ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Όρος Πεντελικόν - μέρος 2ο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ntavelis66630 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Ntavelis666Μέλος
05/04/2004, 19:06:21
Γειά σας.

Φίλε Sonap μια απορία έχω μόνο σχετικά με'σένα και θα ήθελα, αν αυτό είναι δυνατόν, να μου δώσεις μια ειλικρινή απάντηση χωρίς ειρωνίες και κακίες.
Στο πρώτο τόπικ της Πεντέλης, εσύ ο ίδιος μου είχες πεί στο πρώτο σου post, πως δεν ακούς οτι έχουν πεί για'μένα κατά καιρούς, και οτι αν δεν με γνωρίσεις απο κοντά δεν πρόκειται να σχηματίσεις κάποια γνώμη για'μένα. Μάλιστα δέχθηκες μετά χαράς να συμμετέχεις στην προσπάθεια της αναδάσωσης και σου είπα οτι θα επικοινωνήσουμε προσωπικά και εσύ δέχθηκες.

ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ; ΤΕΛΙΚΑ, ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ; ΟΧΙ, ΠΑΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ

Εσύ ο ίδιος έγραψες :

"Να σε γνωρισω,να σε αγαπησω.Να σε διαβαζω και να σε αγαπαω δεν το καταλαβαινω.Να σε ακουσω,να σε πιστεψω..να σε διαβαζω και να σε πιστευω ε,οχι!"

Περιμένω πρόσκληση εκ μέρους σου και γιατί όχι, και στην Σπηλιά αν θές. Αν όχι, τότε θα σε παρακαλούσα θερμά να σταματήσεις αυτό που κάνεις γιατί δεν είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ αλλά ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ. Αλλά αν επιμείνεις ορίστε, πάρε όλο αυτό το τόπικ και "λούσου" το.
Και σου εύχομαι να βρείς πολλούς που θα ασπάζονται τις απόψεις σου. Τουλάχιστον μάθε να έχεις λιγάκι πιο λεπτούς τρόπους.
Χαιρετώ.

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ

05/04/2004, 23:58:39
quote:

Ποσοι κοκορες με τεραστια λυρια ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι με οικογενεια και καλη ψυχολογια και οχι φρικια-μοναχικοι και αποτυχημενοι εχουν ιδεα τι μ*****ες μας λενε?
Κλεισατε στοματα που ελεγαν την αληθεια!

Διαγραψατε ατομα που αξιζαν και γνωρισα δυο απο αυτα..

Συνεχιζετε να κατευθυνετε τις συζητησεις οπου και οπως εσεις θελετε!

Οσο μπορω θα το λεω και θα το λεω και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι καταλαβαινουν τα λογια μου...μεχρι να με φιμωσουν παλι!

φιλε μου, θα μου επιτρεψεις να με θεωρω φυσιολογικο ατομο, 44χρονο οικογενειαρχη και με λογικη κριση

με ενδιεφερε το θεμα της Πεντελης εξ αιτιας απροσμενης προσωπικης μου εμπειριας, και μπηκα σε ολα τα τοπικ που την ειχαν ως θεμα αναζητωντας πληροφοριες

εχω σχολιασει και στα τρια εν ενεργεια, και μου αρεσε το οτι δεν υπηρχαν αντιπαραθεσεις οπως αυτες που απ ο,τι ακουω ειχα την τυχη να γλυτωσω

κατι ενδιαφερον πηρα απο ολα τους

δεν με ενδιαφερουν ομως τα προσωπικα κανενος οταν μπαινω σε ενα θεμα, αλλα πληροφοριες και αποψεις γυρω απο αυτο

βρισκω επιθετικες και προσωπικα επικεντρωμενες τις αποψεις σου, τις οποιες κατα τα αλλα με ενδιαφερει να τις διαβασω - οπως ολων εξαλλου

δεν θα ηθελα για παραδειγμα να δω αναλογα επιθετικα μηνυματα ουτε στο δικο σου τοπικ απο το οποιο εχω κατεβασει αρκετες φωτογραφιες

