ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
HeartbrokenΝέο Μέλος
02/03/2008, 15:28:11
πες μας με λιγα λογια τι ειναι αυτο γιατι δεν βγαζω ακρη σε παρακαλω.

Ο καιρός γαρ εγγύς...

02/03/2008, 15:58:36
-Εγώ πάλι χρησιμοποιώ την απλή λογική! ο 20ος αιώνας είχε 2 παγκοσμίους 2 Βαλκανικούς εμφύλιους κ.λ.π.
-Όλο και κάτι θα έχει και ο 21ος αιώνας! και ειδικά στη γειτονιά μας!
-Μακάρι να μη συμβεί τίποτα αλλά καλού κακού ας μάθουμε όλοι μας σκοποβολή! για σκεφτείτε 1.000.0000 μάχιμοι πολίτες και να ξέρουμε πολύ καλή σκοποβολή! τι χρήσιμοι που θα είμαστε!......αν ποτέ γίνει κάτι!
-Είναι γεγονός ότι οι γκάκστερ δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό ποτέ.
-Άλλο γεγονός είναι ότι κινούνται με το χρήμα! και με το διαίρε και βασίλευε...........απομονώστε όσους Έλληνες στα χαρτιά παρουσιάζουν αλλόκοτες προς το συμφέρον της Χώρας άπόψεις και ιστορικές αναλύσεις!
-Δεν είναι αφελής! είναι πονηροί!, μαμονάδες, και γρανάζια στη μηχανή του εχθρού του Έθνους! κυνηγίστε τους με τον τρόπο σας! αυτοί είναι ο πιο επικύνδυνος εχθρός γιατί αυτοί δε φαίνονται, όπως ο Τούρκος ή ο Γιάνκης!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

stavros77Μέλος
02/03/2008, 17:11:13
Ο Πούτιν κοντά σε συμφωνία με τη Σερβία για να κατεβάσει 12 αερομεταφερόμενες μεραρχίες στο Βελιγράδι

http://www.army.gr/daily_press/20080302/34.jpg

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

02/03/2008, 20:13:58
Μεγάλη πλάνη είναι ότι θα έρθει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας ,
Θα πάψουν οι πόλεμοι, θα ζήσει ο κόσμος τέλεια και μετά
ο αντίχριστος;…
Ο αντίχριστος έχει έρθει, έχει και …ιστοσελίδα, maitreya.com ,
μην μπερδεύετε τα πράγματα… Το 666 είναι εδώ ο αντίχριστος
όχι; Μην χάνετε τον μπούσουλα…
Mikede 12345, η Δευτέρα Παρουσία είναι μεγάλη συζήτηση…
( Πάντως το ευαγγέλιο έχει κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο, φίλοι)…

Ας μείνουμε στους πολέμους (τρεις τον αριθμό) που θα γίνουν…
Ο πόλεμος ο γενικός, Σταύρο 77, θα είναι ο τρίτος…Πρώτος
Τουρκία- Ελλάδα- Ρωσία. Δεύτερος Ρωσία- Αμερική και ΝΑΤΟ
και ο 3ο Παγκόσμιος 3 χρόνια μετά, ο γενικός που λές...
Τα γεγονότα είναι αυτά Όσο για τον αντίχριστο θα φανεί μετά
την κατάληψη της Τουρκίας από τους Ρώσους ,το κράχ που θα
ακολουθήσει και την μεγάλη αναταραχή στον κόσμο, ώστε να
ξεγελάσει….
Όσο για την αναίμακτη θυσία έχει να κάνει ,μαζί με τους
τρούλους με την εποχή του αντιχρίστου και είναι κοντά.
Οι εβραίοι έχουν ήδη
τα προκάτ τμήματα του ναού του Σολωμώντα για να τον χτίσουν σε τρεις μέρες…

