- 2011 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μια απλή ερώτηση έχω για την αλλαγή των πόλων της γης. Απ’ όσα λίγα έχω διαβάσει πριν αλλάξει η πολικότητα του πλανήτη μας αυτός θα σταματήσει να περιστρέφεται για κάποιες μέρες και μετά θα ξαναρχίσει με αντίθετη φορά (διορθώστε με αν έχω λάθος).
Το ερώτημα είναι θα σταματήσει ομαλά, δηλαδή θα φρενάρει σιγά-σιγά ή θα «τραβήξει» χειρόφρενο; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο δεν μας βλέπω καλα!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ![]()
![]()
![]()
Ως το 2011 τις οίδε τι θα μας κάνουν οι μεγάλοι.......
Τέτοιο κεφάλι, τέτοιο ξύρισμα (μας πάει).
Όμως το να χλεβάζεις ένα θέμα ή μια άποψη,χωρίς να έχεις ιδέα είναι άλλο.
Δε θέλω να μειώσω κανέναν,όμως respect everybody's opinion/question.
Είμαστε όλοι ταξιδιώτες προς το άγνωστο...
..dare to find out...
Εχουν περασει παγετωνιες περιοδοι απο τον πλανητη αυτο..γιατι να μην γινει ακομα μια φορα? Δεν λεω για το 2012 αλλα γιατι να μην ειναι και αυτη την ημερομινια?
Εσεις που τα ξερετε ολα και ισοπεδωνετε τις θεωριες που καν δεν μπορειτε να συλλαβετε...δεν λεω οτι μπορω να συλλαβω εγω αλλα δεν τις απορριπτω.
Υπαρχουν θεωριες και οχι μονο για τους μαγνητικους πολους της γης..
Πραγματικα πιστευω πως οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν περασει απο ενα πανεπιστημιο..ποτε δεν επεσε να πανε σε κανενα σεμιναριο?? Τουλαχιστον αυτοι που ειναι σε θετικες επιστημες..Αντε ρε παιδια τοσα σεμιναρια εχει το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ!!!
Εσεις που τα ισοπεδωνετε ολα και τα κοροιδευετε αντε κοιταξτε λιγο πισω στο παρελθον...και δειτε αποδεικτικα στοιχεια πανω στον ιδιο τον πλανητη.
Η φυση κανει οτι θελει αυτη και οχι οτι θελουν οι συντονιστες..και αν θελει το 2012 να αλλαξουν οι πολοι δεν θα ρωτησουν αν θα ερθουν οι "Ε" η οι Υπερβοριοι..που δεν μπορουν να αναιβουν την σκαλα.
ΑΝΤΕ ρε για να μην πω καμια κουβεντα παραπανω.
Ειμαι στο forum γυρω στα 4 χρονια...και μερικοι εδω μεσα δεν εχουν βαλει μυαλο. ΟΥΣΤ!!!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΓΕΤΩΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ???
Οταν εγιναν οι προυγουμενοι παγετωνιοι περιοδοι..και αφανηστηκαν σχεδον τα παντα...ηθελα να ηξερα τι εγινε τοτε? Κοροιδευαν σαν και εσας μερικοι???
Ειπαμε να ειμαστε σκεπτικιστες μα σε θεματα που εχουν να κανουν με την φυση, να μην αποκλειουμε οτιδηποτε!
Σε λιγο μερικοι θα αποκλεισετε οτι υπηρχαν Ελληνες,Αιγυπτιοι,Μαγια Ινκας, και μαζι τους ολα οσα εχουμε καταφερει ειναι επειδη μας εδειξαν το δρομο.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ...

Edited by - Skies tou Fegariou on 07/02/2006 02:59:31
quote:
Το ερώτημα είναι θα σταματήσει ομαλά, δηλαδή θα φρενάρει σιγά-σιγά ή θα «τραβήξει» χειρόφρενο; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο δεν μας βλέπω καλα!
Με τα φυσιολογικά δεδομένα το μόνο σίγουρο είναι θα συμβεί το πρώτο.
Άν όμως έχουμε την επίδραση ενός εξωτερικού παράγοντα, μας επισκεφτεί δηλαδή ένας κομήτης ή μετεωρίτης θα συμβεί το δεύτερο.
Τότε πραγματικά δέν μας βλέπω καλά, αλλά προς το παρόν δέν φαίνεται κάτι τέτοιο.
http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Καλέ μου με το συμπάθειο... τι μπούρδα είναι αυτή; Μπορείς να μου την εξηγήσεις μήπως δεν την καταλαβαίνω...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
quote:
Μόνο όποιος δυστυχεί
σε μια χώρα που ευτυχεί
έχει ελπίδες να σωθεί
Καλέ μου με το συμπάθειο... τι μπούρδα είναι αυτή; Μπορείς να μου την εξηγήσεις μήπως δεν την καταλαβαίνω...
Φίλε μου Απέριττος,
Αν το έχω καταλάβει καλά ίσως να εννοεί πως αν κάποιος παραμένει οξυδερκής τη στιγμή που οι άλλοι ικανοποιούνται/αντλούν ευχαρίστηση/ευτυχία από μία πλασματική ευτυχία, τότε κάποια στιγμή, μέσω της αναζήτησης του, θα βρει την πραγματική ευτυχία που είναι υποκειμενική για τον καθένα μας. Δηλαδή ο καθένας προσδιορίζει την ευτυχία διαφορετικά. Επαναλαμβάνω, αυτό εννοεί ο κύριος/α με το παραπάνω απόσπασμα, αν βέβαια εγώ το κατανόησα σωστά, όρκο όμως δεν παίρνω ![]()
Με εκτίμηση,
nobody
Μετα τιμης
stormie
από την κατηγορία .-= Η ΣΟΦΙΑ =-. όπου το φιλοξένησε αρχικά.
Φίλε stormrider, η αναζήτηση μπορεί να οδηγήσει σε δρόμους που προσεγγίζουν τη σοφία, μπορεί όμως και να σε τραβήξει σε επικίνδυνους "γκρεμούς".
Πριν ψάξεις να βρεις κάποιο μαγαζάκι με "μαγικές ψαλμωδούς", καλύτερα ψάξε να βρεις μέσα σου γιατί θέλεις να τις βρεις.
Είναι η περιέργεια;...Πρόσεξε, γιατί αυτή "σκότωσε τη γάτα" - κατά το γνωστόν.
Είναι το "θαύμα" και το "μαγικό" που σε ελκύει;...Δεν θα το βρεις σε κανένα μαγαζάκι στο Μοναστηράκι, αν δεν μάθεις να το αναγνωρίζεις μέσα σου και γύρω σου, εκεί όπου από πάντα υπήρχε.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ
Αν θέλεις να σου υποδείξουν σε ποιο μαγαζάκι θα βρεις αυτό που ζητάς, μπορείς κάλλιστα να ανατρέξεις στις σελίδες του ΧΡΥΣΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.
Εκεί τουλάχιστον, δε χρειάζεται καν να είσαι ευγενικός. ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μετα τιμης
stormie
ΑΥΤΑ ΟΥ ΖΗΤΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!
ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑ!!!!
http://www.metaekdotiki.gr/archetypo/myst_bibl/mageia.phtml
http://www.ebooks4free.net/indexf.htm
Η εξέλιξη του ανθρώπου είναι η εξέλιξη της δύναμης του να πράττει και το πράττειν δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα πραγμάτων που συμβαίνουν.
Gurdjieff