- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ????
ΠΩΣ ΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ??????
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ????
ΦΙΛΕ ΜΟΥ drumx13 ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ...
ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ
quote:
Υ.Γ Προς αβαταρ - Δεν ειναι το πνευμα φιλε μου που πρεπει να ελευθερωσεις - Ελευθερωσε το πιστευω σου και ισως να βρεις την αληθεια που τοσο πολλη ΕΣΥ πιστευεις.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΕΓΩ" ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ?????
ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ???????????
ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ????
ΠΩΣ ΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ??????
Πιστης (η πιστευω) ειναι η δηναμη εκεινη που οταν βρισκεται ελευθερη κατασταση ειναι αρκετα δυνατη ωστε να γινεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Απο που προερχεται δεν ξερω ακριβως αλλα υποθετω οτι ειναι γραμμενο στον γενhτικο μας ψηχικο-υλικο προφιλ να το δημιουργουμε και να το χρεισιμοποιουμε.
Τον τυφλο (μπορει να ηταν και λεπρος η κουλος - δεν θυμαμε
) δεν τον γιατρεψε μονο ο Ιησους
που ηταν ο φορέας καποιας πραγματικότηατας αλλα και το πιστευω του - τον ρωτησε αν θυμαμε καλα πιστευεις οτι μπορει να σε γιατρεψω..?
Δεν πιστευε? ...απλα δεν θεραπευοταν και η πραγματικότητα του εμενε η ιδια (κουλή
)
quote:
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ????
Τα περισσοτερα ερωτηματα συνηθως πηγαζουν απο την κλασσική πλεον διάθεση (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ..ρε γαμωτο...!)
Αληθεια δεν βλεπεις οτι ολα τα ιερα βιβλια, μυστικές δοξασίες, κοσμικά δόγματα , με τις ατελείωτες λεπτομέρίες και ιστοριούλες ειναι μια μάχη (πρσπαθεια ) οχι μονο για την πραγματικότητα μας αλλα για την ιδια φύση του ανθρωπου... που για να λειτουργησουν πρεπει να αφιερωσεις την ζωη σου σε αυτα..?
Και ποιος σου ειπε οτι ειμαστε ικανοι να αγαπάμε αλληλους..? Απο οτι μου φένεται ειμαστε ειδίκοί στο να σκοτώνουμε ο ενας τον αλλο.
Τωρα οσο ποιο πολλοι πιστευουν τοσο μεγαλήτερη γινεται και η δύναμης και η ισχης της Ιεραρχίας που επικαλέστηκαν την εκαστοτε πραγματικότητα (και μετα δημιουργουνται και αλλα ποιο πολληπλοκα πιστευω) - βεβαια εχουν μπλεξει τους περισσοτερους σε εναν φανταστικό ιστο , μυστικων , συμβολων και αποκρυφων γνωσεων οπου οσο ασχολησε τοσο περισσότερο μπλεκεσε αλλα παντα εχεις αυτην την εντυπωση οτι εισαι κοντα.....
(δες το κακομηρη τον J. Dee που νομιζε οτι ηταν τοσο κοντα στην αλήθεια ... αλήθεια τι να σκεφτόταν οταν ο κελλυ εκανε ερωτα στην γυναικα του , και αυτος στην γυναίκα του κελλυ. αλλαξοκολιες νομιζω ονομάζεται -πριν σταματησουν για πάντα οι αγγελικές σηνομιλίες..) - αλλα κατι μου μαλλον δεν λειτούργησαν ολα οπως τα ηθελε.![]()
Θα μου πεις (so fu*** what) αφου λειτουργει για μένα τι ζορι τραβάς....
κανενα απολυτος κανενα.. αρκει να μην γινεται φανατισμος..
quote:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΕΓΩ" ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Τα ειπαμε αυτα...
Μα μπορεις να ανακαληψεις οτι θέλεις μεσα απο τις εσωτερικες διαδικασείς αρκει να πιστευψεις
και να αφιερωσεις την ζωη σου σε αυτες....