comerΜέλος
02/03/2008, 20:53:54
trexagireve στο θεμα του εαν εχει ερθει ο αντιχριστος ,ειναι κουτο να το συζητουμε εμεις,καποιοι αλλοι που δεν γνωριζουν λενε αερολογιες.
Απλα σου λεω οτι στο αγιον ορος βρισκομαι πολυ συχνα και εγω και πολλοι γνωστοι μου και απο τοσους φωτισμενους γεροντες δεν υπαρχει τετοια πληροφορια.οι οπαδοι του αντιχριστου ισως νομιζουν οτι καποιος που εχει ερθει και ειναι αυτος, αλλα αυτοι πλανουνται οικτρα οχι οι γεροντες μας.
xristomarili γραψε σε παρακαλω τι ειναι αυτο το ΤΣΙΤΣ που εχεις γραψει που αριθμολογικα ειναι 1010.
και την γνωμη σου επι των τεκτενομενων.
stavros77Μέλος
02/03/2008, 21:34:02
Τρεχαγύρευε αν αγνοείς τα λόγια των γραφών και τις ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ερμηνείες ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ αγίων της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ πίστης μας που μιλούν για αναλαμπή της ορθοδοξίας τότε σου εφιστώ την προσοχή γιατί ο πονηρός πλανά πολύ κόσμο.

Δεν ξέρω αν οι απόψεις σου είναι ολοκληρωτικά δικές σου ή τις έχεις διαβάσει κάπου, απλά σίγουρα απέχουν μακρά από τις ορθόδοξες θέσεις ερμηνείες και προφητείες.

Δεν σου κάνω επίθεση. Σου μιλάει κάποιος που έχει γνωρίσει από πρώτο χέρι τι είναι να πέφτεις σε πλάνη. Κάποιος που παραλίγο να παρασυρθεί στον προτεσταντισμό και που έφτασε να διαλαλεί την "αρπαγή" της Εκκλησίας (μια φοβερά πλάνη των προτεσταντών). Αυτοί που ασχολούνται θα καταλάβουν.
Δόξα τω Θεώ που δεν με άφησε στην πλάνη.

Πρόσεχε λοιπόν φίλε μου. Ταπείνωση χρειάζεται και στήριγμα στις ερμηνείες των πατέρων.

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;

XRISTOMARILIΝέο Μέλος
02/03/2008, 23:09:00
ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ 4 ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΑΥΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ (ΔΗΛ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΗ).

ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ 4 ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ?

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ.

