- Που χάθηκε η μεσαία τάξη; Γιατί πλέον ζούμε σε μια κοινωνία πολύ πλούσιων και πολύ φτωχών; Νο2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Χαίρομαι που τα είπατε με το Δήμο.
Ξέρεις ήμουν σίγουρος οτι θα τα λέγατε
τρεχαγυρευε
quote:
Τώρα τι λές; υπάρχει προβλημα χοντρό, που δνε έχει σχέση με την σπατάλη του πολίτη, του μέσου πολίτη, αλλά, ότι ήταν οργανωμένο σχέδιο,που εξελίσσεται, με απώτερο κσοπό να δημιουργήσουν, ένα λούμπεν προλεταριάτο απο τον μέσο πολίτη και την κατώτερη, οικονομικά τάξη,με ένα φασιστικό σύστημα διακυβέρνησης όπου κυριολεκτικά, θα έχουν δικαίωμα ζωής, ή θανάτου, πάνω σε όλους και όλα;
Τι λέω?
Οτι δικαιώνεσαι.
Τα όσα προφήτευες τόσα χρόνια σε δικαιώνουν.
Εμένα προσωπικά ή όλη κατάσταση με έχει επηρεάσει φίλε Βαγγέλη.
Ολα αυτά τα περίμενα αλλά όχι σε αυτό το βαθμό.
Σαφώς και είναι οργανωμένο σχέδιο οπως τα έλεγες.
Το θέμα τώρα Βαγγέλη είναι τι μέλλει γενέσθαι.
Απο οτι αντιλαμβάνομαι και απο οτι αντιλαμβάνεσαι δεν είναι κανείς σε θέση να διασφαλίσει τον πολίτη. Προβλέπονται συντάξεις φτώχιας σε όλους μιας και τα ταμεία θα ενοποιηθούν.
Τι μπορεί λοιπόν να κάνει ο πολίτης για να προστατευτεί?
Tι θέλω να πώ με αυτό.
Οτι η ζωή μας απο εδώ και στο εξής δεν θα είναι ή ίδια.
Οσοι δεν λάβουν τα μέτρα τους θα έχουν σοβαρότατα προβλήματα.
Edited by - allzzaro on 04/06/2010 19:48:50
Να ακούμε για επιστημονικής φαντασίας πράγματα,όπως τη δήλωση, το 2006 στο Τέξας, ενός επιστήμονα, που πήρε το βραβείο του επιστήμονα της χρονιας( έχω ξαναγράψει γι αυτον), όπου για να τεκμηριώσει την ανάγκη μειωσης του ανθρώπινου πληθυσμού του πλανήτη, υποστήριξε, ότι μόνο με ένα ιο, απο αέρα, στύλ Έμπολα, θα πετυχαίνονταν κάτι τέτοιο....
Και το χειρότερο είναι ότι τον χειροκροτούσαν....
Μας σκοτώνουν ρε φιλε, με οργανωμένο σχέδιο, δεν θα μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση;
Έχουμε ξεφύγει και ο Όργουελ, θα γίνει προφήτης...
Φροντίζουν για μας, για το καλό μας..
Edited by - allzzaro on 04/06/2010 21:39:00
Κι εμείς αδιαφορία..Για το τί; Μα για μας τους ίδιους...
Και δυστυχώς, αυτό το έχουμε ..αναθέσει σε άλλους...
quote:ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ,ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ,ΕΚΕΙ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΔΩ ΣΕ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ,ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΧΩ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
Πέφτουμε όλοι μαζι πέφτει κι η Γερμανια..Αυτή που μας λοιδωρούσε περισσότερο απο όλους....Και βρισκεται χειρότερη απο όλους...
Και έχε, όσες αντίθετες απόψεις θέλεις....
Χρωστάει πολλά.....
Αλλά, ρε φίλε, όλα αυτά δεν καταλαβαίνεις, ότι είναι παιχνίδι για να πέσει το ευρώ;..Κι η Γερμανία, που έλεγε τόσα για μας....
Σφιχτά το ζωνάρι κι ελλείματα...
Έπεσε το ευρώ;..
Τώρα η κρίση θα περάσει...
quote:
ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ? ΓΙΑ Ν'ΑΧΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ,ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
Ειναι επιτακτικη η αναγκη εξοικονομησης 80 Δισεκατομμυριων Ευρω!!

Πόσο βαρύ δείχνει τώρα, το ότι έχει πρόβλημα και η Ελλάδα;
Καθόλου..Αλλά, εμάς, βγάλανε πρώτα στη σέντρα, για να περάσουν ότι θέλανε και τώρα, αποκαλύπτεται, ότι είναι όλοι χρεωμένοι..
Και γιατί;
Γιατί, έγινε, δεν έτυχε..
Ειναι σχέδιο..Κατρακυλάει το ευρώ...Κάτι πέτυχαν...
Κι ο πολίτης, πιο χαμένος απο όλους...
Τυχαία;Δεν νομίζω...
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΜΠΟΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ .
ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΝΟΣ
ήμουν εκεί και το άκουσα...
quote:
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ,Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ:"ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ".
Αν γνωρίζουμε πως το είπε την ίδια μέρα τότε επαγωγικά γνωρίζουμε και την ημερομηνία γέννησης του Ιησού, καθότι για να ισχύει ένα τέτοιο συμπέρασμα πρέπει να έχει γίνει σύγκριση των χρονολογιών...
Αναμένω απάντηση...

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...
ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΝΟΣ
Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.gr και συμμετεχετε στο ΝΕΟ μεγαλο ΦΟΡΟΥΜ του ανεξηγητου!
ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΗΡΩΝΙΚΟΣ" ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ;
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
ΦΙΛΙΚΑ 
The Truth Is Out There..
Edited by - lencolas on 29/07/2003 21:51:07
Edited by - lencolas on 29/07/2003 21:51:28
(ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ)

Πέθανε μια άλλη μέρα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Η απόλυτη ομάδα του ελληνικού μεταφυσικού:GATEWAY TEAM:Επισκεφθείτε μας στο www.metafysiko.gr