ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ VS ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ VS ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

beyond50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
31/05/2005, 00:47:07
δακρύζω ποίηση,πίνοντας μπυρίτσα και ακούγοντας savatage...
όταν έχεις χάσει στην διαδρομή....δυό κολλητούς φίλους ,τον καλύτερο ξαδερφό σου...και...ούφ...

κάθεσαι και αναρωτιέσαι ,και χτυπιέσαι...και....συνεχίζεις

...την διαδρομή όσο σκληρή και αν είναι....

σκεφτόμενος αυτά που έχεις αποκομήσει ,τις στιγμές...τις όμορφες στιγμές που θα μοιραστείς και θα μοιράσεις σε εκείνους/εκείνες που θα έρθουν δίπλα σου στην διαδρομή...

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

agathiroblotΝέο Μέλος
31/05/2005, 00:52:08
Καλοί μου φίλοι, σας ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου για όσα μου γράψατε. Ο άνθρωπος που έφυγε τόσο ήρεμα απ' την ζωή , είναι ο πολυαγαπημένος- μοναδικός μου, αδερφός. Μαζί του νοιώθω πως πήρε και ένα κομμάτι απ' την ζωή μου. Πώς θα μπορούσε να ήταν αλλιώς , αφού από παιδιά μαζί, παίξαμε, μαζί γελάσαμε, κλάψαμε , κάναμε σκανδαλιές και αργότερα πιό μεγάλοι πιά, κλάψαμε ή χαρήκαμε ο ένας για τον άλλο, μοιραστήκαμε τις ανησυχίες μας και τα όνειρά μας. Βοηθήσαμε όσο δεν έπερενε ό ένας τον ΄άλλο. Τώρα ξυπνάω με το πρόσωπό του και κοιμάμαι με το πρόσωπό του. Το χειρότερο είναι ότι δεν δέχτηκα το γεγονός, όχι από εγωισμό αλλά από .... δεν ξέρω τι! Έχω ένα θυμό μέσα μου, αλλά αλήθεια σας λέω , δεν ξέρω με ποιόν, ούτε γιατί. Είμαι μάλλον πολύ μπερδεμένει. Σας ευχαριστώ και πάλι. Μου κάνει πολύ καλό που μπορώ να γράφω , αυτήν την στιγμή , αυτά που αισθάνομαι κι ας μην τα εκφράζω όσο σωστά θα ήθελα. Και πάλι σας ευχαριστώ.

a. robl

31/05/2005, 03:56:55
agathiroblot,εμείς σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις στιγμές που σφράγισαν ένα σημαντικό μέρος απο την μνήμη σου και την ζωή σου.....

που συνεχίζεις.... και μην σκεφτείς να τα παρατήσεις,γιατί δεν θα έχουν νόημα όλα όσα βίωσες,όλα όσα μοιράστηκες....

θα είμαστε δίπλα σου,σε ευχαριστώ και προσωπικά.....

WHISPERS OF THE DREAMS

agathiroblotΝέο Μέλος
01/06/2005, 02:54:54
Ο πόνος ρέει στις φλέβες και γίνεται ποτάμι και χείμαρος. Με πνίγει, με ξεβράζει για να με ξαναρπάξει. Πώς να τον πολεμήσεις όταν αυτός γίνεται αιτία ζωής, ύπαρξης;
Ποτέ δεν φαντάστηκα πως και ο πόνος φτάνει στο σημείο να γίνει απόλαυση. Η περιπλάνηση του σε όλο το είναι σου , σου γεννάει αισθήματα πρωτόγνωρα , εικόνες φανταστικές και σκέψεις, ιδίως σκέψεις ατελείωτες. Και ξαφνικά , το δάκρυ κυλά, έτσι απλά χωρίς καν να το καταλάβεις φέρνοντας μαζί του και το παράπονο. Ένα παράπονο τόσο βαθύ που τρομάζει τις αισθήσεις και τρελαίνειτο μυαλό. Μπερδεύοντε οι χρόνοι, το χθες , το αύριο γίνοντε χαμόγελα, λόγια, σκόρπιες λέξεις , σκόρπιες σκέψεις, σκόρπιες επιθυμίες , κλάμα, πληγή.Ο ουρανός και η γη , γίνοντε παιδικό ρούχο που πιά δεν σε χωράει.
Όσοι έχετε αδέρφια αγαπάτετα, γιατί είναι κομμάτια του εαυτού σας.
Όλοι είμαστε κομμάτια όλων όσων περάσανε απ' την ζωή μας .manos, σε ευχαριστώ για την τρυφερότητά σου. Πρέπει να έχεις πολύ ευγενική ψυχή. Ναι πρέπει να συνεχίσω , γιατί έτσι και εκείνος δεν θα πάψει να υπάρχει. Ευχαριστώ και πάλι. Ίσως είναι λίγο εγωιστικό που σας απασχολώ με το πρόβλημά μου, όμως απλά το μόνο που έχω σαν δικαιολογία είναι πως μου κάνει καλό τουλάχιστον αυτές τις στιγμές να εκφράζω τις σκέψεις και τα αισθήματά μου . Δεν θέλω να σας ρίξω την διάθεση , και γι αυτό θα προσπαθήσω να σταματήσω να σας απασχολώ. Σας ευχαριστώ και πάλι.

a. robl

01/06/2005, 15:10:35
ένα μικρό απόσπασμα αφήνω ,μέρος του ποιήματος "ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΙΣ"...

