ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nitro912gr30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/04/2004, 15:49:53
ΠΡΟΣ ΧΑΡΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΤΥΠΗΣΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
ΠΟΥ Ο ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΝΟΕΙ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ INFECTED MUSHROOMS ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ
ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ. ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΟΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ,
Ο ΘΕΟΣ ΟΡΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ 7ης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,
ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ,
ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΣΩΣΤΑ.
[ΗΘΕΛΑΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ!]

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑΣ.

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΡΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ,
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ
ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ.
[ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΔΑΜ ΠΟΥ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.]
[ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΝΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΓΗΡΑΣΚΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΓΗΡΑΤΙΑ.]
ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΠΡΩΤΟΥ ΑΜΑΡΤΗΣΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΔΑΜ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΖΩΗ ΑΝΤΙ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ
ΘΕΟΥ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΓΕΓΟΝΟΣ ,ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ,ΕΑΝ ΔΕΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ,ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 7η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ .

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ Ο ΑΔΑΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 6ης
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η 7η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΗΜΕΡΑ.
Η 7η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΑΔΑΜ,
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ 7ης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Ο ΑΔΑΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 4139 π.Χ.
[4139-1πΧ.=4138 ΕΤΗ ]+[1πΧ.-1μ.Χ.=1ΕΤΟΣ]+[1μ.Χ.-2012=2011ΕΤΗ]+1000 =
4138 + 1 + 2011 + 1000 = 7150 ΕΤΗ

ΑΡΑ 6150 ΕΤΗ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ
ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 1000 ΕΤΗ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΗ
ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ.

ΝΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΡΙΣΕ.

ΕΤΣΙ ΟΙ 6 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΔΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 6 Χ 7150 = 42900 ΕΤΗ

ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΑΘΗΣ

MELETHTHS

24/04/2004, 22:10:19
Προς nitro912gr =
Φιλε μου δεν χανεις τιποτα να ξεσκονισεις τις γνωσεις σου στα προσκοπικα. Εγω μελετω ενα βιβλιο και μια βιντεοκασετα που ειχα αγορασει στο στρατο «μεθοδοι επιβιωσης της S.A.S.» (χαχαχαχαχα!!)
[Αυτα μεταξυ σοβαρου και αστειου, διοτι εχω γραψει οτι ποτε δεν πιστευα στην ολοκληρωτικη μελλοντικη καταστροφη του πολιτισμου μας, παντα νομιζα οτι η ανθρωποτητα μπορει και ανταπεξερχεται στις δυσκολιες και τις ξεπερνα. Ομως οσο περισσοτερο ερευνω το θεμα –αντικειμενικα πιστευω- τοσο πειθομαι οτι κατι θα συμβει...]

Προς ΜΕΛΕΤΗΤΗ =

Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !!!!!!!!!
Ενα μηνυμα που μου αρεσε!! Μου αλλαζεις την αποψη που χωρις να το θελω εβγαλα για σενα απο τα προηγουμενα μηνυματα σου.
[ποτε δεν εγραψα οτι εχουμε αντιπαραθεση αποψεων. Απλα εσυ ακολουθεις ενα τροπο εξηγησης πιο κοντα στην πιστη ενω εγω πιο κοντα στην επιστημονο-λογικη κατευθυνση. Αυτη ειναι η διαφορα μας. Τα αποτελεσματα ισως ειναι τα ιδια ακριβως. Και ναι, δεν εχω μελετησει Βιβλο]
Γραφεις = <<ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΙΤΖΙΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.
ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ" VORDERASLATISCHE ABTEILUNG " , ΕΚΕΙ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΧΙΛΙΕΤΙΑ π.Χ.
[ Αρ. Καταλόγου VA/243 ]>>
Πολυ ενδιαφερον (και οσα γραφεις παρακατω). Μπορεις να μου πεις τις πηγες σου? Εχω το βιβλιο του Σιτζιν «Ο 12ος πλανητης» αλλα δεν θυμαμαι να αναφερεται αυτο πουθενα. Θελω οπωσδηποτε να το βρω. Ειναι καταπληκτικο αν ειναι αληθινο!!
Μεχρι εκει που γραφεις << ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΣΟΥΜΜΕΡΙΟΙ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ>> ολα καλα. Απο εκει και κατω μου τα μπερδευεις ομως.... Δυσκολα σε ακολουθω στο συλλογισμο σου...
Επισης γραφεις << KΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ELLAYAHU RIPS ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΤΑ 304.805 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΙΣΟΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ YITZHAK RABIN TO 1995. KAI ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΗ ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ >>

