- Ο Μέγας Αγνοούμενος® - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Εαρινε να σε ρωτησω κατι? Σ'αρεσει το καραοκε??? Δεν εχει σχεση με το θεμα,αλλα δν σε κοροιδευω...Σε ρωταω εδω για να το δεις...Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Εσένα σου μίλησα , σου είπα κάτι..???
Σε παρακαλώ πολύ...κάνε μου τη χάρη!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Εαρινός, Απεστάλη: 11/06/2011- Προφανώς ο Ζίπ ξεχνάει -προφανώς δεν γνωρίζει- την εσωτερικά δηλωμένη θέση ορισμένων μισότρελλων που η σκέψη τους οργανώνει τέτοιες σκέψεις και συμπεριφορές και μάλιστα ο κώδικας πεοιθήσεών τους ... τους νομιμοποιεί επιπροσθέτως και τους δικαιολογεί για τις πράξεις τους αυτές.... Απο την άλλη μεριά , αυτό το "καλό και το κακό , υπάρχει μόνο για ορισμένους" , δείχνει και το μέγεθος της ανισορροπίας που τον διακατέχει....αλλα είπαμε , ο Τ-Ζιπ είναι αυτός...
Που απευθύνεσαι δηλ. ; Δεν κάνεις αναφορά σε μένα απευθυνόμενος στον Dr Jekyll Mr Hyde ; Που ακριβώς στο συγκεκριμένο θέμα σε προκάλεσα εγώ, ώστε να κάνεις μια άμεση αναφορά σε μένα (έστω και απευθυνόμενος προς τον Dr Jekyll Mr Hyde) και μάλιστα τέτοιου ύφους ;
Edited by - zip on 14/06/2011 14:07:40
Αυτό το link παράθεσες και γι'αυτό μίλησα...
Όσο για την άλλη τοπόθετήσή μου που μόλις έθεσες -υπόμνηση- υπ'οψιν μου , θα σου έλεγα ότι καλό θα ήταν να αντρέξεις σε πρότερα μηνύματα που είχαν ήδη πυροδοτήσει την κατάσταση...και μην απομονώνεις μια δική μου τοποθέτηση για να αποδείξεις τα λεγόμενά σου , είναι αχρείο αυτό που κάνεις...
Υπάρχει μια ακολουθία γεγονότων , πριν φθάσουμε στο συγκεκριμμένο ποστάρισμα...ή δεν γνωρίζεις -και πάλι- τίποτα???

quote:
Dr Jekyll Mr Hyde, Απεστάλη: 10/06/2011 - Στην ερώτηση λοιπόν, σε παραπέμπω σε μια σοφότατη φράση του Ζιπ: " το καλό και το κακό υπάρχουν μόνο για μερικούς : για όσους έχουν ένα σκοπό και επιδιώκουν αυτό το σκοπό. Τότε, ότι εμποδίζει στην επίτευξη αυτού του σκοπού είναι κακό, ενώ ότι βοηθάει στην επίτευξη αυτού του σκοπού είναι καλό. "Εαρινός, Απεστάλη: 11/06/2011 - Προφανώς ο Ζίπ ξεχνάει -προφανώς δεν γνωρίζει- την εσωτερικά δηλωμένη θέση ορισμένων μισότρελλων που η σκέψη τους οργανώνει τέτοιες σκέψεις και συμπεριφορές και μάλιστα ο κώδικας πεοιθήσεών τους ... τους νομιμοποιεί επιπροσθέτως και τους δικαιολογεί για τις πράξεις τους αυτές.... Απο την άλλη μεριά , αυτό το "καλό και το κακό , υπάρχει μόνο για ορισμένους" , δείχνει και το μέγεθος της ανισορροπίας που τον διακατέχει....αλλα είπαμε , ο Τ-Ζιπ είναι αυτός...
quote:
ΕαρινόςΌσο για την άλλη τοπόθετήσή μου που μόλις έθεσες -υπόμνηση- υπ'οψιν μου , θα σου έλεγα ότι καλό θα ήταν να αντρέξεις σε πρότερα μηνύματα που είχαν ήδη πυροδοτήσει την κατάσταση...και μην απομονώνεις μια δική μου τοποθέτηση για να αποδείξεις τα λεγόμενά σου , είναι αχρείο αυτό που κάνεις...
