- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
...Θέλετε λίγο φόβο στον καφέ σας;...
Για ένα εντελώς μα εντελώς παράξενο λόγο μου θύμησες Φίλιπ Ντικ ![]()
many questions, tiring answers
Από......τα κέρατα ; Tι μέγεθος θα έχει ; Που θα εμφανισθεί ;
Εάν π.χ. εμφανισθεί πρώτα π.χ. στη Γροινλανδία , θα πάρει εν συνεχεία αεροπλάνο για να επισκεφτεί με τη σειρά και άλλες χώρες ;
Ας κάνουν το κόπο να μου λύσουν μερικές από τις απορίες μου , όσοι ξέρουν στα σίγουρα για την εμφάνιση του εν λόγω κυρίου.
To κέρατό μου μέσα , αυτή η εμφάνιση δημιουργεί ένα σωρό ζητήματα..........

quote:Περίεργο, και άλλοι μου έχουν πει οτι μοιάζω με κάποιον Ντικ
Για ένα εντελώς μα εντελώς παράξενο λόγο μου θύμησες Φίλιπ Ντικ
quote:
Και τι δεν έχουν πει για την συγκεκριμένη ημερομήνια,και τι δεν έχουν γράψει!Ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου,οτι θα εισβάλλουν εξωγήινοι στην Γη,ότι θα έρθουν οι Ολύμπιοι,οι Ελ,οτι θα αναστραφούν οι πόλοι της γης,οτι θα συγκρουστεί ο πλανήτης με τον πλανήτη Νιμπίρου,οτι θα γίνουν σεισμοί,λοιμοί,καταποντισμοί!Τίποτα,βέβαια,απ'όλα αυτά αγαπητοί μου αδελφοι/ες δεν πρόκειται να συμβεί την συγκεκριμένη ημερομηνία...Τιποτε απολύτως!
Το μόνο που θα συμβεί είναι (επιτέλους) η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πολυθρυλούμενου και πολυαναμενόμενου ''βδελύγματος της ερημώσεως'' ή αλλιώς Αντιχρίστου!
Για αυτό γίνεται τόσος ντόρος γύρω απο την ημέρα αυτή.Γι'αυτό την περιμένουν όλοι με αγωνία και προσμονή.Γιατι είναι ''Η'' ΗΜΕΡΑ!
Γεια σου φίλε. Τί πιστεύω. Βλέπω ότι πράγματι υπάρχουν πολλές εξελίξεις στον κόσμο και νομίζω ότι δεν θα ήταν έντιμο να μην παραδεχθούμε τις ραγδαίες αλλαγές στον κόσμο - πολέμοι, κρίσεις, έκρηξη και αδυναμία επιτυχής χειρισμού τεχνολογίας/όπλα εκτός ελέγχου, τρόμος για το μέλλον, παγκοσμιοποίηση,ενοποίηση Κοινωνία Εθνών/ΟΗΕ κτλ., αναμονή ενός Χριστού/Αντίχριστου.
Νομίζω ότι τα γενικά σημάδια είναι αρκετά, τώρα για το χρονικό "πότε" κάποιων γεγονότων δεν ξέρω τι να πω. Πιστεύω ότι η αριθμολογία είναι λάθος - οι άνθρωποι θα πρέπει να δουν τις γενικές εξελίξεις και όχι να προσηλωθούν σε μια ημερομηνία. Εάν αποτύχει μια ημερομηνία, ο κόσμος απογοητεύεται και γελοιοποιεί τη θρησκεία. Είδες πόσο γρήγορα γελοιοποίηθηκε το θέμα που άνοιξες; Πρέπει να γνωρίζουμε εμείς οι πιο θρησκευόμενοι πως να χειριστούμε τα μυνήματα σε αυτές τις κουρασμένες και αμαθείς μάζες, έτσι ώστε να μην γελοιοποιηθεί ο Θεός και η θρησκεία.
Νιώθουμε όλοι ότι πολλά έχουν συμβεί και άλλα είναι πολύ κοντά. Εκτός και αν κάποιος είναι αληθινός προφήτης, όμως βλέπω ότι πολλές ημερομηνίες αποτυχαίνουν γι'αυτό καλύτερα ας μην προτρέχουμε. Ας αφήσουμε τα γεγονότα να μιλήσουν μόνα τους.
quote:Θέλεις να πεις ότι δεν γελοιοποιήται ο θεός σας μέσα από τα ιερά σας κείμενα;;;
Πρέπει να γνωρίζουμε εμείς οι πιο θρησκευόμενοι πως να χειριστούμε τα μυνήματα σε αυτές τις κουρασμένες και αμαθείς μάζες, έτσι ώστε να μην γελοιοποιηθεί ο Θεός και η θρησκεία.

quote:quote:Θέλεις να πεις ότι δεν γελοιοποιήται ο θεός σας μέσα από τα ιερά σας κείμενα;;;
Πρέπει να γνωρίζουμε εμείς οι πιο θρησκευόμενοι πως να χειριστούμε τα μυνήματα σε αυτές τις κουρασμένες και αμαθείς μάζες, έτσι ώστε να μην γελοιοποιηθεί ο Θεός και η θρησκεία.
Κανείς Θεός δεν γελειοποιείται σε κανένα θρησκευτικό κείμενο. Δεν νομίζω ότι ούτε ο Ρα, ούτε ο Ιεχωβά, ούτε ο Δίας γελειοποιούνται.
Αλλά είναι πως το λαμβάνει ο καθένας, τι εντύπωση σχηματίζεις προσωπικά. Υπάρχουν πολλές ερμηνείες
Aν για χάρη διαλόγου δεχτούμε την ύπαρξη χριστού και αντιπάλου , τότε ο τελευταίος δεν πρόκειται να έρθει στις 21 του προσεχούς Δεκέμβρη ή οποιουδήποτε άλλου μήνα . Ήταν ...... πάντα εδώ και μάλιστα αυτός τραβούσε όλη τη δημοσιότητα πάνω του.
quote:
Δηλαδή ένας θεός που τον παίρνει π.χ. παραμάσχαλα ο μεγάλος του αντίπαλος ο αντίχρισστος για να του δείξει τα βασίλειά του (του... αντιχρίστου) , κρατάει το κύρος του ;
Aν για χάρη διαλόγου δεχτούμε την ύπαρξη χριστού και αντιπάλου , τότε ο τελευταίος δεν πρόκειται να έρθει στις 21 του προσεχούς Δεκέμβρη ή οποιουδήποτε άλλου μήνα . Ήταν ...... πάντα εδώ και μάλιστα αυτός τραβούσε όλη τη δημοσιότητα πάνω του.
Φίλε dpj10, εννοώ ότι ΑΥΤΟΙ που γράψανε τα ιερά κείμενα κάθε θρησκείας, δεν το έκαναν για να γελοιποιήσουν τον Θεό. Αν είναι δυνατόν.
Τώρα αν σχηματίζουμε μια δικιά μας αντίληψη, π.χ. ερμηνεύουμε κάτι με τον τάδε τρόπο και μας φαίνεται γελοίο, αυτό έχει να κάνει με εμάς. Π.χ. εσύ σχηματίζεις την εντύπωση ότι ο Διάβολος κουβάλησε κατά λέξη τον Ιησού κατά λέξη, εγώ κάτι άλλο κτλ. Ο καθένας μας έχει την άποψή του.
Αντίχριστος δεν είναι μόνο ο Σατανάς(ως πρόσωπο), υπό αυτόν τον όρο υποεννοούνται πολλά άλλα πράγματα. Στο τάδε θέμα, έχω την εντύπωση ότι ο Αντί-Χριστος έχει την έννοια ενός οικουμενικού βασιλέα υπό ανθρώπινη μορφή και όχι του ίδιου του Σατανά. Δηλαδή αυτός που "κάθεται στο θρόνο" του Σατανά, ο εκλεκτός του, με την ίδια έννοια που ο Ιησούς Χριστός είναι ο εκλεκτός για τον θρόνο του Ιαχβέ
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΠερίεργο, και άλλοι μου έχουν πει οτι μοιάζω με κάποιον Ντικ
Χμ, για να επανερχόμαστε στο τόπικ λέω, ...αντε μπράβο ευκαιρίες ζητάμε!
Ξέρουμε ίσως κάποια βιομετρικά χαρακτηριστικά - πως θα μοιάζει , τα εξωτερικά χαρακτηριστικά δηλαδή ο άρχων του κακού?

many questions, tiring answers