ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΕΩΡΙΑ ΧΟΡΔΩΝ-ΜΠΟΖΟΝΙΟ Ζ-ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΘΕΩΡΙΑ ΧΟΡΔΩΝ-ΜΠΟΖΟΝΙΟ Ζ-ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/03/2011, 16:05:14
quote:

[quote]Και για να κάνω και μία -τρόπον τινά- τοποθέτηση στη συζήτηση, έχω να πω πως αποτελεί για μένα σαφή συμβολή στο μέγα μυστήριο της σκέψης το ότι εξακολουθούν και υπάρχουν -μετά από τόσα που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες- παραθέσεις(quote) ακόμη και ολόκληρων των troll μηνυμάτων!

Εγώ δεν το βλέπω έτσι(μιας και για μένα κρούει ο κώδον),απλά διαβάζω μια ενδιαφέρουσα άποψη και την σχολιάζω.Σημασία δεν έχει ποιός γράφει αλλά τί γράφει.
--------------------------------------------------------------
Αλεχ

Θα πρεπει να δεις το θεμα απο την πλευρα του ιδιοκτητη του φορουμ
καθως αυτο δεν μας ανηκει.Απλα γραφουμε εδω μεσα ως επισκεπτες.
Ο Admin ειναι υποχρεωμενος να προστατευει το φορουμ και να
εφαρμοζει τους κανονες που εχει ο ιδιος θεσει,των οποιων κανονων
κανεις αποδοχη,ποσταροντας θεματα.
Ναι σωστο αυτο που λες,αλλα δεν συναδει με τους κανονισμους.
Αρα περιτευει καθε αναφορα.
Ειναι πολυ απλο.
Συμφωνουμε και γραφουμε,διαφωνουμε και δεν συμμετεχουμε.
Με συγχωρεις για τον διαφαινομενο κυνισμο,αλλα ετσι ειναι!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

06/03/2011, 16:06:28
quote:
alex22

Αμα θέλουμε να το πάρουμε πιό φιλοσοφικά το θέμα,να υπενθυμίσω οτι κάθε στιγμή είμαστε διαφορετικοί,πρέπει να ζούμε στο τώρα και να μην κοιτάζουμε το παρελθόν,να μην σκεφτόμαστε τα ασχημα και να εστιάζουμε στα θετικά,και πού ξέρετε μπορεί να προκύψει κάτι καλό(βασικά αυτό θα συνέβαινε άν όλοι εδω μέσα ήταν χριστιανοί και στην ουσία.)

Δες πώς αρχίζεις την πρότασή σου ... και πώς την τελειώνεις. Στην αρχή λες "Αμα θέλουμε να το πάρουμε πιό φιλοσοφικά" δηλ. φαίνεται ότι η σκέψη σου εστιάζει στην φιλοσοφική προσέγγιση ενός γεγονότος - τουλάχιστο δηλ. αυτό λες και με αυτό θες να ξεκινήσεις την τοποθέτησή σου - και μετά στο τέλος της πρότασής σου το γυρνάς στην θρησκεία, λέγοντας αυτό το "άν όλοι εδω μέσα ήταν χριστιανοί". Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ; & γιατί όλα σε ένα καζάνι ;

06/03/2011, 16:11:30
quote:
Δες πώς αρχίζεις την πρότασή σου ... και πώς την τελειώνεις. Στην αρχή λες "Αμα θέλουμε να το πάρουμε πιό φιλοσοφικά" δηλ. φαίνεται ότι η σκέψη σου εστιάζει στην φιλοσοφική προσέγγιση ενός γεγονότος - τουλάχιστο δηλ. αυτό λες και με αυτό θες να ξεκινήσεις την τοποθέτησή σου - και μετά στο τέλος της πρότασής σου το γυρνάς στην θρησκεία, λέγοντας αυτό το "άν όλοι εδω μέσα ήταν χριστιανοί". Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ; & γιατί όλα σε ένα καζάνι ;

Γιατί όλα συνδέονται,και δεν είναι ανάγκη να εστιάζεις τόσο στις λέξεις όσο στην ουσία της πρότασης.Πιά είναι η ουσία? Την βλέπεις? Αυτό κράτα.

Edited by - alex22 on 06/03/2011 16:11:55

06/03/2011, 16:13:36
quote:
Θα πρεπει να δεις το θεμα απο την πλευρα του ιδιοκτητη του φορουμ
καθως αυτο δεν μας ανηκει.Απλα γραφουμε εδω μεσα ως επισκεπτες.
Ο Admin ειναι υποχρεωμενος να προστατευει το φορουμ και να
εφαρμοζει τους κανονες που εχει ο ιδιος θεσει,των οποιων κανονων
κανεις αποδοχη,ποσταροντας θεματα.
Ναι σωστο αυτο που λες,αλλα δεν συναδει με τους κανονισμους.
Αρα περιτευει καθε αναφορα.
Ειναι πολυ απλο.
Συμφωνουμε και γραφουμε,διαφωνουμε και δεν συμμετεχουμε.
Με συγχωρεις για τον διαφαινομενο κυνισμο,αλλα ετσι ειναι!!

Νικόμαχε,αυτό είναι το προφανές,όλοι το ξέρουμε,όπως επίσης όλοι ξέρουμε οτι ΔΕΝ δουλεύει.

