- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

quote:
loukritia - Καλή μου Isolde, με το καλό να μας έρθεις!
quote:
Open Mind - Τυχερή άντε καλα να περάσεις όταν έρθεις με το καλο στην Ελλάδα .
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.
Διάβασα για το σεισμό στην σουηδική εφημερίδα. Αναφέρθικε πως ένας 60χρονος σκωτόθικε στην Κάτω Αχαΐα όταν το σπίτι έπεφτε επάνο του και μια 80χρονη πέθανε από καρδιακή προσβολή.
-Στο μέλλον η τεχνολογία θα προχωρήσει, αλλά δυστυχώς όχι η ανθρωπότητα.-
quote:
Isolde -Διάβασα για το σεισμό στην σουηδική εφημερίδα. Αναφέρθικε πως ένας 60χρονος σκωτόθικε στην Κάτω Αχαΐα όταν το σπίτι έπεφτε επάνο του και μια 80χρονη πέθανε από καρδιακή προσβολή.
Δυστυχώς Isolde πολύ σωστά διάβασες, είχαμε δυο νεκρούς, αλλά ευτυχώς είχαμε και το ευχάριστο ότι τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν και απεγκλώβισαν και ένα 9χρόνο κοριτσάκι από τα χαλάσματα ενός σπιτιού .

Το πρωινό μας καφεδάκι για να ξυπνήσουμε και καλή δουλειά σε όλους .

Εγώ σήμερα εκμεταλλεύομαι το ρεπό μου από τη δουλειά, έτσι δεν είχα πρωινό ξύπνημα για τις εξετάσεις, πίνω τώρα με την ησυχία μου το παγωμένο φραπεδάκι μου, αύριο όμως πάλι στις 6 πρέπει να είμαι στο πόδι και να τρέχω.Άντε να τελειώσει αυτός ο μήνας ν'αράξω

quote:Οι δουλειές αγαπητή keraynos δεν σταματάνε ποτέ! Κάποιες πρέπει να τις καθυστερούμε, κάποιες να τις ψιλοαγνοούμε, οπότε μετά υπάρχει περισσότερος χρόνος για τις απαραίτητες ή επείγουσες. Αλλά πάντα με το λιγότερο δυνατό άγχος
Αν και το άραγμα είναι σχετικό, όλες οι άλλες δουλειές που έχω να κάνω δεν σταματάνε ποτέ, απλώς θα γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία στο θέμα χρόνος.
Μη νομίζεις, τα λέω στους άλλους για να τ'ακούω εγώ!

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
elo - …αλλά ευτυχώς είχαμε και το ευχάριστο ότι τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν και απεγκλώβισαν και ένα 9χρόνο κοριτσάκι από τα χαλάσματα ενός σπιτιού .
Ευτυχώς και μια καλή είδηση!
quote:
loukritia - Αλλά πάντα με το λιγότερο δυνατό άγχος
Μη νομίζεις, τα λέω στους άλλους για να τ'ακούω εγώ!
Πάντα με ψυχραιμία και αισιοδοξία πρέπει κανείς να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του
-Στο μέλλον η τεχνολογία θα προχωρήσει, αλλά δυστυχώς όχι η ανθρωπότητα.-