ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Ψευδώνυμο…..Γιατί το επιλέξατε ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

sparverius30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Oxygen_girlΜέλος
12/06/2005, 20:02:15
quote:

!thanx,Oxygen_girl!
ανεβασες τυχαια το θεμα αλλα ετσι ανακαλυψα-τυχαια επισης καθως ξαναδιαβασα ολο το τοπικ -ενα λινκ που εψαχνα και το ανεφερα στη φιλη Αμαλια σε αλλο τοπικ!!!
plus? ...θυμηθηκα τα παλια.)

Ok!
Χαίρομαι που βρήκες αυτό που έψαχνες! :)

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"

Deghar AdharkΜέλος
12/06/2005, 20:18:15
το nick αυτο το επελεξα για λογους δικους μου.

δεν ειναι απλως ενα ονομα,με καποιος συνδυασμου οδηγει στην πραγματικη μου ταυτοτητα.ειναι ομως πολυ δυσκολο να το βρει καποιος.

το εχω φτιαξει ετσι που να μην πηγαινει καποιου το μυαλο εκει.ειναι πολυ απλο και πολυ περιπλοκο ταυτοχρονα

12/06/2005, 21:08:28
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΕΛΙΚΑ.
ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
ΤΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΙΔΙΟ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

michisΝέο Μέλος
12/06/2005, 22:08:30
εμενα ειναι παρατσουκλι.απο το Μιχαλης.....πειτε τη γνωμη σας:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6497
e_shadowΜέλος
13/06/2005, 00:16:08
Επειδή γύριζα πολύ καιρό στο φόρουμ

διαβάζοντας χωρίς να έχω γίνει μέλος

Και βασικά δε φαινόμουν άρα σα σκιά!

Είπα τι σκιά ???

Τι άλλο e_shadow!!!

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι

13/06/2005, 03:17:20
ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ; ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ;

..

ixwrΜέλος
13/06/2005, 03:21:45
εγω καπου διαβασα για το ΙΧΩΡ αλλα τωρα οθτε καν θυμαμαι τι σημαινει......χμμ....food for though
Oculatis AbisΜέλος
13/06/2005, 14:27:27
Ιχώρ ήταν το "θεϊκό αίμα" που έτρεχε μέσα στον Τάλω, ένα από τα αρχαία Ελληνικά ρομπότ. Όπως είπες food for thought...

sub rosa

νιντζαΜέλος
17/07/2005, 02:42:56
τραβα στο περο αομομιξειας του αποψεις-προτασεις και θα καταλαβεις γιατι εβαλα ψευδωνυμο που να κρυβει το ονομα μου.γιατι επελεξα το νιντζα?συνηθως τα κλισε ψευδωνυμα ειναι <πιασμενα> απο παλαιοτερους στα φορουμ,οποτε εβαλα κατι που φανταστηκα οτι δεν θα ειχε επιλεγει.
Demon_LordGRΜέλος
17/07/2005, 04:50:08
το δικό μου nick το σκαρφίστηκα γιατί είμαι υπέρ της άποψης "καλύτερα άρχοντας στη Κόλαση,παρά δούλος στον Παράδεισο"προτεινώ τους δαίμονες απο αγγέλους και μου αρέσει να είμαι άρχοντας.άρα Demon_Lord και το GR απο την καταγωγή μου