ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

zip30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/06/2011, 11:53:12
Νικόμαχε, θεωρείς ότι τα δικά σου τα επιχειρήματα είναι πιο βάσιμα και απτά? Δηλαδή το "E.T phone home" είναι πιο σοβαρό επιχείρημα από τον τρόπο -ας πούμε- που γράφει κάποιος?

Επίσης, περιμένουμε όλοι κάποιες διευκρινίσεις για τον τρόπο που "ψάρευες" τον γιατρό. Όπως δήλωσες, δεν τον κατηγόρησες καταλάθος, αλλά στόχευες κάπου.

Edited by - Narkissa555 on 26/06/2011 11:54:17

26/06/2011, 11:55:42
Καλημέρα Ζιπ-Πελεγκρίνο-Deva-και οι υπόλοιποι 497.

Πολύ σοβαρά και ακλόνητα τα στοιχεία που παραθέτεις.
Δείχνουν γιατι έγινες εκτελωνιστής ενω τελείωσες το
τμήμα φυσικής του ΑΠΘ.
Είναι βαρέα φαίνεται η φυσική και ασήκωτη για μερικά
μυαλά.Αλήθεια με πόσο πήρες πτυχίο?Με 4 ή με 5?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/06/2011, 12:49:03
quote:
Πολύ σοβαρά και ακλόνητα τα στοιχεία που παραθέτεις.
Δείχνουν γιατι έγινες εκτελωνιστής ενω τελείωσες το
τμήμα φυσικής του ΑΠΘ.
Είναι βαρέα φαίνεται η φυσική και ασήκωτη για μερικά
μυαλά.Αλήθεια με πόσο πήρες πτυχίο?Με 4 ή με 5?

Oh my god,Νικόμαχε μην τα λές έτσι αυτα,γιατί δείχνουν τό πόσο απελπισμένος και χωρίς επιχειρήματα είσαι φίλε μου.Είναι αυτό που λέμε,ό,τι να ναι.

quote:
Σοβαρα Αλεξ?

Υπάρχουν τέτοια επιχειρήματα?

Ναι υπάρχουν,εχεις δίκιο!

Δείχνουν το <<μέγεθος>> της νοημοσύνης του Ζιπ και οσων τον
παίρνουν στα σοβαρά.Μην εξαιρέσεις τον εαυτό σου.
Εχεις όμως το ακαταλόγιστο,του νεαρου της ηλικίας σου.

Υπεκφυγές,δεν μου κάνει και τόσο εντύπωση.

Λίγη ειλικρίνα ρε γαμώτο,δεν βλάπτει ξέρεις.Πές μας,για ποιόν λόγο να ΜΗΝ πιστέψουμε τον zip? Δώσε κάτι τελος πάντων,που να δείχνει οτι δεν είσαι ψεύτης.

Edited by - alex22 on 26/06/2011 12:52:21

26/06/2011, 12:59:55
Φίλε Εαρινέ, μια διευκρίνιση.
Αυτός ο «Ευάγγελος» που αναφέρεις έχει κάποια σχέση με τον τον «τρεχαγυρευε» ?
Έχω υπ οψιν μου κάποιο παλιό «γνωστό» ξερόλα παλαιοημερολογίτη «ευάγγελο» από την Λάρισα.
Κατά δήλωση του σαρανταπεντάρη δημοσιογράφο.
Είναι το ίδιο πρόσωπο?
Ο δικός μου «ευάγγελος, εκτός των άλλων ήταν φανατικός οπαδός σεναρίων συνο μοσιολογίας, UFO, πνευματικών οντοτήτων, κοίλης γης, εξωγήινων «θεών», εκτοπλασμάτων και λοιπών γραφικών καρικατούρων.

Αν ο «Ευάγγελος» και ο «Τρέχα..» που αναφέρεται, είναι το ίδιο πρόσωπο, τότε θα πρέπει να εξετάσω – αν βρω χρόνο – τις ημερομηνίες που αναφέρονται για «τρέχα» , και «Νικ», με αυτές που γνωρίζω εγώ για τον γνωστό μου «ευάγγελο», και θα επανέλθω με στοιχεία ……

26/06/2011, 13:14:01
quote:
Αλεξ
Λίγη ειλικρίνα ρε γαμώτο,δεν βλάπτει ξέρεις.Πές μας,για ποιόν λόγο να ΜΗΝ πιστέψουμε τον zip? Δώσε κάτι τελος πάντων,που να δείχνει οτι δεν είσαι ψεύτης.

Και ποιός σου είπε Αλεξ οτι δεν μπορείς να πιστέψεις τον Ζιπ?
Ελέυθερα να τον πιστέψεις!
Μετα θα κάνεις αυτό που ξέρεις καλά.
Θα ζητάς <<ειλικρινά>> συγνώμη,μέχρι την επόμενη <ατασθαλία>> σου!!