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΙΣ ,ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ....
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 'ΜΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ,...
ΠΩΣ ΑΝΗΚΩ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ,ΜΑΚΡΙΑ-ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ....

agathiroblot,είναι όλα όσα αναφέρεις και αισθάνεσαι,προχώρα είμαι σίγουρος πως θέλει το ίδιο...να σε βλέπει να υπάρχεις και να χαμογελάς,γιατί μέσα απο σένα θα υπάρχει.....στην εδώ πραγματικότητά μας:)

το ονομά του?

σε ευχαριστώ για τα όμορφα γραφωμενά σου,ναί ίσως να είμαι όπως με περιγράφεις,δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά βέβαια:)

καλησπέρα σε όλες και όλους

υ.γ να μας απασχολείς

WHISPERS OF THE DREAMS

01/06/2005, 22:10:54
ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.
ΦΥΛΑΞΕ ΖΩΗΡΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.
ΕΧΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

agathiroblotΝέο Μέλος
02/06/2005, 02:43:04
Δεν έχει μείνει χώρος στην καρδιά μου για χαρά, η ζωή με ξεπερνά και η ευτυχία με αποχαιρετά.
Όνειρα που μείναν όνειρα πάνω στον χάρτη του μυαλού, ενδίξεις , προσδοκίες της ψυχής που έμαθε μόνο να ποθεί.
Κι ο πόνος βαθύς , τόσο βαθύς όσο και βουβός, κόμπος στο λαιμό δεν λέει να βγει, να φύγει, να χαθεί.
Και οι πληγές ορθάνοιχτες , δίχως αίμα, δίχως ροή, μόνο ο πόνος αόρατα κυλά και αβάσταχτα πονά. Κι έτσι η ζωή μου απελπισμένα, μαρασμένα στις φλέβες μου σαν αίμα θα κυλά.
manos, δεν ξέρω γιατί , αλλά έχω την αίσθηση πως νοιώθεις, κλαις, γελάς και γαληνεύεις την ψυχή σου τόσο πολύ που περισσεύει και για προσφορά. Σ' ευχαριστώ , δεν ξέρω γιατί αλλά τα λόγια σου σαν χάδι κυλάνε στην ψυχή μου κι ας πονά.
Μιά ερώτηση μόνο θα σας κάνω και μετά θα σιωπήσω. Γιατί δεν έρχεται στα όνειρά μου; Κάθε πρωί ξυπνάω με αυτην την αγωνία. Πως είναι δυνατόν τα όνειρά μου να είναι τόσο , μα τόσο άσχετα, αφού με την εικόνα του με πέρνει ο ύπνος και μ' αυτήν ξυπνώ; Ευχαριστώ, και αλήθεια δεν θα συνεχίσω γιατί βαραίνω την ατμόσφαιρα και δεν μου αρέσει.Πριν , πίστευα πως η ζωή είναι ένα ωραίο δώρο , δεν θα ήθελα τώρα να σας παρασύρω σ' αυτόν τον δρόμο που μόνη μου πρέπει να διαβώ
για να σας ξαναβρώ. ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα προσπαθήσω να κρατήσω όση δύναμη έχω
για να μην χάσω τα όμορφα χρώματα της ψυχής του.

a. robl

02/06/2005, 03:10:13
quote:

Ευχαριστώ, και αλήθεια δεν θα συνεχίσω γιατί βαραίνω την ατμόσφαιρα και δεν μου αρέσει.Πριν , πίστευα πως η ζωή είναι ένα ωραίο δώρο , δεν θα ήθελα τώρα να σας παρασύρω σ' αυτόν τον δρόμο που μόνη μου πρέπει να διαβώ
για να σας ξαναβρώ. ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα προσπαθήσω να κρατήσω όση δύναμη έχω
για να μην χάσω τα όμορφα χρώματα της ψυχής του.
----NΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ. ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΥΟΝΤΑΙ ΖΩΗ,ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΕΡΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

02/06/2005, 22:45:44
Ε με εκανες να δακρυσω δεν βαραινεις καμμια ατμοσφαιρα γι'αυτο ειμαστε εδω.Θα ερθει στα ονειρα σου οταν θα παψεις να λυπασαι.
Κρατα την αγαπη στην καρδια σου .
02/06/2005, 23:14:15
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.
ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ.
ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΙΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ, ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΜΥΔΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.
ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΣΟΥ.
ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΙΣ ΘΥΜΗΣΕΣ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]