- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ VS ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Μήπως θα έπρεπε να εξετάσουμε το θέμα λίγο διαφορετικά? και τι εννοώ:
Ναι, όλοι ξέρουμε ότι όταν εμφανίστηκε ο Χριστιανισμός οι ηγέτες του, δηλαδή ιερείς κα μη, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αφανίσουν το Ελληνικό πνεύμα-στοιχείο. Αρχαίοι ναοί καταστράφηκαν και στη θέση τους χτίστηκαν χριστιανικές εκκλησίες, και αν αυτό δεν είναι ορατό στην Ελλάδα είναι καταφανέστατο στην Ιταλία όπου βλέπεις σε όλη την αρχαία πόλη της Ρώμης κυριλοεκτικά μέσα σε αρχαίους ναούς αφιερωμένους στο 12θεο να έχουν εμφανιστεί εκκλησίες, βλέπεις ολόκληρους κίωνες να έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, και αυτά τα είδα με τα μάτια μου το καλοκαίρι.
Τέλος πάντων, εγώ το θέμα το βλέπω λίγο διαφορετικά, και θα σας πω τι εννοώ αμέσως, μήπως ο Χριστός δεν είναι αυτός που μας παρουσιάζουν και δεν είπε αυτά που ξέρουμε αλλά μίλησε για κάτι διαφορετικό?
Μπορείτε να πιστέψετε ότι ο Χριστός δεν άφησε πίσω του κάτι γραπτό? Εγώ όχι. Αλλά που μπορεί να είναι αυτά τα γραπτά? Μήπως στα επτασφράγιστα μπουντρούμια του Βατικανό? Μήπως χάθηκαν στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδριας?
Μήπως κάποιοι άλλα περίμεναν από τον Χριστό και άλλα τους βγήκαν στην πορεία και αναγκάστικαν να τον σταυρώσουν? Γιατί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τον καταδικάσουν οι ρωμαίοι και γιατί οι ρωμαίοι προσπάθησαν να το αποφύγουν ("Νίπτω τα χείρας μου...")? Γιατί ξαφνικά και ενώ υπήρχαν κάποιοι ιερείς που είχαν αρχίσει να πιστεύουν στο λόγο του Χριστού όλα γυρίσαν ανάποδα?
Μήπως εδώ θα πρέπει να σκεφτούμε λίγο και το Έλληνες-Εβραίοι? Μήπως τελικά είναι αλήθεια ότι ο Χριστός μόλις συναντήθηκε με Έλληνες ιερείς είπε ότι "ήρθε η ώρα να δοξαστώ από τους αδελφούς μου"? Στο κάτω-κάτω ο Πλάτωνας (αν δεν κάνω λάθος) δεν ήταν αυτός που μίλησε πρώτος για την έλευση του και την σταύρωσή του? Και ακόμα ο Ερμής ο Τρισμέγιστος δεν ήταν αυτός που μίλησε πρώτος για τον ένα Θεό?
Παιδιά πραγματικά δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι. Δεν ξέρω τι να πιστέψω, το μόνο που ξέρω είναι ότι κάποιοι προσπαθούν αιώνες τώρα να μας κρύψουν την αλήθεια αλλά εγώ δεν θα σταματήσω να την ψάχνω και μου αρέσει πάρα πολύ που βλέπω ότι όλο και περισσότεροι αρχίζουν και ψάχνουν.
Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ, χωρίς να πλατιάζουμε πια, ότι εδώ και 1700 χρόνια Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ……..ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΤΙΚΑ «ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ» (σατανάς με ουρίτσα και κέρατα….) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ «ΚΑΚΟ», ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΑΙ «ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΕΣ» ΓΙΑΧΒΕΔΟΜΑΖΕΣ! Τόσο απλά.
Είναι μία άποψη περί κόσμου και γενικότερης αντίληψης περί του Θείου, η οποία ΕΙΝΑΙ 101% ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, πράγμα το οποίο προκαλεί και κωμικοτραγικές καταστάσεις.
Διότι, πολύ απλά και μακριά από «μεταφυσικές αμπελοφιλοσοφίες», Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ!
Ότι παρουσιάζουνε ως ιερό βιβλίο και δεν συμμαζεύεται, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ. Μονίμως επικρατεί η «προειδοποίηση για το κακό» και οι προφητείες για καταστροφές διαδέχονται η μία την άλλη.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ. Η χαρά είναι…ανάθεμα! Κανένας από τους «άγιους πατέρες» ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ.
Κανένας Χριστιανός δεν γελά, διότι………………….Ο ΙΔΙΟΣ Ο Ι Η Σ Ο Υ Σ ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά για να μην κουράσουμε, μπορούμε να συνοψίσουμε την αντίθεση της Ελληνικής Θεώρησης με την Εβραιογεννή Χριστιανική σε μία φράση: η Ελληνική θεώρηση είναι η χαρά της ζωής! Οι Έλληνες Θεοί παίζουν, γελούν, χορεύουν, και γενικότερα χαίρονται με κάθε τρόπο!
Το ΤΙ αντιπροσωπεύει το εξ ανατολών Ιουδαϊκό δόγμα, φαίνεται ξεκάθαρα εάν προσέξει κάποιος τις ζωγραφιές τους: ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΥΘΡΩΠΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΑΡΑΣ, ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΩΣ…….ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΣΟ ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ!
Αυτά φίλοι μου……..
ο φανατισμος απο οποια πλευρα και αν προερχεται ειναι καταστροφικος,
οι προσωπικες φιλοδοξιες του καθενος εμποδιο στεκεται στον υπερτατο
σκοπο,μια ειναι η πραγματικοτητα και εκει πρεπει να στοχευουμε ,ολοι
στην αναζητηση της αληθειας ,ο καθενας μας ας εχει πιστη σε ιδανικα
στην καλυτερευση του εαυτου του ,μα και του κοσμου ,οι ελληνες δωσαμε
και δινουμε την προσπαθεια -μεσω της επιστημης και της ερευνας για
να κατανοησουμε η και να φτασουμε στον ολυμπο που κατοικει το
θειον ,να διασχισουμε το αβατον της αιωνιωτητας με την σειρα μας
η πιστη ας ειναι το κινητρο ,ενωμενοι να το καταφερουμε.
σκεφτητε αν ο θεος ειναι ελληνας και βλεπει ,σιγουρα ξανα μηνυμα θα
φερει.
η μηπως αυτο εχει επιτευθει πανω απο μια φορα;;;"ΜΥΘΩΔΙΑ"
αν κατι θελησουμε τοσο πολυ,η δυναμη που υπαρχει και που λεγεται
θεος/συμπαν/δημιουργος/διας/,θα κανει τα αδυνατα δυνατα ωστε
αυτο το κατι να παρει "σαρκα και οστα" , "πνοη και υπαρξη" ,
η πιστη για τον θεο υπαρχει ,οπως υπαρχει και η επιστημη για να
ερθει σε επαφη μαζι του...ομως το μεγαλυτερο μεσο και το σπουδαιοτερο
γι'αυτην την επικοινωνια ειναι ο ιδιος ο ανθρωπος...αν γνωρισουμε
και κανουμε φιλο τον ανθρωπο χριστιανο/δωδεκαθειστη/εβραιο/μουσουλμανο...) ,
μοναχα τοτες ο στοχος θα εχει επιτευχθει ,....ουτοπια;;;;
το μηνυμα του β.παπαθανασιου ταξιδευει εκ μερου ολων ,με δειγμα του
πολιτισμου μουσικου η μη ,της γης ,τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ .
τοπονυμια του πλανητη αρη "ΕΛΛΑΣ","ΚΑΛΥΔΩΝΙΑ","ΟΛΥΜΠΟΣ" ,καποιος
μας θελει εκει -ενωμενους ,ολους σε μια κοινη "στεγη" ,κατοικους
του συμπαντος που ονομαζεται ΚΟΣΜΟΣ .
συγνωμη αν σας κουρασα ,σας ευχαριστω για την ευκαιρια που μου δωσατε να αναφερω ξανα αυτα που ηθελα:))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 07/11/2003 10:35:00
quote:
Ναι, όλοι ξέρουμε ότι όταν εμφανίστηκε ο Χριστιανισμός οι ηγέτες του, δηλαδή ιερείς κα μη, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αφανίσουν το Ελληνικό πνεύμα-στοιχείο. Αρχαίοι ναοί καταστράφηκαν και στη θέση τους χτίστηκαν χριστιανικές εκκλησίες, και αν αυτό δεν είναι ορατό στην Ελλάδα είναι καταφανέστατο στην Ιταλία όπου βλέπεις σε όλη την αρχαία πόλη της Ρώμης κυριλοεκτικά μέσα σε αρχαίους ναούς αφιερωμένους στο 12θεο να έχουν εμφανιστεί εκκλησίες, βλέπεις ολόκληρους κίωνες να έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, και αυτά τα είδα με τα μάτια μου το καλοκαίρι.