Και αυτο το βιβλιο το εχω (στην αγγλικη γλωσσα) ονομαζεται THE BIBLE CODE και ναι εχεις δικιο για αυτο που αναφερεις, απλως ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβει κανεις τον τροπο με τον οποιο αποκωδικοποιουνται τα εβραικα κειμενα. Ειναι δυσκολο για τον αναγνωστη να ακολουθησει την συλλογικη του συγγραφεα του βιβλιου και οπότε να πιστεψει στην εγκυροτητα (τουλαχιστον αυτη ειναι η αποψη μου).

Εμένα δεν με επεισε, παρ’όλο που φαινεται πως με αυτο τον μαθηματικο τροπο, ο τυπος αυτος «προφητευει» πολλα γεγονοτα που εγιναν κιολας. Αλλα ειναι δυνατον, πες μου, ολοκληρο βιβλιο με αποκωδικοποιημενες προφητειες, που υποτιθεται οτι ειναι παρμενες απο την Βιβλο (στην εβραικη της αποδοση) να εχει σαν μια απο τις σημαντικοτερες «προφητειες» του την δολοφονια του Γιτζακ Ραμπιν??? Ε, μην τρελαθουμε κιολας!! Σιγα το γεγονος! Εδω τοσοι και τοσοι δολοφονουνται. Ηταν τοσο σημαντικο γεγονος – σημειο καμπης – για την ανθρωποτητα αυτη η δολοφονια??? Δεν νομιζω...

Στο δευτερο σου μηνυμα (προς Chara) μου τα χαλας παλι με τους αυθαιρετους συλλογισμους σου. Δεν σε κριτικαρω, μη με παρεξηγεις ΜΕΛΕΤΗΤΗ. Ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να εκφραζεται οπως θελει και να λεει τις αποψεις του ελευθερα. Απλως αυτα που λες μου φαινονται περισσοτερο αοριστολογιες απο αυτα που λεω εγω... [και ποτε δεν ημουν της αποψης οτι μπορουμε να προσωποποιουμε με ανθρωπινα κριτιρια και χαρακτηριστικα αυτη τη δυναμη που δημιουργησε το συμπαν, αυτο που λεμε ΘΕΟΣ. Αρα δεν μπορω να συμφωνησω οτι ο ΘΕΟΣ μας εχει και σχεδιο ]

Οπως και να εχει, μεσα απο αντιπαραθεσεις και προτασεις αποψεων, βγαινουν καποια συμπερασματα.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ/ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ.

24/04/2004, 22:13:49
Σε προηγουμενο μου μηνυμα ειχα το θαρρος να παραθεσω μια συνομωσιολογικη ιδεα που μου ηρθε στο μυαλο πριν λιγες μερες. Με λιγα λογια περιληπτικα ελεγα οτι «μηπως οι ΗΠΑ κατι γνωριζουν για την πιθανοτητα μετακινησης του φλοιου της Γης λογω συσσορευσης παγων στους πολους και μηπως για αυτο το λογο αρνηθηκαν στο Κιοτο να μειωσουν τους ρυπους απο τις βιομηχανιες τους? Μηπως ηθελημενα θελουν ανοιγμα της τρυπας του οζοντος για να λιωσουν ‘φυσιολογικα’ οι παγοι και να μειωθουν ετσι οι πιθανοτητες μετακινησης του φλοιου της Γης???»

