- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
D.P.J. 10Μέλος
quote:
Hunter
ευτυχως trexagireye που μπορεις να εισαι on line συχνοτερα απο μενα κ βαζεις μια ταξη στα κακως κειμενα..
d.k
Ευτυχώς δε λες τίποτα.....![]()
Ξέρεις τι παλιόπαιδα υπάρχουν εδώ μέσα ; Επειδή όμως τα κακώς κείμενα είναι πολλά , νομίζω ότι η συνδρομή σου στον trexagireve θα είναι πολύτιμη....
hunter1Μέλος
D.P.J 10 δεν υπαρχουν παλιοπαιδα μονο παραπλανημενοι..απλα ο trexagireye τυγχανει ομοιδεατης μου..ισως αυτο εδω το φορουμ να ειναι ενα ειδος ιεραποστολης η σταυροφοριες που ο λογος ως αλλο σπαθι αμυνεται προς των αντιλογο των υπολοιπων..αχ ar-ia δεν θα μπω στη διαδικασια αντιπαραθεσης βιβλιογραφιων το χω ξαναπει..εσυ τι θελεις να πιστεψεις αν θελεις απο κει ξεκιναμε..απλα αν πραγματικα θελεις ψαξε τους αρχαιους βλ Αριστοτελη Ισοκρατη 300 χρονια πριν απο την γεννηση του Κυριου να δεις τι ανησυχιες ειχαν..κ μετα θα παμε σε αυτα που λες εσυ χριστιανικη κατηχηση.γεικοτερα παντως οσα κ αν παραθετε τα ερμηνευετε παντα οπως εσεις θελετε..η Ελλαδα μας κ η ιστορια μας ειναι ηταν κ θα ειναι αρρηκτα δεμενη με την χριστιανικη πιστη οτι κ ναλεμε..
d.k
quote:Τα αβίαστα συμπέρασματα που εξάγονται εδώ europaios2, είναι δύο.
κατά Ματθαίου κεφ.ι.1"Και προσκαλεσάμενος τους δώδεκα μαθητάς αυτού έδωκεν αυτοίς εξουσίαν πνευμάτων ακάθαρτων ώστε εκβάλειν αυτά και θεραπεύειν πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν."
1. Οτι ο κόσμος τότε ήταν γεμάτος αρρώστους και μαλάκες!
2. Οτι εάν κάποιος δεν είναι άρρωστος ή μαλάκας δεν τους χρειάζεται!
Σωστά;
hunter1Μέλος
αυτο δηλαδη καταλαβες εσυ?..αν καταλαβα εγω καλα
d.k
Αυτό λέει έμμεσα. Αυτό καταλαβαίνει όποιος το διαβάσει.
Για αρρώστους και μαλάκες μιλάει.
Σωστά;
Για αρρώστους και μαλάκες μιλάει.
Σωστά;
Edited by - Αίολος on 02/11/2009 13:07:29
hunter1Μέλος
μιλαει για αυτους που ειναι μακρυα απο την ελευθερια της ψυχης για ολυυς αυτουσ τους αρρωστους ειτε απο θεση ισχυος φασισμος της εποχης ειτε για αυτους που εχουν χασει την ελπιδα τους κ δεν βλεπουν το φως της θειας χαρης που θελει να τους απελευθερωσει..
d.k
Βασικά φίλε μου Αίολος, ο Χριστός ήρθε για τους αμαρτωλούς, να σώσει το απολωλός,εσύ που που περιμενες να απευθύνεται;Σε υγιείς;
Το ότι θέλησε να σωθούν οι άρρωστοι και οι μαλάκες, πρώτα, ήταν κακό;Εσύ τους αρρώστους θα έκανες πρώτα κλά, ή τους υγιεις;
Έχει σημασία η ερώτηση...Αν θελήσεις να τοποθετηθείς.....Και ξέρεις γιατι το λέω...Καιάδεια λογική,μοιάζεις να έχεις...
Και ναι φίλε μου, οταν τον ρώτησαν γιατι πάει σε αρρώστους και αμαρτωλούς είπε"ούτοι έχουν χροία ιαθείναι,οι υγιείς υγιαίνετε..."
Το ότι θέλησε να σωθούν οι άρρωστοι και οι μαλάκες, πρώτα, ήταν κακό;Εσύ τους αρρώστους θα έκανες πρώτα κλά, ή τους υγιεις;
Έχει σημασία η ερώτηση...Αν θελήσεις να τοποθετηθείς.....Και ξέρεις γιατι το λέω...Καιάδεια λογική,μοιάζεις να έχεις...
Και ναι φίλε μου, οταν τον ρώτησαν γιατι πάει σε αρρώστους και αμαρτωλούς είπε"ούτοι έχουν χροία ιαθείναι,οι υγιείς υγιαίνετε..."
quote:Που τα βρήκες γραμμένα αυτά καλέ μου;
μιλαει για αυτους που ειναι μακρυα απο την ελευθερια της ψυχης για ολυυς αυτουσ τους αρρωστους ειτε απο θεση ισχυος φασισμος της εποχης ειτε για αυτους που εχουν χασει την ελπιδα τους κ δεν βλεπουν το φως της θειας χαρης που θελει να τους απελευθερωσει..
Για αρρώστους και μαλάκες μιλάει!!!
Κι αυτές είναι αρρώστιες, φίλε Αίολε..Δεν είναι μόνο η γάβρος....
quote:Δηλαδή εάν είναι κάποιος είναι υγιής - δεν είναι άρρωστος ή μαλάκας - δεν τους χρειάζεται.
Δηλαδή απευθύνεται σε αρρώστους και μαλάκες.
Σωστά;
Δηλαδή συμφωνείς μαζί μου;
Edited by - Αίολος on 02/11/2009 13:45:55