Καθόλου αχρείο. Μιλάω για συγκεκριμένα πράγματα, για συγκεκριμένα θέματα, για συγκεκριμένες συμπεριφορές, για συγκεκριμένα λόγια. Αν θες εσύ να μιλάς γενικά και αόριστα, δικαίωμά σου ... Όταν όμως θες αυτός στον οποίο απευθύνεσαι να σε καταλάβει και να σε πάρει στα σοβαρά, πρέπει να είσαι συγκεκριμένος και σαφής. Εσύ τώρα, ψάξε και βρες τα "πρότερα μηνύματα που είχαν ήδη πυροδοτήσει την κατάσταση" κι άμα βρεις άκρη, έλα και παρέθεσέ τα και απέδειξε πως εγώ έχω το λάθος. Προς το παρόν ... τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Edited by - zip on 14/06/2011 14:19:46
Ας το αφήσουμε , διότι όσο το "αναμασάμε" τόσο χειρότερο γίνεται...
Πάμε παρακάτω και σε διαβεβαιώ ρητά , ότι εφόσον δεν προκαλέσεις ξανά και πάψεις να υιοθετείς τρόπους και συμπεριφορές που πυροδοτούν , δεν πρόκειται προσωπικά να σε ενοχλήσω ποτέ...εξάλλου δεν είναι και κάτι που με ενδιαφέρει ως άνθρωπο...
Τι λές???

quote:
Εαρινός, Απεστάλη: 14/06/2011Δεν ήταν ποτέ μέσα στις επιδιώξεις μου να με πάρεις εσύ στα σοβαρά [ δηλ. όλες αυτές τις μαλακίες που έγραφες για μένα, δεν τις έγραφες για να τις πάρω εγώ στα σοβαρά - ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ; είναι η ερώτηση - και από την άλλη, εγώ θα έπρεπε να μην σε παίρνω στα σοβαρά, δηλ. κακώς που σε πήρα παρ' όλο που έγραφες μαλακίες για μένα. Ε, ψιτ! Εαρινέ, μη φας, θα σφάξουμε γλάρο αγόρι μου ] και μην το συνεχίζεις το κολπάκι [ το κολπάκι, ποιο κολπάκι ; Κανένα κολπάκι φίλε ] αυτό στο οποίο μονίμως επιδίδεσαι Ζίπ....
Ας το αφήσουμε , διότι όσο το "αναμασάμε" τόσο χειρότερο γίνεται...
Πάμε παρακάτω και σε διαβεβαιώ ρητά , ότι εφόσον δεν προκαλέσεις ξανά και πάψεις να υιοθετείς τρόπους και συμπεριφορές που πυροδοτούν [ Με συγκίνησες, έτσι μου 'ρχεται να βάλω τα κλάμματα ], δεν πρόκειται προσωπικά να σε ενοχλήσω ποτέ...εξάλλου δεν είναι και κάτι που με ενδιαφέρει ως άνθρωπο... [ Ναι, ε ; Τότε γιατί ασχολείσαι ΔΙΑΡΚΩΣ μαζί μου ρε φίλε ; ]
Τι λές???
Όχι φίλε, "δεν θα το αφήσουμε" διότι μόλις σας στριμώξουν "ας το αφήσουμε" είστε και sorry αλλά την χάρη δεν θα σας την κάνω.