Γιώργος
Edited by - Γιώργος on 12/05/2003 23:06:11
"Δεν υπάρχει δρόμος ή τόπος προς την αλήθεια...αλήθεια σας λέω, βρίσκετε παντού"
Το θέμα είναι όχι αυτά που είπες (μάλον, καλά έκανες και τα ανέφερες) αλλά το θέμα είναι αν θα μπορέσω να υπερβώ τα αδιέξοδα του απατηλού νού και να ζήσω σ'ενα μονοπάτι με καρδιά. Πέρα απο έθνη, δοξασίες, ανθρώπινους Θεούς και δαίμονες. Εκεί υπάρχει η αλήθεια η ρέουσα.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 13/05/2003 00:35:38
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ...
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΦΙΛΕ reptilesalonica ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
quote:
Το θέμα είναι όχι αυτά που είπες (μάλον, καλά έκανες και τα ανέφερες) αλλά το θέμα είναι αν θα μπορέσω να υπερβώ τα αδιέξοδα του απατηλού νού και να ζήσω σ'ενα μονοπάτι με καρδιά. Πέρα απο έθνη, δοξασίες, ανθρώπινους Θεούς και δαίμονες. Εκεί υπάρχει η αλήθεια η ρέουσα.
~Γρηγόρης~
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .... ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
Οταν θες να δεις κατι θα το δεις...
οσο για
quote:
Πές μου φίλε drumx13 ποιός σου έβαλε το πιστεύω οτι εισαι Οντότητα..?
και
quote:
Βρες ποιος σου έμαθε για το αν και τι είδους οντότητα εισαι και εχει βρει τον θεό σου.
η Παιδεια.....
... και λεγοντας παιδεια εννοω την μαμα τον μπαμπα τον δασκαλο το περιβαλον...
ετσι εμαθα ετσι σκεφτομαι
Το ζητουμενο ειναι τα συμπερασματα μου-ή αυτα που μου δωσαν ετοιμα- να μην γινονται αιτια για να "πεθανει" ο εγκεφαλος μου αλλα "μαγιά" και βαση για παραπερα
Αυτο γινεται μονο με ερωτησεις...
και εδω αρχιζει μια μεγαλη κουβεντα
love for what is comming and forgivness for the past...
quote:
... και λεγοντας παιδεια εννοω την μαμα τον μπαμπα τον δασκαλο το περιβαλον.
και αυτους ποιους τους έμαθε..? και το περιβάλον τους ποιός το δια-μορφωσε..?
ψάξε ποιο πισώ και θα δείς οτι όλα σχεδόν αρχίζουν με ενα {εν αρχη}
Γιώργος![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΣΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
Μα μπορεις να ανακαληψεις οτι θέλεις μεσα απο τις εσωτερικες διαδικασείς αρκει να πιστευψεις
και να αφιερωσεις την ζωη σου σε αυτες....
ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ??????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ....
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΥΛΙΣΗΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ......
ΕΑΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ....
ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
quote:
ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ...
Συμφωνω φιλε αβαταρ..
Θα ηθελα να μάθω ομως γιατι εσυ (και πολλοι αλλοι με την ελευθερη βουληση σας) βάζεται τα συρματοπλέγματα και τους περιορισμούς των διαφόρων εσωτερικών διδασκαλιών μέσα στην πραγματικότητα σας...? και γιατι να μην δημιουργησεται μια δικία σας μοναδική διδασκαλία/πραγματικότητα με την δύναμη του πιστευω/θέλησης/......?
Γιώργος ![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ..
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ
quote:
Θα ηθελα να μάθω ομως γιατι εσυ (και πολλοι αλλοι με την ελευθερη βουληση σας) βάζεται τα συρματοπλέγματα και τους περιορισμούς των διαφόρων εσωτερικών διδασκαλιών μέσα στην πραγματικότητα σας...? και γιατι να μην δημιουργησεται μια δικία σας μοναδική διδασκαλία/πραγματικότητα με την δύναμη του πιστευω/θέλησης/......?
ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΣΚΑΛΙΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ???????
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ **** ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ...**** ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ?????
ΒΑΖΩ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ????????
Ε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΩΡΓΟ
ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗ <ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ/ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ>
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
εχεις αναφέρεις ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και οχι ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ...
συμφωνω για τα ανοιχτά μάτια και την καθαρή καρδιά , και θα προσθέσω
και λίγο χιούμορ και γέλιο.
και πάλι συγνωμη
Γιώργος.
Γιώργος