- "" ΗΛΙΑΚΕΣ"" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Ποιος είναι ο Μάνος ;
Επώνυμος συζητητής και όχι κρυψίνους λογοφυγάς!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εγώ δεν ασχολήθηκα ρε τρίχα ... Εσυυυύ δηλ. ήθελες να λερωθείς. Εγώ σου φταίω ; 'Ντάξει, δεν ασχολούμαι.[ α, σε παρακαλώ, μη μου ξυπνάς το παρελθόν. Αγριεύομαι ... ]
quote:
Μπορεί και να σου κάνουν τη χάρη...Πάρ'τους τηλέφωνο εσύ και παρακάλεσέ τους για μένα. Plz δηλ...
Τρίχας λοιπόν. Καλώς. Λερώνομαι που ασχολούμαι μαζί σου. Προφανώς. Αγριεύεσαι με το παρελθόν σου. Λογικό.
Θα πάρω τηλέφωνο ρε zip. Μπέσα. Αλλά το "Εσυυυύ" πρέπει να το γράφεις "Εσύυυυ". Στο ζήτησα και χάρη. Να πάρω εγώ τηλέφωνο για μεσολάβηση, να μάθεις κι εσύ ελληνικά. Και οι δυο κερδισμένοι θα είμαστε...
quote:
Αλήθεια, αυτό το συνταξιούχος τελώνης, ποιος στο είπε και το λες ;
Η NSA.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Εμένα δηλ. δεν ξε'ς πως με λένε ;
ADA νομίζω!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Όχι, zip με λένε.
Μην διαγράψεις το ADA.
Του ταιριάζει...γάντι.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Έχουμε την ίδια άποψη για τις πληροφορίες που διαδίδει η NSA. Κι εσύ είσαι λίγο αφελής όμως. Όχι?
quote:
[ α, σε παρακαλώ, μη μου ξυπνάς το παρελθόν. Αγριεύομαι ... ]
Επειδής όμως κάνεις στατιστικές αναλύσεις στη συμμετοχή των μελών, μήπως να μας πεις και τον λόγο που σε διέγραψαν από το esoterica? Οι στατιστικές αναλύσεις αφορούν στο παρελθόν, άλλωστε. Όπως και οι διαγραφές.
Έλα λοιπόν, be brave my boy, και κάνε ένα σύντομο βιογραφικό της συμμετοχής σου στο esoterica, που αν δεν κάνω λάθος, σε οδήγησε σχεδόν στα δικαστήρια...
Ενημέρωσέ μας.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Ο Σείριος είναι τριπλό άστρο σε ποσοστό 95%.Το JWST ίσως το επιβεβαιώσει.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πριν απο καιρο το περιοδικο Ε της ελευθεροτυπιας ειχε ενα αρθρο για μυστικες φυλακες των Αμερικανων που βρισκονται σε κατι νησια στον ινδικο ωκεανο,οι οποιες ηταν κατι σαν το γκουανταναμο,εκει ομως προοριζανται πιο σημαντικοι φυλακισμενοι που πρεπει να εφαρμοστουν αλλες ''μεθοδοι'' για να τους αποσμασουν πληροφοριες.
Εχετε ακουσει κατι για αυτο το θεμα.Μηπως υπαρχουν και αλλες φυλακες σε απομακρυσμενα μερη,που δεν τις γνωριζουν ουτε καν οι διεθνεις οργανισμοι με αποτελεσμα οι μυστικες υπηρεσιες της Αμερικης να μπορουν να κανουν (κυριολεκτικα) τους κρατουμενους οτι θελουν?Καθως δεν μπορουν να παρεμβουν οι διεθνεις οργανισμοι αφου αγνοουν την υπαρξη αυτων των φυλακων.
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
Οτι και να λεμε η δικτατορια της αμερικης κανει και θα κανει οτι γουσταρει μπροστα στα μουτρα του καθε ΟΗΕ...απλα εμεις θα κατσουμε και θα περιμενουμε να ερθει η ωρα μας...
Δοξα το θεο που δεν εχουμε πετρελαια-ορυκτα παρα μονο περιστασιακα σουηδεζες-φινλανδεζες κ.α. μονο για ορισμενους μηνες βεβαια...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"
ΦΙΛΕ maverick ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ...
ΕΥΧOΜΑΙ ΣΥΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ....
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ...
ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΤΙ...
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΜΕΜΑΚΡΙΣΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....
ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ....
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΗΣ oneiric1..
quote:
Πολλές φορές με φοβίζει η ιδέα του πόσα δεν γνωρίζουμε...
ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ Η ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ...
Ο ΦΙΛΟΣ Hfaistos ΑΝΑΦΕΡΕΙ...
quote:
Den kserw ti einai kalytero na ksereis h na mhn ksereis
ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ...
ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ Η ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