- ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ...?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πολύ κουβέντα γίνεται τελευταία στα φόρα για τις 6 Ιουνίου 2005
Λένε ότι ένας κομήτης θα πέσει είτε στον Ατλαντικό, είτε στην περιοχή των λιμνών (Wisconsin) στις ΗΠΑ. Λένε ακόμα ότι κάποιες κυβερνήσεις ετοιμάζονται να κρυφτούν σε ασφαλείς περιοχές και ότι η πολιτική ασφάλεια έχει εντολές εκκένωσης διάφορων περιοχών κυρίως παραθαλάσσιων.
Επίσης σ' ένα φόρουμ μπήκε ένας τύπος που δέχεται ερωτήσεις για το μέλλον όποιων χωρών σε ενδιαφέρουν. (κάτι σαν προφήτης χεχε)
Αυτός λοιπόν, για την Ελλάδα είπε τα εξής:
"Από την γη της Τουρκίας θα έρθει το σκοτάδι στην Ελλάδα. Η Αθήνα θα δει την δύναμη του τρόμου. Μετά το 2008 τα νησία Κως, Ρόδος και Σάμος θα εξαφανιστούν εξαιτίας ενός κατακλυσμού."
"From out the land of Turkey the darness comes to Greece. Athens will see the power of terror.
After 2008 the Islands Kos,Rhodes and Samos are gone because of a Flood."
Προφανώς λέει μπαρούφες (και αυτός όπως και οι υπόλοιποι) αλλά αν θέλετε, θα σας μεταφέρω τι είπε και για μερικά άλλα κράτη και περιοχές.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Άλλα λέει ο Νοστράδαμος που είναι και παλαίουρας....θα τα σκίσουμε τα μογγολάκια το 2008 και το 2012 (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
tous peirazei o ilios?![]()
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....
ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ........
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΣ"...
ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΛΟΓΟΥ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Πριν τους Ολυμπιακούς σε όλα τα site υπήρχαν ειδήσεις του τύπου "κομήτης θα πλήξει την Αθήνα τον Αύγουστο". Περίμενα και εγώ να πέσει ο κομήτης πάνω στην Γιάννα αλλά τίποτα...
ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ
Σε λίγο καιρό, όμως, θα μάθουμε τι συμβαίνει!
quote:
Εγώ προσωπικά δε γνωρίζω κάτι σχετικά με το θέμα αυτό...
Σε λίγο καιρό, όμως, θα μάθουμε τι συμβαίνει!
Το θέμα υπάρχει από πέρσυ απ'όσο βλέπω για κάποιον που έλεγε για πέρσυ ότι θα γίνει κάτι που δεν έγινε
Τι άλλο δηλαδή θέλουμε για να πεισθούμε ότι υπάρχουν τσαρλατάνοι ή απλά βαρεμένοι ?
Αλλο οι Θεόπνευστες προφητείες και άλλο οι αγυρτίες
Αλλο οι προφητείες πχ του Ζαχαρία που προφητεύει τις επιπτώσεις της Ατομικής βόμβας ή οι προφητείες γενικότερα της Αποκάλυψης όπως για το Τσερνόμπιλ και άλλα
διοτι πρεπει να παραθερισω και εγω....

oi perissoteres katastrofologies provlepontai...iounio ioulio :)
αν γινει κατι, κλασσικα οι Αμερικανοι θα σωσουν τον κοσμο σωστα?
τοσες ταινιες καταστροφολογιας εχουν κανει, και βγαινουν παντα αυτοι οι ηρωες..
επισης, και να γινει κατι, σε αυτους θα πεσει το λαχειο, γιατι μια ζωη, κατι πεφτει στον Λευκο Οικο, ο Γκοτζιλλα βγαινει απο τα νερα του Μανχατταν και ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ οι εξωγηινοι επιλεγουν τον προεδρο των ΗΠΑ για να επικοινωνησουν (αν και με τον Bush κατι μου λεει οτι θα τον φιμωσουν με το που θα ανοιξει το στομα του)!
οποτε ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ??? αφου αυτοι θα βγαλουν το φιδι απο την τρυπα παλι!!
ασε που παντα απο αυτους ξεκινανε οι θεωριες και οι υποθεσεις.. καποια κινητικοτητα απο το Ναυτικο τους, καποια σηματα απο το Πεζικο τους και αντιστροφα..
αν και εδω που τα λεμε, κατι εχω ακουσει για σεισμο πολλων ριχτερ στην Ελλαδα-κατι το οποιο το υποψιαζομουν εδω και καιρο, μονο που δε μπορω να αποκαλυψω πηγες
, sorry..
tomorrow is not what it used to be