ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
03/08/2010, 20:39:50
quote:

Δεν πιστευω, ότι δεν υπάρχουν σωστά, άτομα, αλλά, μάλλον ότι δεν
έχουν πρόσβαση, σε ίσο ανταγωνισμό, για να δείξουν τις ικανότητες τους....Ειμαι σίγουρος, ότι υπάρχουν πολλοί,ικανοί...
Δεν μπορεί να έχουμε ακόμη την ιδέα, ότι είμαστε άχρηστοι...
Είμαστε πολύ έξυπνος λαός, όχι τόσο ηλίθιοι, επαναλαμβάνω..

ε αυτο εννοουσα! οχι τα "σωστα", αλλα τα καταλληλα ατομα! δεν τους επιτρεπουν (αν θελεις) να ερθουν στο προσκηνιο αυτοι οι οποιοι επωφελουνται αυτη τη στιγμη

NOVUS ORDO SECLORUM
03/08/2010, 21:48:28
Ναι ρε φίλε PREDATOR,αλλά, τόση στραβομάρα; Τοσο ηλίθιοι;
ΤΟ δεχόμαστε αυτό;..
Με αφορμή μια κρίση, που αντιμετωπισαμε ,δε, θα μας πη@@ξουν κι ολας...
Την επόμενη, που δεν θα αντιμετωπίσουμε, επαρκώς, η λόγω συγκυριών,τι θα μας κάνουν;...
Κι αυτό το σύστημα, "τιμωρία", δεν το καταλαβαίνω....Ανταγωνισμός κρατών;...Ειμαστε σε γκρούπ, ή σε πρωταθλημα;
Θέλει κανείς το κακό του;Όχι, άρα, απο ποιόν και για ποιό λόγο τιμωρείται η κάθε χώρα;..
Περίεργα και παράξενα πράγματα, φίλε μου...
03/08/2010, 22:03:26
Και πάνω απο όλα..Κανένας, μα κανένας, δεν βλέπει τι έρχεται;
Καμιά προειδοποίηση, καμιά άμυνα;...Αδράνεια;...
Ή, το χειρότερο, κοιτάνε ολοι την πάρτη τους;....
Πόσο ξεπέσαμε σαν χώρα!!!!
04/08/2010, 00:59:28
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ... ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ''ΣΧΕΔΙΑ'' ΑΛΛΩΝ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΔΟΜΥΧΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ - ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ - ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ''ΑΡΑΧΝΙΑΖΟΥΝ'' ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ.
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

NOVUS ORDO SECLORUM
04/08/2010, 08:42:33
Και το άσχημο είναι, ότι αυτό το παράλογό, όχι απλά το ζούμε,
αλλά μας τρελαίνει με τα απίθανα του φίλε μου PREDATOR...
Δεν υπάρχουν σωστοί;Αυτό εννοουμε;
Ή απλά, το γνωστό, η Ελλάδα, τρώει τα...καλά παιδιά της και επιβιώνουν οι φελλοί;
Πόσο εγκληματικό είναι κάτι τέτοιο;...
04/08/2010, 08:46:40
quote:

Και το άσχημο είναι, ότι αυτό το παράλογό, όχι απλά το ζούμε,
αλλά μας τρελαίνει με τα απίθανα του φίλε μου PREDATOR...
Δεν υπάρχουν σωστοί;Αυτό εννοουμε;
Ή απλά, το γνωστό, η Ελλάδα, τρώει τα...καλά παιδιά της και επιβιώνουν οι φελλοί;
Πόσο εγκληματικό είναι κάτι τέτοιο;...

τεραστιο εγκλημα, κατ' εμε, καθως βλεπουμε οτι πολλοι Ελληνες διαπρεπουν στο εξωτερικο, αλλα "δινουν" τα φωτα τους για την αναπτυξη εκεινης της χωρας!

