ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Agnostic60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
07/03/2005, 16:07:24
Αγαπητε Φιλοσοφε,

Έχω την εντύπωση, πως τα όντα είναι πανέξυπνα, και έχουν εφεύρει ενωρίτερα από εμάς τα ΑΝΤΙVIRUS…

Το LifeNorton τους, έχει προγραμματισθεί για αυτόματο φόρματ δίσκου και επανεκκίνηση συστήματος,

Τώρα,
Αν κάποιος φτιάχνει…
και κάποιος χαλάει…

αν αυτά είναι κανόνας ζωής,

η σοβαρή ερώτηση είναι,

γιατί γίνονται όλα αυτά?

Αν σε πάει, όχι ομως σαν το Χριστοδουλο,

....κέρδισες ΕΝΑ God έκπληξη!

robots-agonyΝέο Μέλος
08/03/2005, 02:13:55
quote:
Αγαπητέ skeptic,
θέλωντας να σου τονίσω ότι είμαι καλοπροαίρετος θα επαναλάβω:
ποτέ δεν θα νικήσει η Ελευθερία, η Ειρήνη, "όσο την στηρίζουν άνθρωποι που εννοούν να μεταβιβάζουν τις δικές τους ευθύνες στους άλλους", όπως προείπα.
Η Ειρήνη είναι μια φανταστική έννοια, κι οφείλουμε να <πολεμούμε> γι' αυτήν την "φανταστική Ειρήνη", και να έχουμε, έστω την ψευδαίσθηση, ότι μπορούμε να την αποκτήσουμε.

Αγαπητέ μου, όλοι οι πόλεμοι κι όλες οι επαναστάσεις, καταλήγουν στην "κατάκτηση". Αυτή η "κατάκτηση", ως γνωστόν, δημιουργεί Δίκαιον μακράν των "ονειρικών" στόχων της. Οι άνθρωποι δε που προκύπτουν, περιέχουν τα ίδια συστατικά με τους αποχωρήσαντες ή τους ηττηθέντες.

Χρειάζεται ισχυρή παιδεία, για να αντέξει κανείς την "μέθη" της εξουσίας και της επιτυχίας.

Αγαπητέ Λορέντζο.
Γυρνάω μιά σελίδα πίσω για να αναφερθώ στα όσα είπες.
Κάνεις το συνηθισμένο (μια ζωή λάθος των νεοελλήνων) να συγχέεις την ειρήνη με την ελευθερία.
Ο Ονειρικός στόχος είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ψυχική και σωματική.
Η ειρήνη είναι απλά μιά πρόσκαιρη κατάσταση που υπόκειται σε αυτόματη ανάκληση όταν απειλείται η Ελευθερία.
Μόνο η Ελευθερία δικαιούται Βωμό .
Το Πρώτο σφάγιο είναι πάντα η ειρήνη , που ψευδώς οι περισσότεροι απο μας την θεωρούμε σαν κάτι υπέρτατο.
Η Ειρήνη είναι κάτι σαν μιά εύμαστη αγελάδα , τίποτε περισσότερο .
Το δίκαιο αξίζει σ`αυτούς που το διεκδικούν.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο απο το δίκαιο αυτου που αγωνίστηκε για την ελευθερία του.

Τα όσα λές είναι σωστά.
Σήμερα θεωρούμε αγώνες την οποιαδήποτε κινητοποίηση εν καιρώ ειρήνης.
Καλώς.
Πολύ καλύτερα όμως αντιλαμβανόμαστε μιά ελευθερία που δεν κρίνεται απο εσωπροστριβές,αλλά απο άλλους κινδύνους.
lorenzoΜέλος
08/03/2005, 21:15:40

Φίλε robots-agony,
συμφωνώ στις επισημάνσεις σου, αλλά όπως κι εσύ δέχεσε στο τέλος του γραπτού σου:

Σήμερα θεωρούμε αγώνες την οποιαδήποτε κινητοποίηση εν καιρώ ειρήνης.
Καλώς.
Πολύ καλύτερα όμως αντιλαμβανόμαστε μιά ελευθερία που δεν κρίνεται απο εσωπροστριβές,αλλά απο άλλους κινδύνους.

Έκανα ίσως μια "συλλογιστική ακροβασία" για τους λόγους που πολύ εύστοχα αναφέρεις παραπάνω κι εσύ.
Η Ελευθερία είναι "ουτοπικός" όρος μια και... γεννιόμαστε φυλακισμένοι σ' ένα σώμα που δεν επιλέξαμε! Πάντα λοιπόν ομιλούμε για σχετική ελευθερία και πάντα θα αποτελεί "στόχο" όπως κι η ευτυχία...

