- ΟΜΑΔΑ-Ε - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Κι αυτο,γιατι ,αντι να πληροφορησουν με κατι ορθο και υγιες,αυτους που πεινουσαν και προσπαθουσαν να προσανατολιστουν,τους ξανακοιμησαν με αλλο ενα παραμυθι,ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ.Εχουν ειπωθει καποια πραγματα πριν,και ας μην επαναλαμβανομαστε.
Επειδη ομως βλεπω οτι η Μαγγανεια ειναι παντα ελκυστικη,σε ολους τους χωρους,θα το θεσω λιγο διαφορετικα.
ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Ε ,ΓΙ ΑΥΤΟΝ?
serpentpan
Edited by - serpentpan on 12/11/2002 23:54:24
FILE serpentpan ETHESES ENA POLY KALO THEMA.
KAI PISTEYW PWS EINAI TO THEMA TIS PAIDEIAS.
POU DYSTHXWS TO EXOUME AFISEI ANEPAFO KAI BOROUNE DIAFOROI
AGYRTES SAN TOUS SALTIBAGOUS NA GEMIZOUN PSEYDESTHISEIS KAI
YPOSXESEIS.
THA PREPEI NA PROSEXOUME TO THEMA THS PAIDEIAS.
NOMIZW PWS EINAI TO A KAI TO Ω GIA THN ELLHNIKOTHTA MAS.
MIPWS FILOI MOU THA EPREPAI NA ANOIXOUME ENA THEMA PAIDEIA
MESW THS PAIDEIAS THA BORESOUME OXI MONO EMEIS ALLA KAI OI APOGONOI MAS NA FYLTRAROUME TA PANDA.
EYXARISTW
** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **
Λοιπόν, σχετικά με την χρονολογία που «έδωσα» για την ΕπΈμβαση...
Περί το 2012 μ.Χ. τοποθετείται η ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ και των ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ κατοίκων του πλανήτη. Μετά από τότε, από όταν δηλαδή το σύνολο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΝΟΥ ή έστω ένα μεγάλο ποσοστό του θα έχει αφυπνιστεί, θα μπορεί να γίνει η ΕπΈμβασις των Ολυμπίων απροβλημάτιστα και ανεμπόδιστα.
Όμως.
Αν συντρέξουν λόγοι, όπως για παράδειγμα αν διαπιστωθεί κίνδυνος των ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ όλου του πλανήτη, κίνδυνος που θα αφορά μαζική εξόντωση ή απλά μετάλλαξή τους, η ΕπΈμβασις αυτή μπορεί να λάβει χώρα ακόμη και ΤΩΡΑ !!!
Με άλλα λόγια...
2012, ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ.
Νά'στε πάντα καλά...
Ελευθέριος Παλιγγίνης
FILE Παλιγγίνη DIABASA ME MEGALH PROSOXH AYTA POU EGRAPSES.
NOMIZW FILE MOU PWS SE AYTO TO OPOIO EXEIS GRAPSEI OXI MONO DEN STEKEI ALLA NOMIZW GIA EMENA PROSWPIKA PWS ME PERNAS TOULAXISTON GIA KOUTO.
NOMIZW PWS TETIES ANAFORES DINOUN MIA ELAFROTHTA SE OLO TO THEMA.
OXI MONO H HMEROMHNIA POU THN DINEIS ME ME SXETIKH EYKOLIA.
ALLA KAI
quote:
2012, ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ.
KAI ME AYTO XENIAZEIS FILE MOU KAI EAN ZOUME MEXRI AYTHN THN HMEROMHNIA KAI EIMASTE AKOMA EDW TO MONO POU THA ANAFEREIS THA EINAI SYNEBEI AYTO TO APROOPTO.
TI NA PW ALLO FILOI MOU .....
AS MHN AFYSOUME TO MELLON MAS SE FANDASMATA
EYXARISTW
TO OTI ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΩΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ «a priori» ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ «ΘΕΣΕΩΝ» ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ + ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΕΡΕΥΝΗΣΕ, ΒΡΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΠΟΥ. ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΧΗ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012 + ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΞΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ).