Σωστοι υπαρχουν, καθε χρονο βγαινουν και καποιες νεες φουρνιες σωστων ανθρωπων, αλλα αυτοι ειναι δυστυχως που δεν μπορουν να βγουν στο προσκηνειο! Τους κλεινουν τις πορτες

NOVUS ORDO SECLORUM
04/08/2010, 08:55:54
Φίλε μου PREDATOR,αυτή την αλήθεια, που έγραψες, για τους Έλληνες
του εξωτερικού που διαπρέπουν, είναι που παθαίνω πλάκα εδώ και χρόνια....Αρρωσταίνω, που δεν βρίσκουμε κανένα τρόπο που δεν τους
χρησιμοποιούμε καθολου,αλλα τους δίωχνουμε κι ολας ...
Δεν θέλουμε το καλό μας, με τίποτα, ή δεν το καταλαβαίνουμε;..
Μήπως, έτσι, επαναλαμβάνω, πρέπει να γινει;...
Να μάθουμε, που λέμε;...
04/08/2010, 16:33:15
και δεν ειναι ακομα χειροτερο οταν οι ιδιοι θελουν να βοηθησουν την Ελλαδα και να τους κλεινουμε τις πορτες καταμουτρα?

NOVUS ORDO SECLORUM
04/08/2010, 17:54:02
Ειναι ΑΚΌΜΗ πιο εντυπωσιακό αυτό καλέ μου PREDATOR,αλλά, το θέμα
είναι, μήπως, μας απαγορεύεται, να έχουμε σχέσεις με άλλες δυνάμεις,
πλήν ΝΑΤΟ;....
04/08/2010, 20:20:05
Φτάσαμε, στο παράλογο, να χαιρόμαστε, αφου ακόμη δεν είμαστε σίγουροι,ότι θα καταργηθεί, ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό
τομέα ......
Βγήκε, λοιπόν, ο υπουργός Εργασίας, κ. Λομβέρδος,αυτός που δεν ήθελε πιο μάγκες, τους επιχειρημα΄τιες και τους απγόεεψε την αύξηση, στους μισθύς του ιδιωτικού τομέα...
Όπωε λέει η "Ημερησια" : Ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα δεν πρόκειται να καταργηθεί, αλλά ούτε και η διαιτησία, επανέλαβε από το Ηράκλειο ο υπουργός Εργασίας, κ. Ανδρέας Λοβέρδος κατά την διάρκεια ευρείας σύσκεψης με τα Εργατικά Κέντρα και φορείς της Κρήτης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
Ωστόσο , προανήγγειλε εντός των επόμενων ημερών ελέγχους στην αγορά για την ανασφάλιστη εργασία, από μεικτά κλιμάκια αποτελούμενα από τοπικά συνεργεία και επιθεωρητές από τα κεντρικά.
Ο υπουργός ενημερώθηκε από τους προέδρους των εργατικών κέντρων Ηρακλείου και Χανίων, τον πρόεδρο των ξεναγών Ηρακλείου - Σαντορίνης και τον πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος της ΟΤΟΕ για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη γύρω από τα εργασιακά.
"Μιλάτε για κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Που το είδατε αυτό; Ο νόμος δεν το λέει πουθενά" - είπε ο κ. Λοβέρδος, εξηγώντας ότι πουθενά δεν αναφέρεται απαγόρευση των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Αυτό που μένει είναι να καθοριστεί ο τρόπος προσφυγής - αυτό είναι το μόνο θέμα - στη διαιτησία" - είπε ο κ. Λοβέρδος, εξηγώντας ότι η "διαιτησία" πρέπει να βασίζεται στην αρχή της αμεροληψίας και να απευθύνονται όλοι εκεί, νιώθοντας ότι θα βρουν δίκιο.
Δύο φορές απέκρουσα το ενδεχόμενο κατάργησης 13ου και 14ου μισθού" - ανέφερε ο υπουργός Εργασίας."