Αμα το ξεραμε ολοι να εισαι σιγουρος οτι δεν θα γινοτανε αυτη η συζητηση εδω.Το θεμα ειναι οτι και αυτοι που τα βλεπουνε μπροστα τους δεν θελουνε να τα παραδεχτουνε.
Κανε μια βολτα στην Ελληνικη επικρατεια και θα δεις και στην Ελλαδα πολλα τετοια παραδειγματα οπως στην Ιταλια απλα εδω οι Εκκλησιες χτιστηκανε επανω σε αρχαιους ναους,ουτε δεξια,ουτε διπλα αλλα ακριβως επανω!
Αλλωστε εχουμε και τις δηλωσεις Χριστοδουλου(καπου εχω το βιντεακι,μολις το βρω θα το δωσω να το δειτε)που το παραδεχεται αυτο.
«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε
ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΜΕ ΚΑΛΗΨΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279
Edited by - Loucas on 20/11/2003 16:45:51
για να γίνει αυτό και ΠΡΑΞΗ, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να ΛΥΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΠΑΠΙΣΜΟΥ.
Εδώ, θέλει δουλειά............
Κανείς να κατηγορήσει τον Χριστιανισμό για εγκλήματα που έκαναν κάποιοι ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ στο όνομα του Χριστού. Και σίγουρα έγιναν πολλά έκτροπα στην ιστορία από φανατικούς ψευτοχριστιανούς, που ποτέ δεν εφάρμοσαν το λόγο του Χριστού, αλλά κινούνταν από τυφλό μίσος και αγάπη για πλιάτσικο. Τι θα πούμε λοιπόν; Ότι φταίει ο Χριστός και η Χριστιανική πίστη, επειδή κάποιοι δεν ακολούθησαν τα λόγια Του και τη Χριστιανική πίστη; Είναι σαν να λες ότι φταίει η Ιατρική επιστήμη επειδή υπάρχουν και κομπογιαννίτες!
Κατηγορούν τους Χριστιανούς ότι επιβλήθηκαν με τη βοήθεια συστηματικών διωγμών, με τη βοήθεια συγκεκριμένων αυτοκρατόρων τού 4ου αιώνα. Μας λένε ότι ο Χριστιανισμός δεν ήταν η ελεύθερη επιλογή τών Ελλήνων, αλλά μια θρησκεία που τους επιβλήθηκε από την εξουσία.
"Μα αν είναι έτσι, πώς οι Χριστιανοί αυξήθηκαν μέσα από συστηματικούς κρατικούς διωγμούς τριών αιώνων, και τελικά κατέκτησαν και την ίδια την εξουσία; Αυτοί γιατί δεν εξαφανίστηκαν, ενώ οι ειδωλολάτρες χάθηκαν; Ανάγκασε ποτέ κανείς τους Χριστιανούς να πεθαίνουν με μαρτυρικό τρόπο χάριν τής πίστης τους επί τρεις αιώνες; Και ποιος λαός άλλαξε ποτέ μια πίστη που άξιζε και που αγαπούσε, χάριν διωγμού;"
«Ο βανδαλισμός ιερών αντικειμένων (από Χριστιανούς Έλληνες) ήταν πράξη σπάνια στην Ελλάδα» δέχεται η κ. Αθανασιάδη. Τέτοιες περιπτώσεις είναι «μεμονωμένες». «Η γενική εντύπωση από την Ελλάδα είναι ότι η φθίνουσα αρχαία πίστη ενέπνεε στους νεοφώτιστους Χριστιανούς, παρά τη δομική μισσαλοδοξία της θρησκείας τους, σεβασμό και συχνά κάποια συγκίνιση»
