ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παρατήρηση περί κλειδωμάτων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Παρατήρηση περί κλειδωμάτων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ananasss27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ananasssΜέλος
06/02/2005, 00:21:28
Καλά βρε σεις... σε άλλο φόρουμ βρίσκεστε???...

Πόσα διαφορετικά θέματα υπάρχουν με πόσες διαφορετικές αντιλήψεις, πεποιθήσεις, θρησκείες, καταθέσεις, απόψεις, συνομωσίες, διδασκαλίες, φιλοσοφίες, μαγείες, ακόμα και βλακείες;;;...

Το θέμα είναι Ο ΤΡΟΠΟΣ που εκφράζονται αυτά και όχι αυτά καθ'αυτά τα θέματα...

Φτάνει πια το παραμύθι με τη δημοκρατία στο φόρουμ!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
HermesΜέλος
06/02/2005, 00:30:04
quote:
, πέρασε σε στείρα αντιπαράθεση και εξελίχθηκε σε βήμα Φανατικών και Μισαλλόδοξων απόψεων από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχονται, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το μήνυμα του Admin κλείνοντας το θέμα. Είναι ξεκάθαρο νομίζω.

«Ο Σωκράτης ήταν ένα τραγικό πρόσωπο. Όχι γιατί ήπιε το κώνειο, αλλά γιατί ήξερε ότι στη φύση υπάρχει και το κώνειο. Όχι γιατί τον δικάσανε οι συμπολίτες του, αλλά γιατί ήξερε ότι η φύση δικάζει το λευκό γιασεμί στον κήπο να μαραίνεται το χειμώνα, και το λευκό χιόνι στο όρος να λειώνει το καλοκαίρι... Δεν εξαπατήθηκαν οι Αθηναίοι να τον δικάσουνε άδικα. Ο ίδιος εξαπάτησε τους Αθηναίους να τον δικάσουνε δίκαια... Ο φρόνιμος ένας μεταχειρίστηκε σαν εργαλείο τους άφρονες πολλούς...».

quote:
Φίλε Hermes έχουμε διαφωνήσει και συμφωνήσει κατα το παρελθόν.
Νομίζω ότι σου έχω κι άλλες φορές αναγνωρήσει ότι έχεις πολλές γνωσεις και είσαι καλός συζητητής.
Το κακό είναι ότι ενώ όλα τα ξεκινάς καλά,κάποιοι πιο "έξυπνοι" ή πιο "δειλοί" καλύτερα σε χρησιμοποιούναι για "μπροστάρη" με αποτέλεσμα να σε ρίχνουν χαμηλά.

Το ότι είπα τη γνωμη μου δεν σημαίνει ότι είμαι δικηγόρος.
Μη φοβάσαι δεν προσβάλλομαι με ανοησίες.

Δημοκρατία και ελευθερία δεν σημαίνει "μπαίνω στο χώρο που α άλλος δημιούργησε και κάνω ό,τι γουστάρω".

Εξ άλλου ουδέποτε υποστήριξα ότι είμαι δημοκράτης διότι δεν είμαι.

Δεν μπορουσαν να ειναι ολοι σαν εσενα αγαπητε φιλε Gothic...
Διαφωνω σε μερικα μερη παλι μαζι σου, αλλα αυτο δεν παυει να ειναι
ενας διαλογος...
Οτι και αν λεμε, οτι και αν γραφουμε ολοι μας σε αυτο το site δεν
παει να πει πως και αποκλειστικα αυτοι ειμαστε πραγματικα...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι πολυδιαστατη, ετσι και οι αποψεις καθε ΣΟΒΑΡΟΥ ανθρωπου...
Δες το και αλλιως...Το esoterica εχει κοντεψει να γινεται μια μικρη κοινωνια διαλογου και γνωσεων...Δημοκρατια Σοφων, οχι ηλιθιων
αυτο θελω, γι αυτο φωναζω γι αυτο με φωναζουν ΦΑΣΙΣΤΑ.
Γιατι πολυ απλα Ζηλευω αυτο που ειχαμε πριν 2000+ χρονια, και αντι
να γινομεθα σοφοι ανθρωποι, κοντευουμε να γινουμε ζωα και μαλιστα χωρις να το καταλαβουμε.
Εγω προσωπικα, νιωθω ασχημα καθε φορα που ερχομαι σε αντιπαραθεση με καποιους...αλλα απο το να ερθω σε συγκρουση με τα πιστευω μου, προτυμω
να με πουν και τρελο,βλακα,χαζο,φασιστα.

