ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠAPNHΘA: Tο Mαγικό Bουνό της Aττικής Γης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

S3KL3TIS90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
29/11/2007, 14:26:51
Για πρωτο πιατο:

Souffle ή Μακαροναδα:

Μετα ακολουθει η σαλατα...

Χωριατική ή Ceasar ή Cheff:

KΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ:

Μοσχαρι, Κοτοπουλο ή Χοιρινο (ολα απο φιλετο )

+ καμια πατατουλα τηγανιτη...

και το κλεισιμο:

seirios12aΜέλος
29/11/2007, 15:03:02
quote:

Καλημέρα everybody!

quote:
@ dying incubus
μένω στο ακρωτήρι και συγκεκριμένα στα Κουνουπιδιανά. Ναι παιδιά υπάρχει τέτοιο χωριό στα Χανιά.

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!
Από εκεί είμαι!!!

Συγκεκριμένα, μένω στον δρόμο που οδηγεί προς τον Καλαθά, αφού περάσεις το κοτοπουλάδικο!
Το κοτοπουλάδικο το αναφέρω γιατί μαζεύει πολλούς τουρίστες - συνήθως ξένους - το καλοκαίρι, ίσως μαζεύει και τον χειμώνα.
Στα Κουνουπιδιανά μένεις λίγες ημέρες τώρα λόγω δουλειάς ή έχεις κι άλλες επαφές από παλιότερα;
Κρίμα να μην είμαι εκεί - κατεβαίνω μόνο καλοκαίρια - να πιούμε καμία τσικουδιά!!!

Πάντως είσαι το δεύτερο άτομο που συναντώ και μου λέει ότι για κάποιο λόγο έμεινε λίγες ημέρες στα Κουνουπιδιανά!

]

Κοίτα τώρα πλάκα. Εάν εννοείς το κοτοπουλάδικο του "Γιάννη", μένω 50 μέτρα από εκεί. Είναι το ξενοδοχείο Sissy Village, στην γωνία ακριβώς πάνω στο σταυροδρόμι που έχει μια ΒΡ.

Κατεβαίνω στα Χανιά για δουλειά γύρω στα 5 χρόνια και μένω πάντα στα Κουνουπιδιανά γιατί γουστάρω που είναι μεν χωριό, αλλά έχει τα πάντα. Είναι σαν να είσαι σε άλλο νησί. Για διακοπές που ήρθα τις 2 τελευταίες φορές έμεινα στον Καλαθά. Τέλεια, για μπάνιο Λουτράκι και Μαράθι, είναι καταπληκτικά, ειδικά στην πανσέληνο του Αυγούστου. Άν και η καλύτερη πανσέληνος που έχω δει στην ζωή μου,(κι έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα λόγω δουλειάς), ήτανε στην Παλαιόχωρα. Μιλάμε χάσιμο, το φεγγάρι έβγαινε πίσω από το βουνό στην άκρη της παραλίας και ήτανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ, έμοιαζε λες και θα έπεφτε πάνω στην γη, τόσο κοντά φαινότανε.

Έχω κάνει όπως καταλαβαίνεις μετά από τόσα χρόνια και πολλούς φίλους εδώ στα Χανιά (και στα Ζωνιανά...χε χε) και γουστάρω πολύ την φάση. Και ειδικά το βράδυ για ποτό στο four roses , τέλεια μουσική και φοβερή ατμόσφαιρα. Τώρα βέβαια είναι νέκρα.

Το imageshack κοιμααααάται, του καλού καιρού.

Φτουουου, ξέμεινα από καπνό..

Σείριος12α
karmaΜέλος
29/11/2007, 16:00:41
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλωσορίσματα!!!!!

Πω, πω φωτογραφίες με... εδέσματα! Δε θα χρειαστεί να φάμε... γιατί χορτάσαμε ήδη!!!!!

Και η ισπανική κουζίνα, μοιάζει με τη δική μας, είναι πολύ νόστιμη, ειδικά τα θαλασσινά!

Είναι η τρίτη φορά που πηγαίνω Ισπανία, αλλά η πρώτη φορά που επισκέφτηκα τη Μαδρίτη. Είναι μία πόλη... κούκλα! Οι άνθρωποι ευγενικοί και ήρεμοι, δεν έχουν το άγχος που διακρίνει τους περισσότερους Έλληνες... θα μου πείτε τώρα... είναι φυσικό, οι μισθοί εκεί είναι μεγαλύτεροι και όλα τα είδη κατανάλωσης πιο φθηνά (ιδιαίτερα τα ρούχα).

Το συνέδριο έλαβε χώρα στη Βαλένσια, μία παραλιακή πόλη, γεωγραφικά νότια της Βαρκελώνης. Πήγαμε εκεί με το τρένο, από το ίδιο σταθμό που έγινε η βομβιστική επίθεση! Τα μέτρα ασφαλείας τώρα είναι δρακόντεια!

Καλώς σας βρίσκω και πάλι!!!!

