- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Ακριβώς το ίδιο κάνεις DSM. Ακριβώς. Διάβασε το υπόλοιπό σου μήνυμα, γιατί εγώ ... χέστηκα!
Καταλάβαμε πως χέστηκες. Όλο το esoterica βρώμισε. Σκουπίσου και ξαναέλα. Με άλλο nick.
Τους χαιρετισμούς μου.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Καληνυχτίζω
quote:
DSMDr, εσύ που είσαι πολύ γρήγορος σε κάτι τέτοια, βρες μας εκείνη τη φθινοπωρινή κουβέντα του 2015, που μαζί με τον osmosis και τον zip συζητάγατε για το πόσες φορές πηδάγατε τις γυναίκες σας καθημερινώς.
Πάλι με τις γυναίκες που πηδούσαμε, έτσι ;
Heretic, καταλαβαίνεις τώρα τι εννοώ ; Του 'χει μείνει ρε παιδί μου του ανθρώπου τώρα αυτή η εικόνα, του σφινώθηκε. Σου λέει γιατί αυτός και όχι εγώ ; Άντε τώρα εσύ να τον ξεκολλήσεις τον άνθρωπα. Τώρα πρόσεξε, αν επιχειρήσω εγώ να κάνω διάλογο με αυτόν, έτσι και τον στριμώξω κάπου, όλο για τις γυναίκες που πηδούσα θα μου απαντάει. Άντε πες μου εσύ τώρα ... μπορείς να μιλήσεις ; Άσε δηλ. που μόλις τα δει αυτά η Δ.Ο, αυτός που θα διαγραφεί ποιος θα είναι ; Γι' αυτό σου λέω, ελαττωματικός μπορεί να είμαι, μαλάκας δεν είμαι.
Πέραν αυτού, ο Osmosis είναι και γαμώ τα παιδιά. Μια χαρά είναι το παλικάρι, έχει ένα προσωπικό πρόβλημα αυτό το διάστημα και του εύχομαι να πάνε όλα καλά. Θα 'ρθει κι αυτός κάποια στιγμή, μην αγχώνεσαι DSM, απλά τώρα είναι σε δύσκολη φάση ...
δεν θα πρεπε να διερωτάσαι, είμαι εδω απο το 2002 και παρακολουθώ τα πάντα.
χωρίς να γίνομαι γραφικός...
Ειδικά το "παλιό" esoterica.
Οι διαφωνίες μας δεν ήταν σε προσωπικό επίπεδο,
στο εχω πει και στο παρελθόν, είχες (δεν ξέρω,ίσως έχεις ακόμα) να δώσεις πράγματα σε έναν αναγνώστη.
Με τα "άλλα" τα "μπερδέματα"... δε συμφωνούσα καθόλου.
Με εξοργίζουν τα πάθη και τα κολλήματα, όποια φύσεως και να είναι.
Οσο πρόβλημα κι αν είχες ή έχεις, με τον όποιον Αitherovamon
το esoterica δεν είναι ούτε ο Aitherovamon ούτε o Zip ούτε ο DSM
ουτε καν ο admin!
Οσο για την εντιμότητα.... κάποτε την επικαλούσουν,
και ειμαι σίγουρος οτι θα καταλάβεις, τι εννοούσα, όπως και με τα παραπάνω... χωρίς να αποζητώ επιβεβαίωση.
Έτσι για την ιστορία.
ΑitheroVamon
Δεν είχα σκοπό να γράψω, ειλικρινά, ο AitheroVamon κάτι μου είπε και γι' αυτό έγραψα, ε, μπήκε και στην κουβέντα ο Heretic και κάτι έγινε. Αλλά, DSM, να σου πω τι κατάφερες ;
[ τα λόγια σου είναι μια κρυφή πρόσκληση ... με θες κουφαλίτσα ... και θα μ' έχεις, με αυτό ή με άλλο nick ]![]()
Ναι μωρέ. Ό,τι πεις. Κάνε και κάτι με το επόμενο nick όμως. Αυτό το ADA ήταν ψιλοgay.
Εμ, γι' αυτό τσίμπησες ...
[ Βασικά, το ξέρεις ότι το ξέσκισες το θέμα του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ ε ; Και καλά εγώ, troll θα πεις, αλλά κι εσύ ;;; Καλό κουμάσι και του λόγου σου είσαι ... ]
Edited by - ADA on 16/05/2016 03:08:52
Με σώας τας "φρένας" ισχυρίζεσαι ότι ο ζιπ έχει κάτι να προσφέρει?
Εστω είχε?
Ποτέ δεν έγραψε κάτι δικό του, κάτι από μέσα του.Μόνο να λοιδωρεί άλλων σκέψεις και να παρουσιάζει έργα άλλων ως δικά του.
Αμ' αυτές οι επικές αναλύσεις του?
Πλήρεις ασυναρτησιών, όμορφα περασμένες με γαζί.Συρραπτική τέχνη, που απευθύνεται σε αναγνωστικό κοινό, όχι και τόσο υψηλής νοημοσύνης.Ακόμη και ο Πλάτωνας αν θυμάσαι, του την είπε κάποια στιγμή με όμορφο τρόπο.Λίγοι κατάλαβαν τον Πλάτωνα τότε.
Ο ζιπ είναι μια ειδική κατηγορία μποζονίων, των οποίων την διάρκεια ημιζωής, μόνο αυτός γνωρίζει.Βραχύβια πάντως!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
[ α, σε παρακαλώ, μη μου ξυπνάς το παρελθόν. Αγριεύομαι ... ]![]()
quote:
Μπορεί και να σου κάνουν τη χάρη...
Πάρ'τους τηλέφωνο εσύ και παρακάλεσέ τους για μένα. Plz δηλ...
Πύρινε,
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΜε μαλακισμένα folowers τύπου Πύρινου?
Εδώ ο επιστήμονας σε βρίζει αν κατάλαβες. Σε λέει "μαλακισμένο".
Edited by - ADA on 16/05/2016 03:18:46
quote:
τα λόγια σου είναι μια κρυφή πρόσκληση ... με θες κουφαλίτσα ... και θα μ' έχεις, με αυτό ή με άλλο nick
Μάνο, ο επιπλέον φελλός, πάλι στο φαλλό τα γύρισε.
Προφανώς είναι η "προσφορά" του στο esoterica.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣAitheroVamon
Με σώας τας "φρένας" ισχυρίζεσαι ότι ο ζιπ έχει κάτι να προσφέρει?
Εστω είχε?
Κι όμως ... είδες τι θαύματα έχω κάνει ;;; Κοτζάμ συντονιστής και λέει ο άνθρωπος πως είχα και έχω να προσφέρω κάτι. Τρέλος θα είναι. Μην τον διαβάζεις ... Σου είπα, ορισμένα πράγματα δεν είναι για σένα. Και δεν πρέπει να είναι για σένα ...
quote:
Εδώ ο επιστήμονας σε βρίζει αν κατάλαβες. Σε λέει "μαλακισμένο".
Δεν το κατάλαβε.Αυτός έχει IQ βλίτου, όχι ραδικιού όπως εσύ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Κι όμως ... είδες τι θαύματα έχω κάνει ;;; Κοτζάμ συντονιστής και λέει ο άνθρωπος πως είχα και έχω να προσφέρω κάτι.
Και οι συντονιστές κάνουν λάθη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.