- Τι σας εκανε να ασxοληθειτε με το ανεξηγητο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Η αλήθεια είναι εκεί έξω
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΦΑΡΣΑΛΑ
ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ
Ο ΜΗΝΑΣ: 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΤV.
ΚΑΝΑΛΙ: STAR
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ!
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
Η αλήθεια είναι εκεί έξω
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
quote:
Θυμάμαι χαρακτηριστικά τους Power Rangers που δεν εχανα ουτε επεισοδιο
quote:
Μετά ήρθε το μεγαλύτερο κόλλημα με τα αρκουδάκια της αγάπης!
quote:
Και μετα η Σειρορ Μουν μια κινεζικη παραγωγή με ...4-5
κορίτσια που είχαν μεταφυσικές δυνάμεις
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ!
Η ΣΕΙΛΟΡ ΜΟΥΝ...
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ...
ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ (CHARMED) ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝ ΓΙΝΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ "ΟΛΑ" ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΕΤΕΣ?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΡΧΙΣΑ...ΝΑ ΜΑΓΕΥΩ.
(ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΩΝΙΟ)
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...
Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
Όσοι ενδιαφέρονται για το μεταφυσικό ή τον εσωτερισμό ή ότιδήποτε δεν έχει σχέση με την καθημερινότητα , σίγουρα έχουν ξαναζήσει και φέρουν μέσα τους,στη σημερινή τους ενσάρκωση,ίχνη από μνήμες που δεν έσβησαν με το πρώτο τους κλάμμα την ώρα της γέννησής τους.
Πόσοι απο μας δεν βρέθηκαν σε κάποιο μέρος που τους φαινόταν "γνωστό" ενώ ήταν σίγουροι πως δεν το είχαν επισκεφθεί ποτέ??
Πόσοι από μας αντί να παίξουν τάβλι ή να διαβάσουν ένα ΑΤΛΑΚΙΝ δεν αγόρασαν ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας ή με όποιοδήποτε άλλο σχετικό θέμα και το διάβαζαν κρυφά από άλλους ,(που δεν είχαν ξαναζήσει), γιατί ήσαν βέβαιοι πως θα τους κορόϊδευαν,ακόμα και ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ τους.Κι όμως μόλις ξανοιχτήκαμε μέσα σ'αυτό το Forum διαπιστώσαμε πως δεν είμαστε μόνοι!!
Αξίζει να ψάχνει κανείς και όταν το κάνει με παρέα ο δρόμος είναι πιο εύκολος.
Πάντως εγώ ξεκίνησα με τη σκέψη πως δεν μπορεί να είμαστε παιδιά της γης,γιατί τότε δεν θα έπρεπε να αρρωσταίνουμε.Ποιά μάνα βασανίζει τα παιδιά της?? Το πρώτο μου βιβλίο ήταν "οι μεγάλοι Μύστες".
Αυτά για την ώρα.
ΑΝΑΛΥΩΝ
+
quote:
Πάντως εγώ ξεκίνησα με τη σκέψη πως δεν μπορεί να είμαστε παιδιά της γης,γιατί τότε δεν θα έπρεπε να αρρωσταίνουμε.Ποιά μάνα βασανίζει τα παιδιά της?? Το πρώτο μου βιβλίο ήταν "οι μεγάλοι Μύστες".
Αυτά για την ώρα.
Οτιδήποτε υπάρχει δεν είναι της Γής. Οτιδήποτε υπάρχει στη Γη είναι κομμάτι του σύπμαντος, κομμάτι του Θεού. Θα ήταν πιστεύω τραγικό και αμαθές να γεννιώμασταν τέλειοι. Όντας ατελής έχουμε λόγο να αποδεχθούμε την ατέλειά μας ή να προσπαθήσουμε να την αλάξουμε. Αν γεννιώμασταν τέλειοι δε θα καταλαβαίναμε τι σημαίνει να είσαι ατελής. Το ταξίδι προς την Ιθάκη είναι που γράφει μέσα μας και όχι όταν φτάσουμε στην Ιθάκη. Υπάρχει η αρχή (γέννηση) και το τέλος (θάνατος) και ανάμεσά τους ολόκληρη η σοφία Του-το Νέκταρ του. Λίγοι θα περάσουν απο τη στενή πύλη, κι αυτοί που είναι σίγουροι για την ουράνια βασιλεία που τους περιμένει θα μείνουν έξω, ενώ οι ταπεινοί θα μπούνε πρώτοι.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 02/06/2003 16:11:16
Θυμάστε μια σειρα κάθε Τρίτη στην ΕΡΤ τότε νομίζω, αγγλικής παραγωγής που λεγοταν THRILLER?? Αργοτερα νομίζω όταν βγήκε το MEGA, πρέπει να την ξαναέβαλε..
Σας πληροφορώ ότι ήμουν αρκετά μικρή και μέχρι να ξαναδώ τα επεισόδια ήξερα τις υποθέσεις. Απορώ πώς τα θυμόμουνα αφου η ηλικία μου ήταν τέτοια που δεν διάβαζα υ΄πότιτλους...
Τέλος πάντων, μπορεί να παίζει ρόλο και το ζώδιο.. Σκορπιός. Ολοι οι σκορπιοί πιστεύω ότι έλκονται από τα μυστήρια
Ναταλι
ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ Η ΙΔΙΑ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ X-FILES,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟ "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ"!
ΦΙΛΙΚΑ
lencolas
Ευτυχώς φίλε αλαστις δεν ανήκουμε στην πλειοψηφία των ανθρώπων που γενιούνται, απλώς ζουν και πεθαίνουν χωρίς να δοκιμάσουν να δουν λίγο παραπερα από τον ορίζοντα που ορθώνεται μπροστά στα μάτια τους και που δεν αναρωτήθηκαν ποτέ μέχρι που φτάνει η όρασή μας και η γνώση μας... πιστεύω πως είναι κάτι το έμφυτο στις περισότερες περιπτώσεις και απλώς χρειάζεται ένα απλό ερέθισμα , μία απλή ώθηση που θα μας κάνει να εμβαθύνουμε . Εγώ για παράδειγμα από πολύ μικρούλης είχα προβληματισμούς και γενικώς τάσεις εξερεύνησης προς το άγνωστο και το μυστήριο και το θέμα των εγωγήινων και γενικώς της αστρονομίας με είχε προβληματίσει από πολύ μικρό . γύρω στα δέκα μου όμως άρχισα να το ψάχνω πιο διεξοδικά ... όμως αυτό που έμελε να μου δώσει την κύρια ώθηση για να ασχοληθώ με το κύριο μου ενδιαφέρον την παραψυχολογία και τις ψυχικές ικανότητες του ατόμου ήταν μία ταινία που είδα γύρω στα 13 σχετικά με ένα παιδί που είχε τηλεκινητικές ικανότητες . Ετσι άρχισα να ψάχνω απόπου ομπορούσα πληροφορίες για την τηλεκίνηση αλλα΄ καθώς έψαχνα ανακαλυπτα τη μαγεία ολόκληρου του κλάδου και με συνεπήρε . Παράλληλα όμως έδειχνα και ιδιέτερο ενδιαφέρον για οτιδήποτε ανεξήγητο έπεφτε στην αντίληψή μου από το τρίγωνο των βερμούδων μέχρι και τα φαντάσματα . Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι και αν ξεκινήσεις δεν σταματάς ... και είναι τόσα πολλά τα θέματα , τόσα πολλά τα μυστήρια , τόσα πολλά τα μονοπάτια που δεν ξέρεις απο ποιό να πρωτοπας και τι να πρωτοψάξεις . Ευτυχώς ,παρόλο που είμαι βιαστικό ίσως λόγω της ηλικίας , μία ζωή είναι υπεραρκετή για να νιωσεις γεμάτος από αυτή σου την αναζήτηση και να νιωσεις καλύτερος και πληρέστερος ... αυτό δε σημαίνει ότι θα βρίσκεις πάντα απαντήσεις , ίσως μαλιστα στο τελος τα ερωτηματικά να είναι πολύ περισοτερα από αυτα με τα οποία ξεκίνησες αλλά στην πορεία κάποια θα απαντώνται και εσύ στο μεταξύ θα έχεις μπει σε σπάνια και συναρταστικα μονοπατια που θα σε πάνε σε αλιώτικους κόσμους...