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

-sonap-Μέλος
06/04/2004, 08:56:12
Γεια σου Νταβελη666

Θες μια ειλικρινη απαντηση...οριστε λοιπον!Οταν εγραψα αυτα τα λογια που επαναφερεις δεν ειχα διαβασει παρα μονο τις πρωτες σελιδες του θεματος σου "Ορος Πεντελικον".Ωραια λεω βρηκα εναν ανθρωπο που φενεται να ξερει πολλα και θα μπορεσει να με διαφωτισει και με τη σπηλια που χρονια με ενδιεφερει!Μετα απο καιρο που διαβασα ολο το τοπικ διαπιστωσα οτι προκειται για εναν ανθρωπο αναξιοπιστο και κατα τη δικη μου γνωμη φαντασμενο,που παρασυρει με την συμπεριφορα του τους υπολοιπους ευκολοπιστους.Ολο το θεμα ειναι αντιγραφες απο βιβλια που θα μπορουσε να κανει ο οποιοσδηποτε οπως και γινεται!Μετα μπαινει το θεμα της θρησκειας οπου ξερεις πολυ καλα και ολοι το ξερουν παρ'οτι εθελοτυφλουν,πως ενω και εσυ ειπες πως εχεις μαθει να σεβεσαι τα πιστευω των αλλων,την ιδια στιγμη εσυ και οι φιλοι σου κατακεραυνωνετε και κοροιδευετε το Χριστιανισμο...Την ιδια στιγμη που εγω βριζω,το ιδιο κανετε κι εσεις..κι ομως η λογοκρισια γινεται σε μενα!Και αλλα πολλα...Λοιπον τι περιμενεις να σε δοξαζω κι εγω?Οχι φιλε μου!Χιλιοι απο εσας να μου λετε τα δικα σας,ξερω οτι εχω δικιο και θα εναντιοθω σε αυτη την κοροιδια!Θες να το πεις συκωφαντια?Πες το!Το ιδιο μου κανει αν και ο σκοπος μου ειναι να αφυπνησω και οχι να συκωφαντισω!Δεν σας αρεσει ο τροπος μου?Ουτε εμενα ο δικος σας,τι να κανουμε?Δεν με πειθουν τα γλυκολογα που ανταλασετε.Οσο για το οτι δεν σε εχω συναντησει ακομα,ειναι γιατι δεν εχω καθολου χρονο απο τις υποχρεωσεις αλλα ακομα και να ειχα,δε νομιζω οτι θα ηθελα να γνωρισω πια εναν τετοιο ανθρωπο,φασιστα για μενα και εγωιστη.Σου το ειπα και παλιοτερα..δεν ειμαστε ολοι τοσο μικρομυαλοι.Λυπαμαι για τον τροπο μου αλλα ειναι το μονο που μπορω να κανω εναντια σε τοσα ατομα κολημενα.Αν αυτο με χαρακτηριζει δεν πειραζει!Αυτοι που μπορουν να αντιληφθουν τα λεγομενα μου,ειναι και αυτοι που δεν μιλουν,γιατι θα χαλασουν την εικονα τους οπως εγω και στην καλυτερη των περιπτωσεων θα ψαχνουν για νεο nick ενω θα παρακαλουν τον admin να μην κανει διακρισεις!

Προς τους υπολοιπους...Δεν καταλαβαινω γιατι σπευδετε ολοι να θιχτειτε???Μιλισα για καποιον απο εσας?Μονο για Avallon-Rostar-Ntavelis ειπα και κανα δυο ακομα.Ισχυει το οποιος εχει τη μυγα....!

Εσυ Valnta δεν καταλαβαινεις η δουλευομαστε τωρα???Εννοω φυσικα οτι δεν σε συμφερει να σχολιασεις τα λογια των φιλων σου που ειπαν στο παρελθον γιατι απλα ξερεις και εσυ και ολοι οτι εχω δικιο.Και οτι δεν ειστε σε τιποτα καλυτεροι απο εμενα γιατι και εσεις βριζετε οποτε γουσταρετε!Αυτο εννοουσα και δεν ειναι δυσκολο να το καταλαβεις αλλα γι αυτο και παραιτεισαι απο την κουβεντα!

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

Ntavelis666Μέλος
06/04/2004, 20:10:30
Καλησπέρα σε όλους τους Φίλους και ιδιαίτερα στον Sonap.

Λοιπόν Sonap, επέτρεψε μου να σε διορθώσω σε κάποια πραγματάκια. Λές οτι στην αρχή διάβαζες το τόπικ και το βρήκες ενδιαφέρον και οτι ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, και αφού διάβασες όλο το θέμα, διαπίστωσες οτι είμαι όλα αυτά που λές οτι είμαι. Θυμήσου όμως καλέ μου, οτι το επόμενο σου post και το οποίο ήταν επιθετικότατο ήρθε μετά απο μιά-δυό μέρες. Οπότε μη μου λές οτι διάβασες το θέμα μετά απο καιρό, απλά αφορμή έψαχνες για να επιτεθείς και αφορμή στάθηκαν τα διάφορα σχόλια που άρχισαν να εκτοξεύονται απο διάφορους.