Εμείς, τώρα, να το πιστέψουμε;Θα γίνει,απλά έτσι, ή κάτι άλλο θα φέρουν σαν φόρο, ή αύξηση και θα μας πουν, ότι δεν καταργήσανε τον 13ο και 14ο μισθό;....

noemaΜέλος
05/08/2010, 14:12:19
-
- χαιρετω τους νοιαζομενους και τους νοιασμους τους ...
- μου λενε πως ειμαι Χαμηλων Τονων , αλλα εγω θαρρω για μενα , πως ειμαι μαλλον των Τονων της Αναγκης για Συννενοηση ...
- ας ειναι , [οσο αφορα εμενα] ...
- ομως ομως ,
- αμμεσως Μετα απο την υπομονη και την ανεχεια των ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ , απο τους ανικανους να κυβερνησουν ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ ο Θυμος , η Οργη και ο Ξεσηκωμος ή η δικαιολογημενη Αντιδραση ...
- ειναι ΒΛΕΠΕΙΣ η Παραδομενη και Ξεπουλημενη εμπιστοσυνη και ελπιδα των Πολλων Φτωχων , των Πολλων Ανεργων , των Πολλων Χρεωμενων Πολλα , των Πολλων που εφορευονται πολυ , των Πολλων σε συγχυση και αβεβαιοτητα ,... ... ... !
- χμ !...
- ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ''να ορκιζονταν μπροστα μας'', Μπροστα στους ανθρωπους των κοινωνιων , στις αγορες και στις πλατεις και στους δρομους , ''οπου και Εμεις και τα Ημων'', και ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕς ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ και σε Ιδιαιτερους και Κλειστους χωρους , ΟΠΟΥ , ''ΟΜΟΙΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΜΟΙΟΥ ΦΙΛΟΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ'' ...!
- ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ''να ορκιζονταν'' , πως ειναι Ικανοι και συνειδητα Διατεθημενοι , ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ , των ανθρωπων των λαων [που απερισκεπτα κατ' εμε], αναλαμβανουν να Κυβερνουν και να Οδηγουν ...!
- ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ και ΑΝ ΡΩΤΑΓΑΝΕ Αυτους που ΓΙ' Αυτους ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ...
- ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΚΡΙΣΙΑ ...

- ομως ομως , ΑΥΤΑ ειναι για εντιμους και συνειδητοποιημενους και αποφασισμενους γι' ΑΥΤΑ , ΑΝΔΡΕΣ ... ... ...
- Τωρα Τωρα , ΟΡΙΜΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ...
- ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ και Αυτων και ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ...

- ευχομαι και το Κουραγιο και την Ψυχραιμια ...
- ευχομαι τα αναλογα της Υπομονης και της καθαρης και συνετης Σκεψης ...
- ευχομαι για το Καλο μας , που αυτην την φορα θα βγει μεσα απο το Κακο ...

- καλημερα μας για την συνεχεια ...
-

05/08/2010, 18:10:33
Τώρα είναι η εποχή, που όλα φαίνονται,φίλε μου noema...Ουδέν κρυπτόν,
υπο τον ήλιον...
Κι ο καιρός,που ολα δείχνουν, αυτό που είναι ειναι, έφτασε...Κανείς, πια, δεν μπορει να πει, ότι δεν καταλαβαίνει..Να γίνουμε υπεύθυνοι των εαυτών μας...
05/08/2010, 18:58:17
quote:

Ειναι ΑΚΌΜΗ πιο εντυπωσιακό αυτό καλέ μου PREDATOR,αλλά, το θέμα
είναι, μήπως, μας απαγορεύεται, να έχουμε σχέσεις με άλλες δυνάμεις,
πλήν ΝΑΤΟ;....

