- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Η επιλογή δεν σημαίνει κάτι προσωπικό, απλά μου έκανε εντύπωση η αντίθεση μεταξύ του αετού και του σπουργιτιού, ακουγόταν καλά και στα αυτιά μου, ε... αυτό ήταν.
Φιλικά,
sparverius
Edited by - sparverius on 28/01/2004 20:14:33
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
gh
Τα «καλά» είναι θαμμένα βαθιά, γιατί αν ήταν επιφανειακά και εύκολα θα τα είχαν όλοι ,πρέπει λοιπόν να κοπιάσεις για να τα βρεις , γιαυτο
«σκάψε βαθιά».
Για την συνεχεία τώρα συμβαίνει το εξής:
Αν βρεις κάτι που αξίζει θα πρέπει να το προστατεύσεις από τους εποφθαλμιούντες ή
μπορεί να τύχει να σκαλίζεις κάτι απαγορευμένο και σε πάρουν είδηση οι «φύλακες» , γιαυτο
«Τρέξε γρήγορα».
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:
Πάντα ήμουν περίεργος και κατέληξα στο ότι για να βρεις το «θησαυρό*» πρέπει να κοπιάσεις.Τα «καλά» είναι θαμμένα βαθιά, γιατί αν ήταν επιφανειακά και εύκολα θα τα είχαν όλοι ,πρέπει λοιπόν να κοπιάσεις για να τα βρεις , γιαυτο
«σκάψε βαθιά».Για την συνεχεία τώρα συμβαίνει το εξής:
Αν βρεις κάτι που αξίζει θα πρέπει να το προστατεύσεις από τους εποφθαλμιούντες ή
μπορεί να τύχει να σκαλίζεις κάτι απαγορευμένο και σε πάρουν είδηση οι «φύλακες» , γιαυτο
«Τρέξε γρήγορα».----
άμ, καλά το έλεγα εγώ.
"Ταιριάζεις" απόλυτα στα δρώμενα του κλάμπ μας... !
quote:
Ταιριάζεις" απόλυτα στα δρώμενα του κλάμπ μας... !
έχει και συνδρομή κακιοτατε?![]()
----

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
Είμαι και ιστιοπλόος...
Είμαι και λίγο πσώνιο...
Το έγραψα στα Αγγλικά γιατί είναι πιό όμορφη λέξη (ηχητικά) και πιό σύντομη έκφραση από την αντίστοιχη Ελληνική.
Αν το έγραφα στα Ελληνικά βέβαια θα έμοιαζε με Ινδιάνικο όνομα : "Σημαδεμένο Πρόσωπο" :)
Αλλοι το κάνουν ξιγκι και λίπασμα, άλλοι το κάνουν χαρά και ζωή και άλλοι το κάνουν ΘΕΟ.
.|.
Edited by - scar_face on 23/03/2005 18:41:58
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
quote:
...η παλι η σοκολατα...
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ....
ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ....?????
ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΠΑΓΩΤΑ.....
ΤΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΥΡΟ/ΑΣΧΕΤΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ) ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΤΣΑΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ.....
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
εγω ακομα υποφερω...με τη ναρκωση στο μαγουλο...δε μπορω να μιλησω σαν ανθρωπος...ακου 'κει απονευρωση...
εδω ολοκληρο νευρο καταστραφηκε,στην επιλογη του nickname θα κολλουσαμε? απορω πως καταφερα και ειπα το κειμενο με τη μπουμπουλινα,χωρις να με περασουνε για αγελδα(απ' το μουγκρισμα).
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
Ίσως επειδή το οξυγόνο είναι κάτι που δίνει ζωή...σαν και εμένα!!!!! Χα χα χα χα χα χα!!!!!
lol
:))))))))))))))))))))
-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"
Για τους παράλληλους κόσμους,
για τα πνεύματα της φύσης,
για την ανεμελιά,
και το μόνο που έχω από ξωτικό είναι ότι είμαι πειραχτήρι
και ότι δεν θα γεράσω ποτέ.
Αν και (νομίζω)ο Μοζ με είπε κάπου Ξωτικάκι και μου άρεσε πολύ περισσότερο,
αλλά ήταν ήδη αργά.
Οι λατινικοί χαρακτήρες χρησιμοποιήθηκαν γιατί νόμιζα πως έτσι έπρεπε.
Φιλικά Ξωτικούλα
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
ανεβασες τυχαια το θεμα αλλα ετσι ανακαλυψα-τυχαια επισης καθως ξαναδιαβασα ολο το τοπικ -ενα λινκ που εψαχνα και το ανεφερα στη φιλη Αμαλια σε αλλο τοπικ!!!
plus? ...θυμηθηκα τα παλια.)
--τα χρονια της αθωοτητας--

cprtght@tm@2005
Edited by - ΑΤΜΑ on 11/06/2005 03:03:31
Το επέλεξα γιατί παραπέμπει σε πολεμιστή και παρόλο που δεν έχω ιδέα από ξιφασκία νομίζω ότι πρέπει να ζήσω την ζωή μου σύμφωνα με τους κώδικες ενός πολεμιστή. Επιπλέον δεν δηλώνει φύλο, αφήνει ένα μυστήριο και αυτό μου αρέσει...
ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