ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Χρεοκοπεί η Ελλάδα.(Λόγοι-Αιτίες.) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Αίολος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/07/2015, 17:06:46
Δεν το έγραψα εγώ αυτό, ο Heretic το Εγραψε. Το από πάνω έγραψα εγώ. Δεν μπορείς να νικήσεις αυτούς που κόβουν χρήμα, μπορείς όμως να τους κόψεις τα ποδάρια.

02/07/2015, 17:07:09
φίλε μου Γιώργο,

Οι εμπορικές τράπεζες (DB κλπ) έχουν απλώς μια προνομιακή σχέση με τους αποπάνω.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι αποπάνω.

Στις εμπορικές τράπεζες ισχύουν κάποιοι κανόνες.Οι περισσότεροι για τα μάτια του κόσμου, αλλά και κάποιοι που υπάρχουν για να διατηρούν την διαφορά κλάσης, μεταξύ των προνομιούχων αυλικών και των ΓΓ.
Αυτά όλα δεν είναι συνωμοσιολογία.
Και επεξηγούμαι:

Υπάρχουν αρκετές αποδείξεις για την ύπαρξη αυτών των σχέσεων, μεταξύ των επιπέδων της πυραμίδας εξουσίας.

Κι όταν λέω αποδείξεις δεν εννοώ χαζοβιντεάκια στο διαδίκτυο ή βιβλία σχολιαστών τύπου Texe Marrs ή Λιακόπουλου και τόσων άλλων ξένων και Ελλήνων.
Αυτοί είναι επιχειρηματίες.Πουλάν bells.Arlekin πως το λένε...

Στηρίζονται σε μια μικρή βάση που στέκει, και φτιάχνουν το παραμύθι τους.

Το ζήτημα είναι να βρεις τη βάση.
Να διαβάσεις σε αληθινά βιβλία π.χ. ότι ο Rotchild έχει μετοχές της Τραπέζης της Ελλάδος από την εποχή του 1840.
Να δεις αλληλογραφία αληθινών ιστορικών προσώπων, με τον Σταύρου(πρώτος διοικητής της Εθνικής Τραπέζης) που το επιβεβαιώνει.

Για τέτοιες ομορφιές σου λέω...
Αλλά αυτά δεν πουλάνε.
Άσε που είναι και δυσεύρετα.

Υπάρχουν όμως.Και διάολε έχω μερικά από δαύτα.

Δεν συνηθίζω να εκτίθεμαι λέγοντας τέτοια λογάκια, χωρίς να έχω βιβλιαράκια που να πιστοποιούν τα ...λογάκια.

Όσοι έχουν έρθει σπίτι μου από τα φιλαράκια μου, το γνωρίζουν.

Αλλά για να μη νομίζεις ότι τα έχω και κρυφά, πάρε ένα τίτλο να γουστάρεις:
"ΜΝΗΜΗ ΙΩΑΝΝΗ-ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΥΝΑΡΔΟΥ 1775-1863"

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 1977

Εντάξει οι εκδόσεις δεν είναι έγκυρες και καταξιωμένες όπως του Λιακόπουλου ή του Σκαι... αλλά θα πρέπει να αρκεστείς στο εκδοτικό τμήμα της ΕΤΕ.Δεν ξέρουν από τραπεζικά, γιατί είναι γαλατάδες, αλλά θα τους ανεχτείς....

Κι έχει κι άλλα..
Απλά αυτό είναι καραμπινάτο και εφικτό να βρεθεί...

Αν δε το βρεις η πόρτα μου είναι ανοιχτή.

Όπως και για όποιον αμφισβητήσει αυτά που λέω και γράφω.

την καλησπέρα μου σε όλους
(και στα γιουσουφάκια,δε γ@μιέται...)

Heretic,

Σωστός.

DSM,

Πες ότι υπάρχουν τα στοιχεία ρε γαμώτο...
Όχι τίποτα, άλλο βαριέμαι να σκανάρω σελίδες...
στο τέλος όμως θα αναγκαστώ να θυμηθώ πως βάζουν φωτο στο forum και θα αρχίσω το φόρτωμα...

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

02/07/2015, 17:14:12
Οχι η ιστορία έχει δείξει οτι δεν μπορούν να το κάνουν έτσι εύκολα. Στην Αμερική το QE εχει τερματίσει, και χρειάζονται συμφωνία στο κογκρέσο για παρατάσεις. Στην Ευρωπη ητανε μούφα εξ αρχής και τρέμουν μήπως τους πάρουν χαμπάρι οι "αγορές", ασε που και το ίδιο το € είναι πέτσινο χαρτί , ελεγχόμενο απο το $. Δεν τους παίρνει για μεγάλης έκτασης στήριξη. Αυτό θα φανεί τη Δευτέρα, μετά απο ΟΧΙ φυσικά.

02/07/2015, 17:23:16
Φίλε είναι τέτοια η προπαγάνδα.. μακάρι να το δούμε το ΟΧΙ αλλά τον φοβάμαι τον ραγιά.

Αμεινία με έστειλες τώρα.
Δεν ξέρω αν είναι σώφρων να αρχίσεις τις δημοσιεύσεις
Αλλά έχω πάρει αγκαλιά την οθόνη και περιμένω...
Καλά έτσι κι αλλιώς με αυτό που έρχεται, νομίζω θα χουμε άνετα χρόνο να πιούμε κάνα τσιπουράκι...

02/07/2015, 17:25:37
Όντως.
Στο Αμέρικα διαδίδουν ότι δεν θα υπάρξει QE4 και ότι θα ανεβάσουν τα επιτόκια,κάτι που λένε εδώ και μήνες αλλά δεν κοτάνε να το κάνουν διότι θα πηδήξουν την επίπλαστη οικονομία τους(που στηρίζεται καθαρά στα QE)..
Κάτι ψέλλισαν για Σεπτέμβρη αλλά πολύ χλωμό το βλέπω..Αν γίνει θα είναι αύξηση της τάξης του 0,25..παπάρια δηλαδή.

Αν πάλι αναγκαστούν να κάνουν Q4, θα τους πάρουν με τις ντομάτες..Διότι αν δεν καταλάβει και τότε ο κοσμάκης ότι τον κοροιδεύουν τότε θα πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιοι.Και οι Αμερικάνοι είναι απλά πολύ ηλίθιοι.Δεν είναι και εντελώς...

Στην Ευρώπη το παίξανε "σκληρό νόμισμα" και στείλανε αδιάβαστες τις οικονομίες του Νότου.Τώρα που κάνουνε τη δική τους εκδοχή του QE είναι αργά.

Η φούσκα θα σκάσει σίγουρα.Το πότε ακριβώς δεν ξέρω.
Και επειδή σε κλειστές συζητήσεις έχω πέσει ήδη μια φορά έξω,δεν το ξανακάνω.

Το θέμα είναι αν η Ελλάδα α είναι δεμένη πισθάγκωνα τότε ή όχι.
Και δυστυχώς ο Τσίπρας και η χαζοχαρούμενη παρέα του δεν μπορεί να το υποστηρίξει.
Από τους υπόλοιπους υπάρχουν ικανοί, αλλά είναι σε λάθος στρατόπεδο..
Είναι προδότες ντε...

Edited by - @ΑΜΕΙΝΙΑΣ on 02/07/2015 17:27:50

02/07/2015, 17:27:36
Ιταλος, βλέπω πόλωση αλλα αυτήν τη στιγμή δίνω μεγαλύτερα ποσοστά στο ΝΑΙ. Είναι όλοι αυτοί που περίμεναν βολέματα απο τον Σύριζα. Τωρα που κινδυνεύουν να χάσουν και τα υπάρχοντα, θα πάνε με τον άνεμο. Αυτό δεν σημαινει πως πρέπει να καταθέσουμε τα όπλα. Ομως νομίζω πως πρέπει να κάνουμε εκλογές μετά και με απλή αναλογική. Τι λες;

02/07/2015, 17:29:56
quote:
να πιούμε κάνα τσιπουράκι...

02/07/2015, 17:42:16
Τί θες βρε Αμεινία? Να κάνω το κοκοράκι με τα δικά σου βιβλία?

Σαν να πηδάω γκόμενα με ξένα αρxίδια. Γίνονται αυτά μωρέ?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

02/07/2015, 17:49:31
"Ομως νομίζω πως πρέπει να κάνουμε εκλογές μετά και με απλή αναλογική. Τι λες;"

Λέω ότι είσαι πολύ αισιόδοξος.

02/07/2015, 18:03:15
quote:
Τωρα που κινδυνεύουν να χάσουν και τα υπάρχοντα, θα πάνε με τον άνεμο.
Από την αρχή, που πηγαίνεις με κάποιον που σου υπόσχεται "ελπίδα", με τον άνεμο πας

Edited by - Πύρινος on 02/07/2015 18:04:43