ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΑΔΑ-Ε - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΟΜΑΔΑ-Ε - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

serpentpan68 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
giagiakaΜέλος
28/06/2004, 12:08:04
quote:

zarkos ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ..!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ..ΜΠΡΡΡ ΜΕ ΤΑΚΟΜΙΖΩ!

πατριδα (who knows) , δεν ειναι πρωτη φορα που στα Γιαννενα υπαρχουν περιστατικα μαγειας !
ξερω τοοοοσαα πολλα να σου πω !
γι'αυτο και μετακομισα Αθηνα !!!
χαχαχχα

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, to discover that I had not lived !!!

loukoulosΝέο Μέλος
03/10/2003, 16:33:26
ΛΑΓΝΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΡΙΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.

03/10/2003, 17:22:42
Aγαπητέ μου θα καείς στην κόλαση!

Λαγνεία...

Θανάσιμο αμάρτημα....

(Προτείνω να αφήσεις τη συνάντηση για την Kυριακή του Πάσχα...
να πέσει κ κανά σούβλισμα, να παίξει κ κανά κοκορέτσι κτλ)

Oι υπόλοιποι (μη-λάγνοι εσωτεριστές)... στη Bαρυμπόμπη

Thothoula γεματούλα
Kόρη Thoth Tρισμέγιστου
Aδερφή TAT Kύβου

loukoulosΝέο Μέλος
03/10/2003, 17:38:41
[quote]
Aγαπητέ μου θα καείς στην κόλαση!

Λαγνεία...

Θανάσιμο αμάρτημα....

(Προτείνω να αφήσεις τη συνάντηση για την Kυριακή του Πάσχα...
να πέσει κ κανά σούβλισμα, να παίξει κ κανά κοκορέτσι κτλ)

Oι υπόλοιποι (μη-λάγνοι εσωτεριστές)... στη Bαρυμπόμπη

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΟΛΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ .ΚΟΨΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ .ΕΕΕΒΙΒΑ

03/10/2003, 23:58:16
Ε τότε...

πρέπει να έρθεις στην παρέα μας φαντάρε...

Κάθε μεγάλη βδομάδα, νηστεύουμε, ναι! νηστεύουμε!
Μέχρι το βράδυ της μεγάλης Παρασκευής.
Οπου στο "τζέστερς" (Γλυφάδα, εάν γνωρίζετε...), δεν πατάει ψυχή ζώσα λόγω της εορτής του επιταφίου.
Κάτω δε από το τζέστερς, αλλά και στη γωνία (στο Εβερεστ), υπάρχουν ΤΑ ΧΟΤ-ΝΤΟΓΚ που δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδί μου: Ειδικά εκείνη τη μέρα είναι πε - ντα - νο - στη - μα!!!

Δύο σε ένα λοιπόν: Το μαγαζί δικό μας, τα γκαρσόνια τεμενάδες, και το επιστέγασμα...Μήπως ήδη το αναφερα;

Βέβαια κάθε μεγάλη Κυριακή (του Πάσχα εννοώ), εγώ προσωπικά νηστεύω! ...οπότε σβύνω και τις αμαρτίες.

αυτή...που τα κατάφερε!

04/10/2003, 12:21:32
Αμαλία μου, δεν είσαι η μόνη που θα καεί στην κόλαση!

Στο χωριό μου, κάθε Μεγάλη Παρασκευή, αφού τσακίσουμε τα πιτόγυρά μας μετά την περιφορά του Επιταφίου, ακολουθεί γλέντι μέχρι πρωίας...!!! Είναι κάτι σαν έθιμο...

Σε όσους το έχω πει δεν με πιστεύανε αλλά όταν το είδανε, πάθανε την πλάκα τους!

loukoulosΝέο Μέλος
05/10/2003, 09:42:22
amalia
Συντονίστρια

Greece
1259 Μηνύματα Posted - 03/10/2003 : 23:58:16
--------------------------------------------------------------------------------
Ε τότε...

πρέπει να έρθεις στην παρέα μας φαντάρε...

Κάθε μεγάλη βδομάδα, νηστεύουμε, ναι! νηστεύουμε!
Μέχρι το βράδυ της μεγάλης Παρασκευής.
Οπου στο "τζέστερς" (Γλυφάδα, εάν γνωρίζετε...), δεν πατάει ψυχή ζώσα λόγω της εορτής του επιταφίου.
Κάτω δε από το τζέστερς, αλλά και στη γωνία (στο Εβερεστ), υπάρχουν ΤΑ ΧΟΤ-ΝΤΟΓΚ που δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδί μου: Ειδικά εκείνη τη μέρα είναι πε - ντα - νο - στη - μα!!!

Δύο σε ένα λοιπόν: Το μαγαζί δικό μας, τα γκαρσόνια τεμενάδες, και το επιστέγασμα...Μήπως ήδη το αναφερα;

Βέβαια κάθε μεγάλη Κυριακή (του Πάσχα εννοώ), εγώ προσωπικά νηστεύω! ...οπότε σβύνω και τις αμαρτίες.

αυτή...που τα κατάφερε!

durden_alie
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
263 Μηνύματα Posted - 04/10/2003 : 12:21:32
--------------------------------------------------------------------------------
Αμαλία μου, δεν είσαι η μόνη που θα καεί στην κόλαση!

Στο χωριό μου, κάθε Μεγάλη Παρασκευή, αφού τσακίσουμε τα πιτόγυρά μας μετά την περιφορά του Επιταφίου, ακολουθεί γλέντι μέχρι πρωίας...!!! Είναι κάτι σαν έθιμο...

Σε όσους το έχω πει δεν με πιστεύανε αλλά όταν το είδανε, πάθανε την πλάκα τους!

Για το μοναδικο γλεντη τη μεγαλη παρασκευη γιναμε τρεις.Αλλος για το γλεντι ,δηλώστε συμμετοχή τώρα πριν κλίση η λίστα.Κατά εξαίρεση για το φόρουμ δεχόμαστε και χορτοφάγους[αυτοί θα ψήνουν μόνο] .Περιμένω.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ,ΥΛΙΚΑ[ΚΟΨΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ]ΟΡΓΑΝΟΣΗ.LOUKOULOS

06/10/2003, 03:23:35
...
Τί 'ναι τούτο πάλι?...
Τόσο πολύ σε άγγιξε το "esoterica"?
Τόσο βαθειά το αντιλήφθηκες?
'
Η σάρκα είναι ο αντικατοπτρισμός στην έρημο του πνεύματος...
Αν μπορείς να ζήσεις λίγο πιο πέρα απο τις ηδονές της σάρκας θα επιστρέψεις στην έρημο...
...

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you