γιατι... ειναι κακο να εχουμε βοηθεια απο Ελληνες που απλα "διαπρεπουν" σε αλλες χωρες? Ας ημασταν εμεις πιο "εξυπνοι" να μην διωχναμε αυτα τα μυαλα, και ας βαζαμε το χερι μας πιο βαθια στη τσεπη, για να προχωρουσαμε στα "σχεδια" τους

NOVUS ORDO SECLORUM
05/08/2010, 19:16:36
Ο λόγος που το γράφω, φίλε PREDATOR,είναι γιατί, το μνημόνιο,
αναφέρει ρητά, όρο, που λέει, ότι δεν δικαιούμαστε,να συνάψουμε συμφωνίες με άλλες χώρες, δίχως την έγκριση της Τρόικας, ή δίχως
να μπουν στη μέση οι ίδιοι,αλλά, στην ουσία, οι "άλλοι"....
Δεν μας αφήνουν, δεν μπορούμε,ή δεν το βλέπουμε;...
05/08/2010, 19:20:07
quote:

Ο λόγος που το γράφω, φίλε PREDATOR,είναι γιατί, το μνημόνιο,
αναφέρει ρητά, όρο, που λέει, ότι δεν δικαιούμαστε,να συνάψουμε συμφωνίες με άλλες χώρες, δίχως την έγκριση της Τρόικας, ή δίχως
να μπουν στη μέση οι ίδιοι,αλλά, στην ουσία, οι "άλλοι"....
Δεν μας αφήνουν, δεν μπορούμε,ή δεν το βλέπουμε;...

αλλο αυτο. αυτη ειναι αλλη περιπτωση... Εγω απλα λεω, οι διαπρεψοντες Ελληνες να ερθουν στην Ελλαδα και οτι σχεδιο εχουν, να το εφαρμοσουν εδω! Αυτο δεν σημαινει "συμφωνια με καποια χωρα"

NOVUS ORDO SECLORUM
05/08/2010, 19:21:13
Ποιός ενδιαφέρθηκε γι αυτους,φίλε μου;....
05/08/2010, 19:24:46
quote:

Ποιός ενδιαφέρθηκε γι αυτους,φίλε μου;....

αυτο δεν ηταν ανεκαθεν το προβλημα της χωρας μας???

Οι ιδιοι παρακαλουσαν τις καθε κυβερνησεις... και εμεις ουτε καν ενα εστω "ευχαριστω για το ενδιαφερον" δεν τους ειπε