Προς στιγμήν περιμένω μια τοποθέτηση από την Διαχείριση (ή τον Admin, δεν ξέρω ποιος θα επιλέξει να απαντήσει) σχετικά με το θέμα του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ και μετά θα δω τι θα κάνω ... Με σένα πάντως, θα τα πούμε λίγο αργότερα ... Κι αν θέλεις να τα αφήσουμε όλα και να πάμε παρακάτω, θα ανακαλέσεις δημόσια ΟΛΑ όσα ψευδώς έχεις πει & έχεις γράψει για μένα και τότε βλέπουμε ...
[ Και που 'σαι ; Κοίτα μη βγεις τώρα και γράψεις πως δήθεν εσύ - ο καλός - κάνεις το πρώτο βήμα για να "εκτονωθεί" η κατάσταση ενώ εγώ - ο κακός - δεν το αποδέχομαι, γιατί το έχουμε δει ΚΑΙ αυτό το έργο ]
Edited by - zip on 14/06/2011 16:42:44
Σε παρακάλεσα να σταματήσεις να μιλάς με τον Ζιπ
έστω για λίγο.
Κάνε το σε παρακαλώ!!
Μπορεί να σε παίξει εύκολα,είναι μια αδυναμία σου αυτή.
Μήν αναλώνεσαι σε συζητήσεις μαζί του,σε προσωπικό
επίπεδο.Αν βιάζεσαι τόσο,περίμενε την σειρά σου και
μάζεψε την γλώσσα σου.
Βλέπεις οτι είναι χρόνια μέσα στο φόρουμ,ακριβώς επειδή
δεν τον εχει αντιμετωπίσει κανείς εως σήμερα,με τον
σωστό τρόπο.Προσβάλλει,ανακατεύει,διαβάλλει συζητήσεις
επειδή δεν είχε αντίπαλο.Ως τώρα.
Κάνε λίγο υπομονή!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
[quote]Εαρινός, Απεστάλη: 14/06/2011Δεν ήταν ποτέ μέσα στις επιδιώξεις μου να με πάρεις εσύ στα σοβαρά [red][ δηλ. όλες αυτές τις μαλακίες που έγραφες για μένα, δεν τις έγραφες για να τις πάρω εγώ στα σοβαρά
.
.
.
.
.
Κοίτα μη βγεις τώρα και γράψεις πως δήθεν εσύ - ο καλός - κάνεις το πρώτο βήμα για να "εκτονωθεί" η κατάσταση ενώ εγώ - ο κακός - δεν το αποδέχομαι, γιατί το έχουμε δει ΚΑΙ αυτό το έργο ][/black][/size=1]
Edited by - zip on 14/06/2011 16:42:44
Τελικά εισαι περισσότερο κάφρος απ'οσο υπολόγιζα , εμένα προσωπικά θα σου έλεγα τι ακριβώς θα μου κάνεις αλλα έχε χάρη που σέβομαι όλους -σχεδόν- τους υπολοίπους συνδικτύους και στο είπα και πριν...
ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΩ .. ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΊΠΟΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ...
Κοιτα να το βουλώσεις το βρωμόστομά σου σου είπααααα...κατάλαβες Ζιπάκο???
Τώρα αν θές συνέχεια , θα την έχεις....παίξ'το εσύ αθώα και αδικημένη περιστερά που της επιτίθενται αδίκως και αναιτίως και θα έχεις να "λαμβάεις" απο μένα...κάλεσε και την συντονιστικη ομάδα τώρα και τον Admin να με κάνει "νταντά"...
Ελπίζεις ότι θα ζητήσω συγγνώμη απο σένα ρε Ζιπ και ότι εσύ με στρίμωξες..είσαι άρρωστος ανθρωπέ μου...

Edited by - Εαρινός on 14/06/2011 18:56:23
Μην προσφέρετε τροφή και την χαρά της αναγνώρισης σε ψυχωτικά άτομα, με έντονα κόμπλεξ κατωτερότητας.
Πόσες φορές πρέπει να επαναλάβουν αυτή την προτροπή?