- ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
πώς θα απαλλαγώ από το μέντιουμ που με παίρνει τηλέφωνο κάθε τρείς και λίγο??
Οφθαλμός αντί οφθαλμού.
Να βάλεις τη μαϊμουδίτσα να της δαγκώσει τη μύτη.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/12/2012 12:12:12
Τα όνειρά σου μόνο εσύ μπορείς να τα εξηγήσεις στα σίγουρα. Όταν ξυπνάς και το επαναφέρεις στην μνήμη σου κάτι θα σου έρθει στο μυαλό. Μην τα παίρνεις κατά γράμμα είναι συμβολικά
Π.χ. σε όσα αναφέρεις, γράφω δυο πράγματα που μου ήρθαν στο μυαλό και βεβαίως δεν είναι απαραίτητο να έχω δίκιο γιατί δεν είμαι εσύ
«Ήσασταν νεκροί»
Ίσως να εκφράζεις έτσι το τέλος της σχέσης σας. Πιθανόν να είχες δεθεί αρκετά μαζί του οπότε βιώνεις το τέλος ως θάνατο.
«Είχες αίματα, αυτός όχι»
Ίσως να εκφράζεται έτσι το ερωτικό στοιχείο ή ίσως να έχει σχέση με το ότι πληγώθηκες από την συμπεριφορά του.
«Ξεχείλιζε νερό από την μπανιέρα»
Έτσι συμβολίζεται το υποσυνείδητο αλλά μπορούμε να πούμε και ότι θα ήθελες το νερό να ξεπλύνει τα συναισθήματά σου και να νιώσεις και πάλι χαρούμενη όπως πριν.
Δεν είναι τόσο δύσκολη η εξήγηση των ονείρων αρκεί να έχουμε κατά νου ότι ο άνθρωπος πάντα κάνει προσπάθειες να λύσει τα θέματά του, γιατί όχι και στον ύπνο του. Εάν εξασκηθείς λίγο θα ξεπεράσεις τα τυχάρπαστα μέντιουμ, καφετζούδες, χαρτορίχτρες κ.λ.π. και δεν θα χρειάζεσαι κανέναν να διακρίνει κάποιες λύσεις για την πορεία σου.
quote:
Dying_Incubus
Φίλε Ψηλέ, σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωρό στην οικογένεια σου και να είναι γερό και δυνατό.
Ειλικρινά, σας εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Ευχαριστώ πολύ φίλε Dying_Incubus,
Σήμερα το πρωί και ώρα 05:07 Λουξεμβούργου (06:07 ώρα Ελλάδος), η κόρη μας είδε το λιγοστό φως μιας σκοτεινής και χιονισμένης ημέρας.
Ήμουνα μέσα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού. Είναι κάτι το μοναδικό και θα συμβούλευα στους μέλλοντες πατεράδες να τη το χάσουν.
Εύχομαι στον καθένα σας η ζωή να σας χαρίζει πάντα και μόνο ευτυχισμένες και τρυφερές στιγμές συντροφιά με τα άτομα που αγαπάτε.
Κώστας

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΒΡΕ !!!!!!!!!!!
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
Ψηλός
Σήμερα το πρωί και ώρα 05:07 Λουξεμβούργου (06:07 ώρα Ελλάδος), η κόρη μας είδε το λιγοστό φως μιας σκοτεινής και χιονισμένης ημέρας.
Ήμουνα μέσα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού. Είναι κάτι το μοναδικό και θα συμβούλευα στους μέλλοντες πατεράδες να τη το χάσουν.
Αν και ξεφεύγουμε, θα σου ευχηθώ κι εγώ πολύχρονη να είναι και, ναι, ήμουν κι εγώ παρών στη γέννηση της δικής μου, πολλά χρόνια πριν βέβαια.
Να σου ζήσει η μικρή Τοξότις και εύχομαι απ'τα βάθη της ψυχής μου να μεγαλώσει και να γίνει μια υπέροχη Αμαζόνα που με το τόξο της θα στοχεύει προς άπαντες!