03/03/2008, 11:53:48
Φίλε Comer, η έλευση του αντιχρίστου , έχει γίνει… Αν θυμάσαι, λένε τα κείμενα τριάμιση κρυφά και τριάμιση φανερά. Τώρα έχουμε τα κρυφά. Το bar code είναι το 666 με τις τρεις στιβάδες να αρχίζουν με τις δυο γραμμούλες (που ποτέ δεν έχουν νούμερα από κάτω, ενώ οι άλλες γραμμές έχουν) που αντιπροσωπεύουν το 6.
Ο Μετρέϊγια έχει κάνει πάνω από 260 εμφανίσεις σε όλες τις θρησκευτικές κοινότητες του κόσμου και πρώτη στη Μόσχα(!!!) σε ορθοδόξους οι οποίοι κατά 80% τον πίστεψαν!!! Επίσης και σε άλλες περιοχές του κόσμου (Ναϊρόμπι έκανε θαύματα έχει και φωτογραφίες του, εχάθηκε στον ουρανό, κλπ…) . Να σου υπανθυμίσω ότι κι ο ηγέτης του ΙΡΑΝ Ναχμαντινεζάντ υποστήριξε ότι τον έχει δει και του έχει ετοιμάσει λεωφόρο και ναό για να τον υποδεχτεί, κλπ.Ξαναλέω, δεν έρχεται μόνο ως ψευδόχριστος, αλλά και ως 9ος βούδας για τους βουδιστές, 5ος κρίσνα για τους ινδουιστές, ιμάμης μαχντί για τους μουσουλμάνους, μεσσίας για τους εβραίους, κλπ.
Σε εφημερίδες των Η.Π.Α. από το 1987 είχαν διαφημιστικά μηνύματα που λέγανε « Ο ιησούς είναι ανάμεσα μας», «ο χριστός είναι εδώ»,κλπ…
Φίλε, τελειώνουν τα χρόνια. Γι’ αυτό βιάζονται, δες την ιστοσελίδα του που αναφέρω παρά πάνω…Ακόμη και το esoterica.gr έχει ιστοσελίδα με τον εν λόγω ….κύριο μετρέϊγια, δεν είναι άγνωστο…
Stayros77, δεν πλανάμαι γιατί τις προφητείες τις ξέρω πολύ καλύτερα, ας με συγχωρείς, κι από πολλούς γέροντες…
Το πιο σημαντικό είναι να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε, κατά το «γιγνώσκεις τι αναγιγνώσκεις;»
Τις διαβάζω και εξηγώ (και μην το δεις εγωϊστικό) εδώ και 30 χρόνια. Τις έχω όλες και η διάκριση που πρέπει έχει να κάνει με δυο πράγματα. Πρώτον, ότι έλευση του θα γίνει μαζί με το εβραϊκό κράτος, όπου και θα χτιστεί σε τρεις μέρες ο ναός του Σολομώντα , που είναι ήδη έτοιμα τα φύλλα χρυσού και τα προκάτ τμήματα του.Αυτό το ξέρω από το 1996. Τα γεγονότα είναι κοντά…
Αρπαγή της εκκλησίας και τέτοια το έλεγα εδώ και 20 χρόνια ότι είναι πλάνη, αλλά, το θέμα έχει να κάνει με την βλασφημία κάποιων, ασυναίσθητα κι από πλάνη, ότι θα έρθει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας και μετά ο …αντίχριστος…
Έχει γραφτεί και στην Αποκάλυψη περισσότερο, ότι όταν τελειώσει ο εκ πενίας βασιλιάς, δεν θα ξαναγίνει πόλεμος «πώποτε» μια λέξη που σημαίνει οριστικό τέλος των πολέμων, πως θα ξαναχαλάσει ο κόσμος; Μην ερμηνεύουμε πλάνες…
Ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός, κάνει λάθος….
Ξέρω ότι θα σας φανεί παράλογο ή και βλάσφημο, αλλά έχει να κάνει με την Αποκάλυψη, όπου αυτά που λέγονται εκεί ο άγιος του Θεού τα πήρε στην σειρά κι όχι πολύπλευρα όπως είναι. Δηλαδή, έχουμε να κάνουμε με 7 φορές των ιδίων 7 προφητικών κειμένων για τα 7 πνεύματα του Θεού, που εμείς οι άνθρωποι έχουμε μέσα μας…Υπάρχουν 7 κείμενα ώστε κανείς να μην πει ότι δεν κατάλαβε. Εκεί έχει γίνει το λάθος…
XRISTOMARILI, η βασιλεία που λές ή παρδάλις είναι οι ΗΠΑ, ηΒαβυλών η Μεγάλη που έχει ποτήριον στο χέρι γυναίκας γεμάτο βδελύγματα…. Το άγαλμα της ελευθερίας είναι αυτό κι ήταν δώρο των Γάλλων μασώνων στους αμερικάνους κι ήρθεαπό την Γαλλία, έτοιμο…Ότι άλλο ρωτήστε. Όσο ξέρω θα σας απαντήσω, όχι γιατί παριστάνω τον έξυπνο,αλλά γιατί τις καταλαβαίνω τις προφητείες κι ας μην σκανδαλιστεί κανείς μ’ αυτό…Δοκιμάστε και θα δείτε πως θα το καταλάβετε κι εσείς μόλις πάρετε τα ανάλογα στοιχεία και πληροφορίες από μένα...
comerΜέλος
03/03/2008, 15:40:11
trexagireve μιας και ανεφερες τον ονομα του αγαπημενου μου αγιου,και προστατη μου αγιου ανδρεα δια χριστον σαλου σου γραφω ορισμενα απο αυτα που διηγηθηκε στον επιφανιο.