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma

loukritiaΜέλος
29/11/2007, 16:23:45
Εγώ θα το ξαναπώ κι ας επαναλαμβάνομαι: για σένα είναι η ζωήήήήή, Karma!!! Δεν μας έφερνες και κανάν Ισπανό για σουβενίρ;

Εσένα καλέ μου seirios 12a, θα σου έλεγα να μας φέρεις τίποτα απ'τους φίλους σου στα Ζωνιανά, αλλά προλάβανε άλλοι...

Όσο για το φαγητό, εγώ θα πάρω ένα σουφλεδάκι για αρχή, με μία Ceasar's, πατάτες τηγανητές (κλασικά) και κοτόπουλο για τη δίαιτα! Για επιδόρπιο δεν έχουμε κάτι σε σοκολάτα, καλέ μου μετρ;

Αγαπημένε Krios, τόση δουλειά πια;;;!!!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
29/11/2007, 16:35:05
o μετρ, αυτου του ειδους pana-cotta ειχε ... αλλα θα μπορουσες φιλη Λουκριτια να επιλεξεις και το χοιρινο, καθως ειναι ψαρονεφρι , που προτιμω καλυτερα...

Φιλη Καρμα...δεν ξερω αν εχεις παει, αλλα εγω προτιμω την Βαρκελωνη σαν ομορφη πολη... πολη πιο ομορφη για την ακριβεια, σε σχεση και με την Μαδριτη!

29/11/2007, 19:55:07
που χαθηκατε παιδια? ανησυχω!!!

Λογω δουλειας ή κατι αλλο?

29/11/2007, 20:01:33
Ερχεται και το αγαπημενο μας βραδυνο

29/11/2007, 20:06:11

seirios12aΜέλος
29/11/2007, 21:08:33
Ρε συ Κοζανίτη κοίτα τι μου έκανες τώρα με τις πίτσες. Θα με κάνεις βραδυάτικο να ψάχνω για πιτσαρίες και βαριέμαι να βγώ απ΄ το δωμάτιο. Γρήγορα τηλέφωνο για ντελίβερι.... Πεινάωωωωωωωω.

29/11/2007, 21:18:09
ε τι... λιγη πιτσα εβαλα πολυ λιγη

karmaΜέλος
30/11/2007, 01:54:19
Αμάν! Τώρα κατάφερα να μπω! Ίσως γι' αυτό και υπήρξε ησυχία! Μου έβγαζε συνέχεια ότι ο server είχε πρόβλημα!

quote:
PREDATOR

Φιλη Καρμα...δεν ξερω αν εχεις παει, αλλα εγω προτιμω την Βαρκελωνη σαν ομορφη πολη... πολη πιο ομορφη για την ακριβεια, σε σχεση και με την Μαδριτη!

Έχω πάει στη Βαρκελώνη, κούκλα και αυτή και πέρασα σούπερ! Τι ωραία καλαμάρια, μμμ, μοσχομύριζε όλος κεντρικός δρόμος!

Το καλό με αυτά τα συνέδρια είναι, ότι μας πάνε σε ωραία μαγαζιά για φαγητό, σε μπαράκια μετά κ.λ.π. Αν είσαι μόνος, είναι λίγο δύσκολο να μάθεις τα σωστά κατατόπια.

Καλό βράδυ παιδάκια... και αύριο με νεώτερα!

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma

30/11/2007, 06:39:51
Καλημέρα σας!
Επιτέλους....παρασκευή...
Να ζήσουν οι εορτάζοντες!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

30/11/2007, 07:55:09
Καλημέρα σας!

Επιτέλους Παρασκευή!!!
Βρε Krios, τι ώρα είναι αυτή που ξύπνησες;
Αϋπνίες είχες;
Με την ευκαιρία πάντως, χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

quote:

Φυσικά!
Χορταίνει μόνο ένα στρατόπεδο με αυτές κι όχι καμιά δεκαριά!

Αγαπητή karma, εχθές το βράδυ υπήρχε όντως ένα πρόβλημα με τον server το οποίο ευτυχώς ξεπεράστηκε.
Καλώς ήλθες και πάλι πάντως!

quote:
Κοίτα τώρα πλάκα. Εάν εννοείς το κοτοπουλάδικο του "Γιάννη", μένω 50 μέτρα από εκεί. Είναι το ξενοδοχείο Sissy Village, στην γωνία ακριβώς πάνω στο σταυροδρόμι που έχει μια ΒΡ.

Τον Γιάννη εννοώ!
Δεν θυμάμαι το ξενοδοχείο που λες αλλά ξέρω ποια BP εννοείς!
Εγώ μένω πιο έξω από τα σημεία που λες.
Όπως κινείσαι από τα Κουνουπιδιανά προς Καλαθά, κοντά στο νεκροταφείο.
R.I.P.

Τα Κουνουπιδιανά μου αρέσουν κι εμένα γιατί είναι όντως αρκετά μεγάλο χωριό και μπορείς να βρεις τα πάντα.
Στο Λουτράκι δεν έχω κάνει μπάνιο, έχω κάνει όμως στο Μαράθι.
Η διαδρομή που σου είχα πει πριν μέρες ότι είχα κάνει από τη νότια Κρήτη προς τα Χανιά με την συνοδεία Dead Can Dance ήταν από Παλαιόχωρα προς Κουνουπιδιανά.
Για την διαδρομή αυτή περνάς μέσα από το πανέμορφο Κουρταλιώτικο
φαράγγι.

Υπάρχει ένας θρύλος για το νησάκι στην παραλία του Καλαθά - εάν έχεις κάνει μπάνιο εκεί ίσως το θυμάσαι.
Πριν κάποιες εκατοντάδες χρόνια ήταν ο τόπος όπου έθαβαν τα πτώματα των ανθρώπων που πίστευαν ότι θα βρικολακιάσουν.
Από την πόλη των Χανίων και τα κοντινά χωριά όποτε νόμιζαν ότι ένας νεκρός θα βρικολακιάσει, τον ξέθαβαν και τον έθαβαν στο νησάκι αυτό επειδή ο βρικόλακας δε μπορεί να περάσει από νερό ώστε να ενοχλήσει τους ζωντανούς.

Sorry guys για το μακάβριο θέμα που έπιασα πρωί - πρωί αλλά όφειλα να προειδοποιήσω τον άνθρωπο μην δει ξαφνικά τίποτα μπροστά του...

In anticipation of my resurrection...

maraki8Μέλος
30/11/2007, 08:21:17
Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι λίγο δραματική με το φόρουμ,δεν μπορώ να μπω με τίποτα,ειδικά τα πρωινά.
Σήμερα μπήκα πρωί πρωί,μπας και τα καταφέρω!!
Καλημέρα στην παρεούλα λοιπόν.
Σε όλες τις προηγούμενες σελίδες που είδα,πάλι για φαγητό μιλούσατε!!Κάθε φορά που ανοίγω το "περί ανέμων και υδάτων" με κόβει η πείνα!!!

loukritia,λατρεύω το μεξικάνικο κι έχω την τύχη να μένω κοντά σε ένα από τα καλύτερα της Αθήνας.Μμμμμ!!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

30/11/2007, 09:14:58
Καλημέρα σας

Άντε Παρασκευή και σήμερα την φάγαμε και αυτήν την βδομάδα, επί τέλους Σαββατοκύριακο έφτασε

Wolf
30/11/2007, 09:30:35
Καλημέρα σε όλους .

Να μας ζήσουν οι εορτάζοντας……αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ποιοι γιορτάζουν ρε παιδία, πάλι μαύρα μεσάνυχτα έχω ….

30/11/2007, 09:56:15
Καλημερααα σας....

Εχουμε κανενα Ανδρεα? Αν ναι... χρονια πολλα, να μας ζησει...

30/11/2007, 09:59:28
quote:

Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση είναι λίγο δραματική με το φόρουμ,δεν μπορώ να μπω με τίποτα,ειδικά τα πρωινά.
Σήμερα μπήκα πρωί πρωί,μπας και τα καταφέρω!!
Καλημέρα στην παρεούλα λοιπόν.
Σε όλες τις προηγούμενες σελίδες που είδα,πάλι για φαγητό μιλούσατε!!Κάθε φορά που ανοίγω το "περί ανέμων και υδάτων" με κόβει η πείνα!!!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

Κοιτα να δεις... εσυ αντιμετωπιζεις το πρωι προβλημα, εγω συνηθως το απογευμα!!!

Παντως δεν πρεπει να εχεις παραπονο για το φαγητο ... εχουμε ποικιλια

loukritiaΜέλος
30/11/2007, 10:04:15
Καλημέρα κι από μένα!

Ναι ναι, τί καλά, επιτέλους Παρασκευή! Και τέλος του μήνα. Αύριο μπαίνει κι ο Δεκέμβρης και τα Χριστούγεννα όλο και πλησιάζουν! Σκέφτομαι αύριο να στολίσω δεντράκι. Λέτε να 'ναι ακόμα νωρίς;

Χρόνια Πολλά και σε όσους γιορτάζουν!

quote:
Να μας ζήσουν οι εορτάζοντας……αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ποιοι γιορτάζουν ρε παιδια, πάλι μαύρα μεσάνυχτα έχω …
Δε βαριέσαι, κι εμάς άλλοι μας ενημερώνουν και μας το θυμίζουν! Anyway, του Αγ. Αντρέα είναι σήμερα!

quote:
loukritia,λατρεύω το μεξικάνικο κι έχω την τύχη να μένω κοντά σε ένα από τα καλύτερα της Αθήνας.Μμμμμ!!!!
Θα σε φροντίσω εσένα το μεσημέρι..!

quote:
Όπως πάντα άλλωστε. Είπαν στον ζουρλό να χέ*ει κι έκατσε και ξεκ**ιάστηκε!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
30/11/2007, 10:31:08
Για σου φιλη Λουκριτια...ειντα καμεις?

Αμα προσεξες, μια απο τις πιτσες που σας προσφερα, ειναι μεξικανικη...αυτην την αφιερωνω σε σενα και την Καρμα

οσο αφορα το δεντρο... ποτε δεν ειναι νωρις, ποτε δεν ειναι αργα! οποτε θελεις εσυ, στολισε το οποτε εσυ μπορεις!