Η "Ειρήνη" είναι ο ζωοδότης ήλιος που κάνει το δέντρο της "Ελευθερίας" να καρπίσει.Είναι η απαραίτητη προϋπόθεση φίλε μου και καθόλου "ουτοπική".

Η "Πολιτισμική" επανάσταση είναι γεγονός και κυρίως λόγω "ίντερνετ" προσβάσιμη παντού. Παιδεία τους λείπει τους γείτονες κι όχι φοβέρα -άλλωστε τους την προσφέρουν απλόχερα οι κυβερνώντες τους!
Ας τους την δώσουμε!!! Δεν κοστίζει... ζωές!!!

Φιλικότατα Lorenzo

08/03/2005, 22:40:44
Για ποια παιδεία μιλάμε;
Του Χρήστου Ζαγκότση

Τέλειωσα το Λύκειο , Μπήκα σε ένα Πανεπιστήμιο , Πήρα και ένα Ντοκτορά. Μπορώ να λέω ότι έχω παιδεία;
Για να δούμε λοιπόν τι είναι τελικά η παιδεία που μας απασχολεί κατά καιρούς , που ζητάμε κονδύλια , που φωνάζουμε για μεταρρύθμιση , βελτίωση , που πολύ εύκολα την ονομάζουμε «Επένδυση για το Μέλλον».
Ο όρος Παιδεία προέρχεται από την Αρχαία Αθήνα . Αναφερόταν στο σύστημα εκείνο όπου το παιδί σε ηλικία 5 χρονών έμπαινε στην διαδικασία που από ένα άλογο μικρό αγρίμι θα εξελισσόταν σε ένα έλλογο όν.
Περνούσε ανά πενταετία σε διαφορετικό στάδιο μάθησης , όπου από μουσική , χορό ρυθμό , έφτανε να ολοκληρώσει την Παιδεία σε ηλικία 55 χρονών με ανώτατα μαθηματικά , αστρονομία και φιλοσοφική ανάλυση. Με άλλα λόγια γινόταν γνώστης όλων των επιστημών. Όσοι δεν ολοκλήρωναν όλα αυτά τα στάδια ,δεν εδικαιούντο να πάρουν ανώτατα αξιώματα .
Σήμερα χρησιμοποιούμε περισσότερο τον όρο Εκπαίδευση. Ποια είναι όμως η διαφορά Παιδείας και Εκπαίδευσης;
Παιδεία είναι η διαδικασία κατά την οποία ο άνθρωπος μαθαίνει να χρησιμοποιεί τη σκέψη του , ενώ Εκπαίδευση είναι η εκμάθηση κάποιων πραγμάτων έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να κάνει κάτι συγκεκριμένο. Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι ένας σκύλος μπορεί να λάβει εκπαίδευση , ποτέ όμως Παιδεία. Το ίδιο βέβαια και ένας άνθρωπος μπορεί να εκπαιδευτεί , αλλά ποτέ να μην λάβει Παιδεία. Είναι όμως αυτό που αντιστοιχεί σε έναν άνθρωπο , ή μήπως το παρόν σύστημα δίνει κάτι που θα αντιστοιχούσε σε έναν πιο εξελιγμένο σκύλο ;
Το γεγονός ότι σήμερα μιλάμε για την επιστημονική ανηθικότητα των Μεταλλαγμένων, της Κλωνοποίησης , κλπ είναι καθαρά θέμα Παιδείας των Παραγωγών αλλά και των τελικών αποδεκτών που είμαστε εμείς οι καταναλωτές. Πόσοι άραγε από μας προσεγγίζουμε φιλοσοφικά το θέμα της Κλωνοποίησης αντί να χρησιμοποιούμε γενικόλογους όρους όπως «Επίπτωση στο περιβάλλον» , «Απειλή για την Υγεία»; Η πόσοι από μας πιστεύοντες αλλά ελάχιστα ερευνώντες , λέμε ότι ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να επεμβαίνει στη φύση;
Είναι θέμα παιδείας; Μάλλον. Ο έχων Παιδεία ποιος είναι; Είναι αυτός που έχει ένα υψηλό αξίωμα ; Αυτός που κατέχει σημαντική θέση και βλέπει αφ`υψηλού τις ορδές των αδαών αμνών της καθημερινότητας; Όχι. Ο έχων Παιδεία είναι αυτός που ενεργεί προς το συμφέρον των συνανθρώπων του. Είναι αυτός που κατανοεί , σέβεται και αγαπά .
Δεν είναι ο εντεταλμένος και ο εντεταγμένος , αλλά αυτός που γνωρίζει και σέβεται την αλήθεια και τον άνθρωπο. Είναι ο πραγματικός έμπρακτος φιλόσοφος που δεν θα διστάσει να θυσιαστεί για την αλήθεια , την αρμονία , την ισορροπία και την ποιότητα . Αυτός που γνωρίζει ποια είναι η σχέση του με την Πολιτεία , που γνωρίζει τον ρόλο του στο περιβάλλον του , που δεν ανέχεται την ισοπέδωση και την μετριολαγνεία.
Σίγουρα πάντως δεν είναι αυτός που κλείνεται στον μικρόκοσμό του αμπελοφιλοσοφώντας περί της ματαιότητος αυτού του κόσμου. Θα μου πεις τώρα , ότι όλα αυτά είναι στον άνθρωπο. Τι σχέση έχει η παιδεία; Και θα έχεις δίκιο. Τα φορτώσαμε στον άνθρωπο . Και είναι το ίδιο σαν να λέμε «τα φορτώσαμε στον κόκορα».