Στα ίδια πορίσματα καταλήγει και ο γνωστός αρχαιολόγος Άγγελος Χωρέμης, ερμηνεύοντας την περίπτωση του Μεγάλου Θεοδοσίου. Κατά γραπτή δήλωσή του, «το διάταγμα του Θεοδοσίου του Μεγάλου (391 – 3 μ.Χ.), αναφέρει απαγόρευση λατρείας σε αρχαία ιερά και την είσοδο στους ναούς, δεν εντέλλεται όμως την καταστροφή τους. Άλλωστε δεν φαίνεται τέτοια καταστροφή στις αρχαιολογικές ανασκαφές. Τα μεγάλα κέντρα της αρχαίας λατρείας, εκείνα ακριβώς που λογικά θα έπρεπε να υποστούν τη μεγαλύτερη καταστροφή, όπως οι Δελφοί, η Ολυμπία, η Δωδώνη, τα ιερά των Αθηνών κ.ά. δεν φαίνεται, ανασκαφικά τουλάχιστον, να έπαθαν ζημιές από ανθρώπινο χέρι στα τέλη του 4ου Αι. μ.Χ. Εξ’ άλλου πολλοί ναοί της αρχαίας λατρείας σώθηκαν ως τις ημέρες μας σχεδόν ανέπαφοι, κυρίως στην Κάτω Ιταλία και τη Σικελία (όπου επίσης βασίλευε ο Μ. Θεοδόσιος), αλλά και την κυρίως Ελλάδα, όπως το συγκρότημα της Ακροπόλεως των Αθηνών, ο ναός του Ηφαίστου (Θησείον) και ο Ναός του Ιλισσού». Μάλιστα, στον Θεοδοσιανό Κώδικα (XVI, 10,25) «επιτρέπεται στους Χριστιανούς να μετατρέπουν τους αρχαίους ναούς σε Χριστιανικούς», και γι’ αυτό τον λόγο δεν καταστράφηκαν, αλλά σώθηκαν αυτούσιοι (βλ. τον αρχαίο ναό κάτω από τον ανηγερμένο από την αγία Ελένη τον 4ο αιώνα ναό της Παναγίας της Καταπολιανής ή Εκατονταπυλιανής στην Πάρο, που ανακάλυψε ο αρχαιολόγος Α. Ορλάνδος). Κατά τον μεγάλο βυζαντινολόγο Διον. Ζακυθηνό η διάταξη αυτή έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΑΟΙ. «Δεν υπάρχει λοιπόν καμία κρατική πολιτική, που να ενθαρρύνει την καταστροφή των αρχαίων ιερών».
Υπαρχει ιστορικο υλικο αφθονο λοιπον και οσο για το τι ειπωθηκε απο τον Χριστι για τους Ελληνες το εχω αναφερει στην πορεια του ιδιου θεματος!
Schwabe περα απο την αληθεια που επικαλεισαι διαρκως,μηπως κρυβεις το απολυτο σκοταδι;
Η αληθεια απο οσο γνωριζω ειναι πικρη και καποιες φορες ποναει,το φως της ομως αποφερει ζεστασια και σιγουρια κι αυτο δεν σε διακρινει...
Αν δαγκωσεις την γλωσσα σου θα παθεις δηλητηριαση ανθρωπε μου,ΕΛΕΟΣ!!!
επειδή ιστορικά είσαι ΣΚΡΑΠΑ, τουλάχιστον ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ τους αναγνώστες και προπάντων, ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ.
Αντί να παραθέτεις στοιχεία ΝΕΟ-ΑΠΟΛΟΓΗΤΩΝ του Κωνσταντίνειου δόγματος, καλά θα κάνεις να διαβάσεις και κανέναν ΜΗ θρησκόληπτο του σιναφιού σου. Δέν θα σε αφορίσουνε, μήν φοβάσαι!
Μετα τις παραινέσεις σου λοιπόν για............ανάγνωση των ιστοσελίδων του σκοταδισμού πρός συμμόρφωση, μας παραθέτεις και γραπτό υλικό ετσιθελικών "ιστορικών ερευνητών". Μάλιστα!
Η αλήθεια είναι όντως πικρή, αλλά για δές λίγο γύρω σου: αυτοί που σκούζουνε απο την συζήτηση δέν είναι άλλοι απο αυτούς που.........έχουνε την μύγα!
Βγάλε λοιπόν τα γυαλιά του κατεστημένου και θα "δείς". Γιατί τώρα, "βλέπεις" ΜΟΝΟ το έργο που σου προβάλουνε!
Μελέτα λοιπόν πρώτα, και τα λέμε.......
Πλακα εχεις ρε Schwabe-Hellios!
Ζητας απαντησεις,σου απαντανε,ζητας ιστορικα στοιχεια,σου τα δινουνε,κι επειδη δεν ειναι αυτα που θελεις να ακουσεις καταφευγεις στην ειρωνια!!!
Χαιρε μεγαλε Ελληνα Ερευνητη Schwabe-Hellios!Ο ιδιος παντα δεν θα αλλαξεις ποτε...
Αν εχεις κατι σοβαρο να μου πεις απευθυνσου στο email μου!Εγω δεν σου καννω την χαρη να μπω στο παιχνιδακι σου...κι εχω και ραματα για την γουνα σου κι ας ειναι και χλαμυδα και προβια ![]()
a. robl
a. robl
Δεν μπορώ να νιώσω τον πόνο σου, είμαι όμως πεποισμένος ότι κάποια στιγμή θα βρεθώ στην ίδια ακριβώς θέση με σένα. Δεν θα σε αρχίσω σε προτροπές και δεν θα ζαλίσω το μυαλό σου με ανούσιες συμβουλές. Το κλάμα φαντάζομαι είναι αναπόφευκτο, το άμα θα βοηθήσει ή όχι μάλλον μόνο εσύ θα το κρίνεις. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να απομυθοποιήσω τον θάνατο. 'Αμα μπεις στην ενότητα "ΨΥΧΗ" και διαβάσεις τα τρία θέματα που έχουνε ανοιχτεί σχετικά με την "Αστρική Προβολή", ίσως κάπου μέσα σου αρχίσεις να πιστεύεις πως όντως υπάρχει "κάτι" παραπέρα από αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε εδώ. Εμένα μου άνοιξε ένα παράθυρο το οποίο προσπαθώ να ανακαλύψω για να το περάσω. Νιώθω πως οι έννοιες Ζωή και Θάνατος είναι πολύ μικρές για το μεγαλείο της ψυχής. Σου εύχομαι κουράγιο και ελπίζω να ξεπεράσεις την λύπη σου όσο το δυνατόν πιό ομαλά (αδυνατώ να αναφέρω έννοιες όπως "Χρόνος" και "Τρόπος")....
βοηθαει γιατι εκτονονεσαι.Ο χρονος ναι θα σε βοηθησει σιγουρα μην
αμφιβαλλεις γι'αυτο αλλα χρειαζεται πολυς. Δεν θα ξεχασεις ποτε
το αγαπημενο σου προσωπο αλλα θα το βαλεις να κοιμηθει καπου στο
βαθος του μυαλου σου και δεν θα λυπασαι πια οταν ερχεται στη θυμηση σου.Η αγαπη ειναι αιωνια και η σκεψη της παντα βοηθαει και δινει ελπιδα.
Η ζωη θελει οσο κουραγειο εχουμε.
ειναι να μην πιστεψεις πως αυτος που εχασες εχει παει καπου και θα τον ξαναδεις [οσο εισαι στη ζωη τουλαχιστον]. δεν ξερω αν με βλεπουν οι νεκροι μου αλλα αυτο δε μου δεινει και πολυ κουραγιο.
μερα με τη μερα ομως προσπαθω να τους ξεχασω, και να μην ασχολουμε με τα κομματια της καθημερινης μου ρουτινας που αφορουσαν αυτους μιας και αυτο απλα θα εντεινει την ελλειψη μου. πχ. αν καθε μερα ξυπνουσες κα χεραιτουσες την οικογενια σου, μα ειχες ενα ειδικο χαιρετισμο για αυτο το ατομο, προσπαθησε να μην καλημερησεις κανενα ωστε να μη σου λειπει ο χαιρετισμος με αυτο το ατομο.
δεν ξερω ποσο ξεχωριστη θεση ειχε αυτο το ατομο στη ζωη σου, το θεμα ομως ειναι εσυ να προχωρησεις, και να τον θυμασε για τις καλες του στιγμες και οχι στο κρεβατι....
κουραγιο
φιλικα
crucifire the enlightened
"coming alive,leaving dead" by deadhunter
κυλάνε και γίνονται δάκρυα....
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΩ.
ΞΑΛΑΦΡΩΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΕΤΣΙ...
ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
άλλοτε από χαρά
άλλοτε από λύπη
πιο συχνά όμως από απόγνωση!!!
και φυσικά είναι υπέροχο να σου σκουπίζουν τα δάκρυα !
αλλά εγώ προτιμώ δυο μικρά χεράκια με δυο λεξούλες μόνο διώχνουν τα πάντα !!
ΜΑΜΟΥΛΑ ΜΗ ΚΛΑΙΣ

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι