- Κοιμάστε πάντα με ήσυχη συνείδηση; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Δεν κοιμάμαι ποτέ.
οσο μπορω δηλαδη.ρεκορ εχω 34 ωρες.
αν αθροισουμε τις ωσρες που κοιμωμεθα καθε μερα....στο τελος βγαζουμε συμπερασμα πως εχουμε χασει την μιση ζωη μας στο κρεββατι.{μονο ο υπνος πιανεται,καμια αλλη δραστηριοτητα.}

ο θανατος σου,η ζωη μου
τις 30 κοιμόμαστε...
20 ώρες δουλεύουμε...
20 ώρες βλέπουμε τηλεόραση...
άλλες 10 κάνουμε πράγματα που στο μέλλον θα μετανιώσουμε...
5 ώρες περνάμε στην τουαλέτα...
τις άλλες 14 κανουμέ πράγματα που μόλις καταλάβαμε οτι τελικά δεν είχαν καμιά αξία γιατί σε μια ώρα θα είμαστε νεκροί...
και την 1 ώρα που μας έμεινε πέρνουμε τηλέφωνο τους εχθρούς μας για να τους πούμε συγνώμη για τις μαχεριές που τους ρίξαμε...
"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...
Σαν να γεννήθηκα χθές ένιωσα στο πρώτο άγγιγμα της..."
Nossoforos
Σου εύχομαι να κοιμάσε πάντα με θετικές σκέψεις(ΔΕΝ ΛΈΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΆΝΩ)γιατί θα έρθει η ώρα που θα πείς "καλά,αν εκείνα τα όμορφα χρόνια της νιότης καθόμουν και στεναχωριόμουν για τόσα μικροπράγματα(έχω την εντύπωση οτι είσαι πολυ ευαίσθητη)τώρα τι πρέπει να κάνω?"
θα δείς,είναι χάσιμο χρόνου...
"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...
Σαν να γεννήθηκα χθές ένιωσα στο πρώτο άγγιγμα της..."
Nossoforos
quote:Κοιμόμαστε λοιπόν με ήσυχη συνείδηση πάντα;
΄Η μας βαραίνουν μαύρες ενοχές;
Αφροδιτη μου, οσο δεν βρισκουν τα πτωματα κοιμαμαι σαν πουλακι! ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Καθαρή συνείδηση = Νεκρή συνείδηση.
Η ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.
ΝΕΚΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ...ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΙΚΗ ΑΚΑΜΨΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΑΦΟΡΗΤΑ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΟΧΗ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ.
16thThief (ΔΙΧΩΣ BOLD KAI ΧΡΩΜΑ)
quote:
Μην συνεχίζεις λοιπόν και απάντησε σ' αυτό που ρωτά η Αφροδίτη. Διαφορετικά, είσαι γιαλαντζί, όπως οι περισσότεροι στο esoterica...
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ...= ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΕΝΟΧΗ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΟΙ ΝΕΚΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΟΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ:
i) ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ii) ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ...ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ.
Η ΛΗΘΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΗΣΥΧΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΑΙΝΟΥ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ...ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.
Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ.
quote:
Αφροδιτη μου, οσο δεν βρισκουν τα πτωματα κοιμαμαι σαν πουλακι!
Χαχα!
Απίθανος!!! ![]()
![]()
![]()
Ας απαντήσω και στο θέμα λοιπόν επί της ευκαιρίας...
Κοιμάμαι χωρίς τύψεις για όσα κάνω στην ζωή μου.
Μπορεί να σκέφτομαι, να αναλογίζομαι διάφορα μέχρι να αποκοιμηθώ αλλά δεν είναι τύψεις.
Γνωρίζω αν έχω βλάψει κάποιο άτομο και ξέρω να απολογούμαι ή και να διορθώνω όσο μπορώ τα λάθη μου.
Δεν θέλω να αφήνω τέτοιου είδους λογαριασμούς ανοιχτούς γιατί αν τους αφήσω ξέρω οτι δεν θα κοιμηθώ καθόλου...

In anticipation of my resurrection...

ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ <<ΑΘΕΟ>> ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
quote:
Αφροδιτη μου, οσο δεν βρισκουν τα πτωματα κοιμαμαι σαν πουλακι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ρε Johnnie... μας έστειλες πάλι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Edited by - Avallon on 24/11/2005 11:24:44
quote:
Didorium
Η ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.
ΝΕΚΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ...ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΙΚΗ ΑΚΑΜΨΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.
Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΑΦΟΡΗΤΑ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΟΧΗ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ.
Πιξελντριμ με βρίσκεις σύμφωνο με τα παραπανω.
Αυτό που πιστεύω είναι πως όλοι μας - σχεδόν - έχουμε κάτι που μας βασανίζει.
Η συνείδηση σχεδόν πάντα είναι ανήσυχη και με πράγματα που δεν αφορούν απαραίτητα την δική μας συμπεριφορά/πράξεις..
Όσον αφορά τις ενοχές που είναι σίγουρα πολύ ενοχλητικές συμφωνώ πως αν θέλουμε μπορούμε να διωρθόσουμε μια κατάσταση - τι γίνετε όμως αν αυτή η κατάσταση ανήκει πλέον στο παρελθόν και το μόνο που μας μένει είναι οι τύψεις? και αυτό το "ΑΝ" και "ΑΝ"..
Το "καθαρή συνείδηση" = "νεκρή συνείδηση" .. το ερμηνεύω κάπως έτσι: τα βάσανα του νου πεθαίνουν μόνο μετα τον θάνατο του κατόχου του.
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Gentleman's Apocalypse
quote:
Σοφός PIXELDREAM και απολύτως κατανοητός!!!
Ο φόβος εμποδίζει την δράση αλλά μπορούμε να ζούμε φυλακισμένοι στον ίδιο μας τον εαυτό? Εγώ όχι
Αντιδρούμε λοιπόν και ΄παρατηρούμε τις μορφές της αλήθειας.
φιλικά
quote:Η ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.
Συμφωνώ μαζί σου Pixeldream, Θέλει προσπάθεια η καθαρή συνείδηση.Μεγάλο αγώνα...
Ευχαριστώ τους nossoforo, Peronosporo, avallon, deghar adhark, didorium, jonniebegood, dying incubus, velissario,nst...
KAΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΥΣΚΟΛΟ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΩΝ ΜΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΗΙΝΟΥ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΩΔΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΕΧΘΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΣ;
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΩ. ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ... ΟΥΤΕ ΜΙΑ...

ΤΙΓΡΗΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
Α.Ρ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.