Χρήστος Ζαγκότσης

Το άρθρο αυτό προέρχεται από εδώ.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

09/03/2005, 01:31:33

Μετά απο την απίστευτη προσφώνηση μπήκαμε στην Ατσάλινη Άνοιξη ;

TERRIBILIS EST LOCUS ISTE

scriptusΝέο Μέλος
09/03/2005, 03:33:45
Μπάβο Zadok.
Έβγαλες "λαυράκι".
Μετά απο αλεπάλληλες διαγραφές κατέληξα να είμαι ο παρών, και πάντα η λαιμητόμος της διαγραφής απο το φόρουμ αυτό μου στέρησε πολλά ονόματα εγγραφής, πρέπει να τονίσω πως μιά ομάδα που αγωνίζεται για δίκιο και μέλλον έχει ανάγκη απο ανθρώπους με άποψη.
Κακή; Σκληρή; "άδικη";
Η άποψη είναι άποψη.
Τιμή στην Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ζάκυνθο που δεν θέλησε να φορέσει παρωπίδες, αλλά να φιλοξενεί άρθρα που φαινομενικά ίσως κάποιοι να περίμεναν να επέρριπτε.
Αυτό ας αποτελέσει παράδειγμα για το παρόν φόρουμ .
Ας αποτελέσει την απαρχή ,ακροάσεως έστω ,μιάς γνώμης που πιθανά να μη βολεύει ,αλλά μιάς γνώμης μέσα στον κόσμο που ζούμε.
Και όσοι Ζούμε , Ακούμε.
scriptusΝέο Μέλος
09/03/2005, 04:09:44
Πές μας Zadok ονοματεπώνυμό σου.
Θα το θεωρούσαμε σαν κίνηση αλήθειας απο μέρους σου.
Ποιός αποκαλύπτει;
Ο ανώνυμος;
Να χαρώ εγώ υπεύθυνους και έμπιστους συνομιλητές..............
Ποιά είσαι εσύ που κάνεις "καταγγελία" (σε ποιούς άραγε;) και μένεις στην ανωνυμία;
Όχι μονο εσύ , αλλά και ο admin, που σαφέστατα τον προσκάλεσα να δείξει ταυτότητα .
Ποιός εκφράζει γνώμη κυρία Zadok , Και ποιός αγοράζει ζεύγος Βοών;
Πόσο δηλαδή θα πάει αυτή η δειλή ανωνυμία;
Πόσο δηλαδή θα κρατήσει η ευχέρεια της αποκάλυψης προσωπικών στοιχείων απο εντελώς ανώνυμα άτομα;
Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής και διακριτικός. You got it?

Edited by - scriptus on 09/03/2005 06:17:42

scriptusΝέο Μέλος
09/03/2005, 05:29:01
Το όνομα Steelspring δεν μπήκε σαν κάτι περισσότερο απο ένα ατσάλινο ελατήριο.
Άνοιξη και χειμώνες μπορεί να ονειρευόμαστε κάποιοι απο μάς.
Καλοί ανθρώποι άλλωστε...............
scriptusΝέο Μέλος
15/03/2005, 03:20:27
quote:
μέσα απ’ όλη αυτή την αντιπαράθεση, ενίοτε τη σύμπνοια, πάντα τη διαφορετικότητα και τέλος την προσαρμοστικότητα του καθένα μας μπορούμε και πρέπει να προοδεύσουμε σα χώρος.