Ελευθέριος Παλιγγίνης
quote:
...Περί το 2012 μ.Χ. τοποθετείται η ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ και των ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ κατοίκων του πλανήτη. Μετά από τότε, από όταν δηλαδή το σύνολο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΝΟΥ ή έστω ένα μεγάλο ποσοστό του θα έχει αφυπνιστεί...
Βρίσκω και γοητευτική και ευχάριστη και κολακευτική την παραπάνω ιδέα, δηλαδή όλα τα χαρακτηριστικά που συντελούν στη ΜΑΖΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ.
Αυτό που προς κάθε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΟ προτείνω: όποιος μπορεί ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ. Και το 2012 καλά είναι, αλλά μπορεί να είναι και αργά.
Και μόνο η ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ χωρίς να πλησιάσει κανείς το ζήτημα της αφύπνισης είναι μια πολύ κοπιαστική και επίπονη προσπάθεια της οποίας οι καρποί διαλύονται τόσο εύκολα όσο και ο καπνός στο δυνατό αέρα.
Αθανάτων το ζειν. Bίος θνητών, σπουδή θανάτου.
Σε λίγο θα έχουμε 2003.
Η αφύπνιση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΝΟΥ έχει ήδη αρχίσει, το αποδεικνύει η Πανγήινη Τάση Ελληνοκεντρισμού που παρατηρείται, όπως επίσης το αποδεικνύουν όλοι οι συμμετέχοντες σε όλα τα forums του διαδικτύου, ακόμη και οι απλοί αμφισβητίες. (Για να αμφισβητείς, σημαίνει πως ψάχνεις την ΑΛΗΘΕΙΑ και απορρίπτεις ό,τι σου φαίνεται αναληθές. Άρα, είσαι σε καλό δρόμο).
Αν αφυπνισθούμε όλοι νωρίτερα, η ΕπΕμβαση θα λάβει ΚΑΙ ΑΥΤΗ χώρα νωρίτερα.
Είθε...
Παλ Ελ
Edited by - Ελευθέριος Παλιγγίνης on 15/11/2002 03:19:55
AGAPHTE FILE Παλιγγίνη POTE STHN ZWH MOU DEN EXW APORRIPSH TIS THESEIS ALLWN A PRIORI.
ALLA THA SE PARAKALESW NA MOU ANAFEREIS POU AKRIVWS NA PSAKSW.
EPISEIS KAI EGW ANEFEROMOUN STO 2012 + H - KAI NOMIZW PWS EINAI ARKETA PARAKINDYNEYMENO NA ANAFEROUME HMEROMHNIES.
EYXARISTW
Φιλε μου κανε το αντιθετο του εβραιϊκου,"πιστευε και μην ερευνα"
Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα χασεις................(το ιδιο κανω και εγω)
Κατ'αρχάς πρέπει να σας πληροφορήσω ότι είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω αν αυτό που θέλω να πώ είναι ή δεν είναι άσχετο με τον χώρο! Βασικά θα σας περιγράψω κάτι που εγώ και ο περίγυρος μου το βρίσκουμε πολυ περίεργο και παρ'όλες τις εικασίες που κάνουμε δεν βρίσκουμε κάποια λογική εξήγηση! Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο διαμέρισμα όπου διαμένουμε εγώ και ο φίλος μου, εδώ και 9 μήνες.Περίεργοι θόρυβοι και περίεργες συμπτώσεις. Αυτό που με έξέπληξε όμως είναι αυτό που παρατήρησα σε 2 φωτογραφίες που είχαμε βγάλει στο σαλόνι του σπιτιού! Και στις δυο φωτογραφίες βρίσκομαι εγώ να κάθομαι στον καναπέ. Οι photos είναι παρμένες με ψηφιακή camera. Οταν τις περάσαμε στον υπολογιστή για να τις κάνουμε save σε file παρατηρήσαμε οτι στις φωτογραφίες δεν ήμουνα μόνη! Κάποιος άλλος ήταν δίπλα μου.Μια σκιά απο ένα κεφάλι εμφανίστηκε στον τοίχο. Στην δεύτερη φωτογραφία πάλι αυτό το κεφάλι αλλά με ανοιχτό το μάτι! Σε κάποιες άλλες φωτογραφίες από τα γενέθλια μου, εμφανίζονται γύρω μου πολλές τέτοιες σκιές κεφαλιών!!! Το πιο περίεργο είναι ότι και άλλα πρόσωπα έβγαλαν photos στα ίδια σημεία του σαλονιού και τις ίδιες ώρες αλλά σε αυτούς δεν εμφανίζεται τίποτα!!! Μήπως ξέρει κάποιος να μου εξηγήσει τί μπορεί να συμβαίνει? Οι γύρω μου λένε οτι με ακολουθούν φαντάσματα!!! Χαζομάρες δεν είναι όμως αυτά?
Σας ευχαριστώ.
Μ.Ε.
Αν δεν δούμε τις φωτογραφίες όμως πως θα καταλάβουμε;
Το πολύ πολύ σβήσε το πρόσωπό σου, αν δε θέλεις να το δείξεις.
Για τους περίεργους θορύβους και τις συμπτώσεις δεν μας είπες και πολλά.
Εγώ πάντως έχω να σου πω ότι μέσα από τα δομικά στοιχεία μεταφέρεται πολύ περισσότερο ο θόρυβος απ΄ ότι στον αέρα.
Αν κάποιος για πχ ρυθμίζει την κεραία στην ταράτσα θα ακούγονται ακόμα και στο υπόγειο περίεργοι θόρυβοι από το τρίξιμο των βιδών.
quote:
Χαζομάρες δεν είναι όμως αυτά?
Χαζομαρες δεν ειναι τιποτα μεχρι αποδειξεως του εναντιου...
keep being open-minded!!!!!
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
- ειναι αληθεια το ολο θεμα;
επειτα ακολουθουν:
- σε ποια περιοχη ειναι το διαμερισμα;
- σε ποιον ανηκε πριν;
(αν μπορεσεις και βρεις τον προηγουμενο ενοικο θα παρεις ισως αρκετες παραπανω βοηθειες και απαντησεις)
- Τιποτα αλλα φαινομενα μεσα στο σπιτι; ποιες ειναι ακριβως οι συμπτωσεις που αναφερεις;
- ο φιλος σου τι λεει για ολα αυτα;
- εχεις τα "νευρα" να βαλεις καμερα να γραφει το βραδυ πχ στο σαλονι;
Τελος της ανακρισης ![]()
![]()
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ! ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙ ΣΠΙΤΙ. ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΜΕΝΕ ΠΡΙΝ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΜΕΝΟ!!!
ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ 2.
ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΞΟΔΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ , ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ. ΤΡΟΜΑΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΒΗΣΤΑ.
ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΒΗΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΣΤΟ OFF!
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΒΡΑΔΥΑ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ , ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΑΝ ΚΤΥΠΟ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ. ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΛΠ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΧΟΣ, ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Μ.Ε.
quote:
σε ποια περιοχη ειναι το διαμερισμα;
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ MADMAX ΑΥΤΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ???
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ MAREL ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ!!!
1)ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ
2)ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ)
ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΤΡΕΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!!
ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΦΥΣΙΚΟ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ???
ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΥΠΟΨΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ/ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ!!! ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΡΣΚΟ ΑΤΟΜΟ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΚΟΥΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ :
"ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ???"
ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ!!!![]()
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
Ποτε δεν ανεφερα τιποτα περι μονταζ κτλ...εχουν δει τα ματια μου..
Ψαξε ενα θεμα μου "Σημαδια/Οιωνοι" και θα καταλαβεις τι εννοω..
το οτι ολη σου η απαντηση γραφτηκε με κεφαλαια εμενα προσωπικα με κανει να νομιζω οτι γραφτηκε με ενταση..Μακαρι να κανω λαθος..Ολοκληρη η προηγουμενη απαντηση μου οπως και αυτη ηταν σε εντελως φιλικο τονο..
Σε τελικη αναλυση: ειμαι "μαζι σου" και θελω να βοηθησω και οχι να κρινω τον οποιονδηποτε εδω μεσα αλλα και γενικοτερα..
Ελπιζω να λυθηκε η παρεξηγηση, περιμενω νεοτερα..
Τα κεφαλαια τα δικαιολογω μονο στον cybermaster ο οποιος ειναι ετσι κι αλλιως φωνακλας!! ![]()
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...