Αυτη την αποψη παρεθεσα. Η τρυπα του οζοντος ομως ειναι μονο στο Νοτιο Πολο (στην Ανταρκτικη). Τι γινεται με τους παγους του Βορειου Πολου?? Η παρακατω ιδεα μου ηρθε χθες :
Στους περισσοτερους απο εσας ειναι γνωστο το προγραμμα HAARP των ΗΠΑ. Εχουν γραφτει διαφορα κατα καιρους. Ενα συμπλεγμα κεραιων στην Αλάσκα που αλλοι λενε οτι χρησιμευει για εξ’αποστασεων πειραματα νοητικου ελεγχου, αλλοι για μυστικο οπλο, αλλοι για ραδιοεπικοινωνιες και αλλοι για εκκληση ακτινοβολιας με σκοπο την κλιματολογικη αλλαγη της περιοχης. Σιγουρα παντων ειναι ενα TOP SECRET προγραμμα του αμερικανικου στρατου. Και αν λαβουμε υποψη μας την τελευταια πιθανοτητα, να ειναι δηλαδη χρησιμο στην εκκληση ακτινοβολιας με σκοπο την κλιματολογικη αλλαγη της περιοχης, μπορουμε να υποθεσουμε (παντα υποθεσεις κανουμε) οτι χρησιμοποιειται για λιωσιμο των παγων με ‘φυσικο’ τροπο, στο Βορειο Πολο. Αλλωστε την προηγουμενη βδομαδα ειδα στις ειδησεις που ελεγε για το λιωσιμο ενος παγετωνα στο Βορειο Πολο, μηκους μερικων δεκαδων χιλιομετρων, ηλικιας καποιων δεκαδων χιλιαδων ετων...
και παραθετω ενα site:
http://www.space.com/scienceastronomy/planetearth/arctic_soilmelt_010207_wg.html

Τα συμπερασματα δικα σας....

nitro912grΜέλος
25/04/2004, 01:32:06
μα λιωνοντας οι παγοι θα ανεβει η σταθμη του νερου οποτε δεν τους συμφερει ουτε αυτους

quote:
Ο ΑΔΑΜ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 4139 π.Χ.

ποιος το ειπε αυτο?

I Stand Alone

25/04/2004, 19:24:51
Προς Nitro912gr =
Λιωνοντας οι παγοι σιγα σιγα (μεσω του φαινομενου του θερμοκηπιου, τρυπα του οζοντος κτλ) μπορουν ολοι να λαβουν τα μετρα τους αφου τα νερα θα ανεβασουν την σταθμη με πολυ αργους ρυθμους. Σε αντιθεση με τις υπολοιπες θεωριες (αναστροφη των πολων, μετακινηση του φλοιου της Γης λογω μεγαλης μαζας παγων) οπου η καταστροφη θεωρειται οτι θα επελθει ξαφνικα, μεσα σε μια μερα...

25/04/2004, 19:48:39
προς ΜΕΛΕΤΗΤΗ =
σε προηγουμενο μηνυμα σου ειπες για τον Σιτζιν και το εκθεμα στο Μουσειο του Βερολινου με τους 12 πλανητες και απαντησα εγω και ειπα οτι παρ'ολο που εχω το βιβλιο, δεν θυμαμαι να γραφει ο Σιτζιν τετοιο παργμα.
Εκανα λαθος λοιπον. Ξεσκονισα το βιβλιο "Ο 12ος Πλανητης" (το εχω διαβασει εδω και παρα πολυ καιρο) και το βρηκα στο κεφαλαιο οπου περιγραφεται η κοσμοθεωρια των Σουμμεριων και η Θεογονια τους. Εχει και φωτογραφια του εκθεματος και σχεδιο του συγγραφεα.
Οποτε, Οκ, δικο μου λαθος!

charaΝέο Μέλος
26/04/2004, 00:07:20
geia sou file melethth,

me liga logia mas les oti theos-giaxve mas thelei avoula onta kai mas timwrei epeidh dialeksame na eimaste aneksarthtoi? pou einai tote o eysplaxnos theos ths agaphs? giaxve: "etsi eiste e? thelhsate na apokthsete thn gnwsh? oriste h timwria sas"!!!
den mou fainetai emena katholou omorfo ayto.
kai na to paroume apo thn allh apopsh...dhladh theos kai diavolos (kai oxi ewsforos...mhn xrhsimopoioume onomata allwn thewn ston xristianismo!!!!), ta exoun kanei plakakia kai paizoun mazi mas???
ean einai etsi tote giati den enantiwnomaste kai ston giaxve kai ta rixnoume ola ston kako diavolo???

filika chara

diati den ripteis zey thee tous keraynous...

charaΝέο Μέλος
26/04/2004, 00:10:20
pros nitro:

o adam dhmiourghthike to 4139 p.x. giati to leei h vivlos. :-)

filika chara

diati den ripteis zey thee tous keraynous...

26/04/2004, 12:11:58

Η ταινία έχει τον τίτλο "Τhe Day After Tomorrow" και η ιδέα είναι η εξής: Ο Βορράς μπαίνει σε μία νέα περίοδο παγετώνων.

Από το site της ΝΑΣΑ έρχεται η τελευταία έρευνα
5 Μαρτίου 2004: Το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα μπορούσε να βυθίσει την Βόρειο Αμερική και την Δυτική Ευρώπη σε μία νέα παγετώδη περίοδο, πιθανόν μέσα σε λίγες μόνο δεκατίες.

http://science.nasa.gov/headlines/y2004/05mar_arctic.htm?list912698

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 26/04/2004 12:14:33

epithoΝέο Μέλος
26/04/2004, 13:39:27
έλεος.

ρε παιδια, εντάξει. ωραίοι οι συνυρμοί σας και λογικότατα αποτελέσματα βγάζουν όλοι.

μιλάμε για προφητείες, θεούς, δαίμονες, εξωγήινους, συνομωσίες.

ναι, στο τέλος μπορεί να καταλήξουμε με όλα αυτά οτι το 2012 θα μηδενιστούν τα πάντα όσον αφορά τους ανθρώπους.

θα θέσω κάποια θεωρήματα, μιας και δεδομένα δεν υπάρχουν.
-Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος, δεν ξέρει καν πως υπάρχει. Ανέκαθεν βασιζόταν σε θεωρήματα για να διατυπώσει οτιδήποτε.
-Ο άνθρωπος είναι μικρός. όλα εξηγούνται πραγματικά με το άπειρο, όταν ο άνθρωπος εξηγεί απλά με αριθμούς και ότι οι αριθμοί μπορούν να πουν.

δεκτά; συνεχίζω αν είναι...

Τι να πουν οι μαγια...που είναι άνθρωποι
Τι να πουν οι μαθηματικοί...που είναι άνθρωποι
Τι να πει οποιοσδήποτε που είναι άνθρωπος;

Νομίζετε πως όταν το κουνούπι έρχεται να σας ρουφίξει το αίμα ξέρει οτι είστε άνθρωποι;

Νομίζετε πως όταν οι άνθρωποι προκαλούν αλλαγές πάνω στην γη, είτε αυτές είναι όζον, είτε πετρέλαιο, είτε δάση, είτε οτιδήποτε...ξέρουν τι είναι η γη;

Νομίζετε ότι κάποιος ξέρει οτιδήποτε; Τυφλοί είμαστε. Δεν ξέρουμε τίποτε. Μόνο υποθέτουμε. Μόνο θεωρούμε.

Και εγώ άνθρωπος είμαι. Αυτά που έγραψα, πάλι τίποτε δεν ξέρουν. Για αυτό ηρεμήστε. δεν θα βρεθεί ποτέ καμιά αλήθεια. όσοι την ψάχνετε δεν θα την βρείτε ποτέ, γιατί τίποτε δεν μπορεί να σας την δείξει. η αλήθεια είναι τριγύρω μας, μας φωνάζει σε μια συχνότητα που δεν ακούμε. έχει ένα χρώμα που δεν το βλέπουμε. είναι ύλη που δεν μπορούμε να αγκίζουμε.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ. ας μην το παίρνουμε εγωιστικά. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ. φιλάκια.

Balance