- Γίνεται η Ελληνική μυθολογία να διασώθηκε παραποιημένη? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
γιαπετ:
Ευρωπαίε, γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό;;;
Νομίζω λόγω φανατισμού σου! πάσχεις από Χριστιανοδιωκτικό ιδεασμό δεν μπορείς να ακούσεις κάποιον Χριστιανό βγάζεις σπυράκια..........και μη μου πεις ότι είμαι υπερβολικός γιατί θα σου θυμίσω το ............. φίλο μας τον Φλαβίνιο-Φλαβιανό!!
εκτός βέβαιά εάν δούμε ως ελαφρυντικό το προχωρημένο της ώρας!!!! 

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
quote:
Νομίζω λόγω φανατισμού σου! πάσχεις από Χριστιανοδιωκτικό ιδεασμό δεν μπορείς να ακούσεις κάποιον Χριστιανό βγάζεις σπυράκια..........και μη μου πεις ότι είμαι υπερβολικός γιατί θα σου θυμίσω το ............. φίλο μας τον Φλαβίνιο-Φλαβιανό!! εκτός βέβαιά εάν δούμε ως ελαφρυντικό το προχωρημένο της ώρας!!!!
Νομίζω, άσχετα αν φυσιολογικά εσύ δεν το κατάλαβες, ότι εξηγήθηκα για τον Φλαβιανό.
Πάντως το Βυζάντιο ήταν Ελληνικό και πιστεύω ότι όποιον και να ρωτήσεις εδώ μέσα, θα στο επιβεβαιώσει.
Κάνε μια απόπειρα και θα δεις...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
γιαπετ:
Πάντως το Βυζάντιο ήταν Ελληνικό και πιστεύω ότι όποιον και να ρωτήσεις εδώ μέσα, θα στο επιβεβαιώσει.Κάνε μια απόπειρα και θα δεις...
?
Aν δεν κάνω λάθος συμμετείχες σε πολλά θέματα αρκετά, ώστε να δεις ποιοι από δω, συμφωνούν με αυτήν την άποψη και ποιοι όχι.
Μάλιστα είχες τοποθετηθεί τότε και θυμάμαι για κάτι εκατομμύρια νεκρούς Έλληνες που είχες πει, από τους Βυζαντινούς και μια προσπάθεια κατόπιν, ανασκευής αυτού του αριθμού...........με κάτι κόμματα.............. μήπως κάνω λάθος?

quote:
Aν δεν κάνω λάθος συμμετείχες σε πολλά θέματα αρκετά, ώστε να δεις ποιοι από δω, συμφωνούν με αυτήν την άποψη και ποιοι όχι.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει μέλος του φορουμ που στην ερώτηση "ήταν το Βυζάντιο Ελληνικό;", θα σου απαντήσει αρνητικά.
quote:
Μάλιστα είχες τοποθετηθεί τότε και θυμάμαι για κάτι εκατομμύρια νεκρούς Έλληνες που είχες πει, από τους Βυζαντινούς και μια προσπάθεια κατόπιν, ανασκευής αυτού του αριθμού...........με κάτι κόμματα.............. μήπως κάνω λάθος?
Απ' αυτά που αναφέρεις εγώ, έχω μιλήσει για εκατομμύρια νεκρούς απ' την εφαρμογή στην πράξη της χριστιανικής "αγάπης".
Μιλούσαμε για την επιβολή του χριστιανισμού και τα θύματα που δημιούργησε (με πολλούς τρόπους), δια μέσου των αιώνων.
Βέβαια δεν τα ανασκεύασα ποτέ. Το ίδιο ισχυρίζομαι ακόμη!
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
Και αν σκεφτεί κανείς ότι το Βυζάντιο ήταν Χριστιανικό κράτος θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά αυτόν τον αριθμό, (που αν δεν κάνω λάθος μόνο ο υπερβολικός Γίββων τον αναφέρει), γιατί σε διαφορετική περίπτωση φίλε γιαπετ θα μιλούσαμε για μία αυτοκρατορία που σκότωσε όλους τους πολίτες της................. πρέπει να κόψεις τουλάχιστον 2 μηδενικά και με τη μονάδα μπροστά αλλιώς θα αρχίσουμε να γελάμε και πάλι. Θα σου σύστηνα να διάβαζες έστω αποσπάσματα, από την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους-Βυζαντινός Ελληνισμός.
Αφιέρωσε ένα απόγευμα πήγαινε σε μια Δημόσια βιβλιοθήκη και διάβασε για τα εκατομμύρια νεκρών!!!!!!!!! μέσα αναφέρει μάλιστα και δημογραφικά στοιχεία τα οποία θα σε βοηθήσουν ακόμη περισσότερο .

quote:
Aνασκεύασες! μίλησες για εκατομμύρια νεκρούς Έλληνες από τους Βυζαντινούς και μετά το μαζεψες σε εκατομμύρια νεκρούς από όλα τα έθνη!
Ευρωπαίε, αναφερόμουν στους νεκρούς που άφησε η θρησκεία της "αγάπης" και της "αυταπάρνησης" στο πέρασμά της, μέσα σε έξι (6) και πλέον αιώνες και όχι σε μία μόνο μέθοδο εξόντωσης αλλοθρήσκων, αλλά σε όλες μαζί.
Αν τα βάλεις κάτω, θα παραδεχθείς κι εσύ (από μέσα σου βέβαια) ότι είναι έτσι.
Όμως αυτό το έχουμε εξαντλήσει σε άλλο θέμα και γι' αυτό δεν θα ήθελα να εκτρέψουμε το παρόν, αν δε σε πειράζει...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Όμως αυτό το έχουμε εξαντλήσει σε άλλο θέμα και γι' αυτό δεν θα ήθελα να εκτρέψουμε το παρόν, αν δε σε πειράζει...
Συμφωνώ απόλυτα, φίλε γιαπετ! ![]()
Επειδή η συζήτηση που έχει ξεκινήσει για το Βυζάντιο, τους Εθνικούς που θανατώθηκαν κλπ δεν έχει σχέση με τον αρχικό σκοπό του θέματος, θα παρακαλούσα να φροντίσουμε όλοι ώστε αυτό να επανέλθει. ![]()

In anticipation of my resurrection...

παντι λογο , λογος ισως αντικειται