χαίρομαι που έτυχε να πέσει το μάτι μου εκείνο το κρύο βράδυ τον δεκέμβρη σαυτό το σαιτ και να μάθω ακόμη περισότερα . σας ευχαριστώ και ... καλό μας ταξίδι συνοδοιπόροι !
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
Πόσοι από μας αντί να παίξουν τάβλι ή να διαβάσουν ένα ΑΤΛΑΚΙΝ δεν αγόρασαν ένα βιβλίο επιστημονικής φαντασίας ή με όποιοδήποτε άλλο σχετικό θέμα και το διάβαζαν κρυφά από άλλους ,(που δεν είχαν ξαναζήσει), γιατί ήσαν βέβαιοι πως θα τους κορόϊδευαν,ακόμα και ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ τους.Κι όμως μόλις ξανοιχτήκαμε μέσα σ'αυτό το Forum διαπιστώσαμε πως δεν είμαστε μόνοι!!
Αξίζει να ψάχνει κανείς και όταν το κάνει με παρέα ο δρόμος είναι πιο εύκολος.
Συμφωνω και επαυξάνω ! μέχρι να ανακαλύψω το εσοτερικα΄ αισθανόμουν αρκετά μόνος καθώς δνε ήξερα προσωπικά ούτε ένα άτομο που να ασχολείται με αυτά . Εχει μεγάλη σημασία να έχεις κάποιους γύρους σου που να μπορείς να τους μιλήσεις ανοιχτά . Και οσο για τους γονεις , ούτε συζήτηση να τους πεις ότι ασχολείσαι με αυτα...θυμάμαι όταν πριν μερικα χρόνια είχακάνει μερικά χρόνια πριν μία προσπαθεια να πω στη μητέρα μου καποια πράγματα αυτο που διέκρινα ήταν ένα ηρωνευτικό χαμόγελο και ίσως και μία ελαφρια ανυσηχία . μερικές φορές είναι καλύτερο να μην ξέρουν .
ααα και αλαστις , συγνώμη που σε είπα "φίλε" αντι για "φίλη" αλλά έχω γύρω στο δίμηνο να μπω τακτικά στο εσοτερικά . θα μπαίνω τακτικά από καλοκαίρι αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι σε ελάχιστο χρόνο οι αλαγές που συμβαίνουν είναι τεράστιες . γιγαντώνεται σιγα σιγμα
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Υστερα απο μερικες μερες απουσιας απο τα forums, back again... (καλοκαιρακι βλεπετε!!!)
Χαιρομαι που αρεσει αυτο το θεματακι...
Θα ηθελα και παλαιοτερα μελη να μας πουν αλλα και ο ADMIN!!!!
ADMIN... που εισαι????
...open minds are better minds!
**** ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΘΑ ΨΑΞΩ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΥΟ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ....
Henry David Thoreau.
"I went to the woods because I wanted to
live deliberately. I wanted to live deep
and suck out all the marrow of life."
quote:
Τι σας εκανε να ασxοληθειτε με το ανεξηγητο?
Έτσι γεννήθηκα, δεν με ώθησε κάτι. Εκτός αυτού, δεν ασχολούμαι εγώ με το ανεξήγητο, αλλά το ανεξήγητο μαζί μου. Άσε που δεν το βλέπω και σαν ανεξήγητο.

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….
Είμαι ανήσυχο συγγραφικό «πνεύμα», έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον. Δεν είμαι φανατισμένη με τίποτα, λέγοντας αυτά εννοώ με καμία ιδεολογία και με κανένα πιστεύω. Όμως κατά καιρούς πιάνομαι με διάφορα θέματα μαθαίνω τα πάντα για αυτά και μετά τα καταχωρώ στον «σκληρό δίσκο».(πως έκανε ο τύπος στην ονειροπαγίδα του Steven king; Έτσι και εγώ!) έτσι και με το ανεξήγητο που άρχισε στην εφηβεία μου.