Η κουβέντα είναι σίγουρα πολύ μεγάλη και ίσως να μπορούσε να είναι ένα θέμα για το 1ο Ανοιχτό Συνέδριο του Esoterica (αν αυτό ποτέ γίνει).

O χώρος αυτός είναι η διαφορετικότητα.
Όταν ορίζεις κάτι σαν διαφορετικό έχεις υπόψη σου το κανονικό.
Η πρόοδος λοιπόν της διαφορετικότητας φαντάζομαι ότι είναι στα πλαίσια της φιλοδοξίας της να γίνει κανονικότητα.
Το ανοιχτό συνέδριο είναι εδώ .
Είναι το φόρουμ.
Τη στιγμή που σφαγιάζονται μέλη με μακρόχρονη συμμετοχή , θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ξέρουμε ποιά θα είναι η έννοια ενός ανοιχτού συνέδριου...............
Αλλά βρε Ράμογλου , αυτό με την προσαρμοστικότητα τι το ήθελες;
Έλεος πιά.
Έχει αυτό το φόρουμ δυσπροσάρμοστους;
Τί είναι τελοσπάντων αυτό το φόρουμ; Υπουργείο εσωτερικής παιδείας και ανατολικών θρησκευμάτων;
Και τελικά ποιοί καλούνται να προσαρμοστούν;
Σε τί;
Μήπως τελικά βλέπουμε μιά γλώσσα να προεξέχει πολύ εξ έρκους οδόντων;

15/03/2005, 03:41:20

Απορώ γιατί αφού δε σας αρέσει μερικών μερικών αυτός ο χώρος συνεχίζεται να υπάρχετε εδώ.

Μήπως για να καλύψετε τις ανάγκες επικοινωνίας σας ;
Μήπως γιατί σας αρέσει να είσαστε ΠΑΝΤΑ η φωνή της αντίδρασης ;
Μήπως γιατί τελικά αυτά για τα οποία κατηγορείτε τους άλλους είναι δικά σας προνόμια σκέψης-δράσης-συμπεριφοράς ;

Εμένα αν δε μου άρεσε η εδώ προσπάθεια θα την είχα κάνει προ καιρού υπάρχει και το [X] Button !!!!

Δε θα γραφόμουνα με 200 nicknames, again and again.

LocoΜέλος
15/03/2005, 03:55:37
Χαιρετώ!

Εγώ Ramoglou θα διαφωνήσω μαζί σου. Θεωρώ την συμμετοχή του Scriptus στα Forums επιβεβλημένη. Συμφωνώ μ΄αυτό που λες scriptus οτι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις όσο σκληρές κι αν είναι. Δεν πρέπει να κλείνουμε τα αυτία μας ή το στόμα του ομιλητή αν αυτά που λέει δεν μας αρέσουν. Εξάλλου βλέπω πως ο scriptus και καλός χειριστής του λόγου είναι και αυτά που λέει τα στηρίζει επαρκώς.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

Edited by - Loco on 15/03/2005 03:57:00

15/03/2005, 04:13:22

Αγαπητέ Loco εγώ δεν είπα να φύγει κάποιος αν του αρέσει εδώ μέσα.
Αυτό που είπα είναι, γιατί δε φεύγει αφού δηλώνει πως δε του αρέσει ;

Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

LocoΜέλος
15/03/2005, 04:24:51
quote:

Με συγχωρείς εγώ δεν γνωρίζω το "background" και ολες τις δηλώσεις του Scriptus, έχω γνώμη μόνο όσων αφορά την δημοκρατικότητα της έκφρασης απόψεων.

Καλή μέρα σε όλους εύχομαι!

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!

PHILOSOFOS-1Μέλος
16/03/2005, 01:43:03
ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

gh

lorenzoΜέλος
16/03/2005, 11:55:53

quote:

PHILOSOFOS -1
ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
gh

.............

Μήπως θάπρεπε αυτήν την ερώτηση να την κάνεις στον εαυτό σου? ...

/quote]
Ramoglou

...............................
Αυτά δήλωσε κι αυτά έπραξε με την αποχώρηση του!
Νομίζω οτι τα λόγια σου δείχνουν εμπάθεια κι επίσης είναι "χτύπημα κάτω απ' τη μέση" γιατί ο φίλος Ramoglou, ως γνωστόν, - δυστυχώς για κάποιους εξ ημών - αποχώρησε...

19/03/2005, 02:46:23
--:Ο Αποχωρησε ο μπαμπας μου;...ποτε;...:(--

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΓΜΤ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ...
ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ:

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟς ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ -ΠΡΙΝ ΜΕΡΕς-ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗς ΤΗς ΧΩΡΑς...

-ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ...ΠΡΟς ΑΠΑΝΤΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟς..--

"Ο ΛΑΟς ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς..."

ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΠΑΜΕ;

Η ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟς ΑΠΑΝΤΩ...
ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟς;

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...:(

ΟΧΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΟς..
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ..ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ...ΚΑΙ ΜΗ-ΕΙΠΩΜΕΝΑ ...ΣΧΕΔΙΑ...:(

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥς ΛΟΓΟΥς
ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩς ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟς ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ...
ΣΑΝ ΤΣΟΥΝΑΜΙ...:(

ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ...
ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟς
ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΜΗΠΩς ΟΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙς ΑΛΛΑΓΕς ΠΟΥ ΣΚΑΒΟΝΤΑΙ Ως ΛΑΚΚΟΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ...ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩς ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ...

ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟς ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΡΘΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩς ΛΟΓΟΥς ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΠΟΔΟΙ- ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΙΣΗ /ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΛΟς ΑΠΟ ΤΟΞΙΝΕς ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΕΣΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς...ΑΠΟ ΝΕΟΥς ΜΕΝ ΑΛΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΔΟΝΗΣΗ ΔΕ...ΑΝΘΡΩΠΟΥς...ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΑΘΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ...ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ...Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ....

ΓΜΤ...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ (ΠΑΛΙ)
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝς ΚΑΛΟς ΨΕΚΑΣΜΟς.... ΚΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ...
ΑΠΟ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ...
ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ...
ΣΥΝΗΘΩς ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑς ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΜΑΛΒΙΝΑΤΜΑ

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 19/03/2005 02:50:23

scriptusΝέο Μέλος
19/03/2005, 02:55:47
quote:

Τι είναι τάχα αυτό;
Το φόρουμ είναι τι μας αρέσει και τι όχι;
Είναι ένα φόρουμ που απευθύνεται σε όποιον του αρέσει;
Θεωρώ πονηρό και ύπουλο τον τρόπο "αρέσει".
Το ίδιο το φόρουμ είναι στημένο σε κάποιους που τους αρέσει κάτι;
Οι συνομιλητές αντιμετωπίζονται σαν κάτι που πιθανόν αρέσει ή δεν αρέσει;
Ramoglou είσαι για κλάμματα .
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανοιχτόμυαλους φίλους που χωρίς κανένα φραγμό υποστήριξαν την ελευθερογνωμία
scriptusΝέο Μέλος
19/03/2005, 03:26:28
Και εξ` αφορμής, θα φροντίσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκφέρω την άποψή μου σαν υπεύθυνος πολίτης και άνθρωπος σε οποιοδήποτε θέμα.
Δεν μου "αρέσει" τίποτα.
Επιτρέψτε μου τελοσπάντων να εκφέρω την άποψή μου .
Είναι τελοσπάντων τόσο καταστροφικό για το φόρουμ;
Εξέλαβα την Ραμόγλειο προτροπή σαν μιά διάθεση του τύπου "κοίτα φίλε ,αμα δεν γουστάρεις κάνε δουλειά σου......."
Ε.. Δέν φαντάζομαι πια την θλίψη των καρατόμων δημίων για το υποψήφιο θύμα...... σαν πολιτική.
scriptusΝέο Μέλος
19/03/2005, 03:40:44
quote:
ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟς ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΡΘΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩς ΛΟΓΟΥς ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΠΟΔΟΙ- ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΙΣΗ /ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΕΙΛΟς ΑΠΟ ΤΟΞΙΝΕς ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΕΣΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ...ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς...ΑΠΟ ΝΕΟΥς ΜΕΝ ΑΛΑ ΜΕ ΙΔΙΑ ΔΟΝΗΣΗ ΔΕ...ΑΝΘΡΩΠΟΥς...ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΑΘΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ...ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ...Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ....

Τι είναι αυτό;
Μπορεί να τεθεί σαν άποψη;
Μπορεί να στοιχειοθετεί κάτι απτό;
Χορτάσαμε απο μάγους.
Είναι δυνατόν να συζητηθούν βασικά ζητήματα με ανοιχτό μυαλό ;
scriptusΝέο Μέλος
19/03/2005, 03:47:30
Φίλε Loco .
Σε ευχαριστώ για την Πραγματική Δημοκρατική σου αντίληψη.
Είσαι απο τους ελάχιστους .
Με ευχαριστεί που βλέπω άτομα με συνείδηση.