Λές οτι το θέμα είναι ΟΛΟ αντιγραφές απο βιβλία. Ήθελα να'ξερα που είδες το "ΟΛΟ". Μήπως θα'πρεπε να γίνεις λιγάκι πιο παρατηρητικός ;

Το θέμα της θρησκείας Sonap, δεν το ξεκίνησα ούτε εγώ, ούτε κανείς απο όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίζεις εδώ μέσα. Το θέμα ξεκίνησε απο τον B - K O Y V o οποίος ήταν ο πρώτος που με κατηγόρησε για το 666. Εφόσον έχεις διαβάσει όλο το θέμα, σίγουρα θα το θυμάσαι έτσι δεν είναι ; Όπως επίσης θα θυμάσαι οτι το θέμα του 666 επανήλθε ύστερα απο μερικές σελίδες, κατόπιν σχολίων του S N A C K P A C K.
Αλλά πές μου τι θές να κάνω όταν με αποκαλούν διάβολο ή σατανιστή ή δεν ξέρω και'γώ τι άλλο ; Και φυσικά δεν είχες το μυαλουδάκι να καταλάβεις πως όταν αποκαλούσα τον εαυτό μου Dominus Spiritus Satanas ή όταν έλεγα οτι "σας χαιρετώ απο τα τρίσβαθα της Κόλασης" απλώς αυτοσαρκαζόμουν ΔΕΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ όπως τόσο "εύστοχα" είπες εσύ στο παρελθόν.

Με απεκάλεσες φρικιό, μοναχικό, αποτυχημένο, φασίστα, εγωϊστή, αναξιόπιστο, φαντασμένο. Δές πόσα είπες εσύ για μένα. Εγώ για'σένα δεν είπα τίποτα προσβλητικό. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει μικρέ μου Sonap ; Είναι η κλασσική αντίδραση κάποιου που όταν δεν μπορεί να στηρίξει τις απόψεις του για κάποιον ή για κάτι με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, απλά αρχίζει να σκούζει να ωρύεται και να βρίζει. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ "ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ" ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΕΥΕΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, Ο ΠΑΝ-ΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ "ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ". ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΒΡΙΖΕΙ.

Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να μπαίνει στο τόπικ σου και να βρίζει εσένα και να κοροϊδεύει τις φωτογραφίες σου. Δεν θυμάμαι να σε ενόχλησα ΠΟΤΕ. Εσύ πότε θα σταματήσεις να το κάνεις αυτό ; Δεν πρόκειται όμως να σταματήσεις. Γιατί σε έχει κυριέψει η ΕΜΠΑΘΕΙΑ και η ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ απέναντι μου.

Δε νομίζω οτι τα παιδιά εδώ πέρα έχουν ανάγκη απο κάποιον για να τους...ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ. Έχουν μυαλό να κρίνουν μόνοι τους.

Και για να σου αποδείξω το πόσο εχθρικός είσαι απέναντι μου θα σταθώ στο όνομα του τόπικ που άνοιξες ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ το πρώτο κλείδωμα του "Όρος Πεντελικόν". Το ονόμασες "Σπηλιά του Νταβέλη ΞΑΝΑ ! ! !"
Θα μπορούσες να εξηγήσεις σε όλους εδώ Sonap, τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοείς όταν λές "ΞΑΝΑ" βάζωντας μάλιστα και ΤΡΙΑ θαυμαστικά ; ; ; ΤΙ ήθελες να ΔΗΛΩΣΕΙΣ εκείνη τη στιγμή ;

Αυτά τα ολίγα απο μένα Sonap, δεν έχω κάτι άλλο να σου πώ, και επειδή είμαι σίγουρος πως αν συνεχιστεί αυτός ο ανούσιος διάλογος μεταξύ μας θα γεμίσουμε 10 σελίδες, βάζω ένα τέλος εδώ και σε επόμενο post μου επανέρχομαι στο θέμα μας που δεν είναι άλλο απο το αγαπημένο Αττικό Βουνό.

Σας/σε χαιρετώ.

ΠΑΝΤΕΛΗΣΝέο Μέλος
06/04/2004, 21:02:59
Βγαίνοντας για την Πεντέλη
βρήκα μπρος μου τον Νταβέλη.

Μέσα στη Σπηλιά καθόταν
έσκουζε και ωρυόταν:

" Πού΄ν΄τα πεύκα, πού΄ν΄τα δάση;
ποιο τσογλάνι τά΄χει κάψει; "

Δω και κει παραπατούσε
και τον Πάνα εκλιπαρούσε:

" Έλα Πάνα μ΄ να τούς ρίξεις
δυό κλωτσές, να τούς χιμήξεις

να τούς κάνεις τα πλευρά τους
μαλακά σαν την κοιλιά τους"

Ήταν έτοιμος να σκάσει,
παραλίγο να πλαντάξει

κι όλο έλεγε μια λέξη:
εξακοσαεξηνταεξι

Έφυγα, δεν τον μπορούσα
για μουρλό τονε περνούσα.

Στην Πεντέλη όταν πάτε
προσοχή σε ποιον μιλάτε.

