ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

FRODO30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΒρίλΜέλος
29/06/2006, 13:51:08
quote:

Τώρα που το διάβασα με ποιό μεγάλη προσοχή, το κατάλαβα....
Είναι δύσκολο αν δεν έχεις την οπτική εμπειρία...

Να΄ξερες πόσες φορές έχω ή έχουμε πάει, μέχρι να δούμε πραγματικά όλα τα σημεία και με την παραμικρή λεπτομέρεια !

Εγώ προσυπογράφω αυτούς που λένε, ότι το μέρος έχει την ιδιότητα, κάθε φορά που πάς να σου φαίνεται κάτι διαφορετικό.

Μόνο με συνεχή και λεπτομερή παρατήρηση, καθώς και αναλυτικότατο φωτογραφικό αρχείο, μπορείς να είσαι σχετικά σίγουρος, ότι αυτό που βλέπεις τώρα υπήρχε και την ... προηγούμενη φορά που πήγες !

Πράγματι λοιπόν, μέχρι τώρα είδα ότι στο τέλος όλα ήταν έτσι, απλά η μνήμη παίζει καμιά φορά παιχνίδια.

(και άν θέλεις Κέρρυ, πές να πάμε)

29/06/2006, 14:55:48
Δεκτή η πρόσκληση

Από φθινόπωρο όμως, να ξεμπερδεύουμε με τα γεννητούρια.....

FRODOΜέλος
29/06/2006, 15:21:18
quote:
Το αν σε έπεισαν ή όχι, αυτό είναι πράγματι προσωπικό σου θέμα και έχεις όλο το δικαίωμα να το λές. Ούτε οι Ιρανον, ούτε ο Βρίλ ούτε κανένας άλλος δεν ξεκινά να κάνει ... κατήχηση και να σε πείσει!
Εγώ προσωπικά συμφωνώ με τους Ιρανον σε ένα 70-80% αλλά επειδή δε μιλάω τη Μπαλανική Διάλεκτο, διαφωνώ με κάποια πράγματα που λένε -και κάνουν- και το ξέρουν και όλα είναι μια χαρά.

Για το Ιρανον,θα σου πω μια απλη παρατηρηση:
Σε μια σελιδα τους,για την Πεντελη,εχουν βαλει εναν ηχο,και υποστιριζουν οτι,πηγαν στην Πεντελη και βαλανε ενα μαγνητοφωνο,οπως των δημοσιογραφων,για να ηχογραφησει τους τυχον ηχους!!!!
Την αλλη μερα πηγαν και το πηραν απο την Πεντελη και εκπληκτοι ακουσαν αυτα που ειχε ηχογραφησει...
Σηγνωμη αλλα εγω ξερω οτι το μαγνητοφωνο λειτουργει με κασετα,και ετσι η διαρκεια ηχογραφησης δεν ειναι πανω απο μια ωρα!
Μετα πρεπει καποιος να γυρισει την κασετα για να συνεχηστει η ηχογραφηση.Κανω λαθος;;;;

www.sotiris.forumup.gr

hendrixΜέλος
29/06/2006, 15:42:37
Ναι, κανεις λαθος.

Τα δημοσιογραφικα μαγνητοφωνακια ενεργοποιουνται με τον ηχο και καταγραφουν μονο οταν υπαρχει ηχος.

cultΜέλος
29/06/2006, 15:57:13
Αναφερει καθαρα:
"Ήταν απλό, πήραμε ένα voice activated δημοσιογραφικό μαγνητοφωνάκι, συνδέσαμε ένα αξιοπρεπές μικρόφωνο, το κρύψαμε σε δυσπρόσιτο σημείο της σπηλιάς και περιμέναμε. Μερικά βράδια αργότερα το περιμαζέψαμε και με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι μικρό μόνο μέρος της ταινίας είχε μείνει άγραφο."
MozΜέλος
29/06/2006, 18:27:18
quote:

Για το Ιρανον,θα σου πω μια απλη παρατηρηση:

Ο Ίρανον είναι ΕΝΑΣ: Iranon from Aira. / «Όλοι οι άλλοι είναι γιαλαντζί.» Το λέει κι ο προφήτης-Συμπάντιος.

M©Z&thetriAkontAArgyria........... χσσσς / VA >OFF.

ΒρίλΜέλος
29/06/2006, 18:47:03
quote:

Ναι, κανεις λαθος.

Τα δημοσιογραφικα μαγνητοφωνακια ενεργοποιουνται με τον ηχο και καταγραφουν μονο οταν υπαρχει ηχος.

Ακριβώς έτσι...

Και επειδή κα ιη τεχνολογία προχωράει, εγώ χρησιμοποιώ ένα ψηφιακό της OLYMPUS, που έχει ενσωματωμένη μνήμη και καταγράφει 16 ώρες !

Μετά το κατεβάζεις σε υπολογιστή και το σώζεις απ ευθείας χωρίς απώλεις.

(Ίσως να καταλάβατε γιατί ανεβαίνω με το λαπτόπι στη σπηλιά...)

dim.karΜέλος
29/06/2006, 19:09:36
Καλησπέρα!

Αγαπητέ Vrilη!

Να σε δω να σέρνεις το laptopι στο Πύργο (που με ψήνουν για Κυριακή...) και τι στο κόσμο!!!

Δημήτρης

ΒρίλΜέλος
29/06/2006, 19:24:29
Φτούυυυ...

Έχω κλείσει με το Χάρη για εκείνο το ανεξερεύνητο... ξέρεις.

Και δε ξέρω πώς θα το κανονίσω την άλλη εβδομάδα που θέλουμε να πάμε στο Οροπέδιο...

Γμτ !

Πάντως, έχω κάποιες φωτό με το λαπτόπι στη Σπηλιά. Αν τις βρω... Ίσως όμως να τις έχει και ο Johhnie, γιατί τις γράφαμε και τις ανταλλάζαμε σε CD τότε...

Και για πολύωρες αναμονές, έχω ινβέρτερ στο αυτοκίνητο 220V για να φορτίζεις τις μπαταρίες. Το αυτοκίνητο λειτουργεί σαν Η/Ζ.

Δεν ήσουνα στις μεγάλες ... Αποστολές !

Παρα μόνο μου τριγύρναγες σε σπηλιές και φαράγγια.

Άματσερ...

29/06/2006, 20:06:51

quote:

Βρίλ

Εγώ προσυπογράφω αυτούς που λένε, ότι το μέρος έχει την ιδιότητα, κάθε φορά που πάς να σου φαίνεται κάτι διαφορετικό.

Μόνο με συνεχή και λεπτομερή παρατήρηση, καθώς και αναλυτικότατο φωτογραφικό αρχείο, μπορείς να είσαι σχετικά σίγουρος, ότι αυτό που βλέπεις τώρα υπήρχε και την ... προηγούμενη φορά που πήγες !

αυτο αξιζει να το προσεξετε

αληθεια, σου εχω πει βριλη οτι οι πετρες στις δοκους του δεξιου τουνελ εχω την εντυπωση οτι μειωνονται?

πρεπει ν αρχισω τις φωτογραφικες συγκρισεις...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr