ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ισλάμ ... μια θρησκεία "δηλητήριο" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ισλάμ ... μια θρησκεία "δηλητήριο" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

macedon61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
28/09/2005, 16:16:47
ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;
ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΕΥΚΟΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ:
"ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ".
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΡΡΟΣ.
"Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ"
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ...ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΗΡΩΕΣ.

Loco

quote:
Μήπως για να προωθήσουν την πολιτισμική ανάπτυξη;

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ...ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ...ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ...ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ...ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ...ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ...ΚΑΙ...ΤΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΡΑΤΕΓΚΟ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ UBER ALLES.

ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ.

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΧΡΟΝΙΑ;
ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΜΙΖΕΡΙΑ,ΠΕΙΝΑ,ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ;
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ.

ΚΑΛΑ...ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ...ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ.

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

..

holy deathΝέο Μέλος
28/09/2005, 16:18:57
quote:
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ....

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΤΩΣΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ?????

τι αλλο να απαντουσε κανεις AVATAR σε καποιον που λεει τετοια λογια,παρα το ιτο ειναι εκτος
εκτος πραγματικοτητας.
εχουμε την κατασταση.εχουμε και τα χαρτια.ο καθενας θα τα παιξει οπως θελει.
ομως ειναι αδυνατον καποιος να περασει ενα ποταμι χωρις να βραχει

Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 16:26:13
quote:
ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;
ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ηρωας δεν γινεσαι,γεννιεσαι.
αν εννοεις ποσσοι πολεμησαν και εσφαξαν και σκοτωσαν με το ζορι...θα χασω τον λογαριασμο

quote:
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΗΡΩΩΝ.

καλα.ας μην ειναι.
αν ερθουν εχθροι στην πατριδα σου,εσυ πηγαινε να παιξεις με τις κουκλες σου{οπως ειπες}.

santaclaws is coming tonight
Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 16:29:47
σας την εφερα!!!!
ομολογηστε παιδες...
ποσοι με καταλαβαν ????????
οχι επειδη μου ειχε πει καποιος οτι με εχουν καταλαβει ολοι......
λοιπον...
δεν νομιζω να νευριασατε ε

28/09/2005, 16:33:48
Γιατί αν έρθουν εχθροί όλοι εσείς θα βγείτε να πολεμήσετε, ε;
Οι πρώτοι που θα την κάνουν μ'ελαφρά θα'στε.. Από "παλλικαράδες" άλλο τίποτα... Αναρωτιέμαι... πόσο χρονών είναι οι υπέρ του πολέμου...
Κατά πόσο έχουν κατανοήσει τι σημαίνει πόλεμος/ αν έχουν δεί έστω κ μια εικόνα όλων αυτών που την πληρώνουν για τις ιδέες κάποιων σαν κ αυτών. βλ. άμαχος πληθυσμός....

Τι να πω,...αν είστε πάνω από 15 χρ. δεν θέλω καν να σας διαβάζω.

Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 16:44:40
quote:
το τραβηγμενο χιουμορ μου παρεξηγηθηκε λιγο...
τα 15 τα εκλεισα πριν απο 2 χρονια.
ηθελα μωρε να αρχισω ενα τοπικ,με ολες τις προθποθεσεις που χαρακτηριζουν πολλα απο τα τοπικ του εσωτερικα,και μετα να σας την κανω ωστε να ξενερωσουμε.
δηλαδη,ηθελα να αρχισω μια "μαχη" απο τις πολλες του εσωτερικα που πολλοι καιγονται για αυτες,και μετα να σας δειξω το ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουμε τι συμβαινει πραγματικα.
ποιος καταλαβε σοβαρα οτι ειμουν εγω ?
δεν νομιζω να το καταλαβε κανεις.
αλλα αυτο το τοπικ,αποτελει παραβολη,για το τι μπορει να συμβαινει και σε μερικα αλλα.

α και κατι αλλο...ελπιζω η Αμαλια να μην ειναι στις κακες της σημερα

Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 16:46:35
ωχ,αντι να το βαλλω σε πλαγια,το εβαλα σε κουοουτ.
τελος παντων...ελπιζω να μην βαρεσετε ολοι μαζι

28/09/2005, 16:52:07
χμ... ναι, παρεξηγήθηκε το δικό σου χιούμορ/sorry
αλλά βλέπω κ κάτι άλλους που δεν κάνουν καθόλου μα καθόλου χιούμορ.

κ γι'αυτούς που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!! --σας εύχομαι να το ζήσετε κάποτε μιας κ το επιθυμείτε τόσο...

---κ για τα πιο σκληρά αγόρια....
*στους υπόλοιπους ΔΕΝ το συστήνω--
οι εικόνες είναι πολύ σκληρές

http://www.dqc.org/~ben/image/dead_children.jpg

http://www.awitness.org/journal/real_iraq_war.html

Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 17:44:36
ωχ οχι...
ισως επρεπε να αποκαλυφθω πιο νωρις.αλλα δεν το προλαβα το κακο.
το τοπικ ειναι μουφα.πλακα.μουφα πως το λενε.
το περιεχομενο που εξεταζει δεν εχει καμια σημασια...ηταν εντελως στημενο να γινει ετσι.
καλυτερα να κλεισει το τοπικ το γρηγοροτερο δυνατο.
δεν ειχα καμια προθεση να κανω τετοια κουβεντα,και σιγουρα ο Loco δεν το εννοουσε ακριβως οπως μας το δινεις σε αυτες τις φρικιαστικες εικονες.
σε παρακαλω μην συνεχισεις,γιατι θα κατηγορηθω ασχημα....και διακαιως.

28/09/2005, 18:48:56
Deghar Adhark

quote:
ηρωας δεν γινεσαι,γεννιεσαι.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ; (ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ...ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ)

quote:
δεν ειχα καμια προθεση να κανω τετοια κουβεντα,και σιγουρα ο Loco δεν το εννοουσε ακριβως οπως μας το δινεις σε αυτες τις φρικιαστικες εικονες.

ΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ...ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

quote:
αν ερθουν εχθροι στην πατριδα σου,εσυ πηγαινε να παιξεις με τις κουκλες σου{οπως ειπες}.

ΧΜ! ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝΕ ΤΑΛΚ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΑΦΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ...ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ.

Valnta

quote:
Αναρωτιέμαι... πόσο χρονών είναι οι υπέρ του πολέμου...
ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΒΑΡΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

..

28/09/2005, 18:59:07
ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΟΤΙ ΧΤΙΣΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ...ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΑΣ...ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΑΣ...ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ...ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ...ΧΜ!

ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ...ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ...ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΑΣ...ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

ΑΛΛΟ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ.

..

28/09/2005, 19:11:47
Χαιρετώ σας!
Η γνώμη μου είναι ότι ο πόλεμος έχει ουσία όταν αυτός που τον αποφασίζει, πολεμάει πρώτη γραμμή!
Εάν θέλουμε να έχουμε ειρήνη σήμερα, ο τρόπος είναι απλός: Ν' αναγκάσουμε αυτούς που αποφασίζουν τον πόλεμο, να πάνε πρώτη γραμμή αυτοί και τα παιδιά τους...
Ξέρετε πολλούς που θα το έκαναν αυτό;
Αν όχι, τότε μας κυβερνούν ΔΕΙΛΟΙ!
Και με τέτοια πρότυπα...
Γι' αυτό πάμε κατά διαόλου.
28/09/2005, 19:21:54
Αίολος
quote:
Η γνώμη μου είναι ότι ο πόλεμος έχει ουσία όταν αυτός που τον αποφασίζει, πολεμάει πρώτη γραμμή!

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.

..

28/09/2005, 19:29:38
Μερσί...
Deghar AdharkΜέλος
28/09/2005, 21:06:28
ρεεεεεεε!!!!!
δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν ειμαι υπερ του πολεμου,και οτι ηταν μια προσχεδιασμενη φαρσα απο εμενα ???
εγω το ειπα και παραπανω και το λεω παλι.
το θεμα ειναι ετσι επιτηδες ωστε να ψαρωσετε και να κανω την πλακα.
αυτο εγινε και τελειωσε το θεμα.
δεν εχω καμια ορεξη να συνεχισω ενα τοσο γελοιο θεμα.{γιατι γελοιο ειναι}
αν θελετε να συνεχισετε να φαγωνεστε,εγω δεν παιρνω καμια ευθυνη πια.

28/09/2005, 22:28:25
Ας χαλαρώσουμε τότε.
Προτείνω...
΄Ενας πόλεμος ακόμα φιλαράκια εκλεκτά,
τι οφελεί;

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

28/09/2005, 22:46:47
ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ...Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΦΑΜΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΜΕ.

..

28/09/2005, 22:58:25
Κάποιοι είναι ήδη χορτάτοι. Δες το κι έτσι PIXELDREAM...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Στο βαθμό που γνωρίζετε την αγάπη γίνεστε η αγάπη!Η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα!Είναι μία φυσική δύναμη και πρέπει συνεπώς να περικλείει την αλήθεια.

mariha2912Μέλος
29/09/2005, 04:49:00
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ...ΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΩΡΑΙΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ Deghar Adhark, ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ...
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΟΥΣΙΩΝ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΩΝ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ (ΔΙΠΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΛΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ), ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ 3.000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Edited by - mariha2912 on 29/09/2005 04:51:22

Edited by - mariha2912 on 29/09/2005 04:54:17

29/09/2005, 08:51:57
mariha2912, θα συμφωνήσω μαζί σου.
Σε 1 μέρα 2 μέλη δήλωσαν πως άνοιξαν 2ο λογαριασμό καλοπροαίρετα.
Η αιτία ποιά είναι?
Δεν εξετάζω αν είχαν καλή πρόθεση ή όχι.
Το αποτέλεσμα μετράω.
Αν ανοίξουμε όλοι ένα δεύτερο λογαριασμό, πετάξουμε κι ένα δυό μηνύματα τι γίνεται?
Αποσκοπεί κάπου όλο αυτό?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...