Αντε.. καλοβαπτιστη να είναι..
Α.. και μη τυχόν της δόσεις όνομα πριν ζητησεις τη γνώμη μας![]()
![]()
Προπαντώς θέλω τη γνώμη του Γιαπετ!![]()
Να είναι πάντα γερή, υγιής και καλότυχη στην ζωή της.
Είναι όντως μια πολύ σημαντική και παράλληλα όμορφη εμπειρία το να είσαι στην αίθουσα τοκετών δίπλα στην γυναίκα σου και να μοιραστείς μαζί της όλη την διαδικασία του ερχομού του παιδιού σας.
Ελπίζω μόνο να μη λιποθύμησες όπως τυχαίνει σε αρκετούς πατεράδες. ![]()
Φίλε Rankett, όντως ξεφεύγουμε αλλά είναι κάτι πολύ όμορφο και χαρμόσυνο το γεγονός ότι κάποιος συνομιλητής μας βίωσε κάτι τόσο δυνατό όσο η πατρότητα.
Και πέρα από τις συζητήσεις μας, τους διαλόγους μας, τις συγκρούσεις μας ενίοτε, τις ιδεολογικές διαφορές μας κλπ, υπάρχει κάτι που μας "δένει" όλους μας κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό.
Αυτό αποδεικνύει ότι δεν συζητούν ηλεκτρονικοί λογαριασμοί στις Συζητήσεις αλλά άνθρωποι οι οποίοι καταθέτουν κομμάτια ψυχής και προσωπικά πιστεύω πως αυτό αποτελεί μια πολύ όμορφη πλευρά των Forums του Esoterica. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Να σας ζήσει το μωρούλι σας
****Έχει ήδη όνομα. Εδώ στα "ξένα", όταν πας στο Δήμο να δηλώσεις τη γέννηση, πρέπει να δώσεις όνομα. Το όνομα αυτής Ρίτα.
Βέβαια, θα επισημοποιηθεί με τη βάπτιση όταν έλθει η ώρα.
Edited by - Ψηλός on 05/12/2008 17:42:31
quote:
****Έχει ήδη όνομα. Εδώ στα "ξένα", όταν πας στο Δήμο να δηλώσεις τη γέννηση, πρέπει να δώσεις όνομα. Το όνομα αυτής Ρίτα.
Χμμ!
Λες να αρχίσει να τραγουδάει όταν μεγαλώσει λίγο; ![]()
![]()

quote:quote:
****Έχει ήδη όνομα. Εδώ στα "ξένα", όταν πας στο Δήμο να δηλώσεις τη γέννηση, πρέπει να δώσεις όνομα. Το όνομα αυτής Ρίτα.Χμμ!
Λες να αρχίσει να τραγουδάει όταν μεγαλώσει λίγο;
Μωρέ όταν μεγαλώσει με το καλό, ας τραγουδάει.
Τώρα ξέρεις τι πάει να πει αυτή να θέλει να "τραγουδάει" σε κάτι ώρες που δεν μπορείς να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά;;
***Καλούλα είναι μωρέ. Σε σχέση με τον αδελφό της (όταν ήταν και αύτός νεογέννητο), αυτή είναι πιο ..... διακριτική.![]()
![]()
= = = = = = = = = =
Μαράκι τελικά τι έγινε με τον τσαρλατάνο; Τον ξεφορτώθηκες;;
Ελπίζω να μπήκες σε ένα σωστό δρόμο και σιγά σιγά να ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου.
Edited by - Ψηλός on 12/12/2008 01:08:39
quote:
Τώρα ξέρεις τι πάει να πει αυτή να θέλει να "τραγουδάει" σε κάτι ώρες που δεν μπορείς να κρατήσεις τα μάτια σου ανοιχτά;;
Τώρα αρχίζουν τα όργανα κι οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια... ![]()
![]()