06/03/2011, 16:19:49
Α, καλά ... ok, sorry εγώ δεν βλέπω ουσία στην πρότασή σου (προσπαθείς, δηλ. ψελλίζεις κάτι, πας να ξεκινήσεις μια πρόταση και την τελειώνεις σε άλλ' αντ' άλλων απ' αυτό που ήθελες να πεις, ψέλλισμα είναι αυτό), μια ασυναρτησία βλέπω, (αλλά έτσι κι άλλιως δεν έχει σημασία τι βλέπω εγώ), φτάνει που την βλέπεις εσύ την ουσία, no problem, οπότε κράτα την εσύ την ουσία γιατί μία είναι η ουσία / βίβα ασυναρτησία! Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει.

06/03/2011, 16:29:18
Η ουσία είναι η εστίαση στα καλά στοιχεία,να ξεχνάμε το παρελθόν και να επικεντρονόμαστε στο παρόν.Ετσι δημιουργούνται θετικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα και αυτό μόνο καλό κάνει.

Σκέψου να το έκαναν όλοι αυτό.Δεν θα υπήρχε χώρος για τα αρνητικά συναισθήματα.

Edited by - alex22 on 06/03/2011 16:30:34

06/03/2011, 16:48:28
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Στην επομενη θεωρια θα γινω ολομαθης ΕΤ*?

Σε ποια επόμενη ; Στην επόμενη θεωρία ; Γιατί εσύ πιστεύεις δηλ. πως σ' αυτό το θέμα μας παρουσίασες κάποια θεωρία ; Κατ' αρχήν, αυτό το θέμα - για σένα είναι θέμα βέβαια, για μένα είναι ψυχεδελικά αποσπάσματα του ανεκπλήρωτου ονείρου "θέλω να σπουδάσω Φυσικός" - είναι μια σούπα απ' ότι πιασάρικο κυκλοφορεί στις φυλλάδες του περιπτερά της γειτονιάς σου, στα περιοδικά τύπου Mystery, Strange, μέϊντζ και το κακό συναπάντημα, ότι μπαίνει σε κάποιες ιστοσελίδες στο δυαδίκτυο και ότι προβάλει η TουVου σου. Έπειτα, αν εσύ το λες αυτό θεωρία ... τότε οι θεωρίες θα έπρεπε να είναι θέσφατα.

Μια θεωρία εξηγεί ένα σύνολο από παρατηρήσεις. Εσένα ποιες είναι οι παρατηρήσεις σου στη "θεωρία" σου ; Τι παρατήρησες δηλ. τι είδες ; Τι μέτρησες ; Τις φαντασίες σου ;

*ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, το nickname μου είναι zip. Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να απευθύνεσαι σε μένα χρησιμοποιώντας ότι nickname θες. Αυτό όμως πιθανώς θα μπερδέψει κάποιους αναγνώστες - πιθανόν κάποιους νέους - που θα ψάχνουν να βρουν κάποιο μέλος με το nickname "ΕΤ" και τις δημοσιεύσεις του. Αν πάλι θες να μου απευθύνεσαι έτσι ... no problem αστροφυσικέ μου ...

Edited by - zip on 06/03/2011 17:08:40

06/03/2011, 16:53:10
quote:
alex22

Η ουσία είναι η εστίαση στα καλά στοιχεία,να ξεχνάμε το παρελθόν και να επικεντρονόμαστε στο παρόν.Ετσι δημιουργούνται θετικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα και αυτό μόνο καλό κάνει.

Σκέψου να το έκαναν όλοι αυτό.Δεν θα υπήρχε χώρος για τα αρνητικά συναισθήματα.

Ναι, ok, εντάξει, σωστό. Αλλά τι σχέση έχει με το "(βασικά αυτό θα συνέβαινε άν όλοι εδω μέσα ήταν χριστιανοί και στην ουσία.)" ;

06/03/2011, 16:55:34
Μια ζωή αυτό το παιδί ο Άλεξ να προσπαθεί να αποδείξει το αναπόδεικτο και να το κάνει πραγματικότητα...να ξεχάσουμε -λέει- το παρελθόν...και αναρρωτιέμαι που τα έχει δεί όλα αυτά και που τα έχει διαβάσει..???

Να επικεντρωνόμαστε στο παρόν -λέει- αγνοώντας το παρελθόν...και ασφαλώς προφανώς θα είναι ο μόνος παγκοσμίως που μπορεί να το κάνει αυτό , ίσως και ορισμένοι μυημένοι απο αυτόν...

Το ερώτημα που προκύπτει δε είναι το εξής:"Γιατί συνδίκτυε Άλεξ να ξεχνάμε το παρελθόν άραγε..." , θα αεροβατούμε???

Πές μου εσύ και μετά θα σου πώ και γώ...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
06/03/2011, 17:01:36
Εαρινός, η πρόταση είναι μισή. Η ολόκληρη είναι : "Να ξεχνάμε το παρελθόν, όποτε μας συμφέρει". Οι λόγοι φυσικά είναι προφανείς ...

06/03/2011, 17:08:15
ΕΤ Ζιπ οσα νικς εχεις εσυ τα ξερεις.
Μαλλον εσυ διαβαζεις στα περιπτερα φυσικη.
Αν θελεις να μαθεις περισοτερα για σωματιδια
υψηλων ενεργειων,μετρησεις,συμπερασματα,
ακολουθιες,παρατηρησεις ευχαριστως να σε μαθω
οτι εχεις αναγκη.Απο κοντα ομως.
Ωραια η ασφαλεια μεσω ανωνυμιας.
Και φυσικα πιο ευκολος ακομη ο λιβελισμος!!!
Δεν ειδα να καταθετεις αποψεις.
Μονο να χαρακτηριζεις τις δικες μου μπορεις.
Μωρος εισαι!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.