αλήθεια,
το ότι επικαλείται την ΕΚΑΤΗ, την θεά τού θανάτου,
το ότι εύχεται τον θάνατο σε ανυποψίαστους επισκέπτες τής Σπηλιάς,
το ότι λέει 'το αρνητικό δεν είναι κακό'
τα περί Σατανά 'αστεία',
όλα αυτά περνούν απαρατήρητα ή ασχολίαστα;

thothΙδρυτικό Μέλος
06/04/2004, 21:20:09
Αυτό είναι ένα topic για την Πεντέλη που το δημιούργησε ένα μέλος του forum, το αναπτύσσει και το συντονίζει με τον δικό του τρόπο, με το δικό του πνεύμα, μέσα από την δική του άποψη.

Εάν θέλει κάποιος να δηλώσει την διαφωνία του με την ουσία του topic μπορεί σίγουρα να το κάνει μέσα σε αυτό το topic. Ας πει την άποψή του και ας την... ρίξει στο γυαλό. Εάν μετά νομίζει ότι η δική του άποψη για την Πεντέλη είναι διαφορετική από αυτήν που συζητείται σε αυτό το topic μπορεί να ανοίξει ένα topic δικό του και να καλέσει τα μέλη να συζητήσουν με βάση το δικό του πνεύμα και την δική του άποψη.

Μέχρις εδώ καλά, όλα και θεμιτά.

Αλλά το να έρχονται κάποια άτομα σε ένα topic, όχι με σκοπό να συζητήσουν την ουσία του θέματος, αλλά για να χαλάσουν την ροή της σκέψης και της συζήτησης σε αυτά τα μέλη που συμμετέχουν εδώ, είναι προσβλητικό, ανάγωγο και αντιδεοντολογικό. Και τα γεγονότα των τελευταίων μηνών με πείθουν.

Εάν θέλετε ΠΑΝΤΕΛΗ και SONAP να πείτε τις δικές σας απόψεις για την υπεροχή του χριστιανισμού έναντι του δωδεκαθεισμού ή του σατανισμού μπορείτε να το κάνετε σε ένα ξεχωριστό topic συζήτησης. Δεν σας εμποδίζει κανένας. Αλλά δεν το κάνετε γιατί υποθέτω ότι φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε ή ότι βαριέστε ή ότι απλά διασκεδάζετε με αυτήν την κατάσταση και ότι ο μόνος σας στόχος είναι μια προσωπική επίθεση σε ένα μέλος του forum για τους δικούς σας λόγους.

Επειδή όμως το forum δεν είναι το χωράφι σας και επειδή οι συζητήσεις δεν μπορούν να καταστρέφονται από προσωπικές επιθέσεις και διαφωνίες, θα σας παρακαλέσω να προχωρήσετε σε μια από τις ενδεδειγμένες λύσεις για αυτήν την κατάσταση. Δημιουργήστε ή συνεχίστε στο ήδη παρόν topic του sonap την ανάπτυξη της σκέψης σας ή εάν διαφωνείτε ιδεολογικά... επί θρησκευτικών προσανατολισμών, κάντε άλλο topic στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Είναι πολύ άσχημο να μπαίνουν νέα μέλη στο forum και να επιλέγουν να διαβάσουν ένα topic και να καταστρέφεται η εικόνα της συζήτησης με αυτές τις άσχετες θεματικά επεμβάσεις.

Τι λέτε; Θα κάνετε αυτό που είναι ορθό ή θα πρέπει να κάνουμε πάλι τον ADMIN δικαστή;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

zagreasΜέλος
06/04/2004, 23:16:57
<<Αυτό είναι ένα topic για την Πεντέλη που το δημιούργησε ένα μέλος του forum, το αναπτύσσει και το συντονίζει με τον δικό του τρόπο, με το δικό του πνεύμα, μέσα από την δική του άποψη.

Εάν θέλει κάποιος να δηλώσει την διαφωνία του με την ουσία του topic μπορεί σίγουρα να το κάνει μέσα σε αυτό το topic. Ας πει την άποψή του και ας την... ρίξει στο γυαλό. Εάν μετά νομίζει ότι η δική του άποψη για την Πεντέλη είναι διαφορετική από αυτήν που συζητείται σε αυτό το topic μπορεί να ανοίξει ένα topic δικό του και να καλέσει τα μέλη να συζητήσουν με βάση το δικό του πνεύμα και την δική του άποψη.

Μέχρις εδώ καλά, όλα και θεμιτά.

Αλλά το να έρχονται κάποια άτομα σε ένα topic, όχι με σκοπό να συζητήσουν την ουσία του θέματος, αλλά για να χαλάσουν την ροή της σκέψης και της συζήτησης σε αυτά τα μέλη που συμμετέχουν εδώ, είναι προσβλητικό, ανάγωγο και αντιδεοντολογικό. Και τα γεγονότα των τελευταίων μηνών με πείθουν.

