε τον στέφανο της αθλήσεως...
Φίλη συντονίστρια, κάθε φορά θα γίνεται το ίδιο; φόρουμ είναι
όχι προβοκάτσια κάποιων...Το εσοτέρικα προσβάλλεται με τις
ειρωνίες Μακεδόν, κανείς άλλος...
Edited by - XD on 22/08/2008 10:11:09