Όταν ήμουν δεκαέξι χρονών έχασα τον πατέρα μου. Πήγαινα κάθε απόγευμα στο κοιμητήριο και καθόμουν αρκετή ώρα. Ως λήξη της «επισκέψεως» μου είχα θέσει το λιώσιμο των κεριών. » Δλδ το μνήμα δεν είχε φτιαχτεί ακόμα ήταν μόνο χώμα Έλεγα «Μπαμπά μόλις σβήσουν θα φύγω. Έβαζα κάτω 3-4 κεριά τα άναβα και περίμενα να σβήσουν για να φύγω. Τα κεριά έλιωναν γινόντουσαν μικρά ρυάκια πάνω στο χώμα, και ενώ η φλόγα τους είχε σβήσει από το έδαφος ξεπηδούσε μια σπίθα που άναβε το «λιωμένο ρυάκι». Αυτό γινόταν για ώρα μέχρί που το κοιμητήριο έκλεινε και έπρεπε αναγκαστικά να φύγω. Φυσικά δεν το είπα σε κανέναν, μόλο που μια φορά έγινε το ίδιο ακριβώς όταν ήταν μαζί και
η κολλητή μου. Που όχι μόνο το παρατήρησε καθώς εγώ της είχα πει εξ’άρχής το πότε θα φύγουμε. Έβαλε τα κλάματα και δεν ήρθε ξανά μαζί μου!
Ανεξήγητο και μη, για όλα θα υπάρξουν απαντήσεις απλά δεν θα μας ικανοποιούν. Μακάρι να έβρισκα τις απαντήσεις τόσο εύκολα όσο σας ανακάλυψα. Η αλήθεια είναι πια υποκειμενική το πιστεύω και το ελπίζω!
quote:
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 16 ΧΡΟΝΙΑ... ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ... ΠΤΩΜΑΤΑ Ή ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ... ΠΟΛΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚH: " Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ "...... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ........
Μπορείς να μας πείς περισσότερα για την περίπτωση αυτή?? Την έχω ακούσει αλλά χωρίς την παράμετρο που θέτεις εδώ ![]()
![]()
Μιας και πετάχτηκα να πώ οτι εγώ οδηγήθηκα στην εξερεύνηση του ανεξήγητου από καποιες επιθυμίες μου που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ: Η μελέτη του σύμπαντος ήταν η απόλυτη πόρωση μου για πολλά χρόνια. Δυστυχως στην ηλικία της τρέλλας και της ανεμελιάς (18+) οταν ο θείος μου (αστροφυσικός εγκατεστημένος χρόνια στις ΗΠΑ και πολύ καλά τακτοποιημένος) με παρότρυνε να παω μονιμα εκει για σπουδες στο αντικειμενο, εγω δεν ακολούθησα τη φωνή της καρδιάς.
Σαν συνέπεια η εκτοτε καταπίεση αισθημάτων και επιθυμιών που εκτονώνεται με αναζητήσεις στο χώρο αυτό (κυρίως σε θέματα ύπαρξης εξωγήινης ζωής) και η αναγκαστική αλλαγή αντικειμένου ενασχόλησης.
Συμβουλή για τους νεώτερους : Εαν κατι σας αρέσει πολύ και σας γεμίζει κυνηγήστε το οσο περισσότερο μπορείτε, και κλείστε τα αυτιά στις σειρήνες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί παρά μονο αυτοί που βάζουμε εμείς!!!
- Οι διάφορες "ανεξήγητες" ιστορίες που άκουγα να συζητούν οι δικοί μου τα καλοκαίρια όταν νύχτωνε..
- το γεγονός ότι "έμαθα/μου έμαθαν" να διαβάζω τα χαρτιά στον ύπνο μου στο γυμνάσιο (αυτό κι' αν ήταν ένα συν στο ήδη υπάρχων ενδιαφέρον μου...)
- Κάποια γεγονότα που μου συναίβησαν στον λύκειο...
...μάλλον όλα τα παραπάνω ![]()
* Irene *
~ Love is the only truth ~