Εάν θέλετε ΠΑΝΤΕΛΗ και SONAP να πείτε τις δικές σας απόψεις για την υπεροχή του χριστιανισμού έναντι του δωδεκαθεισμού ή του σατανισμού μπορείτε να το κάνετε σε ένα ξεχωριστό topic συζήτησης. Δεν σας εμποδίζει κανένας. Αλλά δεν το κάνετε γιατί υποθέτω ότι φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε ή ότι βαριέστε ή ότι απλά διασκεδάζετε με αυτήν την κατάσταση και ότι ο μόνος σας στόχος είναι μια προσωπική επίθεση σε ένα μέλος του forum για τους δικούς σας λόγους.

Επειδή όμως το forum δεν είναι το χωράφι σας και επειδή οι συζητήσεις δεν μπορούν να καταστρέφονται από προσωπικές επιθέσεις και διαφωνίες, θα σας παρακαλέσω να προχωρήσετε σε μια από τις ενδεδειγμένες λύσεις για αυτήν την κατάσταση. Δημιουργήστε ή συνεχίστε στο ήδη παρόν topic του sonap την ανάπτυξη της σκέψης σας ή εάν διαφωνείτε ιδεολογικά... επί θρησκευτικών προσανατολισμών, κάντε άλλο topic στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Είναι πολύ άσχημο να μπαίνουν νέα μέλη στο forum και να επιλέγουν να διαβάσουν ένα topic και να καταστρέφεται η εικόνα της συζήτησης με αυτές τις άσχετες θεματικά επεμβάσεις.

Τι λέτε; Θα κάνετε αυτό που είναι ορθό ή θα πρέπει να κάνουμε πάλι τον ADMIN δικαστή;>>

thoth

AΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ.

999

ΠΑΝΤΕΛΗΣΝέο Μέλος
07/04/2004, 10:01:12
quote:
άσχετες θεματικά επεμβάσεις.

Που το ειδατε το 'ασχετο', ρε παιδιά;
Το 'ποιηματάκι' μου συνοψίζει το κύριο θέμα τού topic:
αναδασώσεις, κραυγές εναντίον όλων, ποιηματάκια και επωδοί.
Μέσα στο θέμα είμαι!!!
Αλλά φαίνεται το χιούμορ συγχωρείται μόνο στούς ημετέρους

quote:
ο μόνος σας στόχος είναι μια προσωπική επίθεση σε ένα μέλος του forum

προσωπική επίθεση σε ένα ψευδώνυμο/μάσκα; ενδιαφέρουσα άποψη, thoth!

quote:
θα πρέπει να κάνουμε πάλι τον ADMIN δικαστή

αχχχ, πάλι ο 'θείος' θα μάς σώσει.

Posted by Ntavelis666 - 24/03/2004 : 21:30:20

quote:
Τότε ήταν που ευχήθηκα ολόψυχα, ο επόμενος που θα μπεί μέσα να τον βρεί το χειρότερο κακό.

Ο ΟΡΘΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΟΡΘΟΣ

Edited by - ΠΑΝΤΕΛΗΣ on 07/04/2004 10:04:33

07/04/2004, 11:58:16
Mάλιστα...άλλο ένα "νέο" μέλος//που με το "πρώτο" του μήνυμα σπεύδει να κοροϊδέψει...
κ καλά το "πρώτο"...χιούμορ/ok....
Tο δεύτερο;;
[προσωπική επίθεση σε ένα ψευδώνυμο/μάσκα; ενδιαφέρουσα άποψη, thoth!]
Aν αρχίσω να σε βρίζω αγαπητέ Παντελή...//θα παρεξηγηθείς ή όχι;
Yποθέτω πως ναι//γιατί; Γιατί πίσω από το ψευδώνυμο "Παντελής" είσαι εσύ
κ όχι κάποιο φανταστικό πλάσμα που ζει μέσα στο δίκτυο.....

[αχχχ, πάλι ο 'θείος' θα μάς σώσει.]
Πάλι; Tι εννοείς "πάλι";;---νέο μέλος δεν είσαι;
Έχει ξαναεμπλακεί σ'αυτή την ιστορία;

Έχετε ---θεώρησέ το "πληθυντικό μεγαλοπρέπειας"//
καταντήσει αηδία.

Yπάρχουν άλλα 2 θέματα για την Πεντέλη//μπορείτε να γράφετε εκεί
----αφού σας φαίνονται γελοία τα "εδώ".

Yπάρχει κ άλλο ένα στο Aχλαδότυρο//που περιμένει μια απάντηση sonap...

Mοnster Va(l)nta ......

07/04/2004, 12:36:11
Ελάτε (οι επιτιθέμενοι) μια βόλτα από εδώ, να δούμε τι συμβαίνει τέλος πάντων.

