- ο Χριστόδουλος θα κλειστει σε μοναστήρι! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
the elder sister1Μέλος
και μονο η αναφορα στην εννοια μοναστηρι και το οτι υπαρχει ακομα φερνει φρικη!
ice man IIΝέο Μέλος
Το θέμα μου φέρνει στο μυαλό μου την φράση
ΚΑΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ,ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ
Όποιος και να ανέβει σε αυτόν τον θρόνο τα ίδια πράγμματα θα κάνει (η εξουσία χαλάει τον άνθρωπο).
quote:Η ολονυχτία άλλα έδειξε ... Άν ίσχυαν οι κανόνες του Θεάτρου , όπου μία παράσταση αναβάλλεται όταν οι θεατές είναι λιγότεροι από τους ηθοποιούς , θα έπρεπε να την είχατε αναβάλλει .
Δεδομένου ότι η πλεοψηφία στην Ελλάδα είναι Χριστιανοί, μάλλον εσύ είσαι ο 'τρελός', που πάει contra torrentem.ΓΑΡ
quote:Επειδή απαντήσατε έτσι δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια , τα γεγονότα άλλα δειχνουν ! Όταν μιά μηχανή καίει λάδια δεν κολλάει , γι αυτό σε πολούς τύπους μηχανών υπάρχει σκόπιμη κατανάλλωση λαδιού .
Για το θέμα των συστατικών, έχουμε απαντήσει. Αν εσύ καις λάδια και δεν καταλαβαίνεις, λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να επαναλάβω.
quote:Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημμα ; Το πρόβλημμα είναι αυτών που την εμπνεύστηκαν και την οργάνωσαν και των ελαχίστων 'οπως φάνηκε αφελών οπαδών τους .
Όσο για την ολονυκτία, εσύ τι πρόβλημα έχεις;
quote:Τα περί Χρυσοπ(λ)ηγής δεν είναι εικασίες αλλά καταγγελίες και μάλιστα από ιερωμένους .
Εχώ πει επίσης αρκετές φορές ότι δεν θεωρώ σοβαρό επίπεδο συζήτησης να μιλάμε με φήμες (περί Χρυσοπηγής που αναφέρεις, κ.α.)
quote:Αν το μοναστήρι στο οποίο πρέπει να κλειστώ είναι σαν εκείνο της Υψώσεως του τιμίου σταυρού , που είναι έξω από την Θήβα , θα το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση , έχει κάτι Ρωσίδες...! Όχι όμως σε κανένα άλλο γιατί έχω ευαίσθητες αιμοροΐδες .
Αν εσύ λοιπόν υπολείπεσαι σοβαρότητος, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και ίσως εσύ θα έπρεπε να κλειστείς σε κανένα μοναστήρι.
quote:Όσο για αυτό , δεν γνωρίζω γιά τους άλλους , όμως για μένα , μπορώ να σε διαβεβαιώσω με τον λόγο της τιμής μου ,( είναι σοβαρότερος από αυτούς που κάνετε στο ευαγγέλιο ) , οτι δεν έχω κλέψει , ούτε καταχραστεί τα χρήματα από κανένα ταμείο . Δεν καταπάτησα ξένη γη , ότι έχω το απόκτησα με τον κόπο μου .Δεν ξεχέρσωσα και κατάστρεψα δασικές εκτάσεις . Δεν θέλησα να ξεσπιτώσω φτωχούς βιοπαλαιστές διεκδικόντας τα σπίτια τους στο Περιστέρι και την Πετρούπολη .Στίς παρέες μου δεν συμπεριλαμβάνονται έμποροι ναρκωτικών , ημεδαποί ή αλλόδαποί . Δεν είμαι παιδεραστής , ούτε κίναιδος . Δέν ενόχλησα σεξουαλικά εκμεταλλευόμενος την θέση μου γυναίκες υφισταμένων μου ή του επαγγελματικού μου χώρου . Δεν εστησα ποτέ δίκες εναντίον άλλων ανθρώπων σε συνεργασία με κυκλώματα δικαστών . Διαθέτω ένα απλό νόμιμο εξοχικό και όχι παράνομη βίλα με πισίνα . Και τέλος δεν ισχυρίστηκα ποτέ μου ότι είμαι παναγιότατος , κυριος κύριος , και προπαντός ότι εκπροσωπω τον Θεό .
Από την άλλη πλευρά, τόσο εσύ όσο και οι ομοϊδεάτες σου θα πρέπει να είστε άμεπτοι, ηθικοί, καλοί και έντιμοι πολίτες, κλπ, κλπ, ώστε να έχετε το δικαίωμα να κάνετε κριτική στον Χριστινισμό και την Εκκλησία, ιδιότητες από τις οποίες απέχετε μακράν.
Αυτά από μένα τον ανήκοντα στην φαιδρά πορτοκαλέα , πρός την σοβαρότητά σου .
τυχερουληςΜέλος
quote:
Αν το μοναστήρι στο οποίο πρέπει να κλειστώ είναι σαν εκείνο της Υψώσεως του τιμίου σταυρού , που είναι έξω από την Θήβα , θα το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση , έχει κάτι Ρωσίδες...! Όχι όμως σε κανένα άλλο γιατί έχω ευαίσθητες αιμοροΐδες
Φύγανε δυστυχώς , φύγανε….![]()
quote:
Όσο για αυτό , δεν γνωρίζω γιά τους άλλους , όμως για μένα , μπορώ να σε διαβεβαιώσω με τον λόγο της τιμής μου ,( είναι σοβαρότερος από αυτούς που κάνετε στο ευαγγέλιο ) , οτι δεν έχω κλέψει , ούτε καταχραστεί τα χρήματα από κανένα ταμείο . Δεν καταπάτησα ξένη γη , ότι έχω το απόκτησα με τον κόπο μου .Δεν ξεχέρσωσα και κατάστρεψα δασικές εκτάσεις . Δεν θέλησα να ξεσπιτώσω φτωχούς βιοπαλαιστές διεκδικόντας τα σπίτια τους στο Περιστέρι και την Πετρούπολη .Στίς παρέες μου δεν συμπεριλαμβάνονται έμποροι ναρκωτικών , ημεδαποί ή αλλόδαποί . Δεν είμαι παιδεραστής , ούτε κίναιδος . Δέν ενόχλησα σεξουαλικά εκμεταλλευόμενος την θέση μου γυναίκες υφισταμένων μου ή του επαγγελματικού μου χώρου . Δεν εστησα ποτέ δίκες εναντίον άλλων ανθρώπων σε συνεργασία με κυκλώματα δικαστών . Διαθέτω ένα απλό νόμιμο εξοχικό και όχι παράνομη βίλα με πισίνα . Και τέλος δεν ισχυρίστηκα ποτέ μου ότι είμαι παναγιότατος , κυριος κύριος , και προπαντός ότι εκπροσωπω τον Θεό
-----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
το θέμα αυτό απενεργοποιείται.