<<θα εισορμηση στην πολη το ξανθο γενος,του οποιου η ονομασια αρχιζει απο (Ρ).θα μπη λοιπον και θα τους κατακοψη και θα στρωση τους αμαρτωλους στο εδαφος.Αλλοιμονο του ομως απο τα δυο ομογενη εθνη.Τα οπλα τους θα ειναι γρηγορα σαν τον ανεμο,και καταστροφικα σαν δρεπανι που κοβει το θερος.Τα οπλα αυτα δεν θα αναχαιτιζωνται αλλα ομως μετα θα διαλυωνται.>>

Μετα γινεται αναφορα του αγιου αυτου που θα αναδειξη ο θεος και θα διαρκεση 32 χρονια η βασιλεια του και μετα απο αυτον θα αρχισουν τα εσχατα με την αρχικη τοποθετηση ενος χιλιαρχου αραν στην θεση του βασιλεα και την ακολουθια αλλων αθεων ,μεχρι τελος του κοσμου.

βιβλ. <ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ> εκδοση ιερα μονη παρακλητου σελ.200
Μεταφρασ. χειρογραφων κωδικων (ιζ" αι) ιερας μονης Διονυσιου.

trexagireve ποτε εγιναν αυτα και δεν τα πηραμε πρεφα?????

03/03/2008, 16:46:01
Αγαπητέ Comer, ο Άγιος Ανδρέας, κάνει λάθος
πρώτον ως προς τα χρόνια του εκ πενίας βασιλιά,
καθ’ ότι είναι 36, αλλά και στο ότι μετά από
αυτόν δεν μπορεί να έρθει ο αντίχριστος,
μόνο και μόνο γιατί θα βασιλεύει ορθοδοξία
σε όλο τον κόσμο και φυσικά, δεν θα μπορεί
να πλανηθεί κανένας από τον αντίχριστο…
Αυτό αναφέρεται ρητά από πολλούς άλλος προφήτες
αλλά περισσότερο στην Αποκάλυψη όπου μετά τον
3ο Παγκόσμιο ή Γενικό πόλεμο ο κόσμος θα ζήσει
ένα παράδεισο με την Άνω Ιερουσαλείμ να κατεβαίνει
από τον ουρανό, θα χαθεί η θάλασσα θα γίνει
ο κόσμος καινούργιος, και θα κατοικεί ο Θεός
μεταξύ των ανθρώπων, φωτίζοντας τους αντί του ηλίου,
κλπ. Διάβασε το τέλος της Αποκάλυψης και θα καταλάβεις…
Μπερδεύτηκε είτε αυτός είτε ο κειμενογράφος του.
Σου υπενθυμίζω ότι όλα τα δεινά θα κρατήσουνε 3,5
χρόνια, ή καιρόν καιρούς και ήμιση καιρού ή 1240
μέρες που είναι το ίδιο διάστημα…
Κοντά είμαστε και μετά το 2012 , «καλότυχος όποιος
ζήσει μετά τον Γενικό πόλεμο» όπως λέει κι ο Πατήρ
Κοσμάς ο Αιτωλός. Άρα πως θα έρθει μετά ο αντίχριστος;
Πέραν αυτού, διάβασε στο esoterica.gr το θέμα
“Lord Matreya” ποιος είναι; Και θα δείς ενδιαφέροντα
στοιχεία…
Αυτά που θα γίνουν θα γίνουν μέσα σε τριάμιση χρόνια και μετά θα είναι ο κόσμος κόσμος Θεού...