/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3718

Επειδή όντως έχει καταντήσει αηδία η όλη ιστορία.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 07/04/2004 13:12:38

-sonap-Μέλος
07/04/2004, 14:57:29
Βρε Valnta γιατι ασχολεισαι μαζι μου,με εσενα τα εχω?Ο Νταβελης δεν εχει στομα να μιλησει αν θελει?Πωπωω...και μη βιαστεις κι εσυ οπως μια αλλη να βγαλεις ευκολα συμπερασματα οτι ειμαστε σπειρα με σκοπο να σας το κλεισουμε το θεμα κλπ...με τον Παντελη(νεο μελος)δεν εχω καμια σχεση..Επισης την απαντηση που ηθελες στο καλαθι με τα φρουτα και τα τυρια,την εχεις!

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

07/04/2004, 15:25:31
Aν δεν κάνω λάθος/δεν ασχολήθηκα μαζί σου αλλά με τον Παντελή
Aπό σένα ζήτησα απλά να απαντήσεις εκεί που απάντησες/
ευχαριστώ+τέλος!

07/04/2004, 15:35:23
Για οποιαδήποτε ένσταση! όσον αφορά το θέμα που βρίσκεστε αυτήν την στιγμή επισκεφθίτε αυτό το δωμάτιο. /forums/topic.asp?TOPIC_ID=3718(για να διατηρούμε τους χώρους καθαρούς)
Σας θερμοπαρακαλώ.

Ntavelis666Μέλος
08/04/2004, 16:56:20
MIA ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΤΟ 1885

Μια ημέρα του 1885, πέντε ορειβάτες σε μια εκδρομή τους στην Πεντέλη, ανέβηκαν στην κορυφή της και έκατσαν όλο το βράδυ για να δούν την ανατολή του ηλίου και την επόμενη κατέβηκαν πρός τη Σπηλιά για να την επισκεφθούν. Οι μαρτυρίες των ορειβατών είναι συγκλονιστικές :

"Απελαμβάναμε το λυκαυγές ανεπνέομεν αέρα καθαρό και ψυχική αγαλλίαση. Μετ'ολίγου διακρίναμε τα πρώτα σημεία της ανατολής του ηλίου. Φλογώδη κύματα αναδυόμενα απο της θαλάσσης διεσκορπίζοντο είς τον ορίζοντα με καταπληκτική ταχύτητα. Κατόπιν διεκρίνετο είς πυριφλεγής όγκος σχηματίζων μεγάλον πίθον περιβεβλημένων με ζώνας !!! Απροσδόκητο θέαμα !! Οφθαλμαπάτη !!! Αμέσως κατέρυθρος στρογγυλή σφαίρα ήτις εφαίνετο ως να περιστρέφετο !!! Ονειρώδης οπτασία ανωτέρα πάσης περιγραφής. Το μεγαλοπρεπές και εκθαμβωτικό κάλλος της φύσεως ήτο ανυπέρβλητο. Ησθανθήκαμε όλοι ανέκφραστο ευχαρίστηση. Τελευταίο όραμα ήτο η σκιά του Πεντελικού όρους η οποία εξετείνοτο μέχρι του λιμένους Πειραιώς".

Μετά απο αυτό, οι ορειβάτες ξεκίνησαν κάθοδο του Πεντελικού, φτάνωντας στη Σπηλιά. Μπήκαν στην περίφημη στοά με τη λιμνούλα και να τι τους συνέβη :

" Είς το βάθος της σπηλιάς είναι η πηγή του νερού καλυπτόμενη υπό φυσικάς μικράς σήραγγας τυφλής. Είς εξ'ημών, λαβών αναμμένο κεράκι, εισήλθε είς την πηγή κυρτώσας πρός τούτο το σώμα του διότι η σήραγξ είναι πολύ χαμηλή. Έκαμε ολίγα βήματα εντός της σήραγγας, έσβησε όμως το κερί του και κατεβλήθη υπό τρόμου και παρέμεινε εν ακινησία όπου ευρέθη μη απαντών είς τας κλήσεις μας ! Εισήλθε και ο δεύτερος σύντροφος μας αλλά και αυτός έσχε την αυτήν περιπέτεια. Ούδ'αυτός απήντα είς τας κλήσεις μου ! Με κατέλαβε απελπισία. Την στιγμή εκείνη αφίκετο εκ Κηφισίας είς νεαρός αγωγιάτης με δύο Γάλλους περιηγητάς. Τω διηγήθει οτι είχε συμβεί, αλλά με καθυσήχασε βεβαιώσας με οτι ουδείς υπήρχε κίνδυνος και εισήλθε είς την σήραγγα κρατών είς χείρας αυτόματον ηλεκτρικό φαναράκι Οι προησέλθοντες ίδοντες φώς και τον νεαρό αγωγιάτη ανεθάρρησαν και συνήλθον. Ο πρώτος εγέμισε το παγούρι του νερό απο την πηγή ήτις, ως έλεγε κατόπιν, ήτο στερνίτσα με μετάλλινην επιφάνεια ! Καθήν στιγμήν εβούτησε είς αυτήν το παγούρι του προεκλίθει ως μας έλεγε τοιούτος μεταλλικός γδούπος ώστε ενόμισε πρός στιγμήν οτι απεσπάσθη εκ της οροφής της σήραγγας ογκώδες τεμάχιον και τον κατεπλάκωσε" !

