ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

sparverius30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
sparveriusΜέλος
28/01/2004, 20:12:11
Falco Sparverius (ή sparrow hawk / αετός-σπουργίτι): ο μικρότερος σε μέγεθος αετός, με ύψος περίπου 30 cm, τρέφεται με μικρά έντομα και ποντίκια.

Η επιλογή δεν σημαίνει κάτι προσωπικό, απλά μου έκανε εντύπωση η αντίθεση μεταξύ του αετού και του σπουργιτιού, ακουγόταν καλά και στα αυτιά μου, ε... αυτό ήταν.

Φιλικά,
sparverius

Edited by - sparverius on 28/01/2004 20:14:33

_Μέλος
28/01/2004, 22:11:57
Εγώ πάτησα εκεί που λέει εγγραφή, μετά εκεί που πήγαινα να γράψω το email μπήκαν κατά λάθος κάτι ασυναρτησίες, μετά άνοιξε ένα πρόγραμμα πάτησα ctrl alt delete και το έκλεισα εκεί που σκεφτόμουν τι να γράψω πατήθηκε το enter πετάχτηκαν 2-3 παράθυρα αναβόσβησε η οθόνη έκανε restart ο Η/Υ και όταν μπήκα στα email είδα ένα από το esoterica.

20/03/2005, 22:51:53
ΘΕΟΜΗΣΤΩΡ=ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ
PHILOSOFOS-1Μέλος
20/03/2005, 23:38:54
ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΘΕΟΣ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ

ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

gh

21/03/2005, 21:35:32
Πάντα ήμουν περίεργος και κατέληξα στο ότι για να βρεις το «θησαυρό*» πρέπει να κοπιάσεις.

Τα «καλά» είναι θαμμένα βαθιά, γιατί αν ήταν επιφανειακά και εύκολα θα τα είχαν όλοι ,πρέπει λοιπόν να κοπιάσεις για να τα βρεις , γιαυτο
«σκάψε βαθιά».

Για την συνεχεία τώρα συμβαίνει το εξής:

Αν βρεις κάτι που αξίζει θα πρέπει να το προστατεύσεις από τους εποφθαλμιούντες ή

μπορεί να τύχει να σκαλίζεις κάτι απαγορευμένο και σε πάρουν είδηση οι «φύλακες» , γιαυτο
«Τρέξε γρήγορα».

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

21/03/2005, 21:41:18
quote:

Πάντα ήμουν περίεργος και κατέληξα στο ότι για να βρεις το «θησαυρό*» πρέπει να κοπιάσεις.

Τα «καλά» είναι θαμμένα βαθιά, γιατί αν ήταν επιφανειακά και εύκολα θα τα είχαν όλοι ,πρέπει λοιπόν να κοπιάσεις για να τα βρεις , γιαυτο
«σκάψε βαθιά».

Για την συνεχεία τώρα συμβαίνει το εξής:

Αν βρεις κάτι που αξίζει θα πρέπει να το προστατεύσεις από τους εποφθαλμιούντες ή

μπορεί να τύχει να σκαλίζεις κάτι απαγορευμένο και σε πάρουν είδηση οι «φύλακες» , γιαυτο
«Τρέξε γρήγορα».

----

άμ, καλά το έλεγα εγώ.

"Ταιριάζεις" απόλυτα στα δρώμενα του κλάμπ μας... !

22/03/2005, 02:21:43
quote:
Ταιριάζεις" απόλυτα στα δρώμενα του κλάμπ μας... !

έχει και συνδρομή κακιοτατε?

----

KrisnnaΜέλος
22/03/2005, 06:13:55
ΚΡΙΣΝΑ : Η μετανσάρκωση του Ουράνιου Βισνού

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

22/03/2005, 07:33:32
quote:

έχει και συνδρομή κακιοτατε?

Οχι δα !

Ουτε ζητάμε από συμμετέχοντες να αυτο-εξευτελιστούν

23/03/2005, 15:08:21
Διάλεξα τον θεό του ανέμου διότι μπορώ να γίνω ευχάριστος και ευεργετικός σαν την αύρα και δυσάρεστος και καταστροφικός σαν την θύελα!
Είμαι και ιστιοπλόος...
Είμαι και λίγο πσώνιο...
scar_faceΜέλος
23/03/2005, 18:33:28
Το δικό μου πάλι αποτυπώνει απλά την πραγματικότητα :)
Το έγραψα στα Αγγλικά γιατί είναι πιό όμορφη λέξη (ηχητικά) και πιό σύντομη έκφραση από την αντίστοιχη Ελληνική.
Αν το έγραφα στα Ελληνικά βέβαια θα έμοιαζε με Ινδιάνικο όνομα : "Σημαδεμένο Πρόσωπο" :)

Πέσμου τι κάνεις αυτό που τρως και θα σου πως τι άνθρωπος είσαι.
Αλλοι το κάνουν ξιγκι και λίπασμα, άλλοι το κάνουν χαρά και ζωή και άλλοι το κάνουν ΘΕΟ.
.|.