NOVUS ORDO SECLORUM
05/08/2010, 21:23:28
Το μεγάλο κακό,είναι, όμως, φίλε μου,PREDATOR,οτι δεν μαθαίνουμε
απο τα λάθη μας....Και τα ξανακάνουμε...
Και δεν φέρνουμε,αυτές τις διάνοιες στη χώρα μας, ποτέ...
05/08/2010, 22:24:16
Ζούμε συγκλινιστικές κι ανεπανάληπτες μέρες...Οι πλούσιοι, στα
χέρια του νόμου....
Απο την " Ημερησία",διαβάζουμε:
ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 8 ΒΙΛΕΣ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Του Κώστα Τσαχάκη
Στις πρώτες κατασχέσεις ακινήτων για ληξιπρόθεσμα χρέη προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών. Κατασχέθηκαν οκτώ βίλες σε Μύκονο και Σαντορίνη και θα βγουν στο σφυρί αν οι ιδιοκτήτες τους δεν ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Παράλληλα προαναγγέλλεται πως τον Σεπτέμβριο θα ακολουθήσουν κι άλλες κατασχέσεις.
Την ίδια ώρα τα στοιχεία από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ δείχνουν πως «πρωταθλήτρια» φοροδιαφυγής αναδεικνύεται φέτος το καλοκαίρι η Ρόδος. Σε ελέγχους που έγιναν το δίμηνο Ιουνίου ? Ιουλίου στο σμαραγδένιο νησί διαπιστώθηκαν 35.229 παραβάσεις με την Αττική να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 20.848. Σε όλη την Ελλάδα επιβλήθηκαν πρόστιμα 4,62 εκατ. ευρώ.
Πιο αναλυτικά, μετά από εκτεταμένες διασταυρώσεις στοιχείων από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων προέκυψε πως 990 φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 6,74 εκατ. ευρώ διαθέτουν μεγάλη ακίνητη περιουσία σε Μύκονο και Σαντορίνη. Στα δύο αυτά νησιά κατέχουν 2.917 βίλες αντικειμενικής αξίας 288,38 εκατ. ευρώ.
Το υπουργείο τους είχε αποστείλει... τελεσίγραφο να ρυθμίσουν τις οφειλές τους μέχρι τις 20 Ιουλίου. Από τα στοιχεία που ήταν διαθέσιμα μέχρι και τις 30 Ιουλίου προκύπτει πως 300 εξόφλησαν τα χρέη τους και άλλοι 159 έκαναν ρυθμίσεις, με το Δημόσιο να εισπράττει συνολικά 1 εκατ. ευρώ. Για όσους δεν ανταποκρίθηκαν ξεκίνησε η διαδικασία αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών συμπεριλαμβανομένου και του πλειστηριασμού.
Ρυθμίσεις
Ετσι, όπως έγινε γνωστό χθες, ολοκληρώθηκαν οκτώ κατασχέσεις ακινήτων με τρεις οφειλέτες να υποβάλουν αίτημα για ρύθμιση μετά την κατάσχεση.Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως για τους οφειλέτες που δεν ανταποκρίθηκαν θα συνεχιστούν οι κατασχέσεις από τον Σεπτέμβριο λόγω της δικαστικής αναστολής του Αυγούστου, ενώ υπό συνεχή έλεγχο θα είναι και η τήρηση των εγκεκριμένων ρυθμίσεων, ώστε να δρομολογείται κατάσχεση σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης ανταπόκρισης του οφειλέτη
Εξάλλου στο μέτωπο των φορολογικών ελέγχων το ΣΔΟΕ στο διάστημα από την 1η Ιουνίου ως 31 Ιουλίου διενέργησε ελέγχους σε καταστήματα εστίασης, κέντρων νυχτερινής διασκέδασης και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν περισσότερες από 1.600 επιχειρήσεις στην Αττική, στα νησιά των Κυκλάδων, στη Ρόδο, στην Κω, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, του Ιονίου και του Αργοσαρωνικού. Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν περίπου 65.000 παραβάσεις και καταλογίστηκαν φόροι και πρόστιμα συνολικού ύψους 4.624.070 ευρώ. Οι περισσότερες παραβάσεις διαπιστώθηκαν στη Ρόδο.
Αποτελέσματα
Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 123 επιχειρήσεις με 286 παραβάσεις κατά μέσο όρο η κάθε μία. Το σύνολο των προστίμων και των φόρων στις επιχειρήσεις της Ρόδου ανήλθε στα 1,56 εκατ. ευρώ δηλαδή κάθε μία επιχείρηση από αυτές που ελέγχθηκαν θα καταβάλει στην εφορία το ποσό των 12.703 ευρώ κατά μέσο όρο. Στην Αττική διενεργήθηκαν στο ίδιο διάστημα 520 έλεγχοι σε μπαρ, κέντρα διασκέδασης κ.λπ. και εντοπίστηκαν 246 παραβάτες Κάθε μία από τις επιχειρήσεις της Αττικής στις οποίες καταλογίστηκαν παραβάσεις θα πληρώσει κατά μέσο όρο στην εφορία το ποσό των 2.646 ευρώ."

Να πουμε, ότι κάτι αρχίζει και πάει καλά σε αυτό τον τόπο;...

05/08/2010, 23:00:15
Επειδή μου θύμισες, κάποιες περιπτώσεις απο τη δεκαετία του
΄80,PREDATOR, για να καταλάβεις,λέγαμε, γι αυτή την ελληνική ασυγχώρητη,απρονοησία, να μην μαζεύει τα διάσημα και χρήσιμα,
έξυπνα μυαλά της,απο το εξωτερικό, ή, όσα θέλουν να γυρίσουν.......
Που να τους φέρεις; Να ....χαλάσουν κι αυτοί;...