Την εκπληκτική αυτή ιστορία έμαθα χάρη στον πολύ καλό Φίλο ΠΑΝΕΙΟ.

catΜέλος
09/04/2004, 02:34:15
Χα χα χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Σας χαιρετώ φίλοι μου !!

Σας παρακολουθώ σιωπηλά ...και απορώ...

Τι να πώ δεν ξέρω !!!!!

Διαβάζοντας το θέμα μου ηρθε η ιδέα να δημιουργήσω ενα topic "Υβρισθείτε αφοβα" ...αλλα τελικά κάποιος ΕΧΕ....πρόλαβε

Σας χαιρετώ παιδιά, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ....

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

RostarΜέλος
09/04/2004, 03:06:08
Φίλοι μου γειά σας

Έλειψα για κάμποσες μέρες στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους.
Αισθάνομαι άσχημα όταν, επανερχόμενος στο topic, πέφτω πάλι πάνω στο γνωστό άτομο με την εν κρανίω τρικυμία του...
Φαίνεται ότι μέσα στον παροξυσμό της μεγαλοεβδομάδας του, κρίνει σκόπιμο να μας εξαπολύσει μερικά κύματα λιβανιού μπας και γλιτώσουμε από τα φαντάσματα που τον έχουν γαλουχήσει στην εκ της ερήμου και της...ερημιάς θρησκοληψία του !
Τι να κάνουμε ρε παιδιά ;...Θα τον υποστούμε και πάλι... :)))))))))
Ας φροντίσουμε μόνο να το διασκεδάσουμε μια και η δαπάνη φαιάς ουσίας περί του εν λόγω...σταυροφόρου (τρομάρα του !!!) είναι κυριολεκτικά χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα.
Ευτυχώς που η παράθεση πολύ ενδιαφερόντων εδαφίων συνεχίζεται, τόσο σ' αυτό το topic, όσο και σ' εκείνο του Αίαντα, με την εκπληκτική δουλειά που προσφέρει ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ...
Όσον αφορά το τι σημαίνει για τη ψυχή η θέαση της ανατολής πάνω στο Πεντελικό Θαύμα, έχω προσωπική μαρτυρία την 21η Ιουνίου του 1982, έχοντας ξενυχτήσει εκεί, περιμένοντας να λάμψει το πρώτο φως του Ηλιακού δίσκου.
Μιλάμε για ασύλληπτης έντασης ενεργειακή τόνωση.
Λες και όλοι οι πόροι του σώματος διαστέλλονται προκειμένου να εισρεύσει όσο το δυνατόν περισσότερη ζωοφόρος ακτινοβολία από τη σεπτή εκείνη ώρα , κατά την οποία... Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ !!!
Δοκιμάστε να ξαγρυπνήσετε πάνω στο Ιερό Όρος την παραμονή του θερινού ηλιοστασίου και θα με θυμηθείτε... Μόνο στους Δελφούς και στην Δήλο δέχεστε με περισσότερη ένταση τη Θεϊκή Θωπεία και όχι άδικα βέβαια.
Επειδή όμως είναι λίγο δύσκολο, έως ακατόρθωτο πλέον, να καταφέρει πια κάποιος να εισέλθει τη νύχτα μέσα στους προαναφερθέντες ιερούς τόπους, η εναλλακτική λύση του Πεντελικού προσφέρεται στη διάθεσή σας χωρίς ουσιαστικά εμπόδια.
Τη στιγμή εκείνη που οι ακτίνες του Ηλίου Αστέρος θα επιπέσουν πάνω στην ύπαρξή σας, θα αισθανθείτε τι σημαίνει πραγματικά ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ !!!... (κι όχι η κωμωδία με το μούστο από το μπρούτζινο σκεύος...)
Φροντίστε μόνο να είστε καθαροί, σωματικά και ψυχικά, διαφορετικά ας το αφήσετε για κάποιαν άλλη φορά.
Επίσης καλό είναι να προσεγγίσετε το όλο περιβάλλον του Πεντελικού χωρίς διάθεση ρεπορτάζ, αλλά με την αίσθηση του δέους και της προσήλωσης που επιβάλλεται, όταν οδηγούμε τα βήματά μας σε ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.

Να είστε όλοι καλά και ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !

(Του ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΦΩΤΟΣ, που οι σκοτεινοί αιώνες των βανδάλων με τα μαύρα ράσα, έθαψαν πολύ βαθειά μέσα στις υπάρξεις των κατοίκων αυτών των ιερών χωμάτων...όμως ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ...ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ όσο περνάει ο καιρός...)