Αν παραφερθηκα...ζητω συγνωμη,αλλα δεν ειμαι και ο μονος που το κανει
και ουτε ποτε ειπα πως ειμαι τελειος...προσπαθω και φτανω.

"Carpe diem, qua minimum credula postero..."

GothicΜέλος
06/02/2005, 00:43:04
Αγαπητέ Hermes,δεν έχω να προσθέσω τίποτε στα λεγόμενά σου στα οποία συμφωνώ απόλυτα και νομίζω αυτό θέλουμε όλοι.
Το παν είναι να έχουμε καλή διάθεση και πρόθεση.
΄Ηρθαμε να συζητήσουμε όπως λες και όχι να διδάξουμε ούτε να αλλάξουμε κανέναν.

Να'αι καλά

AZΩΕΛΜέλος
06/02/2005, 00:48:21
AVATARGR, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, ΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ 'ΕΞΩ' ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η' ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ, (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ... ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΕΘΝΟΣ-ΧΩΡΑ-ΟΜΑΔΑ, Η' ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΤΛ. ΓΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ, ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΟΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ... ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΛΩΤΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ-ΨΥΧΙΚΗ-ΝΟΗΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΕΟΥ.
ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΠΩΣ FORUM ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

ΑΣ ΜΗΝ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΜΟΙΑΖΕ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ "ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ; ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΩΡΑ!" .
ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΜΟΙΑΖΕ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ, ΤΟΤΕ Η ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ.

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΣΤΟ "ΓΝΩΣΗ", ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΕΙ... ΚΑΠΩΣ!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΠΟΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ 'ΑΚΟΥΣΑΤΕ'!

"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."

06/02/2005, 00:53:52
Παιδες,

Ο Αδμιν, είναι σαν το Διαιτητή… όταν χάσει η ομάδα, αυτός πάντα φταίει!
Τώρα σαν άνθρωπος που είναι, ε, τι θα γινει, έριξε και καμία ποινή παραπάνω, ίσως να φταίει λίγο και η λερναία Ύδρα του εσωτερικά.

Δυστυχώς, ο αγώνας κατοχυρώθηκε, δυο κίτρινες και τιμωρία στο γήπεδο (αν δεν κάνω λάθος)

Αν κάποιος θεωρεί πως το θέμα του, δεν έπρεπε να κλεισθεί, το ξανανοίγει ονομάζοντας Π.χ

Τα δυο σου χέρια πήρανε, βεργούλες και με δείρανε 2

βάζοντας το λινκ από το

Τα δυο σου χέρια πήρανε, βεργούλες και με δείρανε 1,

Και γραφοντας απλα συνεχιζουμε εδώ!

Τώρα,

αν πέσει πάλι κλείδωμα, βλεπουμε...

Γεια σου φρουτε!

ananasssΜέλος
06/02/2005, 01:01:22
Γεια σου Πλάτωνε

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
06/02/2005, 01:08:10
quote:

«Ο Σωκράτης ήταν ένα τραγικό πρόσωπο. Όχι γιατί ήπιε το κώνειο, αλλά γιατί ήξερε ότι στη φύση υπάρχει και το κώνειο. Όχι γιατί τον δικάσανε οι συμπολίτες του, αλλά γιατί ήξερε ότι η φύση δικάζει το λευκό γιασεμί στον κήπο να μαραίνεται το χειμώνα, και το λευκό χιόνι στο όρος να λειώνει το καλοκαίρι... Δεν εξαπατήθηκαν οι Αθηναίοι να τον δικάσουνε άδικα. Ο ίδιος εξαπάτησε τους Αθηναίους να τον δικάσουνε δίκαια... Ο φρόνιμος ένας μεταχειρίστηκε σαν εργαλείο τους άφρονες πολλούς...».

Ο Σωκράτης το μόνο που ήξερε ήταν... ότι δεν ήξερε τίποτε.

Πριν πιάσουμε λοιπόν, στο στοματάκι μας αυτές τις αιώνιες αξίες, ας αναρωτηθούμε ΑΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΜΑ, για να μιλάμε εξ ονόματός τους.

quote:

quote:
Αν παραφερθηκα...ζητω συγνωμη,αλλα δεν ειμαι και ο μονος που το κανει
και ουτε ποτε ειπα πως ειμαι τελειος...προσπαθω και φτανω.

Είθε να τα θυμόμαστε αυτά τα λόγια την επόμενη φορά και να είμαστε εμείς το παράδειγμα.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 06/02/2005 01:10:14

Edited by - Zadok on 06/02/2005 01:12:33

06/02/2005, 01:40:45
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ananasss ΘΕΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..

quote:
Πόσα διαφορετικά θέματα υπάρχουν με πόσες διαφορετικές αντιλήψεις, πεποιθήσεις, θρησκείες, καταθέσεις, απόψεις, συνομωσίες, διδασκαλίες, φιλοσοφίες, μαγείες, ακόμα και βλακείες;;;...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ......

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΑΝ ΕΛΘΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ...

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΥΤΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΥΓ. ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ananasss ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

TelxinasΜέλος
06/02/2005, 04:01:32
Εντάξει, εγώ το έπιασα το νόημα. Δεν θα σπαταλήσω άλλο το χρόνο μου να προσπαθώ να "κερδίσω" μια συγκεκριμένη απάντηση από τα άτομα τα οποία θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρα στο παρών θέμα και που απλά έτσι για συμμετοχή(στο θέμα) γράφουν e del piu e del nemo... ας μην πω περισσότερα, το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου!

Πάντως, αν ξαναδιαβάσω περί συνυπευθυνότητας των μελών, περί της "ιδιοκτήσιας" της σελίδας η οποία είναι και δική μας(ως μέλη) και τα σχετικά, ειλικρινά θα ξανασηκωθεί το μπιμπίκι μου!

Με "σεβασμό"

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)

Telxinas - Καθαρισμοί Χαλιών
06/02/2005, 10:32:33
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Zadok ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ..

H καλή σου φίλη Ζadok αγαπητέ φίλε AVATARGr μιλάει σωστά είναι όμως το τελευταίο άτομο που θα έπρεπε να μιλάει για αυτό... μιας και στο παρελθόν έχει πέσει πολλές φορές στο παράπτωμα που λέγεται καννιβαλισμός ή εμπρησμός "ανεπιθύμητου" κατά την κρίση της τόπικ...

Και όσο γι'αυτό:

quote:
quote:
αμα δεν σου αρεσει ο
πατριωτισμος τραβα μεινε στην Τουρκια.

...μη μου πεις ότι δεν έχεις δει χειρότερα δείγματα όχι μόνο ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ αλλά και ΠΡΟΣΒΟΛΛΩΝ... Αν δεν θυμάσαι από ποιόν ρίξε μια ματιά στον καθρέπτη σου...

Λίγη αυτοκριτική όπως μου είπε κάποτε ο αγαπητός AVATARGR ποτέ δεν βλάπτει...

Υ.Γ. Το τελευταίο που θέλω αγαπητή Zadok είναι να ξαναμπούμε σε ένα φαύλο κύκλο και να ξανα-ανοίξουμε τους ασκούς του αιόλου γι'αυτό σου λέω εκ' των προτέρων ότι μπορείς να πεις ελεύθερα ότι θέλεις πάνω σε αυτό... Δεν πρόκειται να σε αντικρούσω για το λόγο που προανέφερα.
Αντε λοιπόν ρίξε τώρα που γυρίζει...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
CYBERMASTERΜέλος
06/02/2005, 15:04:13
ΧΜ.......
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ........
ΩΧ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΠΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.......

Κάποιος δυο σπίρτα άναψε τους άλλους να φοβήσει
Πήρε η πόλη πυρκαγιά και ποιος να την εσβήσει???
Σεισμός τυφώνας χαλασμός
Πάει καήκαν όλα
Οι Βάτβαροι όλοι γίνανε σαν μια ψητή μπριζόλα....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

06/02/2005, 15:31:43

Αν καταλαβαινεις,τα πραγματα ειναι οπως ειναι.
Κι αν δεν τα καταλαβαινεις,τα πραγματα ειναι οπως ειναι.

ΖΕΝ

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

06/02/2005, 15:49:35
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Avallon ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ.....

ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΛΑ....

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ Zadok ΛΟΓΟΦΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΟΧΙ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ...
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ Η ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ....
ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ...

ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ??
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΠΕΤΡΕΣ Η ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ....

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΕΣΟΥΡΝΕΣ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ....

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...
ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

06/02/2005, 16:25:20
Avallon, το μόνο καθαρά "εμπρηστικό" που βλέπω σε αυτό το θέμα Συζήτησης είναι το δικό σου μήνυμα! Θα μπορούσα να σου ζητήσω να παραθέσεις εδώ τη σκοπιμότητά του, αλλά δεν θα το κάνω... Οποιαδήποτε τέτοια διευκρίνηση έχει θέση μόνον σε διαπροσωπικού τύπου συνδιαλέξεις(το Internet μόνον, για παράδειγμα, μας παρέχει ένα πλήθος καταλληλότερων τρόπων) και έναν τέτοιο χειρισμό προτείνω ανεπιφύλακτα.

Επειδή το συγκεκριμένο μήνυμά σου παραπέμπει σαφώς σε "τεχνητή όξυνση"(περιέχει δε και διάφορα στοιχεία που κινούνται στα όρια του αποδεκτού γι'αυτόν τον χώρο - σε σχέση με γραπτούς ή "άγραφους" κανόνες) και καθώς θεωρώ ότι έχεις αφήσει και σε άλλες Συζητήσεις τέτοιες αιχμές τον τελευταίο καιρό, σου προτείνω επίσης να επιδείξεις από εδώ και πέρα πολύ μεγάλη προσοχή.

Σημείωση:
- Το ότι θεωρώ τη στάση/θέση σου "εμπρηστική" δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ότι διαφωνώ με ορθά στοιχεία που μπορεί να περιλαμβάνει το μήνυμά σου(και αυτό πιστεύω πως είναι ένας γενικός κανόνας που καλό είναι να έχουμε όλοι υπόψη μας αναφορικά με τα μηνύματα και απόψεις των άλλων).
- Το ότι καταδεικνύω μία εσφαλμένη - κατά την γνώμη και κρίση μου - συμπεριφορά δε σημαίνει καθόλου ότι γίνομαι "Εχθρός" με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Προσωπικά τουλάχιστον, δεν επιθυμώ να γίνω συνειδητά "Εχθρός" με κανένα άλλο ον στη ζωή μου. Και αυτό πράττω.
"Εχθρός" όμως είμαι πάντα απέναντι στην Βλακεία και στην Ανοησία όταν παίρνουν χαρακτήρα Ιών που προσπαθούν να μολύνουν και άλλους "Ξενιστές", στον Φανατισμό και στην Μισαλλοδοξία, στον Στείρο Ορθολογισμό(που καταντά Αντι-Ορθο-Λογ(ο)ικός), στην άκρατη Εμπειριοκρατεία(που αποδέχεται ως πραγματικό μόνον το "αντικείμενο των αισθήσεων"), στον Διανοουμενισμό, στον Εγωισμό και στην Χωριστικότητα(που αποκλείει εκτός ημών οτιδήποτε δεν είναι "δικό μας" και που προσπαθεί "βαμπιρικά" να απομυζήσει ενέργεια προς το "δικό μας" όπως και όπου δοθεί ευκαιρία), στην Κακόβουλη Παρα-Πληροφορία, Μαζοποίηση/Ομογενοποίηση και εν γένει απέναντι σε κάθε προσπάθεια επιβολής "Συνειδησιακού" Λήθαργου στην ανθρωπότητα της εποχής μας...
Ο Κατάλογος των Καταστάσεων στις οποίες έχω επιλέξει να "αντισταθώ" θα μπορούσε να καταλαμβάνει πολύ περισσότερο χώρο, πάντως αυτό που κυρίως θέλω να πω είναι ότι θεωρώ πιο δημιουργικό να επικεντρωθούμε στις λάθος Συμπεριφορές και στις λάθος Νοοτροπίες παρά στους Ανθρώπους που τις εκφράζουν. Είναι σχεδόν σίγουρο πως ίσως όλοι όσοι εμπίπτουν στην σφαίρα αντίληψης μας ως καθημερινοί άνθρωποι είναι ουσιαστικά αμέτοχοι ευθυνών Σχεδιασμού και Οργάνωσης όλων αυτών των τάσεων. Είμαστε όμως όλοι υπεύθυνοι ατομικά για την οικιοποίηση κάποιων από αυτές, ειδικά όταν το αντιλαμβανόμαστε. Το σωστό είναι να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους στην επίτευξη μεγαλύτερης επίγνωσης, με θετικό και αποτελεσματικό τρόπο και όσο το δυνατόν με λιγότερο προσωπικό "Πάθος"...

CYBERMASTER, βρίσκω την παρέμβασή σου τουλάχιστον Άστοχη, οπωσδήποτε δε επιπόλαια!
Θέλησες να βοηθήσεις με την άποψή σου τη ροή της Συζήτησης και την εξαγωγή συμπερασμάτων από αυτήν(πράγμα που για μένα τουλάχιστον δεν έγινε φανερό) ή είχες κάποια άλλη πρόθεση;;

---------------------------------

Όσον αφορά το καθαυτό θέμα της Συζήτησης(της οποίας την εξέλιξη παρακολουθώ εξαρχής) θα ήθελα να ξανατονίσω κι εδώ ότι η περίπτωση της "τιμωρίας Θεμάτων Συζήτησης" φυσικά και δεν υφίσταται. Και βέβαια, ούτε και αυτή της "τιμωρίας Μελών". Δεν έχουμε σκοπό επ'ουδενί να στηλιτεύσουμε ανθρώπινες προσωπικότητες. Αυτό που πάντα έχουμε κατά νου είναι να καταδείξουμε, να προλάβουμε και να ανακόψουμε λάθος στάσεις, ειδικά τέτοιες που έχουν την τάση να καταστρέφουν κάθε καλή πρόθεση δημιουργικής Συζήτησης, καθώς και την υπευθυνότητα και συν-υπευθυνότητα των Συζητητών στον χειρισμό, στη ροή και στην κατεύθυνση των Συζητήσεων.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι πάντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με απενεργοποιήσεις(Μελών ή Θεμάτων) απαιτούν και λαμβάνουν τη μέγιστη της προσοχής μας. Είναι το πλέον σίγουρο ότι μικρά ή μεγαλύτερα λάθη έχουν γίνει και θα εξακολουθήσουν να γίνονται, και ο λόγος σαφώς εστιάζεται στην δυναμική φύση της Ανθρώπινης αλληλεπίδρασης με τις ποικίλες, ορατές και αόρατες, προεκτάσεις της. Πολλοί άνθρωποι μέσα στα Forums βοηθούν τον εαυτό τους στο να αποκτήσουν μεγαλύτερη και πιο πλήρη κατανόηση των αναγκών των άλλων(και των δικών τους) και μεταξύ αυτών κι εμείς που εργαζόμαστε πιο συγκεκριμένα γι'αυτόν τον Διαδικτυακό Τόπο.

Συμφωνώ ανεπιφύλακτα με τις απόψεις του ananasss και του ΠΛΑΤΩΝΑ. Σημασία έχει πάνω απ'όλα ο "Τρόπος"(και θα συμπλήρωνα: και η "Πρόθεση"). Ακόμη, πολλές φορές, ωφελεί να σκεφτόμαστε πιο απλά. Σίγουρα μας γλυτώνει από περιττούς κόπους...

Δεν καταγράφηκε κάπου ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει μία άλλη Συζήτηση για το ίδιο θέμα από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται!
Αν αυτό γίνει, ελπίζω να έχει καλύτερη "τύχη" και "εξέλιξη"...

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

06/02/2005, 18:12:45

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

CYBERMASTERΜέλος
06/02/2005, 18:32:14
quote:
CYBERMASTER, βρίσκω την παρέμβασή σου τουλάχιστον Άστοχη, οπωσδήποτε δε επιπόλαια!
Θέλησες να βοηθήσεις με την άποψή σου τη ροή της Συζήτησης και την εξαγωγή συμπερασμάτων από αυτήν(πράγμα που για μένα τουλάχιστον δεν έγινε φανερό) ή είχες κάποια άλλη πρόθεση;;

AΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΜΙΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΓΟ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΩΜΑΛΥΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΣΤΟΧΗ ΠΕΣ ΤΟ ΔΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
ΑΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΠΕΣΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΟΞΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΚΟΥΛΟ/ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΟΠΟ......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

07/02/2005, 00:20:09
Αγαπητέ CYBERMASTER, αυτό που ήθελα να πω το είπα. Εάν πάλι ήθελα να πω κάτι άλλο ή να προσθέσω κάτι θα το έκανα, να είσαι σίγουρος.

Θα εστιαστώ στη δήλωσή και συγκατάβασή σου για το ότι "δεν χρειάζεται να οξυνθούν τα πνεύματα" και ελπίζω πως θα λειτουργείς όντως με έναν τέτοιο τρόπο μέσα στις Συζητήσεις μας. Εάν φυσικά χρειάζεται - γιατί πιστεύω πως δεν χρειάζεται πάντα, σε κάθε περίπτωση, από τον καθένα και με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Για τον σωστό συγχρονισμό και κατανόηση των όντων και των Καταστάσεων απαιτείται εξάλλου... "όξυνση του Νου" ! Για το "Πνεύμα" δεν τίθεται λόγος! Καλά είναι εκεί που είναι και όπως είναι... Το Τέλειο δεν έχει ανάγκη τελειοποίησης εξάλλου...

Εύχομαι και για σένα(όπως και για μένα το κάνει) να επιβοηθάει η Συμμετοχή σου στον παρόντα χώρο σε αυτό το ζητούμενο.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

07/02/2005, 03:44:58
namaste:)
πριν λιγο καιρο ειχα ανοιξει ενα θεμα //αληθεια ειχα σιγουρη την κλειδωνια και μαλιστα δεν με ενοχλησε οταν επιβεβαιωθηκα.
ο λογος;
μα ο τιτλος του τοπικ μου:
i love esoterica
επειδη σιγουρα το κανω //
εθεσα απλα ως πρωτο ποστ μια προταση:
b-u
εγω ο εαυτος μου ειμαι ως ημουν παντα.
το ζητουμενο λοιπον ηταν να εκφραστει ο καθενας ως...ο εαυτος του...
αρα δεν ειχα αλλα λογια περαν του τιτλου μου:)
ηρθε ομως η αγαπητη και απο την αρχη παραλληλα συνταξιδιωτισσα και με κλειδωσε λεγοντας μου ολα οσα ειχα κατα μου με την εναρξη του τοπικ...:Ο

quote:
Το παρόν θέμα απενεργοποιείται και μεταφέρεται στην κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού", όπου θα αρχειοθετηθεί στην επόμενη διαδικασία αρχειοθέτησης.

Φαίνεται πως το "B_U"(be You) μπορεί να έχει πολλές εκφράσεις.
Άσχημες στην προκειμένη περίπτωση για αρκετούς από τους εμπλεκόμενους.
Εξαρτάται από τι νιώθουμε ως "be Me" ασφαλώς.
Ή καλύτερα, με τι προσπαθούμε να ταυτιστούμε.

Εφόσον το ESOTERICA πάντως, στοχεύει σε μία πιο υψηλή έκφραση του "BE ME"(να είσαι ο Εαυτός σου), η κατάληξη αυτού του θέματος μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία "όχι και τόσο καλή προσπάθεια"

τελικα φιλη μου Αμαλια ειδες ποσο καλη προπσαθεια ηταν;
η υψηλη εκφραση ειναι το παν/αυτο που καταδεικνυεται και στην συμπεριφορα τοσο στο τοπικ οσο + σε αλλα που κλειδωνονται αλλα και σε καποια που σερνονται σε απειρες σελιδες με ακρατο βαμπιρισμο /αυτο ειναι το ζητουμενο..

Γιατι ανακαινιζω κατι που εχει περασει στη ληθη;
μα ετυχε να με παραπεμψει ενα url στο αχλαδοτυρο και με ανακαλυψα κλειδωμενη εκει κατω:Ρ
--οχι δεν ηταν για το επιδορπιο οταν ξεκινησε/η καταληξη του /μετα της απουσιας μου/ το εστειλε με courrier εκει χαμω:Ρ--

Σ'ευχαριστω που το κλειδωσες λοιπον:)
εκανε τοσο "τον..κυκλο του" οσο και το...εργο του.)

"ανελιξη της ψυχης" ειπαμε...even with the "up-s and down-s"...

Ατμα

Hail the jewel in the lotus!

07/02/2005, 11:58:00

Nα' μαι και γω!

Βρε τι κάνω η γυναίκα για να τραβήξω την προσοχή του admin...

Bέβαια διάλεξα μάλλον ανορθόδοξο τρόπο αλλά τουλάχιστον "έπιασε"...
Μμμ... να δεις πως το είπε κάποιος: "o σκοπός αγιάζει τα μέσα.."(μεγάλος φιλόσοφος...)

Δυστυχώς αγαπητέ admin αφού δεν απάντησες στο μήνυμα που σου έστειλα για να μικρύνεις τη νέα μου εικόνα είπα να επιστρατεύσω "παλιά ξυνά σταφύλια" για να σου τραξήξω την προσοχή...

Πριν από αυτό είχα καταφύγει σε ένα άλλο κόλπο... αυτό του παράπονου μου για αυτό το θέμα σε άλλα τόπικ...
Ούτε αυτό όμως έπιασε...
Γι'αυτό κατέφυγα ως ύστατη λύση σε αυτό...

Λοιπόν έρχομαι να πιστέψω ότι τελικά 2 τινά συμβαίνουν για να μη μου απαντάς σε μήνυμα μετά από μια βδομάδα:
- H η Avallon ως απολωλλό πρόβατο μπήκε σε black list...
- ή σου αρέσει να προκαλείς τέτοια φαινόμενα...

Λίγη αντικειμενικότητα λοιπόν(ως προς το κλείδωμα)δεν βλάπτει...

Η Ατμα έχει μάλλον δίκιο (αν και δεν διάβασα ακόμη το τόπικ της)

Ζήτησα να κλειδώσεις το δικό μου θέμα που όπως είδα είναι dead end και συ πήγες και κλείδωσες το δικό της που το ήθελε ανοιχτό...

Y.Γ. AVATARgr... Ψάρωσες!!

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
07/02/2005, 13:36:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΝΟΜΙΖΩ Avallon ΠΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ....

quote:
ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΠΕΤΡΕΣ Η ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ....

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΕΣΟΥΡΝΕΣ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ....

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...
ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ...

ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.