Εδωσα κάτι που δείχνει οτι δεν είμαι ψεύτης.
Θέλει ομως να αλάξεις τα καύσιμα για να το δείς!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/06/2011, 14:36:59
quote:

Φίλε Εαρινέ, μια διευκρίνιση.
Αυτός ο «Ευάγγελος» που αναφέρεις έχει κάποια σχέση με τον τον «τρεχαγυρευε» ?
Έχω υπ οψιν μου κάποιο παλιό «γνωστό» ξερόλα παλαιοημερολογίτη «ευάγγελο» από την Λάρισα.
Κατά δήλωση του σαρανταπεντάρη δημοσιογράφο.
Είναι το ίδιο πρόσωπο?
Ο δικός μου «ευάγγελος, εκτός των άλλων ήταν φανατικός οπαδός σεναρίων συνο μοσιολογίας, UFO, πνευματικών οντοτήτων, κοίλης γης, εξωγήινων «θεών», εκτοπλασμάτων και λοιπών γραφικών καρικατούρων.

Αν ο «Ευάγγελος» και ο «Τρέχα..» που αναφέρεται, είναι το ίδιο πρόσωπο, τότε θα πρέπει να εξετάσω – αν βρω χρόνο – τις ημερομηνίες που αναφέρονται για «τρέχα» , και «Νικ», με αυτές που γνωρίζω εγώ για τον γνωστό μου «ευάγγελο», και θα επανέλθω με στοιχεία ……

Πάντως -όντως- δεν είναι ο Βενιζέλος...
Ναί φίλε μου αναφερόμουν στον φίλο Βαγγέλη που χρησιμοποιούσε για την συμμετοχή του στο φόρουμ το νίκ "Τρεχαγύρευε"...και ήταν απο την Λάρισα...όντως δημοσιογράφος και παλαιο-ημερολογίτης κατα δήλωσή του...
Τα υπόλοιπα περί "ξερόλα" δεν τα γνωρίζω...
Ωστόσο δεν γνωρίζω αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο , μιας και ο Νικόμαχος δεν δηλώνει Θρήσκος...ωστόσο ήταν στιγμές που με μπέρδεψε ομολογώ και κάποια στιγμή τον είχα ρωτήσει κιόλας...
Τι να πώ???
Αν πάντως όντως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο , θα ήθελα να τον καλωσορίσω...
Ακόμα και να είναι το ίδιο πρόσωπο παντως , δεν νομίζω ότι έχει λόγους να μην το κάνει γνωστό...κατά την γνώμη μου πάντα...

Αυτά με την καλημέρα μου...

Σημ:"Οι κόντρες πάντως του Βαγγέλη με τον Zip , ήταν 'επικές' απο τότε...γι'αυτό και αναρρωτήθηκα μήπως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο"
Ωστόσο , μπορεί να κάνει λάθος και απλά να είναι τυχαίο...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 26/06/2011 14:40:01

26/06/2011, 15:27:15
Καλά βρε Δήμο,αναρωτιέσαι κι εσύ οτι μπορεί να ειμαι
οποιοσδήποτε άλλος πλήν αυτού που λέω?
Με ξαφνιάζεις!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

26/06/2011, 15:42:57
Φίλε μου , προσωπικά -και το λέω με το χέρι στην καρδιά- είτε ήσουν ο φίλος Βαγγέλης , είτε εσύ ο Νίκ .... το ίδιο θα ήταν για μένα!
Και οι δυό άνθρωποι μέσα σε τούτο τον κόσμο και συνανθρωποί μου και οι δυό με δικαίωμα στην ζωη....
Κατά την γνώμη μου , το θέμα θα έπρεπε να κλείσει εδώ και ο καθένας να πράξει τα δέοντα , στο κάτω-κάτω ενήλικες -υποτίθεται- ότι είμαστε....
Για μένα είσαι ο Νίκ...όπως και γώ για σένα ο "Εαρινός" κατα κόσμον Δήμος...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
26/06/2011, 15:43:54
Φίλε Εαρινέ ευχαριστώ για την ενημέρωση και τη ταυτοποίηση του «τρέχα…», μιας όντως συμπλεγματικής φυσιογνωμίας που γνωρίζω σε άλλο φόρουμ.
Τώρα όντως μπερδεύτηκα και ο ίδιος.
Πίστεψέ με πως ό ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που έγινα μέλος στο φόρουμ «εσωτερικά» ήταν ο «Ευάγγελος».
Ο ισχυρισμός του πως εγώ ήμουν μέλος του «εσωτερικά» με οδήγησε στη αναζήτηση του «εσωτερικά», από όπου καθ΄ ομολογία του είχε αποπεμφθεί.
Μα αυτός ο τύπος όχι μόνο ΔΕΝ είναι αστροφυσικός , μα ούτε και που έχει έδρα οποιοδήποτε πανεπιστήμιο γνωρίζει.
Οι γνώσεις του βασίζονται σε δημοσιεύματα της εφημερίδας ‘Το ΒΉΜΑ» ΚΑΙ της «Ναυτεμποριής».

Θα έχει μεγάλη πλάκα ειλικρινά η έρευνα του στυλ και των γνώσεων πλέον του περιβόητου «τρέχα-βαγγέλη»

Προσωπική μου άποψη πάντως είναι, πως είναι άλλο ΘΕΜΑ η πιστοποίηση του κατ επάγγελμα υβριστή τρολάκια, και άλλο του «αγαθού» « επιστήμονα παλαιοημερολογίτη δημοσιογράφου» , εραστή και εμπνευστή σεναρίων τρομολαγνείας, καταστροφολογίας, και εγκύρου ενημέρωσης του επιπέδου «Πραβδα», μόνιμου αποκλειστικού εντύπου ενημέρωσης των απανταχού παλαιοημερολογιτών, εντός και εκτός Ελλάδος, και τροφοδότη των εκπομπών Λιακό / Τουλάτου & ΣΙΑ.

Θέλω να πιστεύω πως ο Νικ δεν είναι ‘ευάγγελος’ = «Τρέχα…» , αν και δεν μπορώ πλέον να είμαι σίγουρος.

Για τον κατ έφεση τρολάκια με και χωρίς προσωπίδα δεν έχω καμία αμφιβολία.
ΔΕΝ είναι πάντως ο Νικ.

Μην μπερδεύουμε αμαρτίες του παρελθόντος

26/06/2011, 16:10:42
quote:
zip

Με μια πρόχειρη ματιά στο μετεωρολογικό ιστορικό του www.freemeteo.com & για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που αναφέρονται στις παραπάνω δημοσιεύσεις, είναι πολύ εύκολο να βρει κάποιος πως αυτές οι μετεωρολογικές πληροφορίες που μας παρέχει τόσο απλόχερα και τόσο "ειλικρινά" ο NIKOMAXOΣ, πολύ απλά ... δεν επαληθεύονται.

Τι σημαίνει αυτό ; Σημαίνει πολύ απλά, πως μπορεί ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ να λέει πως "παραλια Ανατολικης Αττικης. Ηλιος με δοντια 6 βαθμοι,απνοια υγρασια 67%", αλλά το freemeteo, ο καιρός δηλ. έχει άλλη γνώμη για την παραλία Ανατολικής Αττικής & [ χε,χε,χε ] για την 17/12/2010 & τον "δείχνει" αλλού ... [...]

Τώρα θα μου πείτε "E, και ; Τι σημαίνει αυτό ; Μπορεί ο άνθρωπος εκείνες τις μέρες να βρισκόταν κάπου με 6 βαθμούς, με άπνοια και υγρασία 67%". Ναι, κάπου - οπουδήποτε αλλού δηλ. - μπορεί να βρισκόταν, πάντως στην παραλία της Ανατολικής Αττικής δεν βρισκόταν. Και αυτό πολύ απλά σημαίνει, πως ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ψεύδεται, αποπροσανατολίζει αλλά και παραπλανά τα μέλη του φόρουμ σκοπίμως.

Εδώ λοιπόν Admin, πολύ σωστά θα κόλλαγε το :

quote:
Admin, Απεστάλη: 15/06/2011 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=4&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10178

Και η παραπλάνηση πάει σύννεφο...

γιατί όντως ... η παραπλάνηση ... "πάει σύννεφο".

Αποδεδειγμένα λοιπόν αυτός ο άνθρωπος λέει ψέματα. Κι αν το παραπάνω το συνδυάσουμε με το :

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, Απεστάλη: 13/03/2011 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=6&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10962

Ψευτρακος ε? Οταν θα δεις ποσο κοροιδο εισαι και ποσο σε εχω παιξει δεν θα σου φθανουν τα 1000 νικς να κρυφθεις!

η εικόνα αρχίζει να γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρη. Ένα ένα τα κομμάτια του puzzle ενώνονται ...

Επίσης, αυτή η δήθεν δυσκολία του να συναντηθεί με τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ, κι αυτό κάτι δείχνει. Κι αυτό δεν το λέω εγώ. Μόνος του το είπε παραπάνω. Μήπως δεν είναι δυσκολία, αλλά ... αποφυγή ;;; Γι' αυτό, δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω. Ρωτάω, δεν ξέρω.

Πάντως, έχει δηλώσει αυτό :

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, Απεστάλη: 13/06/2011 στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10178

Πρίν απο 3 μήνες,μου έκανες πρόταση Admin,να ερθω στο χώρο του esoterica.gr και να γνωριστούμε. Σου είπα πώς θα το κάνω μετά την 20-3-2011.

Μεσολάβησε όμως το τόπικ που άνοιξε ο Dr Jekyl περί διπλών λογαριασμών.Εξεπλάγην με οσα είδα εκει και προτίμησα να μην κάνω ποτέ γνωστή την παρουσία μου,σε κανέναν απο το φόρουμ.

Edited by - zip on 26/06/2011 16:38:18