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ...ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΛΙΟ
(Iron Maiden : Dance Of Death)

-sonap-Μέλος
13/04/2004, 08:35:24
Μου προκαλειτε απιστευτο γελιο!!!
Rostar σου πηρε πολυ να σκεφτεις ολα αυτα που γραφεις?Σας χαλαει η χολη που σπερνω?Δεν πειραζει,δεν ειναι χολη ειναι αντιρηση-μια αλλη γνωμη,δεν καταλαβα μου το απαγορευει κανεις?Δεν πα να χτυπιεστε...Ρε δεν πειθετε κανεναν εκτος απο τους ομοιους σας που δυστυχως ειναι πολλοι και κατεχουν και θεσεις ανωτερες.Αφηστε εμας τους πιστους Χριστιανους και τους Γιαχβε ακολουθους να ακουγομαστε εστω...Αιντε!

-sonap-Μέλος
13/04/2004, 09:57:48
"Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι η ζωή της Πάρου στηρίχτηκε για δύο χιλιάδες χρόνια στα ίδια τα σπλάχνα της γης, στο παριανό μάρμαρο. Αυτό το ίδιο υλικό που όπως τότε, έτσι και σήμερα είναι η ύλη για την οικοδόμηση των σπιτιών του νησιού. Πάνω σ" αυτό σκαλίζονται τα στολίδια σε σπιτάκια, ναούς, ξωκλήσια και ξώμπουργα.
Η ζωή και η οικονομία της Πάρου κατά την κλασσική περίοδο στηριζόταν στα λατομεία μαρμάρου του νησιού. Το μάρμαρο της Πάρου ήταν από τα περιζήτητα υλικά της κλασσικής αρχιτεκτονικής και γλυπτικής. Αρχιτέκτονες και γλύπτες -τα μεγάλα ονόματα απ' όλη την Ελλάδα και τις αποικίες- έρχονταν στην Πάρο για να προμηθευτούν μεγάλες ποσότητες. Η Πάρος έδινε τότε περισσότερες ποσότητες μαρμάρου απ' ότι η Πεντέλη στην Αθήνα."

Για να μην ξεχναμε οτι δεν υπαρχει μονο η Πεντελη!

Ntavelis666Μέλος
13/04/2004, 23:40:56
Γειά σας Αγαπητοί Φίλοι !

Φίλε μου ROSTAR, κάθε φορά που διαβάζω μύνημα σου, δεν ξέρω αλλά μια απίστευτη χαρά με πιάνει βλέποντας το πόσο γλαφυρά εξυμνείς αυτό το ανυπέρβλητο Αττικό Θαύμα που λέγεται ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ. Διότι Φίλε μου, είτε το γνωρίζεις, είτε όχι, είσαι ένας ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ αυτού του Όρους. Λίγοι οι άνθρωποι που τρέφουν τόσο τεράστιο σεβασμό και Αγάπη για αυτό το χιλιοταλαιπωρημένο και περιφρονημένο απο τους σημερινούς Ρωμιούς Βουνό. Να'σαι καλά Φίλε !

Αγαπητέ ΠΕΛΑΣΓΕ που χάθηκες ;

Ntavelis666Μέλος
13/04/2004, 23:42:25
Υπάρχει μια βίλα στην Πεντέλη η οποία έχει παντού γύρω της χαραγμένο ένα αρχαιοελληνικό Α μέσα σε κύκλο. Σε κάποιο σημείο της βίλας υπάρχει μια ταμπέλα που γράφει ALPHA LAND. Μήπως γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό ;

Κοντά στην ίδια περιοχή υπάρχει η βίλα του Μπότση. Κάτοικος της περιοχής και φίλος μου, μου γνωστοποίησε οτι η εν λόγω βίλα ήταν κάποτε ερειπωμένη και όταν μια παρέα γνωστών του πρίν χρόνια μπήκαν μέσα, διαπίστωσαν οτι υπήρχαν πέντε (!!!) υπόγεια στο κτίσμα. Έφτασαν μέχρι το δεύτερο υπόγειο. Όταν προσπάθησαν να συνεχίσουν δεν τα κατάφεραν. Τους έπιασε φόβος και πανικός και έφυγαν.
Ο φίλος μου γνώριζε απο κάτοικο της περιοχής οτι στο τελευταίο υπόγειο υπήρχε κρυφή στοά που αν την ακολουθούσε κανείς, έφτανε στα έγκατα της Πεντέλης και αυτή τη στοά έλεγε οτι τη χρησιμοποιούσαν Σατανιστές. Η ατμόσφαιρα μου έλεγε ο φίλος μου ήταν αρκετά βαριά έως ανυπόφορη ενώ τα κατάλοιπα Μαύρης Μαγείας έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Σήμερα αυτή η βίλα ανακαινίστηκε και είναι κλειδωμένη. Άγνωστο σε ποιόν ανήκει.