Edited by - scar_face on 23/03/2005 18:41:58

silverwhisperΜέλος
23/03/2005, 19:05:40
εγω δε ξερω πως μου 'ρθε...μπορει να φταινε οι παραισθησεις ...η παλι η σοκολατα...

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

CYBERMASTERΜέλος
23/03/2005, 19:10:57
quote:
...η παλι η σοκολατα...

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ....
ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ....?????
ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΠΑΓΩΤΑ.....
ΤΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΥΡΟ/ΑΣΧΕΤΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ) ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΤΣΑΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ.....
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

silverwhisperΜέλος
24/03/2005, 22:22:54
μη το λες...
εγω ακομα υποφερω...με τη ναρκωση στο μαγουλο...δε μπορω να μιλησω σαν ανθρωπος...ακου 'κει απονευρωση...
εδω ολοκληρο νευρο καταστραφηκε,στην επιλογη του nickname θα κολλουσαμε? απορω πως καταφερα και ειπα το κειμενο με τη μπουμπουλινα,χωρις να με περασουνε για αγελδα(απ' το μουγκρισμα).

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

Oxygen_girlΜέλος
10/06/2005, 18:33:38
Δεν έχω σκεφτεί το λόγο για τον οποίο διάλεξα αυτό το nickname...

Ίσως επειδή το οξυγόνο είναι κάτι που δίνει ζωή...σαν και εμένα!!!!! Χα χα χα χα χα χα!!!!!

lol

:))))))))))))))))))))

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

kswtikoulaΜέλος
10/06/2005, 20:57:30
Δυστυχώς το Ξωτικούλα αποτελεί απλά ευσεβή πόθο.
Για τους παράλληλους κόσμους,
για τα πνεύματα της φύσης,
για την ανεμελιά,
και το μόνο που έχω από ξωτικό είναι ότι είμαι πειραχτήρι
και ότι δεν θα γεράσω ποτέ.
Αν και (νομίζω)ο Μοζ με είπε κάπου Ξωτικάκι και μου άρεσε πολύ περισσότερο,
αλλά ήταν ήδη αργά.
Οι λατινικοί χαρακτήρες χρησιμοποιήθηκαν γιατί νόμιζα πως έτσι έπρεπε.
Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

stemixΜέλος
10/06/2005, 21:50:02
Εμένα με έφαγε το control+paste. Κατά λάθος έκανα επικόλληση του mail μου στο πεδίο για το nick και ξέχασα να το σβήσω. Ύστερα ξέχασα και τι ήθελα να βάλω και όταν το θυμήθηκα, βαριόμουν να το αλλάξω. Με λίγα λόγια, είμαι για τα μπάζα.
11/06/2005, 03:02:00
!thanx,Oxygen_girl!
ανεβασες τυχαια το θεμα αλλα ετσι ανακαλυψα-τυχαια επισης καθως ξαναδιαβασα ολο το τοπικ -ενα λινκ που εψαχνα και το ανεφερα στη φιλη Αμαλια σε αλλο τοπικ!!!
plus? ...θυμηθηκα τα παλια.)
--τα χρονια της αθωοτητας--

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/06/2005 03:03:31

11/06/2005, 13:42:13
Αλλα ηθελα αλλα τα ειχαν αλλοι ,οποτε νευριασα και εβαλα αυτο απο κατι που διαβαζα πριν.Τελικα ομως το αγαπησα .
xifomaxosΜέλος
12/06/2005, 16:03:20
Ο Δρομος του Ξίφους ήταν τα πάντα για τους αρχαίους Σαμουράι. Το ξίφος ήταν η ψυχή τους και η ψυχή τους ήταν στο ξίφος.
Το επέλεξα γιατί παραπέμπει σε πολεμιστή και παρόλο που δεν έχω ιδέα από ξιφασκία νομίζω ότι πρέπει να ζήσω την ζωή μου σύμφωνα με τους κώδικες ενός πολεμιστή. Επιπλέον δεν δηλώνει φύλο, αφήνει ένα μυστήριο και αυτό μου αρέσει...

ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