ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- The Raeliens - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- The Raeliens - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

_62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
06/12/2004, 23:46:24
Συγνώμη φίλε sakhs3 , δεν εννοούσα εσένα , αν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν ήθελα να πώ και στην βιασύνη μου έγραψα στο β' ενικό .

KrisnnaΜέλος
07/12/2004, 08:12:40
Δέν μπορώ κι'Εγώ να καταλάβω τις αντιδράσεις σου Φώτη!
Το Άρθρο νομίζω το λέει καθαρά : NA ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!
Αυτό το "ΟΛΕΘΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ" τί μπορεί να σημαίνει?
Μήπως σημαίνει απλή αποπομπή απο το Σώμα της εκκλησίας ή Θάνατος με βασανιστήρια?
ΟΛΕΘΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ = ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Ακρωτηριασμοί? Τύφλωση? Θάνατος?)
Αυτή είναι η μοναδική λύση για να Σωθεί η ψυχή και να κερδίσει την Ουράνια Σωτηρία?
ΟΧΙ βέβαια!
Απο την στιγμή που ο Ιησούς Χριστός λέει οτι με την Μετάνοια την Μεταμέλεια του Αμαρτωλού και την αλλαγή του τρόπου ζωής είναι δυνατό να σωθεί η ψυχή Ποιός ο λόγος να καταστραφεί η Σάρκα?
Επίσης ο Χριστός λέει "ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ" σαφώς και ο Απόστολος Παύλος ήταν παραφορτωμένος με Αμαρτίες λόγω των σκληρών διωγμών που είχε εξασκείσει στους Χριστιανούς, γιατί δέν κατέστρεφε ο ίδιος την δική του Σάρκα, ώστε η ψυχή του να πάει στον "Παράδεισο"?
Επίσης ο Χριστιανισμός κατατάσει τόσο τον φόνο όσο και την Αυτοκτονία στις χειρότερες Αμαρτίες όσο αμαρτωλή και άν είναι η ζωή του θύματος λέγοντας οτι "ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ"!
Τί σημαίνει αυτό ... μήπως να αρχίσουμε να σκοτώνουμε όποιος κατά την κρίση μας είναι Αμαρτωλός?
Θα μπορούσε ο Ιησούς Χριστός να δώσει τέτοια εξουσία και τέτοια κρίση στους Σημερινούς Ιερείς οι οποίοι έχουν χάσει σε τέτοιον βαθμό την Ταυτότητα τους?
Ή μήπως τα Μεσαιωνικά Καθεστώτα που εφάρμοζαν τέτοιες μεθόδους ακολουθώντας κατα γράμμα τα λεγόμενα του κυρ-Παύλου κατάφεραν τίποτα περισσότερο απο το να οπισθοδρομήσει η Ανθρωπότητα μερικές Χιλιετίες πίσω?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